Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Ful je cortkana.
Moram zdaj izkoristit tole in grem uživat v kopalnico pa lase si grem poštrihat.

Je bilo pa fajn hudo in sem bila čisto razbolena
Sem se pa držala nasvetov fizioterapevtke in poleg pravilnega vstajanja, dvigovanja,... tudi redno delam Keglove vaje in vaje za trebušne mišice, ker sem imela prej občutek, da mi bo spodaj vse ven padlo
dajejo krčki, ampak tele koroške vetrovne kapljice očitno čudežno pomagajo - naj tako tudi ostane
je bil čist prehlajen, zdej pa še mene grlo boli, kakšna je možnost da se je mali okužil, baje če se doji je full zaščiten, sam kdo ve, bošček bi se mi čist preveč smilu. Pa še lupčkat ga ne upam
. Prav patronažna naj nabavim masko v lekarni in jo uporabljam ko dojim, če bom full nahodna, da ne bi glih kihala vanga, drugač pa da ni panike. no mene vseeno skrbi.
.
(o bradavicah pa ne bi ... je včasih kar hudo)
tudi po 4 ure jo znam držat na dojki, ker ko jo postavim v posteljico je mirna 1-2 minutki in takoj se začne galama. Jo ponovno pristavim in je mir. Ko pa sem že čisto izčrpana jo dam kar atiju in jo on tolaži, ponavadi kar pri njemu na prsih zaspi. O DUDI pa sploh ne bi, moja dobi živčnega če jo z dudo silim