Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 12:46:00
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy ej mamice kam greste kej na morje letos pa kdaj? Mi smo se odločil da gremo kr na Pag, v Straško,s prikolo...PA sva rezervirala parcelo s priključkom za vodo,TV pa štrom...Se mi zdi kr fajn med priključek za vodo ane...Kaj mislte? Tko da si komot,da ni treba vsakič po vodo na WC letat... Po eni strani komi čakam po drugi strani me je pa kr strah vseh priprav...Sej veste,kampiranje je kr projekt,že če si brez otrok...Tko pa...še večji super ste se odločil sisy. sm bla v straškem in je meni ful dober kemp. pa tud cel pag mi je pri srcu. sva ga z mojim kr neki let obdelovala. no pol sva počasi prešaltala na južnejše destinacije mi gremo v promajno (blizu makarske) v apartma 5 m od morja. gremo pa od 18-256 pa je blo že ful zaseden k sva klicala pred dvema mescema. tko da poopsika kr podvizejte se. pa na konc boste drago plačal pa daleč stran od morja. no vsaj za apartmaje ponavadi tko velja. za hotele pa ne vem, ker še nikol nisem bla in me v hotel sploh ne vleče.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 12:46:03
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa Sisy, kdaj pa gresta na Pag? ...mi gremo že čez manj kot 1 mesec mi tut od 16.6-7.7.... Kje pa boste?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 12:46:08
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* make up kak si lepa, ful lepe očke maš
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 12:46:49
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: April če ktera želi valj sisy, zalenka , ga lahko jaz posodim za kakšen teden. zdaj z jaškom več ne vadiva, ker je lepo osvojil oporo na rokah. ni pa to tak valj kot v pikapoki, ampak s pol manjšim premerom. stane pa 30 evrov. kakšn pa je to april? midve z nitko morva vadit da bi se spravla na vse 4 - rokice pri njej niso problem. 27.5 mamo spet fozio pa jo bom mal prašala če bi valj bil ok.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 12:48:23
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy ej mamice kam greste kej na morje letos pa kdaj? Mi smo se odločil da gremo kr na Pag, v Straško,s prikolo...PA sva rezervirala parcelo s priključkom za vodo,TV pa štrom...Se mi zdi kr fajn med priključek za vodo ane...Kaj mislte? Tko da si komot,da ni treba vsakič po vodo na WC letat... Po eni strani komi čakam po drugi strani me je pa kr strah vseh priprav...Sej veste,kampiranje je kr projekt,že če si brez otrok...Tko pa...še večji mi2 sva po moje zmagovalca, ker še sedaj ne veva al greva v hotel, al apartma, kam grema ,v Istro al Dalmacijo..mislm katastrofa in na koncu se nama bo zgodil, da nič več ne bova dobila ker tolk odlašava. mi pa gremo v Vodice v apartma
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 12:48:37
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa Sisy, kdaj pa gresta na Pag? ...mi gremo že čez manj kot 1 mesec mi tut od 16.6-7.7.... Kje pa boste? V Novalji - od 13. - 20. junija... no, potem se moramo kaj srečati... upam, da bomo bolj uspešni od našega srečanja s Poopsiko
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 12:49:37
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka sva ga z mojim kr neki let obdelovala. . tut kmidva ga že kr nekaj let obdelujeva... A veš da so Straško zdej ful prenovil,vsi wcji so novi,potke tlakovane,čist nove mobilne kučice,vodna aerobika,lokalčki novi al pa prenovljeni,krasno,veliko otroško igrišče...res super
< Sporočilo je popravil Sisy -- 16.5.2008 12:51:19 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 12:50:32
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa Sisy, kdaj pa gresta na Pag? ...mi gremo že čez manj kot 1 mesec mi tut od 16.6-7.7.... Kje pa boste? V Novalji - od 13. - 20. junija... no, potem se moramo kaj srečati... upam, da bomo bolj uspešni od našega srečanja s Poopsiko u super,pol se pa kr v Moby Dicku zmenimo a sta že bla tam? Ful majo dobr za jest-njami
