|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
14.5.2008 19:14:37   
tikca
Jah ni pomislu ne, sam sej sem mu rekla, da mu pa drugič pač ne bom nč več povedala, pol pa pride k men pa prav zakaj sem jezna nanjga, sej ne veš a bi se smejal al kajuser posted image  
Šlo se je neki v zvezi s kosilom. In jaz bi lepo začela kaj sta jedla, pa če je blo dobr, pa bi ziher kaj povedala sama. Ne pa - kaj je blo to zjanje po bajt user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
14.5.2008 19:20:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tikca

Jah ni pomislu ne, sam sej sem mu rekla, da mu pa drugič pač ne bom nč več povedala, pol pa pride k men pa prav zakaj sem jezna nanjga, sej ne veš a bi se smejal al kajuser posted image  
Šlo se je neki v zvezi s kosilom. In jaz bi lepo začela kaj sta jedla, pa če je blo dobr, pa bi ziher kaj povedala sama. Ne pa - kaj je blo to zjanje po bajt user posted image user posted image user posted image

ja jst se čist strinjam s tabo ampak moški so drgač progamiraniuser posted image user posted image ..

(odgovor članu tikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2352
14.5.2008 19:22:19   
kawasakica
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

user posted image

user posted image user posted image user posted image PETJA, MATEVŽ IN LUKA VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image user posted image user posted image

še od naju s Petrom!!!!!!!!

Pa od naju s Tjašouser posted image user posted image user posted image user posted image

pa od naju, pa od naju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
14.5.2008 19:22:39   
Anonimen
mi2 sva pa danes zapravljala tukaj
http://www.lush.co.uk/

kok sem jst zaljubljena v to trgovino...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sva si nabavla masažne kopeli, pa masko za lase, pa masažne kreme..uglavnem njami njamiuser posted image , malo za razvajanje.
Vam res priporčam da greste kdaj pogledat, je čisto in povsem naravna kozmetika in vredna svojega denarja!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2354
14.5.2008 19:24:02   
Anonimen
oo kawasakica, kako smo kejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2355
14.5.2008 19:24:54   
tikca

kok sem jst zaljubljena v to trgovino...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sva si nabavla masažne kopeli, pa masko za lase, pa masažne kreme..uglavnem njami njamiuser posted image , malo za razvajanje.
Vam res priporčam da greste kdaj pogledat, je čisto in povsem naravna kozmetika in vredna svojega denarja!!!

In kje se nahaja?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
14.5.2008 19:25:58   
kawasakica
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

naš vtrnar.

user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
14.5.2008 19:26:33   
Anonimen

In kje se nahaja?

V centru Lj, zraven Mestne hiše pri Robovem vodnjaku! Tako luštna trgovinca, da te kr potegne in morš nekaj kuptuser posted image

(odgovor članu tikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2358
14.5.2008 19:27:00   
kawasakica

abc, to mi deliuser posted image user posted image Tjaša rabi neodvisnega možeka, pa tazga k zna kej nardit in se ne drži mamine kikleuser posted image user posted image ...superuser posted image

pa še zrihtov se bo za ven.

user posted image

tu pa je tak luštn, Tjaša je lahko srečnauser posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
14.5.2008 19:28:50   
Anonimen
Najbolj mi je všeč to,da svojih izdelkov ne testirajo na živalih!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2360
14.5.2008 19:28:56   
kawasakica
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB

ojla punce, kiaj se kej dogaja tuki gor??  Slikce s piknika sem zanč gledala, full so dobre, res je blo luštn.
A vam povem eno lepo novico,  Tin že 3 ndni zapored mi celo noč prespi user posted image user posted image , res pa je da gre ob 11-ih spat, ker hodva z matjažem v šolo za zakonce pa pridemo pozn domov. Sem pa tko naspana, ker potegne še do 8-ih.

2 questinons:

a kjera že ma tmale odzuni v kratkih hlačah??

Pa če katera ve kako to zgleda v cerkvi, da se le en cerkven poroči??m Matjaž se bo, jaz pa ne, ker nismo verni: A bom tm k sveča??

jaz sem ga dans mela v kratkih, pa je mel nogice ves čas tople, glede cerkve pa ti žal nemrem pomagat

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
14.5.2008 19:30:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica

abc, to mi deliuser posted image user posted image Tjaša rabi neodvisnega možeka, pa tazga k zna kej nardit in se ne drži mamine kikleuser posted image user posted image ...superuser posted image

pa še zrihtov se bo za ven.

user posted image

tu pa je tak luštn, Tjaša je lahko srečnauser posted image

ja sej jeuser posted image

ampak tudi punca ki bo dobila Lukca bo zelo zelo srečnauser posted image user posted image

(odgovor članu kawasakica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2362
14.5.2008 19:38:09   
tikca
Aja, sej zdej pa vem, da sem že vidla to trgovinico. Sam ker je ponavadi prazna, tut jaz nisem šla not, se mi zdi, da te pol prodajalke kar napadejo, sicer v dobrem smislu, sam men je to zoprno. Bom pa drugič mal bolj pošpegalauser posted image  No, kerga leta to bo ne vem, sej že nisem bla v centru...fijuuuu...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
14.5.2008 19:42:51   
Anonimen

Aja, sej zdej pa vem, da sem že vidla to trgovinico. Sam ker je ponavadi prazna, tut jaz nisem šla not, se mi zdi, da te pol prodajalke kar napadejo, sicer v dobrem smislu, sam men je to zoprno. Bom pa drugič mal bolj pošpegalauser posted image  No, kerga leta to bo ne vem, sej že nisem bla v centru...fijuuuu...user posted image

Mi3 smo bili pa danes not in je bla fuul gužva..Nama je pomgala ena tako fajn prodajalka, prov pasalo mi je, ker vse kar sem jo vprašala mi je tko lepo razložila, pa poskusila sem lahko, ful je bila prijetna in nič vsiljiva.
Ker mene tud moti če nekdo za mano hodi in mi mori...pust me pr mir da izberemuser posted image ampak dans mi je pa provpasalo, da mi je malo razložila kako in kaj.

