Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 5.6.2008 9:22:28
|
|
|
|
jocika
|
jana81 čestitke!!!!!!!!!!!!!! Želim ti, da bi uživala v materinstvu 100/h, ker je to najlepši dar, ki ga lahko v življenju dobiš!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 5.6.2008 11:05:05
|
|
|
|
škorpion
|
Vsem en pozdrav Čestitke novim mamicam, vas je prav lepo brati. Mene pa že zdaj boli glava ko vem da bom mogla roditi. Spomini so še preveč sveži, zato me je kar malo strah. Kar se pa tiče materinske šole, vam lahko iz lastnih izkušenj povem, da jaz sedaj ne bom šla ker je skoraj brez smisla. sicer izveš nekaj stvari, samo kar se pa tiče poroda je pa bolje da nič ne veš ker ti tam na porodni tako lepo vse razložijo.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 5.6.2008 12:49:27
|
|
|
|
lana777
|
Jana81 - čestitke za Nejca mbd0411 - bravo za rezultate
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 5.6.2008 12:52:45
|
|
|
|
lana777
|
APRILČICE: -novopecena: RENE (10. april) - jana81: NEJC (21. april) - nana09 (PDP 11. 4.) MAJČICE: -ursha: ZARA ANA (25. maj) JUNIJČICE: - tajci - tsja26 - tajči 27 (PDP 17.6.) - Neli1 (29. 6.) JULIJČICE: - lunica24 (PDP 5. 7.) LUKA - PABLO (PDP 31. 7.) - urska25 (PDP 26. 7. ) - jerebica (PDP 6. 7.) RUDI - robika (PDP 5. 7.) TIJA - ksenci (PDP 11. 7.) ALJAŽ - jocika (PDP 15. 7) PATRICIJA AVGUSTOVKE: - lana777 (PDP 22. 8.) - mishel (PDP 05. 8.) - nell (PDP 20. 8.) - kaja (PDP 8. 8.) - K_a_t_j_a (PDP 12. 8) - žanneža (PDP 13. 8.) - emma.M - pikicai SEPTEMBRKE: -bučkabb (PDP 25. 9.) - katias OKTOBRKE: - mbd0411 (PDP 14. 10.) - škorpion (PDP 20.10.) - lena35 (PDP 19. 10.) - timnala (PDP 9. 10.) (AJDA/NAC) - mandek (PDP 19. 10.) - škorpion (PDP 15. 10) DECEMBRKE: - katja_p (PDP 04.12.) - _sanja_* (PDP 15. 12.) - m a j c i k a (PDP 10. 12.) JANUARKE 2009: -marjetica84 (PDP 4. 1.)
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 5.6.2008 12:53:09
|
|
|
|
lena35
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana777 APRILČICE: -novopecena (10. april) RENE - nana09 (PDP 11. 4.) MAJČICE: -ursha: ZARA/ANA (25. maj) JUNIJČICE: - tajci - tsja26 - tajči 27 (PDP 17.6.) - Neli1 (29. 6.) JULIJČICE: - lunica24 (PDP 5. 7.) LUKA - PABLO (PDP 31. 7.) - urska25 (PDP 26. 7. ) - jerebica (PDP 6. 7.) RUDI - robika (PDP 5. 7.) TIJA - ksenci (PDP 11. 7.) ALJAŽ - jocika (PDP 15. 7) AVGUSTOVKE: - lana777 (PDP 22. 8.) - mishel (PDP 05. 8.) - nell (PDP 20. 8.) - kaja (PDP 8. 8.) - K_a_t_j_a (PDP 12. 8) - žanneža (PDP 13. 8.) - emma.M - pikicai SEPTEMBRKE: -bučkabb (PDP 25. 9.) - katias OKTOBRKE: - mbd0411 (PDP 14. 10.) - škorpion (PDP 20.10.) - lena35 (PDP 19. 10.) - timnala (PDP 9. 10.) (AJDA/NAC) - mandek (PDP 19. 10.) - škorpion (PDP 15. 10) DECEMBRKE: - katja_p (PDP 04.12.) - _sanja_* (PDP 15. 12.) - m a j c i k a (PDP 10. 12.) JANUARKE 2009: -marjetica84 (PDP 4. 1.)
