|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
11.6.2008 14:38:36   
kenya
Živjo punce!

Najprej čestitke mihaela 1 in 24 julij za vajina sončka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tud jaz sem imela danes pregled in kot ponavadi, po več kot  2 in pol urnem čakanju 5 minut v ordinaciji in to je blo to. Nasednji pregled imam šele čez 3 tedne, pa CTG. Zgleda, da je taka gužva zato vse naraočajo na daljši čas. O kakšnem UZ lahko samo sanjam,  tako da si bom mogla še enega sama plačat.  Sem jezna kot user posted image , ampak me vseeno zanima kolk je kaj user posted image  velika.

Sončica, glede črpalk ultive v lj. Trenutno delajo v lj porodnišnici študijo ultive, tako da črpalke sigurno imajo. Poled tega mi je blo rečeno, da naj vprašam, ko pridem v porodnišnico, če jo lahko dobim in če bo ta anesteziloginja tam, se mogoče da zmenit. Sam če mene vprašaš je to loterija, pa še julija, ko bodo dopusti. No, jaz bom vprašala, škodit ne more.

Netki, čestitke za kahlico user posted image  user posted image  user posted image . Tudi mi se odvajamo od plenic, čeprav je mogoče še malo zgodaj, in je treba pravi šov narest, ko se polula v kahlico. Samo mi smo še kar daleč od tega, da bi sama povedala.

Glede potiskanih plenic v lj in okolici, če katero zanima. Edino v Dipotu so še kar o.k. Imajo jih v Muellerju na Rudniku, samo so vsaj meni dolgočasne (neki bež slončki, 3 kom stanejo malo manj kot 7 Eur), v Rutarju jih je zmanjkalo, v Turbo Limaču so samo pobarvane v roza ali modro , C&A jih nimajo. Jaz sem jih zadnjič imela namen kupit v avstriji, pa jih je moj user posted image  pozabil na pultu pri blagajni user posted image  in sem opazila, da jih ni v vrečki šele ko smo bili že doma. Pa še tko luštne so ble. Kje pa je Kik v Kranju?

Tiste, ki boste oz. pijete malinov čaj, kdaj ga je treba začet piti? Lahko že v 36. tednu ali kasneje?

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
   [Brisano sporočilo]
11.6.2008 14:42:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1977
11.6.2008 15:05:51   
Nasara88
Tudi jaz se pokorno javljam iz pregleda user posted image Naš korenjak je tudi že zelo nizko je rekla G. Prvič smo rodili 2 tedna prej in tudi to se ponavadi zgodi drugič tako, da še samo čakamo user posted image Naš korenjak pa je baje že pravi debelušček 3000 g če ne celo več je rekla G. Če se rodi pri 37 tednih (torej čez 1 teden) je že vse o.k. 

Punce čestitke za opravljene izpite user posted image user posted image user posted image user posted image

No toliko na hitro user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1978
11.6.2008 15:06:51   
Nasara88
Aja pa še to sem skoraj pozabila. Mi imamo že vse pripravljeno za prihod našega user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
   [Brisano sporočilo]
11.6.2008 15:15:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 1980
   [Brisano sporočilo]
11.6.2008 15:16:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1981
   [Brisano sporočilo]
11.6.2008 15:20:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1982
11.6.2008 15:24:45   
Nasara88
Meni je sicer G sedaj na vseh pregledih od morfologije naprej naredila UZ, ampak ga ni nikamor zavedla, razen v kartoteko. Je pa res, da monitorja ni nič obračala k sebi. Sem najprej mislila, da kaj ni vredu in skozi kontrolira, pa je vedno na koncu rekla vse o.k.user posted image

Jaz mislim, da user posted image ne more preveč brcati oz. se premikati. Tudi naš user posted image skozi telovadi, kot da izvaja akrobacije user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi pa imamo za iz P pripravljen kompletek iz H&M bele barve (kot trenerkica) - so bli 5 EUR in imamo belega in rjavega. Spodaj pa kombinirano z beš bodijem na preklop oz. kratko majčko na preklop. Skratka kombinacija bele - beš barve vse od kapice do nogavičk.

Neposredna povezava do sporočila: 1983
   [Brisano sporočilo]
11.6.2008 15:43:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1984
   [Brisano sporočilo]
11.6.2008 15:46:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kenya)
  Neposredna povezava do sporočila: 1985
   [Brisano sporočilo]
11.6.2008 15:46:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1986
11.6.2008 16:19:47   
Anonimen
Čestitke 24 julij! user posted image

Še dobro, da je tako malo do finala, ker moje noge izgledajo kot od Shreka in Fioneuser posted image

A kaj veste, kje se dobi (poleg Baby centra) baldahinček, ki pokrije celo posteljico - kot zaščita proti komarjem in kakšna je cena?

Neposredna povezava do sporočila: 1987
   [Brisano sporočilo]
11.6.2008 16:21:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1988
   [Brisano sporočilo]
11.6.2008 16:22:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1989
11.6.2008 16:46:09   
Anonimen
Hvala Almera, sam tja pa ne upam več, glede na to da imam še 3 tedne do roka in BH popadkeuser posted image .  Bo na otrokovem rojstnem listu pisalo kraj rojstva: Ikeauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1990
11.6.2008 17:02:35   
moya
Men tud noče naredit nobenga UZ, očitno je v Leonišču pri vseh tako.. user posted image , grem pa v petek k Pušenjaku za 60 eur se pokazat . Sem bla pa zadnjič takoj na vrsti na CTG, ker mi je blo na pregledu tako slabo, da sem skor skup jim padla, da so me takoj dal na CTG ležat..vsaj neki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
11.6.2008 17:25:03   
Tinky
Mihaela1 in 24 julij ČESTITKE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
11.6.2008 17:29:25   
Motoristka
Mihaela1 in 24 julij -čestitke!!!!!!!!!!user posted image

Ali še katero vse gor tišči-komaj dihamuser posted image

Jaz pa sem kupila kompletek z pandicami v Šiški-eni x trgovini, pa je tako lepouser posted image .

