Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 13:02:08
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: Sisy u super,pol se pa kr v Moby Dicku zmenimo a sta že bla tam? Ful majo dobr za jest-njami Ne, nisva.. kje pa je to? v Novalji? Nazadnje sva bila tam 5 let nazaj (Straško) - je bila Lina še v trebuščku ja ja v Novalji-v centu, na promenadi V glavnem,tam imajo najbolj okusno hrano in največje porcije. Če imate radi morsko priporočam sipino rižoto al pa V Metajni (na drugem koncu) hobotnico izpod peke...ki jo ulovijo zjutraj in jo strežejo okoli 13 ure...Ni bolj slastnega kot to. Straško je tudi v Novalji tko da se bomo res kaj zmenili a prov sisy ti pa obvladaš Pag u nulo itaq moj ga ma že mal poln kufer,jst se ga pa ne naveličam...spljoh....bi bla loh že lokalna vodička
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 13:03:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika A je bila katera v Crikvenici alpa na Rabcu? kawasakica, kje so že vodice? jaz sem bla v rabcu ene parkrat sam tud že dolgo nazaj. mi je blo takrat kul, sam pol k si enkrat v dalmaciji ne menjaš več za kej višje ležečega če ni res nuja sva bla pa lani k sembla v 7. mescu in nisva upala v dalmacijo, v moščenički dragi (mal od opatije naprej) in je blo super.moščeničko mam pa rada že od nekdaj, al pa medveja mi je tud kul. jest nimam rada takih velkih mest, zmeraj iščeva kaj bolj majhnega, da ni une msive. pa senca je za naju obvezna. letos še bolj ko bo nitka zato sva že na začetku vedla da bova iskala v promajni kjer je sence na pretek, kraj ful luškan, peš pot ob morju cca 10km na vsako stran. ja senca mora biti obvezno!! inmi2 hrvaško zlo slabo poznama razen Lošinja, ampak tko daleč ne greva. Zato mi pride prav vsak nasvet, namig
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 13:04:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: Sisy u super,pol se pa kr v Moby Dicku zmenimo a sta že bla tam? Ful majo dobr za jest-njami Ne, nisva.. kje pa je to? v Novalji? Nazadnje sva bila tam 5 let nazaj (Straško) - je bila Lina še v trebuščku ja ja v Novalji-v centu, na promenadi V glavnem,tam imajo najbolj okusno hrano in največje porcije. Če imate radi morsko priporočam sipino rižoto al pa V Metajni (na drugem koncu) hobotnico izpod peke...ki jo ulovijo zjutraj in jo strežejo okoli 13 ure...Ni bolj slastnega kot to. Straško je tudi v Novalji tko da se bomo res kaj zmenili a prov sisy ti pa obvladaš Pag u nulo itaq moj ga ma že mal poln kufer,jst se ga pa ne naveličam...spljoh....bi bla loh že lokalna vodička evo lohk maš še summer job pa ste ceu poletje dol . sej to je ful fajn da velik poznaš, mi2 pa nič...zato mi je pa ful težko ker ne vem kam naj greva, da bo za naju super in predvsem za tamalo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 13:04:47
|
|
|
|
Sisy
|
Zalenka-jedli smo tam kjer je tista "čuvena" plaža v Metajni...Včasih ni blo tm skor nobenga...Zdej so pa vsi ugotovil kok je luštn ma je za moje pojme zadnja leta kr preveč folka...Gostilnica je pa zgoraj,not v kamnu,taka čist divja....Hobotnico morš zjutri naročit in jo greš potem popoldne pojest...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 13:06:12
|
|
|
|
Anonimen
|
dejmo nehat o morju ...pliz...ker sem čist nakurjena in 21.7 je še tooolk daleč
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 13:06:50
|
|
|
|
Sisy
|
za tamale je Rab kul...čeprov men mivka ful ne "potegne"... jo maš pol v riti,med zobmi,v torbi...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 13:07:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy za tamale je Rab kul...čeprov men mivka ful ne "potegne"... jo maš pol v riti,med zobmi,v torbi... ne, ne, mivke...kamenčki, kamenčki!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 13:11:34
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika A je bila katera v Crikvenici alpa na Rabcu? kawasakica, kje so že vodice? jaz sem bla v rabcu ene parkrat sam tud že dolgo nazaj. mi je blo takrat kul, sam pol k si enkrat v dalmaciji ne menjaš več za kej višje ležečega če ni res nuja sva bla pa lani k sembla v 7. mescu in nisva upala v dalmacijo, v moščenički dragi (mal od opatije naprej) in je blo super.moščeničko mam pa rada že od nekdaj, al pa medveja mi je tud kul. jest nimam rada takih velkih mest, zmeraj iščeva kaj bolj majhnega, da ni une msive. pa senca je za naju obvezna. letos še bolj ko bo nitka zato sva že na začetku vedla da bova iskala v promajni kjer je sence na pretek, kraj ful luškan, peš pot ob morju cca 10km na vsako stran. samo v moščeniški je pa vedno, ampak res vedno, guuuužvaaaaa
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 13:12:08
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy Zalenka-jedli smo tam kjer je tista "čuvena" plaža v Metajni...Včasih ni blo tm skor nobenga...Zdej so pa vsi ugotovil kok je luštn ma je za moje pojme zadnja leta kr preveč folka...Gostilnica je pa zgoraj,not v kamnu,taka čist divja....Hobotnico morš zjutri naročit in jo greš potem popoldne pojest... na ručici pol? ko smo mi bli tam smo se hodli tja kopat in smo bli ponavad sami s kolegi . al pa tja zadaj za onu zalivčekod metajne, tm si bil tud skor vedno skoraj sam.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 13:12:11
