Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 20:05:50
|
|
|
|
kawasakica
|
tulipan se hoče družit, mogoče se še kaj javim - upam
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 20:06:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Jorja, ja ta mi je ena najljubših slikc od Tjaše . Sem si jo dala na ozadje rač., na avatar in še razviti si jo bom dala, da jo bom dala v en luškan okvirček . Flul sta me razveselila s to slikco
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 20:06:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica tulipan se hoče družit, mogoče se še kaj javim - upam pol se pa le pejt stiskat
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 20:37:52
|
|
|
|
JORJA
|
Poopsika, me veseli!!! Moja otroka sta končno skopana ,sita in pripravljena na spanje.....sam spat nočta Mene pa čaka gora perila , tak da sem pečena dobre 2 ure. Uživajte še naprej...... lahko noč!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 20:43:51
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika mi2 sva pa danes zapravljala tukaj http://www.lush.co.uk/ kok sem jst zaljubljena v to trgovino... ...sva si nabavla masažne kopeli, pa masko za lase, pa masažne kreme..uglavnem njami njami , malo za razvajanje. Vam res priporčam da greste kdaj pogledat, je čisto in povsem naravna kozmetika in vredna svojega denarja!!! res za pojest, ful dobr koncept in vse lepo, AMPAK te žal motam razočarat, ker lush je daleč od tega, da bi bil povsem in čisto naraven. Vsebuje zdravju veliko škodljivih parabenov in močnih detergentov. Če ti ej do etga, da kupuješ naravno kozmetiko, začni brati sestavine in ne nasedaj obljubam, da je naravo. Tudi nafta je naravna, pa je jaz en bi dala na kožo. sem mal pogledala na strani kaj vsebuje kakšen izdelek in ni nč drgač od nivee recimo. Če hočeš čist naravno je en dober kazalec bdih certifikat.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 20:51:12
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: poopsika mi2 sva pa danes zapravljala tukaj http://www.lush.co.uk/ kok sem jst zaljubljena v to trgovino... ...sva si nabavla masažne kopeli, pa masko za lase, pa masažne kreme..uglavnem njami njami , malo za razvajanje. Vam res priporčam da greste kdaj pogledat, je čisto in povsem naravna kozmetika in vredna svojega denarja!!! res za pojest, ful dobr koncept in vse lepo, AMPAK te žal motam razočarat, ker lush je daleč od tega, da bi bil povsem in čisto naraven. Vsebuje zdravju veliko škodljivih parabenov in močnih detergentov. Če ti ej do etga, da kupuješ naravno kozmetiko, začni brati sestavine in ne nasedaj obljubam, da je naravo. Tudi nafta je naravna, pa je jaz en bi dala na kožo. sem mal pogledala na strani kaj vsebuje kakšen izdelek in ni nč drgač od nivee recimo. Če hočeš čist naravno je en dober kazalec bdih certifikat. Se podpišem pod tole. Pri kozmetiki velja, da če vsebuje le 1% naravnih sestavin, lahko napišejo, da je "naravno"
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 20:57:59
|
|
|
|
Talika19
|
Mi imamo pa ful lepo novičko. Marku se je prej uspelo spuzat naprej za kakšen meter in to po vseh 4. Je bila moja skleda iz katere sem jedla tako zanimiva, da je moral do nje. Pa kako so se mu oči svetile, pa kar ploskal je sam sebi. Ful je bil smešen. Kako je sedaj v 1 tednu napredoval, ne moreš verjet. Danes se je zlahkota prestavljal iz sedečega na vseh 4, pa na trebuh, pa spet v sedeči položaj. Zdej bom pa res mogla kmalu začet bolj pogosto pucat po tleh. Ali bom pa njemu na vsako koleno cunjo zavezala, pa se bo vse svetilo. Pa spet je bil ful priden čez dan, ga moram res pohvalit, ker ga kar nisem vajena takega, da ne cvili nonstop.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 21:02:58
