Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 14:52:42
|
|
|
|
Antigona
|
Oooooooooooo a dejte no o morju... Mi gremo šele konec septembra, ampak takrat na lepš. V Turčijo v hotel na isto foro kot smo bili lani v Tuniziji. Pride pa veliiiiiiko več kot apartma na hrvaškem. Sam je pa res da je notr vključeno vse (prevoz, hrana, pijača, ležalniki, senčniki, animacija, športi, vodni tobogani), vsaj pol ne bomo nič več zapravl. Bomo rabil sam še za spominke in kartice poslat. A ja, pride nas pa 3000 eur...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 16:14:05
|
|
|
|
saskija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Oooooooooooo a dejte no o morju... Mi gremo šele konec septembra, ampak takrat na lepš. V Turčijo v hotel na isto foro kot smo bili lani v Tuniziji. Pride pa veliiiiiiko več kot apartma na hrvaškem. Sam je pa res da je notr vključeno vse (prevoz, hrana, pijača, ležalniki, senčniki, animacija, športi, vodni tobogani), vsaj pol ne bomo nič več zapravl. Bomo rabil sam še za spominke in kartice poslat. A ja, pride nas pa 3000 eur... pa pozabila si napisat da boš s saskijo koktejle pila otroci pa se bodo po toboganih vozli
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 16:35:23
|
|
|
|
*lenc@*
|
ojla!! seminar je zanimiv, pa se še lahko mal javim..saj se ne vidi vidim, da o morju na dolgo in široko hvala za pohvale make up-a, poopsie ena mi ga je nardiola k drgač dela v salonu men osebno je hud videz zadimljenih oči, pa pride bolj sam za večer - pa si ne znam dobr nardit sisy, me boš naučila?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 18:16:42
|
|
|
|
*lenc@*
|
pa mal uči gor mečem pa ni nobene gor ste vse vzun?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 20:26:31
|
|
|
|
JORJA
|
Aja sem pozabila pohvalit: Lenča super!!! Antigona oba sta krasna!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 20:31:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Antigona-zelo lepa lepa nevesta si bila Možiček tudi In pa slike s piknika-aaaaaaaaaaaaaaaaa jest sem kr gledala pa sploh nas ni gor Maaa kolk so lepe.Tvoj mož je res majka
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 20:58:23
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika mi gremo pa šele 21.7 na morje jaz pa grem 25 že delat
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 20:59:55
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika A je bila katera v Crikvenici alpa na Rabcu? kawasakica, kje so že vodice? malo naprej od Zadra, Biograda
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 21:10:11
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Oooooooooooo a dejte no o morju... Mi gremo šele konec septembra, ampak takrat na lepš. V Turčijo v hotel na isto foro kot smo bili lani v Tuniziji. Pride pa veliiiiiiko več kot apartma na hrvaškem. Sam je pa res da je notr vključeno vse (prevoz, hrana, pijača, ležalniki, senčniki, animacija, športi, vodni tobogani), vsaj pol ne bomo nič več zapravl. Bomo rabil sam še za spominke in kartice poslat. A ja, pride nas pa 3000 eur... pa pozabila si napisat da boš s saskijo koktejle pila otroci pa se bodo po toboganih vozli kaj greta v magic Life?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 21:10:38
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika A je bila katera v Crikvenici alpa na Rabcu? kawasakica, kje so že vodice? malo naprej od Zadra, Biograda Kavasakica, mi smo s starši hodili nekaj let v Tisno......kolikor vem so Vodice blizu ne?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 21:15:04
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Oooooooooooo a dejte no o morju... Mi gremo šele konec septembra, ampak takrat na lepš. V Turčijo v hotel na isto foro kot smo bili lani v Tuniziji. Pride pa veliiiiiiko več kot apartma na hrvaškem. Sam je pa res da je notr vključeno vse (prevoz, hrana, pijača, ležalniki, senčniki, animacija, športi, vodni tobogani), vsaj pol ne bomo nič več zapravl. Bomo rabil sam še za spominke in kartice poslat. A ja, pride nas pa 3000 eur... pa pozabila si napisat da boš s saskijo koktejle pila otroci pa se bodo po toboganih vozli Ja no, sem pozabla omenit detajle... Sej pa menda že vse vejo da bomo en teden skupaj uživale ko se bodo otroci kar sami med sabo zrihtal Ja Kawasakica v Magic Life Waterworld gremo tokrat. Lani smo bili pa v Tuniziji za prvega maja pa v Magic Life Manar Imperial. In smo se imeli res krasno....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 21:22:22
|
|
|
|
Antigona
|
Sisy kjeeeeeee siiiiiiiiiiiii?????