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika A je bila katera v Crikvenici alpa na Rabcu? kawasakica, kje so že vodice? jaz sem bla v rabcu ene parkrat sam tud že dolgo nazaj. mi je blo takrat kul, sam pol k si enkrat v dalmaciji ne menjaš več za kej višje ležečega če ni res nuja sva bla pa lani k sembla v 7. mescu in nisva upala v dalmacijo, v moščenički dragi (mal od opatije naprej) in je blo super.moščeničko mam pa rada že od nekdaj, al pa medveja mi je tud kul. jest nimam rada takih velkih mest, zmeraj iščeva kaj bolj majhnega, da ni une msive. pa senca je za naju obvezna. letos še bolj ko bo nitka zato sva že na začetku vedla da bova iskala v promajni kjer je sence na pretek, kraj ful luškan, peš pot ob morju cca 10km na vsako stran. ja senca mora biti obvezno!! inmi2 hrvaško zlo slabo poznama razen Lošinja, ampak tko daleč ne greva. Zato mi pride prav vsak nasvet, namig rpi morju mamo ljudje ful različne poglede kaj nam je pomembno. pr nas je npr na prvem mestu senca na plaži in plaža sama (ne marava skalnate), najbolje nama je prodnata - ala moščenička in medveja - to je zakon. nisva pa za nek luksuz, tud apartma zmeraj vzameva tak povprčen, brez kakega luksuza k ga tam res ne rabimo sej smo skor cele dneve zunaj, naplaži in naokoli. pa da sva čimbliže morju - tosva tud zmeraj gledala.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 13:14:06
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy ja ja v Novalji-v centu, na promenadi V glavnem,tam imajo najbolj okusno hrano in največje porcije. Če imate radi morsko priporočam sipino rižoto al pa V Metajni (na drugem koncu) hobotnico izpod peke...ki jo ulovijo zjutraj in jo strežejo okoli 13 ure...Ni bolj slastnega kot to. Straško je tudi v Novalji tko da se bomo res kaj zmenili a prov Hvala za napotke... hobotnica nam sigurno ne bo ušla.. smo pa vsi, ki gremo, nori na ribje jedi... Joj, meni je Pag ravno zato všeč, ker je gol - ko pogledaš proti Velebitu... temno modro morje in tista puščava.... mmmmmm
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 13:14:33
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy za tamale je Rab kul...čeprov men mivka ful ne "potegne"... jo maš pol v riti,med zobmi,v torbi... mivka je pa men ta najslabša varjanta. vroča je ko pes, da niti bos ne moreš bit, pa res jo maš pol še cel teden vsepovsod.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 13:14:36
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika A je bila katera v Crikvenici alpa na Rabcu? kawasakica, kje so že vodice? jaz sem bla v rabcu ene parkrat sam tud že dolgo nazaj. mi je blo takrat kul, sam pol k si enkrat v dalmaciji ne menjaš več za kej višje ležečega če ni res nuja sva bla pa lani k sembla v 7. mescu in nisva upala v dalmacijo, v moščenički dragi (mal od opatije naprej) in je blo super.moščeničko mam pa rada že od nekdaj, al pa medveja mi je tud kul. jest nimam rada takih velkih mest, zmeraj iščeva kaj bolj majhnega, da ni une msive. pa senca je za naju obvezna. letos še bolj ko bo nitka zato sva že na začetku vedla da bova iskala v promajni kjer je sence na pretek, kraj ful luškan, peš pot ob morju cca 10km na vsako stran. samo v moščeniški je pa vedno, ampak res vedno, guuuužvaaaaa ja to ej pa res -a ampak ne vem kje višje od reke gor ni tko . pomoje čist povsod.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 13:16:18
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: Sisy ja ja v Novalji-v centu, na promenadi V glavnem,tam imajo najbolj okusno hrano in največje porcije. Če imate radi morsko priporočam sipino rižoto al pa V Metajni (na drugem koncu) hobotnico izpod peke...ki jo ulovijo zjutraj in jo strežejo okoli 13 ure...Ni bolj slastnega kot to. Straško je tudi v Novalji tko da se bomo res kaj zmenili a prov Hvala za napotke... hobotnica nam sigurno ne bo ušla.. smo pa vsi, ki gremo, nori na ribje jedi... Joj, meni je Pag ravno zato všeč, ker je gol - ko pogledaš proti Velebitu... temno modro morje in tista puščava.... mmmmmm ja ja to je super, sam nevihta pa tud pride tam čez velebit v pol sekunde - ponavadi nama ni uspelo niti do apartmaja prilezt ker je kar naenkrat usekalo čez no sej v makarski je podobno
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 13:16:40
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy za tamale je Rab kul...čeprov men mivka ful ne "potegne"... jo maš pol v riti,med zobmi,v torbi... ne, ne, mivke...kamenčki, kamenčki! kamenčke imaš tudi na Rabu - Padova ali Supetarska draga
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 13:18:22
|
|
|
|
Anonimen
|
zalenka, mislm da nam je vsem senca na prvem mestu ...pa plaža obvezno kamenčki..., nimam rada gužve na plažah( čeprov vem,d a je to dandanes težko najti)! Nikol k smo šli na morju nismo imel TVja al pa radia, kadar sva šla mi2 na morje sva bila odtrgana od sveta in to mi je tolk všeč,tapravi dopust Mislm da nisem zahtevna...ali pač Očitno si ti razbrala da mi2 iščeva luksuz ...napaka...
