Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Odvisno kako hitro bom gotova. Če bo 1,2,3 potem te pokličem. Ti tako odgovarja?

in pižamce) v 1 predalu pa imam vse za umivanje in previjanje od vseh 3
. Ostale Alinine stvari sem spravila v omarco, ki sem jo rešila papirjev že včeraj (samo ati je moral pregledat svoje stvari), pospravila police z našim spodnjim perilom (pol ga je romalo v koš - vsaj moje, ker mi je itak že pred Aleksom bilo vse na tanko, po porodu še pa nisem oblekla, si bom potem privošila raje novo
sva midva kupila plišastega medvedka, ki sem ga nesla v potovalki zraven v P in sva mu ga že pol ure po rojstvu dala v posteljico. Še danes ga ima in spi z njim. Kot ena dobrodošlica. Zdaj pa bomo naredili enako, le da bo pri darilu sodeloval tudi Nejc. Jaz mislim, da je nekaj takega danes Inigo kupila. Sicer pa so prve igračke aktualne od 2 mesecev naprej, pa še to mehka knjigica in mehke ropotuljice. Pri 3 mesecih smo mu kupili glasbeni vrtiljak za v posteljico.
, ker se mojemu ne da razpravljat o tem. On pravi, da on že ve, kaj je naredil, tako zelo je prepričan, da je
. Meni pa se je danes ponoči sanjalo o
. Včeraj sem po pregledu šla pogledat, če bi našla kakšne natikače ali kaj podobnega, pa sem šla razočarana domov. Nič ne morem nataknit, razen če bi si kupila tri št. preveliko. Sploh ne vem kaj naj obujem.
pa spušča paro in vlago v luft, kot da bi bil tisti čisto navadni. Imam 2 okni v kopalnici in moreta bit obvezno OBE odprti na stežaj, drugače je vsa kopalnica gnila