(odgovor članu tikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2364
14.5.2008 19:47:22   
zalenka

zalenka, tenxuser posted image za obširno razlagouser posted image ...mislm da mi je Tjaša pobrkala črke, ker je tolkla po tipkovniciuser posted image .

sej sm hotla napisat da lohka tjaško kriviš ker je ziher mela kej prste vmes user posted image user posted image user posted image

ej poopsika ful maš lep avatarček. tjaška je za popapat luštna user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
14.5.2008 19:47:54   
kawasakica

ojla, sva s sitematskega. zdravje je že mal bolš, teče ampak ne več tok.

9m 8700g in 71cm ( v Ra mi jo je namerla 73user posted image )saj nima veze...

grev alahko že na agrume, v bistvu vse že no razen svinjine, meda, jagod..te ta hude stvari, saj veste...

Talika, naj te potolažim, men se zdaj zbuja tud prej k na 3h, tud če pr men spi...se mal podoji in dalje spi...

kako to čudn merijo, Lina je večja od Tjaše pa so meni Tjašo zmeri 73 cm, kr nekiuser posted image

ful odvisno kak merijo, ene merijo do petke, ene pa do prstkovuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
14.5.2008 19:50:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

zalenka, tenxuser posted image za obširno razlagouser posted image ...mislm da mi je Tjaša pobrkala črke, ker je tolkla po tipkovniciuser posted image .

sej sm hotla napisat da lohka tjaško kriviš ker je ziher mela kej prste vmes user posted image user posted image user posted image

ej poopsika ful maš lep avatarček. tjaška je za popapat luštna user posted image user posted image

ej zalenka ampak tokrat je pa res imela prste vmesuser posted image

hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2367
14.5.2008 19:51:29   
Anonimen

ojla, sva s sitematskega. zdravje je že mal bolš, teče ampak ne več tok.

9m 8700g in 71cm ( v Ra mi jo je namerla 73user posted image )saj nima veze...

grev alahko že na agrume, v bistvu vse že no razen svinjine, meda, jagod..te ta hude stvari, saj veste...

Talika, naj te potolažim, men se zdaj zbuja tud prej k na 3h, tud če pr men spi...se mal podoji in dalje spi...

kako to čudn merijo, Lina je večja od Tjaše pa so meni Tjašo zmeri 73 cm, kr nekiuser posted image

ful odvisno kak merijo, ene merijo do petke, ene pa do prstkovuser posted image

ja prov smešno.
meni Tjašo pri pediatru zmerijo zmeraj za par cm večjo kot pa v RAuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2368
14.5.2008 19:54:32   
JORJA
Hojla!
Evo mi smo končno doma, se zdaj ko je lepo vreme cele dneve potepamo.user posted image
No ne potepamo, samo za blokom smo.....zunaj na zraku!

Vidim da ti je slika res ful všeč Poosika....super!!user posted image user posted image

Za vse lepotce...Janeza, nagajivčka Marka, in zaspančka Lovrota user posted image user posted image user posted image !!

Lenča nič se ne sekiraj glede teže.....meni je p. pri 6 mesecih ko je imel 8.050gr. rekla da je  suhcen in malo pod mejo.user posted image user posted image  tko da kdo bi jih razumel??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
14.5.2008 19:59:11   
kawasakica
OOooo Poopsika, sem brala skozi in je malo trajalo, Pa Lukca sem dala vmes spat, je danes čez cel dan spal samo 15 minut - verjetno bo ponoči čaga, ponavadi je, ko je nenaspan. Moram pohvalit tvoj avatar, na tej slikici je res ful luštna.
Drugače pa ne vem, cel dan sma bla zunaj - minlo je ko šususer posted image

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
14.5.2008 19:59:33   
kawasakica
zakaj jaz nimam zvezdic?

Neposredna povezava do sporočila: 2371
14.5.2008 20:00:35   
kawasakica
aja one poročne obleke so sanjske

Neposredna povezava do sporočila: 2372
14.5.2008 20:03:04   
Anonimen

OOooo Poopsika, sem brala skozi in je malo trajalo, Pa Lukca sem dala vmes spat, je danes čez cel dan spal samo 15 minut - verjetno bo ponoči čaga, ponavadi je, ko je nenaspan. Moram pohvalit tvoj avatar, na tej slikici je res ful luštna.
Drugače pa ne vem, cel dan sma bla zunaj - minlo je ko šususer posted image

Upam in držim pesti, da bo Lukec pančkau ponoči, da si boš spočilauser posted image user posted image user posted image .
Ja danes je bilo res tolk luštn zunaj, mi2 sva tud bile dolgo dolgo zunaj, potem sva imele kosilo in spet ven pa še potem k je moj pršu smo šli malo v Lj, uglavnem lepi dnevi!!

Hvala za pohvaleuser posted image s em tolk vesela in ponosna k jo tko pohvalteuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2373
14.5.2008 20:04:09   
Anonimen

aja one poročne obleke so sanjske

ja res...upam, da bodo takrat še na razpolago ko sem bom ženlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2374
14.5.2008 20:04:36   
Anonimen

zakaj jaz nimam zvezdic?

sej maš 3user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...
Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?