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 5.6.2008 22:37:19
|
|
|
|
mishel
|
LP ! Prvič vas pozdravljam in vam pišem v imenu MISHEL! Bral sem vas že večkrat tako da vem kako in kaj na forumu. Da se sprva predstavim sem Mishelin mož Gabriel. Ja, res je nekaj narobe, da vam pišem jaz. Mishel vam je včeraj nazadnje napisala, da beliva otroško sobo. Danes zjutraj je imela gin. pregled, kjer je ginekologinja ugotovila, da se je mishel pričela močno odpirati. Takoj je izpisala napotnico in čez dve uri je bila mishel že hospitalizirana. Obstaja nevarnost prezgodnjega poroda. V bolnici bo po izjavi gin. najmanj tri tedne, kjer ima predpisano strogo mirovanje. Drugače so izvidi v redu, tak da ni prevelike panike. Je pa zvečer dobila injekcijo za pospešeni razvoj otrokovih pljuč (za vsak slučaj) in obliž za sproščanje mišic maternice. Baje po tem obližu ful boli glava. Največji problem je ta, da tega niti najmanj nisva pričakovala. Do zdaj je bilo vse kot iz pravljice. Skratka mishel vas vse lepo pozdravlja. Jutri bo kontaktirala tudi s katjo, saj so verjetno na istem oddelku. Jaz pa se še kaj oglasim in vam kaj novega sporočim.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 6.6.2008 8:26:09
|
|
|
|
lana777
|
Jutro, ena za vse celjske ! Gabriel - PROSIM prenesi Mishel moje dobre želje, za oba pa držim ... res sm se veselila najinega sladoleda ... Povej ji, da računam, da se z njim sladkam še z njo v 2 v 1!!!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 7.6.2008 12:05:32
|
|
|
|
škorpion
|
Dan Tudi jaz držim pesti za oba tvoja najdraćja gabrijel in pošiljam najlepeš pozdrave in želje Lana777 jaz sem ena in ista škorpino tako da lahko izbrišeš eno, imam sicer dva roka, pa sem se že očitno prej registrirala na ta forum pa nisi opazila. Drugače pa ful uživam v nosečnosti, trebušček raste, Neja ki pa je bo dopolnila 9 mesecev pa tudi. Je že pravi navihanček. Opazujem za Savinjo če bi katero videlo od vas pa ne vidim no bene nosečke. Lahko pa bi se zmenile za kavico če je katera za Lepo se imejte čez vikend pa se še javim kaj
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 8.6.2008 11:45:46
|
|
|
|
jocika
|
Mishel vso srečo, upam, da bo vse ok
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 9.6.2008 10:27:18
|
|
|
|
mbd0411
|
Mishel držim pesti.Upam na najboljše.Gabriel,pozdravi jo v našem imenu.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 10.6.2008 13:29:48
|
|
|
|
bučkabb
|
grrrrrrr sem napisala sporočilo pa mi ga je zbrisal no najprej čestitam vsem, ki ste srečne mamice, vidim da ste se nekatere javle in da lepo uživate v novi vlogi. no pri men pa ni nič novega, še vedno sem zelo delovna in še bom kr lep čas, 2 meseca še sigurn, pol pa grem še mal na dopust in pol v porodniško. sem pa bla včeraj na telovadbi v ZD in mi je prav fajn, mal se razmigaš, delaš vaje dihanja za porod in menjuješ iskušnje in mnenja glede težav v nosečnosti. no zdaj pa morem še kaj nardit, uživajte v tem današnjem sončku, ker za nasldnje dni spet napovedujejo več dežja. LP
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 10.6.2008 22:01:29
|
|
|
|
ursha
|
za MISHEL, upam da se bo vse dobro izteklo in še veliko za . držim pesti in mislim na vas
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 11.6.2008 6:39:19
|
|
|
|
mbd0411
|
Dobro jutro! Mene samo zanima,če je katera že imela 3d uz koliko je plačala in kako dolg je posnetek?? Pri moji G je menda 33€. Kako je z Mishel???? Držim pesti,da bo vse v redu. Moj pa tako brca,kot bi bil na nogometni tekmi.Me skoraj vsako noč zbudi. Lepo se imejte
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 11.6.2008 10:42:29
|
|
|
|
Tejčika29
|
Pozdravljene! Naj se še jaz malo oglasim ker sem Celjanka in sicer imam PDP 17.10. če me boste prosim dale na seznam. Bučkabb; tudi sama sem razmišljala o telovadbi v ZD, pa se nikakor ne zmigam, sploh sedaj, ko je toliko lepih dni, pa še delala sva v stanovanju - klima, belež... čas pa beži, pa morje... Čestitke vsem novim mamicam in se tipkamo!