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 12:53:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa Sisy, kdaj pa gresta na Pag? ...mi gremo že čez manj kot 1 mesec mi tut od 16.6-7.7.... Kje pa boste? V Novalji - od 13. - 20. junija... no, potem se moramo kaj srečati... upam, da bomo bolj uspešni od našega srečanja s Poopsiko sem vedla da morm na RR ..sem kr čutila da nekdo govori o meni
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 12:53:44
|
|
|
|
Anonimen
|
mi gremo pa šele 21.7 na morje
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 12:54:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Antilopa, sej še zmeraj velja tisto o pivu
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 12:54:48
|
|
|
|
Anonimen
|
A je bila katera v Crikvenici alpa na Rabcu? kawasakica, kje so že vodice?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 12:55:07
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy u super,pol se pa kr v Moby Dicku zmenimo a sta že bla tam? Ful majo dobr za jest-njami Ne, nisva.. kje pa je to? v Novalji? Nazadnje sva bila tam 5 let nazaj (Straško) - je bila Lina še v trebuščku
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 12:55:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Sisy ej mamice kam greste kej na morje letos pa kdaj? Mi smo se odločil da gremo kr na Pag, v Straško,s prikolo...PA sva rezervirala parcelo s priključkom za vodo,TV pa štrom...Se mi zdi kr fajn med priključek za vodo ane...Kaj mislte? Tko da si komot,da ni treba vsakič po vodo na WC letat... Po eni strani komi čakam po drugi strani me je pa kr strah vseh priprav...Sej veste,kampiranje je kr projekt,že če si brez otrok...Tko pa...še večji super ste se odločil sisy. sm bla v straškem in je meni ful dober kemp. pa tud cel pag mi je pri srcu. sva ga z mojim kr neki let obdelovala. no pol sva počasi prešaltala na južnejše destinacije mi gremo v promajno (blizu makarske) v apartma 5 m od morja. gremo pa od 18-256 pa je blo že ful zaseden k sva klicala pred dvema mescema. tko da poopsika kr podvizejte se. pa na konc boste drago plačal pa daleč stran od morja. no vsaj za apartmaje ponavadi tko velja. za hotele pa ne vem, ker še nikol nisem bla in me v hotel sploh ne vleče. ma res morava nujno tole zrihtat. Drago bova pa itak plačala ker gremo v najdražji sezoni, kaj čem.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 12:56:21
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Sisy, kdajsem vedla da morm na RR ..sem kr čutila da nekdo govori o meni
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 12:56:33
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: zalenka sva ga z mojim kr neki let obdelovala. . tut kmidva ga že kr nekaj let obdelujeva... A veš da so Straško zdej ful prenovil,vsi wcji so novi,potke tlakovane,čist nove mobilne kučice,vodna aerobika,lokalčki novi al pa prenovljeni,krasno,veliko otroško igrišče...res super pol je pa res vse prenovljeno. no sej od takrat k sem bla jest že mora bit. je že dolgo tega. tm cca 10 let. sva bla pa 2 leti v metajni pr enih super ljudeh v sobi, pol 2 let v gajacu, 1 let v straškem kar sm na pagu pogrešala zmeraj je senca . itak ane - kje drugje kot na pagu k je skoraj gol.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 12:56:50
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Antilopa, sej še zmeraj velja tisto o pivu Ni problema... samo, da zaključim z antibiotiki
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 12:58:35
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: Sisy u super,pol se pa kr v Moby Dicku zmenimo a sta že bla tam? Ful majo dobr za jest-njami Ne, nisva.. kje pa je to? v Novalji? Nazadnje sva bila tam 5 let nazaj (Straško) - je bila Lina še v trebuščku ja ja v Novalji-v centu, na promenadi V glavnem,tam imajo najbolj okusno hrano in največje porcije. Če imate radi morsko priporočam sipino rižoto al pa V Metajni (na drugem koncu) hobotnico izpod peke...ki jo ulovijo zjutraj in jo strežejo okoli 13 ure...Ni bolj slastnega kot to. Straško je tudi v Novalji tko da se bomo res kaj zmenili a prov
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 12:58:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Antilopa, sej še zmeraj velja tisto o pivu Ni problema... samo, da zaključim z antibiotiki zmenjen .
