|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
14.5.2008 20:05:50   
kawasakica
tulipan se hoče družit, mogoče se še kaj javim - upamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
14.5.2008 20:06:34   
Anonimen
Jorja, ja ta mi je ena najljubših slikc od Tjašeuser posted image .
Sem si jo dala na ozadje rač., na avatar in še razviti si jo bom dala, da jo bom dala v en luškan okvirčekuser posted image .
Flul sta me razveselila s to slikcouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2377
14.5.2008 20:06:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica

tulipan se hoče družit, mogoče se še kaj javim - upamuser posted image

pol se pa le pejt stiskatuser posted image

(odgovor članu kawasakica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2378
14.5.2008 20:36:17   
zalenka
no evo, končno sm spesnila poročilo s fth. sam tukej si boste pa res mogle vzet cajt da se boste prebile skoz špeh user posted image user posted image user posted image : http://blog.pef.uni-lj.si/zalenka/2008/05/14/fth/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
14.5.2008 20:37:52   
JORJA
Poopsika, me veseli!!!user posted image user posted image

Moja otroka sta končno skopana ,sita in pripravljena na spanje.....sam spat nočtauser posted image
Mene pa čaka gora perilauser posted image , tak da sem pečena dobre 2 ure.
Uživajte še naprej......
lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
14.5.2008 20:43:51   
April
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

mi2 sva pa danes zapravljala tukaj
http://www.lush.co.uk/

kok sem jst zaljubljena v to trgovino...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sva si nabavla masažne kopeli, pa masko za lase, pa masažne kreme..uglavnem njami njamiuser posted image , malo za razvajanje.
Vam res priporčam da greste kdaj pogledat, je čisto in povsem naravna kozmetika in vredna svojega denarja!!!

res za pojest, ful dobr koncept in vse lepo, AMPAKuser posted image  te žal motam razočarat, ker lush je daleč od tega, da bi bil povsem in čisto naraven. Vsebuje zdravju veliko škodljivih parabenov in močnih detergentov. Če ti ej do etga, da kupuješ naravno kozmetiko, začni brati sestavine in ne nasedaj obljubam, da je naravo. Tudi nafta je naravna, pa je jaz en bi dala na kožo. sem mal pogledala na strani kaj vsebuje kakšen izdelek in ni nč drgač od nivee recimo. Če hočeš čist naravno je en dober kazalec bdih certifikat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
14.5.2008 20:51:12   
Antilopa
IZVIRNO SPOROČILO: April

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

mi2 sva pa danes zapravljala tukaj
http://www.lush.co.uk/

kok sem jst zaljubljena v to trgovino...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sva si nabavla masažne kopeli, pa masko za lase, pa masažne kreme..uglavnem njami njamiuser posted image , malo za razvajanje.
Vam res priporčam da greste kdaj pogledat, je čisto in povsem naravna kozmetika in vredna svojega denarja!!!

res za pojest, ful dobr koncept in vse lepo, AMPAKuser posted image  te žal motam razočarat, ker lush je daleč od tega, da bi bil povsem in čisto naraven. Vsebuje zdravju veliko škodljivih parabenov in močnih detergentov. Če ti ej do etga, da kupuješ naravno kozmetiko, začni brati sestavine in ne nasedaj obljubam, da je naravo. Tudi nafta je naravna, pa je jaz en bi dala na kožo. sem mal pogledala na strani kaj vsebuje kakšen izdelek in ni nč drgač od nivee recimo. Če hočeš čist naravno je en dober kazalec bdih certifikat.user posted image

Se podpišem pod tole. Pri kozmetiki velja, da če vsebuje le 1% naravnih sestavin, lahko napišejo, da je "naravno" user posted image

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
14.5.2008 20:57:59   
Talika19
Mi imamo pa ful lepo novičko. Marku se je prej uspelo spuzat naprej za kakšen meter in to po vseh 4. user posted image user posted image user posted image  Je bila moja skleda iz katere sem jedla tako zanimiva, da je moral do nje.user posted image user posted image  Pa kako so se mu oči svetile, pa kar ploskal je sam sebi. Ful je bil smešen.
Kako je sedaj v 1 tednu napredoval, ne moreš verjet. Danes se je zlahkota prestavljal iz sedečega na vseh 4, pa na trebuh, pa spet v sedeči položaj. Zdej bom pa res mogla kmalu začet bolj pogosto pucat po tleh.user posted image Ali bom pa njemu na vsako koleno cunjo zavezala, pa se bo vse svetilo.user posted image user posted image user posted image

