Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 10:09:55
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika jst bom okol 1h v BTCju, če ima katera čas naj prileti srursa, zmenjene smo za jutri. Super. Tudi jaz se prijavlajm. Če ni število mest omejenih.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 10:21:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa IZVIRNO SPOROČILO: poopsika jst bom okol 1h v BTCju, če ima katera čas naj prileti srursa, zmenjene smo za jutri. Super. Tudi jaz se prijavlajm. Če ni število mest omejenih. ni, ni samo ne vem če sploh kaj bo, ker ni nekega interesa
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 10:23:21
|
|
|
|
Anonimen
|
sej če vam odgovarja naslednji petek lahko tudi prestavimo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 10:23:54
|
|
|
|
Rivi
|
Dobro jutro!! Samo da vas pozdravim..z Mio šibava na telovadbo...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 10:26:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi Dobro jutro!! Samo da vas pozdravim..z Mio šibava na telovadbo... ej Rivi a za jutri velja ali raje prestavimo na naslednji petek?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 10:27:59
|
|
|
|
abc100
|
Pri nas se pa omara postavlja!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 10:30:36
|
|
|
|
Rivi
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika sej če vam odgovarja naslednji petek lahko tudi prestavimo naslednji petek nas bo res več, sam jutri gremo lahko vseeno na kako pijačko proti večeru
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 10:31:56
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: poopsika sej če vam odgovarja naslednji petek lahko tudi prestavimo naslednji petek nas bo res več, sam jutri gremo lahko vseeno na kako pijačko proti večeru Jaz sem strinjam.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 10:32:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: poopsika sej če vam odgovarja naslednji petek lahko tudi prestavimo naslednji petek nas bo res več, sam jutri gremo lahko vseeno na kako pijačko proti večeru ja tko bi blo super! u izi
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 10:33:03
|
|
|
|
Petjana
|
tudi mi smo imeli včeraj 9 mesecev in sistematski...zdravnik je ugotovil da je zgoraj zunaj tudi druga dvojka...tako da antigona vpiši 13.5 v seznam za 4. zob. težka je 7.900 in visoka 70 cm. je imela pa zvečer vročino...no jo ima malo povišano že par dni,samo sem mislila da je zaradi zob.Samo včeraj zvečer pa 38.5.kar pa dvomim da bi bilo zaradi zob. Rivi kaj ti meniš, ali je možno.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 10:34:16
|
|
|
|
Rivi
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: poopsika sej če vam odgovarja naslednji petek lahko tudi prestavimo naslednji petek nas bo res več, sam jutri gremo lahko vseeno na kako pijačko proti večeru ja tko bi blo super! u izi no super!! pol pa jutri mal generalke za naslednji teden ob kakšnih šestih, sedmih....ko bo še sonček?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 10:35:45
|
|
|
|
Rivi
|
IZVIRNO SPOROČILO: janana tudi mi smo imeli včeraj 9 mesecev in sistematski...zdravnik je ugotovil da je zgoraj zunaj tudi druga dvojka...tako da antigona vpiši 13.5 v seznam za 4. zob. težka je 7.900 in visoka 70 cm. je imela pa zvečer vročino...no jo ima malo povišano že par dni,samo sem mislila da je zaradi zob.Samo včeraj zvečer pa 38.5.kar pa dvomim da bi bilo zaradi zob. Rivi kaj ti meniš, ali je možno. možnost obstaja, sam je lahko tudi kaj drugega...kaka viroza....ampak, sej je bila včeraj pregledana....verjetno ni nič hujšega .