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 12:58:54
|
|
|
|
tikca
|
Oj babe žabe Jaz sem se tut dons malo ostrigla, pa ful je blo poceni -23 eur, pa mal me je polikala, sam js nebi bla js, če nebi mela že spetih Me že kar moti, da mi plapola po obrazu,pa žgečka. Na morje gremo mi 12.7 kar v Umag prvič. Da smo čim bliže
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 12:59:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: Sisy u super,pol se pa kr v Moby Dicku zmenimo a sta že bla tam? Ful majo dobr za jest-njami Ne, nisva.. kje pa je to? v Novalji? Nazadnje sva bila tam 5 let nazaj (Straško) - je bila Lina še v trebuščku ja ja v Novalji-v centu, na promenadi V glavnem,tam imajo najbolj okusno hrano in največje porcije. Če imate radi morsko priporočam sipino rižoto al pa V Metajni (na drugem koncu) hobotnico izpod peke...ki jo ulovijo zjutraj in jo strežejo okoli 13 ure...Ni bolj slastnega kot to. Straško je tudi v Novalji tko da se bomo res kaj zmenili a prov sisy ti pa obvladaš Pag u nulo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 13:00:30
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika A je bila katera v Crikvenici alpa na Rabcu? kawasakica, kje so že vodice? jaz sem bla v rabcu ene parkrat sam tud že dolgo nazaj. mi je blo takrat kul, sam pol k si enkrat v dalmaciji ne menjaš več za kej višje ležečega če ni res nuja sva bla pa lani k sembla v 7. mescu in nisva upala v dalmacijo, v moščenički dragi (mal od opatije naprej) in je blo super.moščeničko mam pa rada že od nekdaj, al pa medveja mi je tud kul. jest nimam rada takih velkih mest, zmeraj iščeva kaj bolj majhnega, da ni une msive. pa senca je za naju obvezna. letos še bolj ko bo nitka zato sva že na začetku vedla da bova iskala v promajni kjer je sence na pretek, kraj ful luškan, peš pot ob morju cca 10km na vsako stran.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 13:00:32
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa Aja, kdaj pa jih pridete pogledat? joj ne vem. Ta teden smo mel full zabasan.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 13:00:36
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: zalenka sva ga z mojim kr neki let obdelovala. . tut kmidva ga že kr nekaj let obdelujeva... A veš da so Straško zdej ful prenovil,vsi wcji so novi,potke tlakovane,čist nove mobilne kučice,vodna aerobika,lokalčki novi al pa prenovljeni,krasno,veliko otroško igrišče...res super pol je pa res vse prenovljeno. no sej od takrat k sem bla jest že mora bit. je že dolgo tega. tm cca 10 let. sva bla pa 2 leti v metajni pr enih super ljudeh v sobi, pol 2 let v gajacu, 1 let v straškem kar sm na pagu pogrešala zmeraj je senca . itak ane - kje drugje kot na pagu k je skoraj gol. Straško je ful zelen,sej veš..zato se bomo kar se plaže tiče kr tam zadržval Drgač je men glih to všeč ker je tok gol...ampak za tamalo pa mora bit naravna senca....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 13:01:39
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: Sisy u super,pol se pa kr v Moby Dicku zmenimo a sta že bla tam? Ful majo dobr za jest-njami Ne, nisva.. kje pa je to? v Novalji? Nazadnje sva bila tam 5 let nazaj (Straško) - je bila Lina še v trebuščku ja ja v Novalji-v centu, na promenadi V glavnem,tam imajo najbolj okusno hrano in največje porcije. Če imate radi morsko priporočam sipino rižoto al pa V Metajni (na drugem koncu) hobotnico izpod peke...ki jo ulovijo zjutraj in jo strežejo okoli 13 ure...Ni bolj slastnega kot to. Straško je tudi v Novalji tko da se bomo res kaj zmenili a prov kje v metajni ste jedli sisy?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?