|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
5.6.2008 9:15:32   
jocika
Nima čestitam, pa da vas čimprej domov spustijo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
   [Brisano sporočilo]
5.6.2008 9:25:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1352
   [Brisano sporočilo]
5.6.2008 9:32:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1353
5.6.2008 9:36:37   
sasi13
nima čestitke user posted image  user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1354
5.6.2008 9:40:06   
24julij
bastian bos vidla se vse bo uredu,ti sam pocivaj,jaz sem ze 10 tednov tok odprta pa mv imam tud cist mejhen,tko da bos tud ti cist uredu,sam cuvaj se,drzim pesti

lunica24 drzim pesti zate,vse bo uredu

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
5.6.2008 9:40:22   
lex
nima čestitkeuser posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
5.6.2008 9:40:31   
sasi13
sej jz tud nisem kej fajn dans spala, sm šla tud 3 krat lulat. sej bom pa čez dan nadoknadla user posted image
midva mama bosch kondenzacijski sušilni stroj in sem zlo zadovoljna z njim.

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
   [Brisano sporočilo]
5.6.2008 9:52:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1358
   [Brisano sporočilo]
5.6.2008 10:06:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1359
5.6.2008 10:15:33   
Blacky30
Nima, iskrene čestitke tudi od mene!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vesela sem, da mali parček lepo napreduje in da boste kmalu vsi skupaj doma! Lepo se cartajte!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

P.S.
Pa res smo radovedne in bi bile vesele, če bi nam javila še imena, da lahko novičko objavimo tudi na Rodili smo!user posted image

(odgovor članu nima)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
5.6.2008 10:18:54   
Anonimen
dobro jutro nima čestitke, sta pa res res pohitela tvoja mala dva, le naj pridno rasteta naprej, da bosta pridobila na teži in naj se lepo razvijata. čestitam user posted image   hvala vsem za dobre želje, sem že doma... na hitrco napišem, pa grem spat user posted image  zastrupitev s hrano, dehidracija... vse kar sem pojedla sem z drisko spravila iz sebe, še vedno mi je grozno slabo in teče iz mene, ampak so rekli, da slabo mi je lahko tudi doma user posted image  sem se strinjala... zdaj pa rabim par dni, da si umirim želodec. skratka luka ostaja v trebuhu in še ne gre nikamor. je pa očitno res.. kadar ne štima vse, se je bolš it pokazat.  mejte se

Neposredna povezava do sporočila: 1361
5.6.2008 10:25:02   
Blacky30
user posted image

Jaz sem se prikotalila iz postelje, za mano je že zajtrk, zdaj pa vas še malo preberem in se spravim nad papirje. Mizo imam tako, da ni več ničemur podobna, vse leži naokrog, jaz pa sem si zadala nalogo, da do poroda vse papirje pospravim. Skrajni čas, da se spravim veselo na delo!

No, flower, vidiš, da ne kvasam v prazno glede tega, kako velik trebuh imam. user posted image user posted image user posted image  Skoraj za 3 Tinky.user posted image user posted image  Kaj pa, če imam dvojčka.user posted image user posted image user posted image

24julij, si še vedno v bolnici? So te sploh kaj spustili domov?

Lunica, zelo sem vesela, da si že doma in spet dobre volje, kot vedno. Kaj si pa jedla takšnega, da si se zastrupila? Hvala bogu, je z Lukcom vse ok in naj še malo počiva v trebuščku. Mu je itak ful lepo.user posted image

Tak, bolj bogo ste to komentirale, pa nimam več kaj pisat. Pa mojega albumčka si tudi niste še imele časa pogledat.user posted image  Jaz pa sem tak dolgo v noč objavljala slikice.user posted image  Ko bo sonček, bom poslikala še voziček in ga boste lahko videle, sem prav ponosna nanj.user posted image

(odgovor članu nima)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
   [Brisano sporočilo]
5.6.2008 10:42:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1363
5.6.2008 11:12:53   
Inigo
nima, čestitke! žeim vam, da se čimprej porihtate in pridete hitro domov! user posted image

hruška - res nimaš sreče... in do kdaj je na dopustu? mogoče bo pa prec nazaj. bo pa res pozno, če boš mela šele konec junija zagovor. po drugi strani pa dobr. jim boš kazala tistega bušija tam... te bodo še sam tja gledal in dali 10 in ciao bella! user posted image

midva pa zdele še počakava majstra, da pride spucat črpalko v pralnem stroju - so spet moje špangice notr in ruži 100 na uro user posted image pol pa šibava v SG. bom poročala kako je bilo.

Neposredna povezava do sporočila: 1364
5.6.2008 11:28:55   
tims
Dobro jutro. Jaz sem se pa šele zdele skobacala iz postelje. Tim ni imel več vročine, zato sem ga poslala v vtrec, ker je bil zjutraj čisto razočaran, ko sem mu omenila, da bo mogoče doma. No, če se bo slučajno spet vročina pojavila, bom pa takoj šla ponj.

