Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
zdaj pa:

), pa tole igralo za na tla, ampak tisto je po 3 mesecu bolj zanimivo. Zanimivo jim je tudi če jim zvežeš kakšen balon , ropotuljice, ki mu jih ropotate pred očmi. Nimajo pa neke jake želje po igračah - jim je obraz bolj zanimiv
razvaja.
da bo vse okej in da boš čim prej doma.
. Mi je spet uspelo jih malo pustit
Ležalnik še čakam. Ena sodelavka mi ga bo posodila. Pa po zibelko še moram it in posteljninico oprat. Košek je že opran.
fuuuull všeč. Moja prijateljica jo ima in ima take lepe nežne pesmice gor pa tista lučka lepo sveti. Najbrž bom jo kupila. Torej se obnese?
in me prav zanima, kakšni bodo jutri rezultati. Mi je kolegica rekla, da če imaš sladkorno, imaš 99% možnosti, da ostaneš v P. Se mi je kar zmračil pred očmi. A se ne da doma tud držat diete, al kar ti pač predpišejo? No, bomo vidl jutri ob dveh kaj bo.
. Že cel dan je bil čudn, zvečer sem mu pa merila vročino in vidla da jo ima 37,7. No, za zganjat paniko glih ni, bomo pa vidl, kaj bo ponoči in zjutraj.
zate ko si tako hitra. Pa tam ko imaš kaj napisano se splača gor kliknit je še ful slikic spodaj