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Mi imamo pa ful lepo novičko. Marku se je prej uspelo spuzat naprej za kakšen meter in to po vseh 4. Je bila moja skleda iz katere sem jedla tako zanimiva, da je moral do nje. Pa kako so se mu oči svetile, pa kar ploskal je sam sebi. Ful je bil smešen. Kako je sedaj v 1 tednu napredoval, ne moreš verjet. Danes se je zlahkota prestavljal iz sedečega na vseh 4, pa na trebuh, pa spet v sedeči položaj. Zdej bom pa res mogla kmalu začet bolj pogosto pucat po tleh. Ali bom pa njemu na vsako koleno cunjo zavezala, pa se bo vse svetilo. Pa spet je bil ful priden čez dan, ga moram res pohvalit, ker ga kar nisem vajena takega, da ne cvili nonstop. talika mark se je čez noč prelevil v prinega naprednega fantka ti ap že jambraš da boš morala pucat ej a ni smešno k nikol nismo čist absolutno zadovoljne bravo bravo mark za vse podvige. mi bomo na to še čakali. sedaj nam je cilj da se splazi do 11 meseca. sej vem jaz bom skakala do stropa pri 11-ih mescih ko bodo vaši šibali po ulici go rin dol
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 21:08:02
|
|
|
|
Talika19
|
Zalenka, sem prebrala blog. Fajn, da ste naleteli na super fizioterapevtko, ki vas bo sedaj spremljala. Saj ti je lepo povedala, da ni nič tragičnega, je pa vse skupaj splet nesrečnih okoliščin. Glavno, da boste sedaj vedeli kako z njo ravnati in telovaditi, pa bo vse nadoknadila. Je pa res žalostno, kako ti nikjer nič ne znajo povedati, kako na prav način rokovati z otrokom, ker bi s tem lahko že marsikaj takoj popravili oziroma preprečili določene vzorce. Vse bo ok.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 21:17:37
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Zalenka, sem prebrala blog. Fajn, da ste naleteli na super fizioterapevtko, ki vas bo sedaj spremljala. Saj ti je lepo povedala, da ni nič tragičnega, je pa vse skupaj splet nesrečnih okoliščin. Glavno, da boste sedaj vedeli kako z njo ravnati in telovaditi, pa bo vse nadoknadila. Je pa res žalostno, kako ti nikjer nič ne znajo povedati, kako na prav način rokovati z otrokom, ker bi s tem lahko že marsikaj takoj popravili oziroma preprečili določene vzorce. Vse bo ok. si si pa vzela cajt da si prežvečla vsa čreva mah ne sej bo ok. mah ko ne veš al bi moral težit al zaupat da delajo prav. no v našem primeru bi blo bolš k bi mal prej težila in kej rekla. pr ta drugem bom že vedla, čeprav upam da se mi niti spomnit ne bo treba - niti na refluks niti na nič ostalega povezanega s tem
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 21:21:03
|
|
|
|
*lenc@*
|
Zalenka tud mi smo pristali v RA zarad (nepravilnega) pokončnega nošenja in samo tako ji je med krči pasalo in se je zakrčila. Naj te potolažim, da bo s časom vse ok, pr nas recimo je že skor čist izginlo.Samo čas je potreben...IN prav, da boš vesela pr 11ih za puzanje, me pa s tabo.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 21:22:12
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Zalenka, sem prebrala blog. Fajn, da ste naleteli na super fizioterapevtko, ki vas bo sedaj spremljala. Saj ti je lepo povedala, da ni nič tragičnega, je pa vse skupaj splet nesrečnih okoliščin. Glavno, da boste sedaj vedeli kako z njo ravnati in telovaditi, pa bo vse nadoknadila. Je pa res žalostno, kako ti nikjer nič ne znajo povedati, kako na prav način rokovati z otrokom, ker bi s tem lahko že marsikaj takoj popravili oziroma preprečili določene vzorce. Vse bo ok. si si pa vzela cajt da si prežvečla vsa čreva mah ne sej bo ok. mah ko ne veš al bi moral težit al zaupat da delajo prav. no v našem primeru bi blo bolš k bi mal prej težila in kej rekla. pr ta drugem bom že vedla, čeprav upam da se mi niti spomnit ne bo treba - niti na refluks niti na nič ostalega povezanega s tem Pri drugem se bomo pa ukvarjali spet s čisto drugimi zadevami, bodo mogoče pa prehitri, pa nam spet ne bo prav. A ni res?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 21:23:16