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 21:29:22
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Sisy kjeeeeeee siiiiiiiiiiiii????? A si vprašala možeka glede slikic?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 21:38:03
|
|
|
|
Antigona
|
Ja, moj pravi da da obvezno narest eno slikico velikosti 15x23 in original file, predvsem zato, ker če boste dale slikice narest kam drgam kot jih ponavad dela on, lahko pride ven en zmazek... Studiji imajo namreč barve vsak naštelane po svoje in lahko pride ven res en grd zmazek. A ja za eno slikco in fajl pa računa 5 eur. Če je slikic več, pa pravi da da še količinski popust
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 21:42:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Madona Antigona ,cene so pa navite.No ampak gotovo tko je Sem prejšni dan mojmu kazala vajino stran in od Antilope prelepe slike pa sem rekla,da bi še midva pač to a ne U pismo ni blo hujšga Ampak ušeč mu je blo pa zelo,tako da še ni vse zgubljeno
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 21:44:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi gremo pa na Lošinj. gre moj in pa šest žensk kolegica z dvema punčkama in pa me tri On bo kuhal in babnce čuval,midve se bova pa z bandidosom nalivale in sončale
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 21:46:32
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Ja, moj pravi da da obvezno narest eno slikico velikosti 15x23 in original file, predvsem zato, ker če boste dale slikice narest kam drgam kot jih ponavad dela on, lahko pride ven en zmazek... Studiji imajo namreč barve vsak naštelane po svoje in lahko pride ven res en grd zmazek. A ja za eno slikco in fajl pa računa 5 eur. Če je slikic več, pa pravi da da še količinski popust jaz vzamem
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 21:50:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Ja, moj pravi da da obvezno narest eno slikico velikosti 15x23 in original file, predvsem zato, ker če boste dale slikice narest kam drgam kot jih ponavad dela on, lahko pride ven en zmazek... Studiji imajo namreč barve vsak naštelane po svoje in lahko pride ven res en grd zmazek. A ja za eno slikco in fajl pa računa 5 eur. Če je slikic več, pa pravi da da še količinski popust jaz vzamem Boste verjetno kar vse,ker so res čudovite slike. Škoda da imam kuharja in ne fotografa
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 21:51:15
|
|
|
|
Anonimen
|
A so ga une šle žurat?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 21:53:06
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** A so ga une šle žurat? Očitno se jim je uspelo zmenit
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 21:53:22
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** A so ga une šle žurat? Ziher, ko ni nobene gor....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 21:54:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Sam me zapečkarce tle A si je Sisy premislila in šla?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 21:55:48
|
|
|
|
Antilopa
|
Rivi se je danes tako lepo uštimala ...se jih bo mogla otepat...
< Sporočilo je popravil Antilopa -- 16.5.2008 21:56:46 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 21:59:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa Rivi se je danes tako lepo uštimala ...se jih bo mogla otepat... Ona je še v trenirki zapeljiva
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 22:11:41
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Madona Antigona ,cene so pa navite.No ampak gotovo tko je Sem prejšni dan mojmu kazala vajino stran in od Antilope prelepe slike pa sem rekla,da bi še midva pač to a ne U pismo ni blo hujšga Ampak ušeč mu je blo pa zelo,tako da še ni vse zgubljeno Ma ne vem če je tole glih navita cena, čeprav mi je mal bed zarad tega... Ampak da ti povem kaj je navita cena... Jutr gre delat za cel dan od jutra pa do jutra za 1450 eur s knjigo namesto albuma in še nekaj malenkostmi... Za tak shooting k ga je mela Antilopa pa je cena cca 200 eur z originali (cca 60 slikic) in foto knjigico s trdimi platnicami... Antilopa je imela pa tak zlo spešl popust, ker nama je pomagala napisat oz. spedenat tekste za internet stran
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?