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 10:37:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: poopsika sej če vam odgovarja naslednji petek lahko tudi prestavimo naslednji petek nas bo res več, sam jutri gremo lahko vseeno na kako pijačko proti večeru ja tko bi blo super! u izi no super!! pol pa jutri mal generalke za naslednji teden ob kakšnih šestih, sedmih....ko bo še sonček? ja, ja tko
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 10:38:50
|
|
|
|
Petjana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: janana tudi mi smo imeli včeraj 9 mesecev in sistematski...zdravnik je ugotovil da je zgoraj zunaj tudi druga dvojka...tako da antigona vpiši 13.5 v seznam za 4. zob. težka je 7.900 in visoka 70 cm. je imela pa zvečer vročino...no jo ima malo povišano že par dni,samo sem mislila da je zaradi zob.Samo včeraj zvečer pa 38.5.kar pa dvomim da bi bilo zaradi zob. Rivi kaj ti meniš, ali je možno. možnost obstaja, sam je lahko tudi kaj drugega...kaka viroza....ampak, sej je bila včeraj pregledana....verjetno ni nič hujšega . ja pregledana ni bila voda.ker mi trikrat šlo vse mimo vrečke,potem pa sem obupala.s tem da je tretjič zdravnikova sestra namontirala vrečko,pa je bilo isto.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 12:50:45
|
|
|
|
kawasakica
|
midva sma prišla zdaj domov, ker po novem v vozičku noče več spat - je ful preveč radoveden. In zdaj že aja, jaz pa se bom verjetno spravla ta čas kopalnico spucat no, saj ne vem nekaj se mi glih ne da. Sma cel dan sama, moj ima službene aktivnosti - šefica ima roj dan in grejo jest Ej, ve ful grozno sanjate, me je kar mrazilo ko sem brala
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 12:53:38
|
|
|
|
abc100
|
Jest sem tud že skoz doma, ker ne morem od bajte, dokler omaro sestavlata. Je pa tok lepa omara. Jo bom pol poslikala, da jo boste vidle.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 12:54:46
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Jest sem tud že skoz doma, ker ne morem od bajte, dokler omaro sestavlata. Je pa tok lepa omara. Jo bom pol poslikala, da jo boste vidle. Kje pa sta jo naročila?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 13:06:55
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Jest sem tud že skoz doma, ker ne morem od bajte, dokler omaro sestavlata. Je pa tok lepa omara. Jo bom pol poslikala, da jo boste vidle. Kje pa sta jo naročila?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 13:07:28
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Jest sem tud že skoz doma, ker ne morem od bajte, dokler omaro sestavlata. Je pa tok lepa omara. Jo bom pol poslikala, da jo boste vidle. Kje pa sta jo naročila? Pri enmu privatniku.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 13:13:49
|
|
|
|
abc100
|
Sestrična ima naslednji vikend deklišno in mormo vse napisat en lep verz. A ima katera kakšno idejo? Ena bo naredila kot nekakšen album, kjer bodo od vseh slike, zraven pa verz.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 15:05:53
|
|
|
|
*lenc@*
|
lenča ti mene zmeraj mal hecaš. zalenka, pa nč slabga misleč. občodujem kok natančno lahko opišeš stvari k jaz ne znam tako sam zato vedno omenim to. sem pa prebrala tvoj "špeh", vedno ga . zanimive stvrai so men to...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 15:18:59
|
|
|
|
*lenc@*
|
Poopsie - ja, jaz sem se že naličila pr eni kozmetičarki, a za na poroko a? jaz sem se za eno poroko, je bilo the best.poletni make upa sicer, ampak je zdržal do jutra. janana- a viš men tvoja zgleda suhica napram naši, pa sta podobne "sorte", kak zanimivo, res. o, saj niste velik naklofale, sem žće na koncu sanj pa nisem brala, ker so bile baje grozne, tega mi res ni treba...če bi ble lepe pa bi...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 15:27:26
|
|
|
|
*lenc@*
|
Sedi lepa zena u autu i ceka zeleno svetlo na semaforu. U liniju do nje stane Mujo sa svojim autom. Gledaju se oni medjusobno, pa Mujo pocne spustati prozor. Zena sva srecna, ocekujuci flert s Mujom, pocne spustati svoj prozor. Mujo se frajerski nasmesi i rece: "Sta je, i ti si prdnula?"
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 15:44:30
|
|
|
|
*lenc@*
|
no zgornji je, da vas mal razveselim po morah... za jutri zvečer še ne vem - če ne bom preutrujena, pršibam... z veseljem Punce, saj bi se lahko tud kdaj med tednom dobile na pijački zvečer a? Vam je najbrž vseeno, ali pač ne? "Lovite" nič več, rekreacije nimate, vaši so itak skoz doma, kje je ovira??? Jaz mam ob petkih rekreacijo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 15:46:21
|
|
|
|
*lenc@*
|
zgor sem pa lovite omenla k mam neki samskih blizu in hodjo mal čekirat ob petkih in sobotah kaj dogaja v mestu normalno, več kot v ponedeljek in torek
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?