kenya
|
Živjo punce! Najprej čestitke mihaela 1 in 24 julij za vajina sončka Tud jaz sem imela danes pregled in kot ponavadi, po več kot 2 in pol urnem čakanju 5 minut v ordinaciji in to je blo to. Nasednji pregled imam šele čez 3 tedne, pa CTG. Zgleda, da je taka gužva zato vse naraočajo na daljši čas. O kakšnem UZ lahko samo sanjam, tako da si bom mogla še enega sama plačat. Sem jezna kot , ampak me vseeno zanima kolk je kaj velika. Sončica, glede črpalk ultive v lj. Trenutno delajo v lj porodnišnici študijo ultive, tako da črpalke sigurno imajo. Poled tega mi je blo rečeno, da naj vprašam, ko pridem v porodnišnico, če jo lahko dobim in če bo ta anesteziloginja tam, se mogoče da zmenit. Sam če mene vprašaš je to loterija, pa še julija, ko bodo dopusti. No, jaz bom vprašala, škodit ne more. Netki, čestitke za kahlico . Tudi mi se odvajamo od plenic, čeprav je mogoče še malo zgodaj, in je treba pravi šov narest, ko se polula v kahlico. Samo mi smo še kar daleč od tega, da bi sama povedala. Glede potiskanih plenic v lj in okolici, če katero zanima. Edino v Dipotu so še kar o.k. Imajo jih v Muellerju na Rudniku, samo so vsaj meni dolgočasne (neki bež slončki, 3 kom stanejo malo manj kot 7 Eur), v Rutarju jih je zmanjkalo, v Turbo Limaču so samo pobarvane v roza ali modro , C&A jih nimajo. Jaz sem jih zadnjič imela namen kupit v avstriji, pa jih je moj pozabil na pultu pri blagajni in sem opazila, da jih ni v vrečki šele ko smo bili že doma. Pa še tko luštne so ble. Kje pa je Kik v Kranju? Tiste, ki boste oz. pijete malinov čaj, kdaj ga je treba začet piti? Lahko že v 36. tednu ali kasneje?