|
|
|
|
*lenc@*
|
Kar predstavljam si, kak je blo na fth zalenka, tak si natančno napisala sem bla pa drgač v LJ in se, zmešana od špeglev, 2 much jih je in se nisem mogla odločit, no pa kar mal drage so mi mal pod 300€, moram res prežvečit preden jih kupim.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 21:24:56
|
|
|
|
*lenc@*
|
mark za pridnost. trud je poplačan ne? naša je bla prej pr tašči dol in majo kovtr po tleh, kok ji gre tam puzanje lažje, moram še jaz neki dat k pena ji drsi
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 21:24:58
|
|
|
|
saskija
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Zalenka tud mi smo pristali v RA zarad (nepravilnega) pokončnega nošenja in samo tako ji je med krči pasalo in se je zakrčila. Naj te potolažim, da bo s časom vse ok, pr nas recimo je že skor čist izginlo.Samo čas je potreben...IN prav, da boš vesela pr 11ih za puzanje, me pa s tabo. tega skoraj ne verjamem da bi se otroku razvili nepravilni gibalni vzorci zaradi pokončnega nepravilnega nošenja, zadeva škodi tistim, ki imajo kakršne koli težave v gibalnem razvoju drugače ne bi smelo bit napravljene večje škode, ki bi potrebovala fiziterapijo tako smo se vsaj učili pri nevrologiji in pedagogiki razvojno prizadetih ter pri motopedagogiki.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 21:25:46
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Zalenka tud mi smo pristali v RA zarad (nepravilnega) pokončnega nošenja in samo tako ji je med krči pasalo in se je zakrčila. Naj te potolažim, da bo s časom vse ok, pr nas recimo je že skor čist izginlo.Samo čas je potreben...IN prav, da boš vesela pr 11ih za puzanje, me pa s tabo. Pri nas je bila zadeva ful podobna (s tem, da sva midva patronažno vprašala, če ga lahko tako nosiva in je rekla SEVEDA, samo, da je hrbtenica dobro podprta ) in se je Mark tudi že ful stegoval nazaj. Pa sem P nekje pri 3 mesecih omenila, pa je rekla, da ni panike, da ima še čas, da se uredi. Ampak vprašanje, če se bi res samo uredilo, če ne bi jaz potem ful brala o tem, in smo ga začeli nosit v položaju lupinice in pravilno dvigovat ipd. Pa se je res močno popravilo. Pa mi tega niso povedali pri P. Tako, da je žal res marsikaj kar v rokah staršev.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 21:26:29
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Zalenka tud mi smo pristali v RA zarad (nepravilnega) pokončnega nošenja in samo tako ji je med krči pasalo in se je zakrčila. Naj te potolažim, da bo s časom vse ok, pr nas recimo je že skor čist izginlo.Samo čas je potreben...IN prav, da boš vesela pr 11ih za puzanje, me pa s tabo. tega skoraj ne verjamem da bi se otroku razvili nepravilni gibalni vzorci zaradi pokončnega nepravilnega nošenja, zadeva škodi tistim, ki imajo kakršne koli težave v gibalnem razvoju drugače ne bi smelo bit napravljene večje škode, ki bi potrebovala fiziterapijo tako smo se vsaj učili pri nevrologiji in pedagogiki razvojno prizadetih ter pri motopedagogiki. men pa zdaj ko sem že tok slišala o tem čist gre skup, eno roko je mela skoz čez rame in to ni ok, zato tako poudarjajo obe roki naprej in je zdaj res že bolje.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 21:27:10
|
|
|
|
*lenc@*
|
Tako, da je žal res marsikaj kar v rokah staršev. podpis
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 21:28:53
|
|
|
|
srursa
|