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 11.6.2008 15:54:57
|
|
|
|
Katjusa
|
Punce da se vem malo pridružim imam eno vprašanje za vas kam ste šle na NS a je kej tuki v bližini celja? Prvič sem bla pri Dr. Strah v Domžalah vendar nisem bila zadovolna in iščem nekaj drugaga in predvsem nežnega..... Nosečnost pri meni še ni uradno potrjena bo 11.7 ko imam prvi pregled, pdp naj bi bil 7.2.2009 doma pa že imam enega 2 letnika :) LP katjuša
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 11.6.2008 21:08:25
|
|
|
|
ninica04
|
Sem videla da imamo tudi štajerke - Celjanke svojo temo. Sicer nisem glih iz Celja, sem iz Velenja pa vseeno prosim če me sprejmete v svoje vrste. Rok mam 23.12.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 11.6.2008 21:49:32
|
|
|
|
lana777
|
APRILČICE: -novopecena: RENE (10. april) - jana81: NEJC (21. april) - nana09 (PDP 11. 4.) MAJČICE: -ursha: ZARA ANA (25. maj) JUNIJČICE: - tajci - tsja26 - tajči 27 (PDP 17.6.) - Neli1 (29. 6.) JULIJČICE: - lunica24 (PDP 5. 7.) LUKA - PABLO (PDP 31. 7.) - urska25 (PDP 26. 7. ) - jerebica (PDP 6. 7.) RUDI - robika (PDP 5. 7.) TIJA - ksenci (PDP 11. 7.) ALJAŽ - jocika (PDP 15. 7) PATRICIJA AVGUSTOVKE: - lana777 (PDP 22. 8.) - mishel (PDP 05. 8.) - nell (PDP 20. 8.) - kaja (PDP 8. 8.) - K_a_t_j_a (PDP 12. 8) - žanneža (PDP 13. 8.) - emma.M - pikicai SEPTEMBRKE: -bučkabb (PDP 25. 9.) - katias OKTOBRKE: - mbd0411 (PDP 14. 10.) - lena35 (PDP 19. 10.) - timnala (PDP 9. 10.) (AJDA/NAC) - mandek (PDP 19. 10.) - škorpion (PDP 15. 10) - Tečika29 (PDP 17. 10.) DECEMBRKE: - katja_p (PDP 04.12.) - _sanja_* (PDP 15. 12.) - m a j c i k a (PDP 10. 12.) - ninica04 (PDP 2. 12.) JANUARKE 2009: -marjetica84 (PDP 4. 1.) FEBRUARKE 2009: - Katjusa (PDP 7. 2.)
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.6.2008 10:45:05
|
|
|
|
Ryssa
|
Hoj! Tudi jaz spadam sem PDP je 24.8.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 13.6.2008 8:16:39
|
|
|
|
jocika
|
Bučkabb, a si bila v ponedeljek 1. na telovadbi? Jaz tudi hodim, sam ta ponedeljek sem bila v Laškem v šoli za starše. Katjuša, jaz sem šla pa januarja na NS v Velenje in sem bila zelo zadovoljna. Sicer se ne spomnim priimka , pa saj samo ena ginekologinja to dela. Si pa vzame čas in je zelo prijazna. Meni je bilo všeč - enih 20 min mi je kazala bebico, moj je bil pa tud čist raznežen
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 13.6.2008 9:05:16
|
|
|
|
bučkabb
|
ja sem bla na telovadbi mi je fajn hodit in bom še hodla dokler bo trajala, ko pol julija - avgusta jo menda ne bo zaradi dopusta in prenavljanja dispanzerja. upam, da je z mishel vse Ok in da se z dober počutita, mishel mislimo nate in držimo pesti
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 13.6.2008 9:10:06
|
|
|
|
katja_p
|
Meni lahko spreminete PDP - 5.12. Sem pa včeraj že drugič v tej nosečnosti prišla iz bolnice (pa sem šele na začetku ). NI bilo sicer nič hujšega, ampak v nedeljo zvečer sem rahlo zakrvavela, pa sem rajš kr šla - naslednji dan je bil pa izcedek že rjav - tak, kot cel prejšn tedn, zarad tega hematoma, ki ga še vedno imam v maternici. Sem pa po dolgem premisleku in povezovanju vseh izjav zdravnikov od mojga prvega UZ ugotovila, da imam ta hematom zarad tega, ker sem v začetku očitno imela dvojčka in se eden sploh ni začel razvijat, ampak se je kar razgradil. In moja prva obilna krvavivet pred tremi tedni, ko sem bila v bolnici, je v bistvu bil splav tega ortokčka - no, sej v bistvu niti ni bil otroček, ampak sam nerazvita celica. Tako da sem zdaj pomirjena, ker vem, zakaj imam v maternici še vedno velik krvi, ki se čisti in morm še čim več počivat. Sicer morm pa js rečt, da sem ponovno zopet razočarana nad to celjsko bolnico ... Sestre so sicer špica, ful prijazne in ena mal starejša, tud mal bolj strokovna in z nekaj izkušnjami, in si je vzela ful časa za mene in mi mal razložla stvari in odgovarjala na vprašanja. Medtem ko od zdravnikov nism zvedla nič. Še ta vizita zgleda čist čudno, te tk na hitrco odpravjo.