Pa spet je bil ful priden čez dan, ga moram res pohvalit, ker ga kar nisem vajena takega, da ne cvili nonstop.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
14.5.2008 21:02:58   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Mi imamo pa ful lepo novičko. Marku se je prej uspelo spuzat naprej za kakšen meter in to po vseh 4. user posted image user posted image user posted image  Je bila moja skleda iz katere sem jedla tako zanimiva, da je moral do nje.user posted image user posted image  Pa kako so se mu oči svetile, pa kar ploskal je sam sebi. Ful je bil smešen.
Kako je sedaj v 1 tednu napredoval, ne moreš verjet. Danes se je zlahkota prestavljal iz sedečega na vseh 4, pa na trebuh, pa spet v sedeči položaj. Zdej bom pa res mogla kmalu začet bolj pogosto pucat po tleh.user posted image Ali bom pa njemu na vsako koleno cunjo zavezala, pa se bo vse svetilo.user posted image user posted image user posted image

Pa spet je bil ful priden čez dan, ga moram res pohvalit, ker ga kar nisem vajena takega, da ne cvili nonstop.user posted image

talika mark se je čez noč prelevil v prinega naprednega fantka ti ap že jambraš da boš morala pucat user posted image user posted image user posted image user posted image

ej a ni smešno k nikol nismo čist absolutno zadovoljne user posted image user posted image user posted image

bravo bravo mark za vse podvige. mi bomo na to še čakali. sedaj nam je cilj da se splazi do 11 meseca. sej vem jaz bom skakala do stropa pri 11-ih mescih ko bodo vaši šibali po ulici go rin dol user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
14.5.2008 21:08:02   
Talika19
Zalenka, sem prebrala blog. Fajn, da ste naleteli na super fizioterapevtko, ki vas bo sedaj spremljala.user posted image Saj ti je lepo povedala, da ni nič tragičnega, je pa vse skupaj splet nesrečnih okoliščin. Glavno, da boste sedaj vedeli kako z njo ravnati in telovaditi, pa bo vse nadoknadila.user posted image Je pa res žalostno, kako ti nikjer nič ne znajo povedati, kako na prav način rokovati z otrokom, ker bi s tem lahko že marsikaj takoj popravili oziroma preprečili določene vzorce.user posted image  Vse bo ok. user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
14.5.2008 21:17:37   
zalenka

Zalenka, sem prebrala blog. Fajn, da ste naleteli na super fizioterapevtko, ki vas bo sedaj spremljala.user posted image Saj ti je lepo povedala, da ni nič tragičnega, je pa vse skupaj splet nesrečnih okoliščin. Glavno, da boste sedaj vedeli kako z njo ravnati in telovaditi, pa bo vse nadoknadila.user posted image Je pa res žalostno, kako ti nikjer nič ne znajo povedati, kako na prav način rokovati z otrokom, ker bi s tem lahko že marsikaj takoj popravili oziroma preprečili določene vzorce.user posted image  Vse bo ok. user posted image user posted image user posted image

si si pa vzela cajt user posted image user posted image user posted image  da si prežvečla vsa čreva user posted image user posted image

mah ne sej bo ok. mah ko ne veš al bi moral težit al zaupat da delajo prav. no v našem primeru bi blo bolš k bi mal prej težila in kej rekla.

pr ta drugem bom že vedla, čeprav upam da se mi niti spomnit ne bo treba - niti na refluks niti na nič ostalega povezanega s tem user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
14.5.2008 21:21:03   
*lenc@*
Zalenka tud mi smo pristali v RA zarad (nepravilnega) pokončnega nošenja in samo tako ji je med krči pasalo in se je zakrčila. Naj te potolažim, da bo s časom vse ok, pr nas recimo je že skor čist izginlo.Samo čas je potreben...IN prav, da boš vesela pr 11ih za puzanje, me pa s tabo.user posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
14.5.2008 21:22:12   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

si si pa vzela cajt user posted image user posted image user posted image  da si prežvečla vsa čreva user posted image user posted image

mah ne sej bo ok. mah ko ne veš al bi moral težit al zaupat da delajo prav. no v našem primeru bi blo bolš k bi mal prej težila in kej rekla.

pr ta drugem bom že vedla, čeprav upam da se mi niti spomnit ne bo treba - niti na refluks niti na nič ostalega povezanega s tem user posted image user posted image

Pri drugem se bomo pa ukvarjali spet s čisto drugimi zadevami, bodo mogoče pa prehitri, pa nam spet ne bo prav. A ni res?user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
14.5.2008 21:23:16   
*lenc@*
Kar predstavljam si, kak je blo na fth zalenka, tak si natančno napisalauser posted image

sem bla pa drgač v LJ in se, zmešana od špeglev, 2 much jih je in se nisem mogla odločit, no pa kar mal drage so mi mal pod 300€, moram res prežvečit preden jih kupim.

