mbd0411
|
Dobro jutro vsem.Spet dežuje . No ja nam nosečkam paše,da ni tako vrooooče,ampak dež je pa siten. Hvala vsem za lepe želje,tortice.... Še moja izkušnja v porodnišnici v Celju,jocika: Bilo je v redu.Babica super,prijazna...Tudi sam porod je bil ok.Zdravniki so pač taki,da včasih kaj positnarijo in smo že jezne nanje.Ampak njim je to vseeno,ker vedo,da z nami ne bodo imeli ravno veliko opravka . Če pri porodu mamica lepo sodeluje-diha pritiska na ukaz,potem te veliko raje imajo,če pa se katera dere,zmerja in paničari je pa drugače.Smo imele takrat eno tako in je ves porodni blok nanjo čudno gledal,tudi me mamice. Potem po porodu je pa druga pesem.Če ne gre dojenje,so sitni...Pri meni je bilo tako,čeprav sem potem le dojila in tehtala malega,pa jim ga peljala,ker sem imela premalo in jim rekla,da naj dajo mojemu sinu jest,ker pač nimam dovolj in so po negodovanju dali.Malo je treba bit tud oster včasih,da ne hodijo po nas. Drugače pa so vsi prijazni,razen kake izjeme,ki ima slab dan.Saj smo vsi ljudje. Oktobra grem tudi v Celje rodit in prav veselim se že.Teh občutkov potem ne pozabiš.Tudi,če kaj ni tako kot nam paše,imamo v rokah svojo štručko,ki bi brez njih,ki tam delajo težko ugledala svet.Doma smo pa tako svoji gospodarji in carji. Upam,da nas bo oktobra čimveč in da jim pokažemo,da smo mame,ki lepo sodelujejo in imajo svojo besedo.Imamo svoj prav in upoštevamo njihov prav.Tri dni pa domov. Nekaj pa je kar me je zelooooo motilo.Ponoči ni miru.Z voziči po hodniku tako ropotajo in treskajo z vrati,da to res ni prijetno.Tako je vsaj bilo leta 2001. Še druge svoje izkušnje prosim.