Zalenka, tudi jaz sem si prebrala blog in si tudi jaz predstavljam kakor, da bi bila tam. Super opisuješ.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 21:29:03
|
|
|
|
saskija
|
MArk za plazenje, vsedanje. Nitka super da si dobila dosledno fizioterapevtko Čestitke vsem ki praznujete ste praznovali, dobivate zobke kar skoz se nekaj dogaja- sploh vam več ne sledim.. poročne obleke, sončna očala, Sara z bolečim izraščanjem zobkov, zgleda da počasi zapuščam RR ker je dan prekratek da bi prilezla do računalnika, pokukam preberem, ne sledim več, škoda no, kaj hočemo otroci rastejo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 21:37:42
|
|
|
|
*lenc@*
|
Poopsie, sem pa danes v izložbi vidla tvoje čevlje in sem si še rekla, da ti moram rečt, da majo cifre k so bli čist obični 37-38 in evo ti pišeš o gladiatorjih.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 21:40:33
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Zalenka, sem prebrala blog. Fajn, da ste naleteli na super fizioterapevtko, ki vas bo sedaj spremljala. Saj ti je lepo povedala, da ni nič tragičnega, je pa vse skupaj splet nesrečnih okoliščin. Glavno, da boste sedaj vedeli kako z njo ravnati in telovaditi, pa bo vse nadoknadila. Je pa res žalostno, kako ti nikjer nič ne znajo povedati, kako na prav način rokovati z otrokom, ker bi s tem lahko že marsikaj takoj popravili oziroma preprečili določene vzorce. Vse bo ok. si si pa vzela cajt da si prežvečla vsa čreva mah ne sej bo ok. mah ko ne veš al bi moral težit al zaupat da delajo prav. no v našem primeru bi blo bolš k bi mal prej težila in kej rekla. pr ta drugem bom že vedla, čeprav upam da se mi niti spomnit ne bo treba - niti na refluks niti na nič ostalega povezanega s tem Pri drugem se bomo pa ukvarjali spet s čisto drugimi zadevami, bodo mogoče pa prehitri, pa nam spet ne bo prav. A ni res? itak, sej nam nikol ni čist prav ane. zato ap smo ženske, da kompliciramo v nulo. ampak tako se daleč pride in marsikaj doseže
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 21:40:36
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Kar predstavljam si, kak je blo na fth zalenka, tak si natančno napisala sem bla pa drgač v LJ in se, zmešana od špeglev, 2 much jih je in se nisem mogla odločit, no pa kar mal drage so mi mal pod 300€, moram res prežvečit preden jih kupim. madoniš, drage špegle si si omisnla lenča ti mene zmeraj mal hecaš. ej ne znam na krajš, ker sm si hotla res vse zapisat, da nam kej pozabla kaj vse in kako mormo delat. moj spomin je zadnje čase mal kratek, pa si rajš zapišem
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 21:40:39
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Zalenka tud mi smo pristali v RA zarad (nepravilnega) pokončnega nošenja in samo tako ji je med krči pasalo in se je zakrčila. Naj te potolažim, da bo s časom vse ok, pr nas recimo je že skor čist izginlo.Samo čas je potreben...IN prav, da boš vesela pr 11ih za puzanje, me pa s tabo. tega skoraj ne verjamem da bi se otroku razvili nepravilni gibalni vzorci zaradi pokončnega nepravilnega nošenja, zadeva škodi tistim, ki imajo kakršne koli težave v gibalnem razvoju drugače ne bi smelo bit napravljene večje škode, ki bi potrebovala fiziterapijo tako smo se vsaj učili pri nevrologiji in pedagogiki razvojno prizadetih ter pri motopedagogiki. meni j erekla, da ima večina otrok z refluksom izrazit ekstenzijski vzorec. kolk je zdej to povezano s pokončno držo ne vem. ampak pomoje je pri nas problem da se je to zdej zakoreninlo in bo težko odpravit ker se nitka v tem položaju počuti najbolj domače. pomoje gre za to - da kdor je nagnjen k temu je pol slabo če se nevede še spodbuja in se ne korigira takoj na začetku. no vsaj tako si jaz to razlagam
|
|
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?