Nima, tudi jaz ti čestitam in čimprejšnje okrevanje za vse tri, da boste lahko čimprej doma.user posted image user posted image user posted image  

Ja, sem pa imela tako grozne sanje user posted image . Včeraj smo se pogovarjale o teh prehitrih porodih in ne vem kaj še vse in se mi je zgodilo, da sem svoj porod v sanjah prespala. Sploh ne vem kako je to možno, vem samo, da sem za pet dni zgubila spomin in ko je mojmu uspel me zbudit, je bila mala že veselo doma......user posted image user posted image user posted image user posted image

Tole je bilo še huj, kokr pa tisto, da jo v svoje majice oblačim.user posted image  Ne bom več hodila spat.user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
5.6.2008 11:29:41   
bastian111
Nima ,čestitke in vse dobro Vam želim.Zimska ,tudi jaz imam čis istega sušilca in zeloo zadovoljna!
24 Julji tudi tebi želim da preguraš čim bolj proti koncu  in da bo vse vredu.
Lunica 24 vidim ,da sve edine z težavama,upam da ti bo dobro in da bo vse ok. Sama se danes počutim kar vredu,bolečine so še prisotne ampak ne za omenjat.Počivam kolikor se le da in sproti kaj naredim.Želim Vseki posebej da si dan naredi čim lepši.Vam pa še to povem ,da to z GSM številkami je pa super!user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
5.6.2008 11:54:13   
neboglasnica
nima, čestitam in veliko prespanih noči vam želim!!!

tims, ko s epa ti prebudiš, se pa ornk. Cel mesec molk, zdaj si se pa razpisala. Tudi moj dragi pravi, da takih kot je on ne delajo več. Ja, hvala bodu!!

Tudi misliti ne more, ker so prišli mojstri in bodo končno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image potegnili čez tlake nek sloj, drugi teden pa še tla.

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
5.6.2008 12:03:01   
neboglasnica
aja, glede sušilca: jaz ga imam, pa sem strašno nezadovoljna z njim. Gorenjev, mislim, da tak kot ga je ena že omenila, ampak če dam na full, mi belo perilo lepo posuši. Vse ostalo, ki rabi manj temperature, pa ne, vedno ostane malce vlažno. Serviserji samo zmajujejo z glavo...

Še nekaj sem hotela: aja, ne pozabite, danes ima najboljši sosed sladoled po 30 % ceneje, sem že nabavljala, pa še vreme je primerno user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
   [Brisano sporočilo]
5.6.2008 12:03:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1369
5.6.2008 12:16:15   
tims
Neboglasnica, zgleda, da tale vreme tud mal name vpliva user posted image . Vidiš, pa boste vseeno imel sobice pošlihtane še pred porodom. Sem prav vesela zate user posted image . Ena skrb manj.

Flower, tale je pa dobra user posted image user posted image user posted image . Upam, da moj ne bo kdaj bral tega foruma, ker bo potem vidu, da vseeno ni "najboljši".user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1370
5.6.2008 12:20:11   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Še nekaj sem hotela: aja, ne pozabite, danes ima najboljši sosed sladoled po 30 % ceneje, sem že nabavljala, pa še vreme je primerno user posted image

Jaaaa, hvala, da si me spomnila. Sicer sem včeraj spraznila Hoferjev zmrzovalnik, pa vseeno bom danes mimogrede skočila še tja po veliko Planico ali Piran.user posted image  Ker tega pa Hofer ne premore.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1371
5.6.2008 12:22:05   
tims
Aja, sem pa včeraj pisala dr. Pušenjaku in ga vprašala za mnjenje o velikosti naše pupe. Danes sem dobila odgovor (za kar sem bila fuuuul vesela), da je sicer res mal velika, ni pa ekstremna user posted image . No, sej tega tud ne bi rada vidla in da sladkorna pri nosečnosti ne predstavlja nobene panike (kar me je bilo malo strah) za plod, ker se moraš držat diete, pa je. Tko da bo moj najboljši sosed moral počakati do tretje ure ko dobim izvide, kaj je zdaj z mojim cukrom.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
   [Brisano sporočilo]
5.6.2008 12:30:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1373
5.6.2008 12:34:46   
neboglasnica
Jaz sem si dala duška pri nakupu sladoleda, moj je sicer jamral, da skrinja poka po šivih, pa sem mu rekla, da naj kar meso ven zmeče. Še malo, pa bo JAG in takrat vzamem Otočec, posipam s čokoladnimi mrvicami in hočem MIR, da se nažrem.

Sara je šla danes na prireditev v Tivoli, ker so v šoli zmagali v tekmovanju za čiste zobe. Joj, koliko jih pere. Jutri gredo pa na ogled Trubarjeve domačije in jih bo spet pralo.

Neposredna povezava do sporočila: 1374
5.6.2008 12:46:10   
maja24
Nima čestitke ob rojstvu dvojčkovuser posted image ,pa da boste čimprej doma.Želim vam velik cartanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Nosečnost in služba: Ob teh znakih zaključ...
Preverite, kateri so tisti znaki, ob katerih je nujno, da se s svojim delodajalcem in ginekologom dogovorite za predčasn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?