|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
13.6.2008 14:59:56   
jocika
ryssa, čudno
ja, jaz sem bla ta teden od pon., pa do sre., ampak mogoč so se pa bali, da bo gužvauser posted image
bo pa zgleda drug teden spet

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 726
13.6.2008 15:04:07   
jocika
Punce, jst sem vas pa glih hotla spraševat, če že ma ktera izkušnje z rojevanjem v Celju, pa kako je. Jst že skoz kolebam med Celjem in Trbovljami in se ne znam odločit... Mislim da bom s popadki igrala na an ban pet podganuser posted image user posted image
A ma katera kaj izkušenj s Trbovljami?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 727
13.6.2008 15:36:16   
mbd0411
Živjo vsem!!

Ker že nimam nobene ideje,vsaj ne prave,imam za vas eno prošnjo.Nad izbiro imen za fantke sem čisto na nuli.Za punčko imam že vse življenje izbrano ime,za fantka pa sem v temi.Nimam rada kratkih imen,ker jih je preveč.Priprvem smo tudi dali dolgo ime-8 črk.
Pomagajte s svojimi predlogi,da se bom lažje odločila.
Če katera ve kje najdem kako stran,ko izračunajo za mesec rojstva,pomen,zvezde,ipd za ime,prosim.
Hvala lepa vsem.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 728
13.6.2008 17:42:13   
Katjusa
Aleksander, Benjamin, Miroslav, Maksimilijan meni pa je najljubše Florjan in Jakob (Florjana že imamo Jakob se pa možu ne dopadeuser posted image )
nekaj imen in njihovih razlag pa najdeš tudi na http://mama.si/?menu=A400 ali v tujem jeziku http://www.behindthename.com/
Pa veliko sreče z izbiranjem, da boš našla nekaj kar bo čisto posebno za tvojega otročka in kar vam bo všeč

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 13.6.2008 17:52:12 >

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 729
13.6.2008 19:53:57   
mbd0411
Hvala za predloge.Benjamina že imamouser posted image .Kristjan mi je všeč...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 730
14.6.2008 12:05:13   
Anonimen
da vas še jaz mal pozdravim... tema je pa čisto mrtva zdej, čeprav se je kar nekaj novih celjskih nosečk vpisalo sem. škoda user posted image  vreme je sicer kislo, ampak prav paše. a tudi vam? meni je prav fino, ko je hladno in pravijo, da bo še do srede tak. da bi se pa še rodilo in potem blo v porodnišnici v takem hladu je pa tak aleluja user posted image user posted image  pridne bodte, pa se še beremo

(odgovor članu mbd0411)
  Neposredna povezava do sporočila: 731
14.6.2008 18:04:10   
katja_p
Se že kaj ve, kako je z Mishel?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 732
15.6.2008 18:08:57   
jocika
Imena za fantke
Meni so najljubša: Leon, Tadej, Domen, Matic, Lovro,...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 733
16.6.2008 8:32:49   
mbd0411
Lep pozdrav.Danes imam roj. dan pa ne moremo imet nič piknika,ker je kar naprej dež.user posted image
Hvala za predloge imen,kar pište še.
Če je kje sonce,ga pošljite,ampak vremenarji spet napovedujejo tri dni dežja
Lep dan vseeno

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 734
16.6.2008 10:27:35   
lana777
Draga mbd0411 -

vse najboljšeuser posted image !!!

Lepo praznuj!!!

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 735
16.6.2008 10:30:23   
ksenci
Mishel je še vedno v porodnišnici in ima predpisano strogo mirivanje- sem v četrtek srečala njenega možeka, ko je pridno kupoval stvari za bebyauser posted image želim vama, da bi se vse srečno končalo.
Mishel malo še počakaj, pa se ti pridružim, bova kaj počvekali!user posted image

glede vremena pa iskreno rečeno meni je pisano na kožo! sm se že tak težko prestavljala, ampak v 37. tednu takšna ohladitev prav pašeuser posted image , ja druga pa je ko bo na vrtu vse zagnilouser posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 736
16.6.2008 10:32:30   
Anonimen
mbd hepiiii brzdeeejjjjjjjjjjjjjjjjjj, čimveč lepega pa seveda lahek porod in zdravega otročka želimuser posted image  ksenci, kar niso črvi pojedli, bo pa dež uničil na vrtu. ampak ej maš prav. paše pa super, da ni vročine. bi se kr navadla.  ja jst pa grem pol na ctg in vam javim, če bi se slučajno blagovolil narisat kak popadek user posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 737
16.6.2008 10:32:41   
ksenci
mbd0411  vse naj naj za tvoj rojstni dan!
eto samo za tebe, da se posladkaš!user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 738
16.6.2008 10:33:41   
ksenci
lunica24 si dans za kafe okol 13-14 ure!