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
14.5.2008 21:24:56   
*lenc@*
user posted image user posted image user posted image mark za pridnost. trud je poplačan ne?

naša je bla prej pr tašči dol in majo kovtr po tleh, kok ji gre tam puzanje lažje, moram še jaz neki dat k pena ji drsiuser posted image

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
14.5.2008 21:24:58   
saskija
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

Zalenka tud mi smo pristali v RA zarad (nepravilnega) pokončnega nošenja in samo tako ji je med krči pasalo in se je zakrčila. Naj te potolažim, da bo s časom vse ok, pr nas recimo je že skor čist izginlo.Samo čas je potreben...IN prav, da boš vesela pr 11ih za puzanje, me pa s tabo.user posted image

tega skoraj ne verjamem da bi se otroku razvili nepravilni gibalni vzorci zaradi pokončnega nepravilnega nošenja, zadeva škodi tistim, ki imajo kakršne koli težave v gibalnem razvoju drugače ne bi smelo bit napravljene večje škode, ki bi potrebovala fiziterapijo tako smo se vsaj učili pri nevrologiji in pedagogiki razvojno prizadetih ter pri motopedagogiki.

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
14.5.2008 21:25:46   
Talika19

Pri nas je bila zadeva ful podobna (s tem, da sva midva patronažno vprašala, če ga lahko tako nosiva in je rekla SEVEDA, samo, da je hrbtenica dobro podprtauser posted image ) in se je Mark tudi že ful stegoval nazaj. Pa sem P nekje pri 3 mesecih omenila, pa je rekla, da ni panike, da ima še čas, da se uredi.user posted image Ampak vprašanje, če se bi res samo uredilo, če ne bi jaz potem ful brala o tem, in smo ga začeli nosit v položaju lupinice in pravilno dvigovat ipd. Pa se je res močno popravilo. Pa mi tega niso povedali pri P. Tako, da je žal res marsikaj kar v rokah staršev.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
14.5.2008 21:26:29   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

tega skoraj ne verjamem da bi se otroku razvili nepravilni gibalni vzorci zaradi pokončnega nepravilnega nošenja, zadeva škodi tistim, ki imajo kakršne koli težave v gibalnem razvoju drugače ne bi smelo bit napravljene večje škode, ki bi potrebovala fiziterapijo tako smo se vsaj učili pri nevrologiji in pedagogiki razvojno prizadetih ter pri motopedagogiki.

men pa zdaj ko sem že tok slišala o tem čist gre skup, eno roko je mela skoz čez rame in to ni ok, zato tako poudarjajo obe roki naprej in je zdaj res že bolje.

R. K.

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
14.5.2008 21:27:10   
*lenc@*
Tako, da je žal res marsikaj kar v rokah staršev.

podpis

R. K.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
14.5.2008 21:28:53   
srursa
Zalenka, tudi jaz sem si prebrala blog in si tudi jaz predstavljam kakor, da    bi bila tam. Super opisuješ.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
14.5.2008 21:29:03   
saskija
user posted image user posted image user posted image  MArk za plazenje, vsedanje.

Nitka superuser posted image user posted image  da si dobila dosledno fizioterapevtko

Čestitke vsem ki praznujete ste praznovali, dobivate zobkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

kar skoz se nekaj dogaja- sploh vam več ne sledim.. poročne obleke, sončna očala, Sara z bolečim izraščanjem zobkov, zgleda da počasi zapuščam RR ker je dan prekratek da bi prilezla do računalnika, pokukam preberem, ne sledim več, škoda no, kaj hočemo otroci rastejouser posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
14.5.2008 21:37:42   
*lenc@*
Poopsie, sem pa danes v izložbi vidla tvoje čevlje in sem si še rekla, da ti moram rečt, da majo cifre k so bli čist obični 37-38 in evo ti pišeš o gladiatorjih.user posted image

R. K.

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
14.5.2008 21:40:33   
zalenka

IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

Pri drugem se bomo pa ukvarjali spet s čisto drugimi zadevami, bodo mogoče pa prehitri, pa nam spet ne bo prav. A ni res?user posted image user posted image

itak, sej nam nikol ni čist prav ane. zato ap smo ženske, da kompliciramo v nulo. ampak tako se daleč pride in marsikaj doseže user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
14.5.2008 21:40:36   
zalenka

Kar predstavljam si, kak je blo na fth zalenka, tak si natančno napisalauser posted image

sem bla pa drgač v LJ in se, zmešana od špeglev, 2 much jih je in se nisem mogla odločit, no pa kar mal drage so mi mal pod 300€, moram res prežvečit preden jih kupim.

madoniš, drage špegle si si omisnla user posted image

lenča ti mene zmeraj mal hecaš. ej ne znam na krajš, ker sm si hotla res vse zapisat, da nam kej pozabla kaj vse in kako mormo delat. moj spomin je zadnje čase mal kratek, pa si rajš zapišem user posted image user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
14.5.2008 21:40:39   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

meni j erekla, da ima večina otrok z refluksom izrazit ekstenzijski vzorec. kolk je zdej to povezano s pokončno držo ne vem. ampak pomoje je pri nas problem da se je to zdej zakoreninlo in bo težko odpravit ker se nitka v tem položaju počuti najbolj domače.

pomoje gre za to - da kdor je nagnjen k temu je pol slabo če se nevede še spodbuja in se ne korigira takoj na začetku.

no vsaj tako si jaz to razlagam user posted image

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?