lex
|
24 julij še tukaj ti čestitam za malo Laro ilatic tud mene je strah, da bom doma rodila . Saj se mi je zadnjič celo sanjalo, da je moja mami rodila 3 otroka in to kar doma in me tolažila, da to ni nič takega . Pa lepo, da si se javila, sem glih študirala nate, če nam nisi že kam pobegnila. Nanka a naju malo pomiriš? štajerke in korošice, kaj pa me a se ne bomo nič dobile? LJ so kar naprej nekje na kavici, me pa vsaka na svojem vogalu tudi jaz se strinjam, da ostanemo do 31.7 tukaj, potem pa se preselimo na dojenčkovo stran. Zelo lepo je, ko se mamice oglasijo tukaj in seveda navijajo za svoje somesečke . Tako da jaz ne grem nikamor (kolikor bo cajt za RR ). Samo še do konca tega tedna in naslednji teden sva z Alino sami, potem pa bo tudi Aleks na počitnicah. Me je kar malo strah, ker zna kar vredu trmo zakuhat, pa nikamor ne bi šel na sprehod. Meni se pa pred bajto ni za bit, ker se pol vsi vtikujejo v nas in sploh ni nobenega reda. Eh malo še, ko rodim naredim red , ker s tremi se pa pol ne mislim več neki hecat pa popuščat. No naš heroj je tudi začel uporabljat kahlico za kakanje (ja to so pravi podvigi, še posebej če delaš prevelik halo okoli tega pa ti trmo vključi in noče več kam drugam kakat kot v plenico). No on gre pa lepo sam na WC - noben ne sme zraven, se pokaka počisti kahlico in obriše rito. Potem sem pa jaz že v kopalnici, da mu pomagam obroisat ritko, počistit kahlico do konca in umit roke. netki čestitke za kahlico in hvala za morske pozdrave. Ti dam nasvet, da ne preveč hvalit tamalega, ker pol zna trmo kuhat. Na začetku ja, potem pa mu mora to preiti v navado. Pri nas so pa še po pol leta vsiskup leteli če je mali kakal in slikali drekece in kaj jaz še vem kaj so delali evo plenice sem pa kupovala jaz . saj boš videla bo hitro skapiral kaj hočeš od njega. Pa kar pusti ga, da je nagec, bo tudi prej kakat začel na kahlico.