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 13.6.2008 9:34:37
|
|
|
|
Ryssa
|
jocika a šola za starše je že bila ta teden v Laškem? Ker jaz sem se prijavila pa so mi po sms-u javili, da se prestavi na naslednji teden
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 13.6.2008 13:28:04
|
|
|
|
Katjusa
|
Jst sem nad Celjsko porodnišnico razočarana od kar sem tam prvič rodila..... Sam porod in sploh Babica so bli super ampak pol na oddelku kaj so delai z mano in mojim detetom pa sploh ni za govorit kot da sma živali pa še z živalmi ne delajo tak grdo.... še razmišljam kam bom šla drugič rodit... Najbrž res v Celje k mi je najbliže čeprav šla bi pa magari v izolo sam da se zognem tem sestram ki skrbijo za dojenčke.... Nej povem sam to da nisme dobila mleka in so me gnjavle otroka so pustile lačnega in ena mi je celo izjavla češ da kaj bom pa dala otroku za jest če nimam mleka da mi bo umru od lakote No ko sem prišla domov sem bla seveda cela pobita in izmučena iz brdavic mi je tekla kri k je mali skos sesal jst pa nič mleka in smo lepo kupli mleko v škatli in je blo OK, še zdej mi je težko da nisem dojila in za to so po mojem krive tud sestre s takimi izjavami.... vemo da je porodnica po porodu krhka in občutljiva in padla sem zaradi vsega tega še v depresijo.... A se tako dela z mlado mamico? še veliko bi lahko povedala pa je bolje da držim zase želim vam sam rečt, da bodite močne ne pustite da vas one rihtajo in učijo k nimajo pojma pa ne pozebite POMEMBNE STE SAMO VE IN VAŠ OTROK!!!!! Drugič bo pri nas drugače in tud dudo bom vzela polek pa če se vse postavijo na glavo.....
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 13.6.2008 14:17:40
|
|
|
|
katja_p
|
Js vem, da bom šla rodit v SG - mogoč v prvi vrsti zarad tega, ker izhajam od tam in nism še ikol bla razočarana nad bolnico al pa zdravniki. Pa še bolj domače mi je. Kljub temu, da mam celjsko 2min vožnje stran.
< Sporočilo je popravil katja_p -- 13.6.2008 14:18:08 >
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 13.6.2008 14:44:53
|
|
|
|
mbd0411
|
Pozdravljene v deževen dan! Tudi jaz imam pri prvem porodu nekaj lepih in nekaj manj lepih trenutkov iz porodnišnice Celje.V porodni je blo vse super in lepo izpeljano.Vsi zelo prijazni,ker je tudi moj bil zraven.Se mi zdi,da to kar veliko pomeni če je zraven že zaradi njih samih in obnašanja do mamice. Na oddelku je bila pa druga pesem.Mali se je velikokrat tako polulal,da je imel vse mokro,pa so mi komaj dale vse stvari,da se preoblekla njega in posteljico.Seveda sama.Pri dojenju so bili problemi in sem sinka kar peljala na oddelek za hranjenje in jim rekla,da je lačen,jaz pa nimam in so po kratkem nerganju dale hrano.Sem se ful trudila z dojenjem a je bilo premalo.Ko sem prišla iz bolnice pa je lepo steklo in smo normalno v miru dijili.Je pa res da sem potem dodajala hipp mleko in sem potem imela fuuuul mleka. moja izkušnja.
|
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?