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
   [Brisano sporočilo]
11.6.2008 17:41:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Motoristka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1994
11.6.2008 17:55:13   
tims
Almera, jaz pa ne vem če bom lahko prišla v petek v Playo user posted image . Imam pregled+ctg in glede na to, da že na pregled ponavadi čakam cca 3,5 ure, vprašanje kaj bo zdaj, ko bom imela še ctg zraven. Če pa bom pravi čas gotova, pa definitivno pridem.

Moja tašča je pa šla zdaj v BTC in mi je obljubila, da bo mal pogledala za te tako iskane pleničke, če so slučajno kje kaj dobili, pa vas obvestim.

Neposredna povezava do sporočila: 1995
11.6.2008 17:59:23   
ilatic
Lex sorry sem napisala da se mi ne da gledat zemljevidov. Mi pa stajerski konc cist nc ni znan. Tam do Celja se vem, ostalo pa.... Dolenjska, gorenjska, primorska... vse poznam. Kaj ces pocasi bom tud ta konc obvladala.
Glede oblekic za domov - moj je kr neki starokopitn in pravi da bo on sel kupit ko rodim. Joj bogve kaj mi bo prinesel v porodnosnico...

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1996
11.6.2008 18:05:07   
Inigo
zimska - čudno, meni trebuh otrdeva zgodaj. ko se potipam, začutim celo maternico. kot da bi veliko skalo nosila v sebi user posted image bolečine pa se mi pojavijo v križu in hrbtu... no, v ledvenem predelu.

flower
- čestitam! carice sma danes!!! user posted image user posted image user posted image

Hruška
- mogoče si kaj takega pojedla, da ma mala ful powerja... ponavadi ponorijo, če ješ dosti sladkega ali dosti OH. naš fantek miga, včasih bolj, drugič manj... ampak ko pa miga... je pa ornk grobjan user posted image skratka ma move tak, da boli včasih.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
11.6.2008 18:13:26   
Inigo
maja24 - meni se je trebuh spustil že ene 2, 3 tednei nazaj... tam nekje! prejšnji torek se mi čep odluščil in od takrat mam neredne popadke. ta teden pa so se mi eno noč začeli prav na 25 minut, konstantno, kar močni... celo noč. in sm pridno gledala na uro, če bo se kj to zgostilo... NIČ! zjutraj so izginili in tko še vedno čakamo. tk, da ti lahko povem, da je vprašanje, če boš prej rodila. meni se že tak dolgo kuha... pa še nič ni user posted image na zadnjem pregledu sem potožila, da me nonstop na WC tišči in da me čisto pri sramni kosti boli. je rekla G, da je glavica zelooooo nizko in da je to to. zadnjič pa ležim na kavču, mali nekaj brca, Marko pa me boža po trebuhu. naenkrat obstane, gleda na veliko... kaj te je?! in je glavica čisto spodaj prav izstopala. prava bunka se je naredila! tk, da če maš vse te simptome, ko ti jih imam jaz... si lahko še vsaj 14 dni brez skrbi... no, lahko pa par ur! nikoli se ne ve. jst ti sam želim, da ti čimprej mine. jst sm že tk tečna in naveličana tega... pikanje, špikanje, nonstop na WC... ni fajn! še sreča, da bo res kmal konec. pa da nimam več izpitov. kr je pa najbolj scensko, ko si najbolj zagret in pišeš, računaš... pa pride popadek, pa te oblije da ti dol teče... user posted image svašta!

joj, sm se razpisala... user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
11.6.2008 18:15:52   
kenya
Sončica, za ultivo sem vprašala Pušenjaka, ko sem bila na pregledu in mi je sam tako rekel. Poleg tega mi je pa še ena kolegica, ki je zaposlena v KC to povedala. Sem tud vprašala, če je treba na kakšno predavanje, pa je rekel da nič. Zdej bom pa še na enem koncu mal ponjuškala,  sej mal lahko upamo, a ne? user posted image  user posted image  user posted image

Glede premikanja in brcanja, je pa naša ful mirna, se bolj al manj sam nekaj razteguje, razen če pojem sladoled, pol se ji pa čist utrga user posted image .

Jaz bi se vam tudi pridružla v petek v Playi, če lahko, čeprav nobene ne poznam.

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
11.6.2008 18:18:25   
neboglasnica
tims, kako ne prideš? Če pa jaz vabim.... Bom jokala in užaljena bila, user posted image . Ti kar povej, da te babe čakajo, da lahko katera prej rodi..

Tile mojstri so kot tisti A je to. Cel dan delajo, razbijajo ko vrag, ne vedo, da imajo vrata kljuke, končali pa še vedno niso. Da ne govorim, da so se v Balohu zmotili in nam poslali ravno obratno vzorce, kot smo jih naročili. Seveda moja večja surli, ampak kaj čem. Naj čakam še en mesec???

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...

Neža za punčko?
caligula

A bi dale prvorojenki ime Neža?

da (39%)

ne (61%)

Število vseh glasov: 230

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!