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 739
16.6.2008 10:33:42   
Anonimen
emmm mbd, mal sem ugriznila v tvojo tortico, upam da nisi huda user posted image  sej veš, nosečke pač user posted image

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 740
16.6.2008 10:34:41   
Anonimen
ksenci, mam ravn dans pregled, ctg pa ginekološkega. in to ob 13 user posted image  a si še kak drug dan fraj ta tedn?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 741
16.6.2008 10:36:13   
ksenci
v petek po pregledu okol 11 ure? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 742
16.6.2008 10:37:45   
Anonimen
ja veš da ni problema. lahko prideš do planeta tuš? ker sej veš, nimam avta, do tja pa peške kamot pridem. še maš mojo številko, da me pokličeš?

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 743
16.6.2008 10:40:16   
ksenci
ok zmenjeno torej za v petek ob 11h v planetu, pa če se nama še katera pridruži, bova tudi veseli, saj imajo dovolj sladoleda za vse!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 744
16.6.2008 10:44:19   
Anonimen
ja bi blo fino, da še katera pride. oziroma kr hitro se pofočkajte, pa bomo mele en babji čvekuser posted image user posted image  pa bo spet dež, kaj čmo

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 745
16.6.2008 12:18:43   
Katjusa
mbd0411 vse najboljše za rojstni dan, veselo praznovanje, piknik boš pa nardila konec tedna ko bo lepo vremeuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 746
16.6.2008 20:02:36   
jocika
mbd0411 vse najboljšeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
Tud jaz ti želim čim lažji porod, pa neskončno veselja z otročkom.

No, punce, kaj pravite - a boste šle vse v Celje rodit? Kakšne izkušnje imate? Pomagajte mi, da se odločim...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 747
17.6.2008 8:14:43   
mbd0411
Dobro jutro vsem.Spet dežujeuser posted image .
No ja nam nosečkam paše,da ni tako vrooooče,ampak dež je pa siten.
Hvala vsem za lepe želje,tortice....

Še moja izkušnja v porodnišnici v Celju,jocika:
Bilo je v redu.Babica super,prijazna...Tudi sam porod je bil ok.Zdravniki so pač taki,da včasih kaj positnarijo in smo že jezne nanje.Ampak njim je to vseeno,ker vedo,da z nami ne bodo imeli ravno veliko opravkauser posted image .
Če pri porodu mamica lepo sodeluje-diha pritiska na ukaz,potem te veliko raje imajo,če pa se katera dere,zmerja in paničari je pa drugače.Smo imele takrat eno tako in je ves porodni blok nanjo čudno gledal,tudi me mamice.
Potem po porodu je pa druga pesem.Če ne gre dojenje,so sitni...Pri meni je bilo tako,čeprav sem potem le dojila in tehtala malega,pa jim ga peljala,ker sem imela premalo in jim rekla,da naj dajo mojemu sinu jest,ker pač nimam dovolj in so po negodovanju dali.Malo je treba bit tud oster včasih,da ne hodijo po nas.
Drugače pa so vsi prijazni,razen kake izjeme,ki ima slab dan.Saj smo vsi ljudje.
Oktobra grem tudi v Celje rodit in prav veselim se že.Teh občutkov potem ne pozabiš.Tudi,če kaj ni tako kot nam paše,imamo v rokah svojo štručko,ki bi brez njih,ki tam delajo težko ugledala svet.Doma smo pa tako svoji gospodarji in carji.user posted image Upam,da nas bo oktobra čimveč in da jim pokažemo,da smo mame,ki lepo sodelujejo in imajo svojo besedo.Imamo svoj prav in upoštevamo njihov prav.Tri dni pa domov.

Nekaj pa je kar me je zelooooo motilo.Ponoči ni miru.Z voziči po hodniku tako ropotajo in treskajo z vrati,da to res ni prijetno.Tako je vsaj bilo leta 2001.
Še druge svoje izkušnje prosim.

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 748
17.6.2008 16:49:55   
jocika
Hvala. Ja to sem slišala, da so tečni, če dojenje ne gre, ja. Pa saj si nas večina želi dojit, za vraga. Upam, da bo nama šlo, pa da ne bojo rabli tečni bituser posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 749
17.6.2008 17:22:47   
stunfek
ojla punce! no, jaz sem nekako tudi iz okolice CE, če Vransko spada pod to?!?
Sicer sem pa z MBD pri oktoberkah :) jaz sem glih nekje fifti fifti med Lj in Ce in bom šla kar v Ljubljano rodit.
Sicer pa nikoli ne bi šla v Trbovlje, a niso iz tam malo "scary" zgodbe?!?

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Resnična zgodba: Ti si bil tukaj, moj angel
V tišini noči, ko uspavam svojega novorojenega sina, mislim nate.

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?