< Sporočilo je popravil poopsika -- 16.5.2008 13:19:36 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 13:20:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy za tamale je Rab kul...čeprov men mivka ful ne "potegne"... jo maš pol v riti,med zobmi,v torbi... ne, ne, mivke...kamenčki, kamenčki! kamenčke imaš tudi na Rabu - Padova ali Supetarska draga Zdej sva se bolj osredotočila na celino ne na otoke
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 13:20:59
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Očitno si ti razbrala da mi2 iščeva luksuz ...napaka... Kaj da ne... na Crvenem sta ga že imela
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 13:21:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Očitno si ti razbrala da mi2 iščeva luksuz ...napaka... Kaj da ne... na Crvenem sta ga že imela a ti morš pa res vse povedat
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 13:21:58
|
|
|
|
Anonimen
|
no pa tud če bi ga...super, če si ga lahko privoščiš zakaj ne
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 13:22:42
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika zalenka, mislm da nam je vsem senca na prvem mestu ...pa plaža obvezno kamenčki..., nimam rada gužve na plažah( čeprov vem,d a je to dandanes težko najti)! Nikol k smo šli na morju nismo imel TVja al pa radia, kadar sva šla mi2 na morje sva bila odtrgana od sveta in to mi je tolk všeč,tapravi dopust Mislm da nisem zahtevna...ali pač Očitno si ti razbrala da mi2 iščeva luksuz ...napaka... ne ne poopsika sej to ni blo mišljeno za vaju. sam tko na splošno sm rekla da je težko neki priporočit ker mamo tolk različne zahteve glede morja. po opisu maste podobne želje kot mi. 21.7 boste težko našli kaj kjer ne bo gužve . midva sva bla lani npr junija in je bla gužva. letos bo ziher tud. je pa vseen drugač kot npr v velikih mestih. npr brela, baška voda in makarska so nafilani k ribice, promajna in ti manjši kraji zraven pa so malo manj natrpani.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 13:24:30
|
|
|
|
Antilopa
|
Poopsika, apartma od naših je prost od 15. avgusta naprej saj vem, da termin ni pravi, ampak vseeno...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 13:25:11
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Očitno si ti razbrala da mi2 iščeva luksuz ...napaka... Kaj da ne... na Crvenem sta ga že imela a ti morš pa res vse povedat no poospika zdej se pa odloč ma ne midva sva iskela kot vsako leto poceni in vseeno fajno varjanto. sej veš če hočmo da bajtica zraste pol luksuz pri nas odpade naslednjih 20 let. čist za občutek midva bova dala za apartma za 3 osebe 45 eur na dan.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 13:25:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika zalenka, mislm da nam je vsem senca na prvem mestu ...pa plaža obvezno kamenčki..., nimam rada gužve na plažah( čeprov vem,d a je to dandanes težko najti)! Nikol k smo šli na morju nismo imel TVja al pa radia, kadar sva šla mi2 na morje sva bila odtrgana od sveta in to mi je tolk všeč,tapravi dopust Mislm da nisem zahtevna...ali pač Očitno si ti razbrala da mi2 iščeva luksuz ...napaka... ne ne poopsika sej to ni blo mišljeno za vaju. sam tko na splošno sm rekla da je težko neki priporočit ker mamo tolk različne zahteve glede morja. po opisu maste podobne želje kot mi. 21.7 boste težko našli kaj kjer ne bo gužve . midva sva bla lani npr junija in je bla gužva. letos bo ziher tud. je pa vseen drugač kot npr v velikih mestih. npr brela, baška voda in makarska so nafilani k ribice, promajna in ti manjši kraji zraven pa so malo manj natrpani. mah ta datum je zato, ker ima moj v firmi en teden kolektivnega dopusta od 29.7, in sva lahko izbirala še al en teden pred kolektivcem ali pa kasneje.Tko da sva se raje še za en teden pred kolektivcem zmenila kot pa v avgustu, ker kokr kaže leta poprej je avg. že bolj slabo vreme.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 13:26:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa Poopsika, apartma od naših je prost od 15. avgusta naprej saj vem, da termin ni pravi, ampak vseeno... antilopa ...samo kaj ko 15. avgusta res nič ne pomaga
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKo vam dojenček pade s postelje ...Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?