|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
17.6.2008 20:26:57   
mishel
LP!

Pozdravljene čvekulje. Prenašam vam novosti od mishel.

Še vedno je v porodnišnici in bo tam še kar nekaj časa. Vesela novica pa je ta, da se je maternični vrat zaenkrat prenehal krčiti. Obstal je nekje pri 8 mm. Še vedno ji vsake toliko časa otrdeva trebuh, vendar otrdevanje ni boleče. Kljub temu dobi vsake toliko časa obliž za sproščanje mišic maternice, nakar otrdevanje preneha. Z je vse v najlepšem redu, pridno pridobiva na teži, danes je G namerila celo od 2000 do 2100 gramov, juhu. Mishel je glede tega danes zelo dobre volje in vas vse lepo pozdravlja.

Dejala je da je sedaj malo pomirjena, saj se je prenehala odpirati, bebica pa je tudi zdrava. Danes smo dopolnili 33 teden. dejala je da je ležanje v bolnišnici še najmanjši problem samo da je ostalo vredu.

PA PA!
Gabriel

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 751
17.6.2008 20:34:02   
Katjusa
Ja pri meni je blo vse super razn dojenje na mojo žalost nisem dobila nič mleka in sestre so me forsirale da morem malega imet čim več na prsih in sem ga tud imela tako da mi je iz brdavic kri tekla.... celo ponoči je bil name priklopljen od 11 do 4 zjutraj nonstop in sem ob 4 poklicala sestro če ga lahko vzamejo da ne morem več da se skos joka kak mu zizo vzamem in da nisme nič spala pa je rekla vi ga kr tak mejte pa zaspite (ja valda lahko spiš če imaš otroka na prsih) pa sme rekla da ne upam da se bojim da ga zadušim, pa je rekla to pa ne bote sej ste mu mama valda ga nisme k sem skos bedela in tako nisem celo noč nič spala niti 10 min. na mojo srečo je dobil zlatenico in je mogu še tist dan pol pod lučko da sem lahko za kako uro zaspala pol so bli pa že obiski..... Drugi dan mi ga zjutraj ob okol pol 7 prpele in sem jo vprašala če so mu dali kej jest pa je rekla da  so da se je ornk najedu in kaj je blo skos je bil spet na zizi drgač je pa jokal (pomoje ni nič dobil jest) jst pa nisem vedela kaj nej jokala sem natihoma z njim in ga tolažla stiskala zobe od bolečin in gledala svoje krastave brdavice..... potem mi je pa dan pred tem ko je blo treba it domov sestra rekla da mi bo mali umru če mu ne bom dala zize še moja mama je bla pokel v sobi in od šoka kaj ženska govori sploh ni mogla nič rečt v moj bran.... (jst pa popolnoma brez mleka.... ko sem si stinla kolobar se je komaj prikazala kaka kaplica mlekeca) Ful sem si želela dojit z možem nisma kupla niti ene flaše ker sem bla 100% da bom dojila..... še 2 meseca po porodu smo se trudli pa ni šlo.... še zdej mi gre na jok ko pomislim da je bilo moje dete lačno pa dober 1 in drugi dan še niti ni tak kriza prvi dan tak al tak prnesejo s sabo na svet sam pol 3 dan ko naj bi mamica dobila mleko so pa malčki že lačni in mu nisem imela kej dat..... in pol sem prišla domov noben mi ni nič povedal kako in kaj in nismo vedeli kaj mu nej damo nič poskušala sem si ga še dajat na zizo ponoči mu je moja mami dajala po žlički mal čaja in je potem spal od 12 pa do 6 zjutraj, takoj zjutraj pa je prišla partonažna in nam stvari mal bolj razložla in potem smo se lepo po flaški hranli..... na žalost sem bila po porodu tolk butasta, da nisem imela pojma kako in kej in sestre bi ravno imele pomoje nalogo da mi povejo kaj nej nardim ker nimam mleka in so delale ravno nasprotno.....
Drugič če bom šla rodit v celje ne bom rekla da si želim dojenja kot sem rekla prvič ampak bom rekla da ga ne želim..... seveda pa bom nardila vse da bom dojila ampak pod takim pritiskom ne moreš bolje da dajo otroku dodatek (bojda ne dajejo po flaški ampak z špricnco...) in bo sit in lahko si boma vzela čas in se privadla na dojenje..... samo Boga prosim da bom dobila mleko

Na jok mi gre ko vam tole pišem nikoli ne bom prebolela teh trenutkov in nikoli pozabila da so lahko sestre tudi slabše kot zverine.... sicer ne smem posploševeti ene 2 so ble prav super sam na žalost niso ble veliko pri meni v sobi..... ena je mama od moje znanke in je celo poskrbela da sem sama ostala v sobi kar mi je v teh težkih trenutkih prišlo še kako prav....

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 752
17.6.2008 20:36:21   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mishel

LP!

Pozdravljene čvekulje. Prenašam vam novosti od mishel.

Še vedno je v porodnišnici in bo tam še kar nekaj časa. Vesela novica pa je ta, da se je maternični vrat zaenkrat prenehal krčiti. Obstal je nekje pri 8 mm. Še vedno ji vsake toliko časa otrdeva trebuh, vendar otrdevanje ni boleče. Kljub temu dobi vsake toliko časa obliž za sproščanje mišic maternice, nakar otrdevanje preneha. Z je vse v najlepšem redu, pridno pridobiva na teži, danes je G namerila celo od 2000 do 2100 gramov, juhu. Mishel je glede tega danes zelo dobre volje in vas vse lepo pozdravlja.

Dejala je da je sedaj malo pomirjena, saj se je prenehala odpirati, bebica pa je tudi zdrava. Danes smo dopolnili 33 teden. dejala je da je ležanje v bolnišnici še najmanjši problem samo da je ostalo vredu.

PA PA!
Gabriel

super take novičke imamo radiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pozdrav tud od mene čeprav sem na forum prišla tolk kasneje k ona, da se nisme nikol tipkale..... držim pesti, da boste čim dlje zdržali in da se boste čim lepše zrediliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 753
17.6.2008 22:06:26   
ninica04
Hej punce da se še tukaj malo javim. Rok so mi malce prestavili tako da prosim da popravite seznam - moj rok je 28.12. Tako da bo v vsakem primeru žurka za nov let! user posted image user posted image

Glede Celjske porodnišnice - jaz grem decembra sigurno spet tja. Pred tremi leti sem tam rodila našo pupo, vse je blo super, doktorji prijazni, sestre super, hrana tud ful fajna. Mam kr lepe spomine, tud porod je bil super. Tk da upam da se ni tolk poslabšalo kolikor govorite. Da so mele sam sestre slabe dni user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 754
18.6.2008 12:51:13   
škorpion
Da se spet malo javim.

Tudi jaz sem pred 9 meseci rodila v celjski bolnišnici in moram reči, da imam samo pozitivna mnenja. Sam porod je bil vredu, hitro je minil, vsi okoli mene pa so bili ful prijazni. Imela sem sicer srečo ker sta pila ta dan dežurna Koren in Brusova in seveda upam da bo drugič tudi tako. V sami sobi pa sem jaz bila v drugem nadstropju tako da imam tudi dobre izkušnje, predno sem šla spat me je sestra celo vprašala če mi jo vzamejo da se bom spočila. Tudi moj mož je bil lahko cel dan pri naju tako da je bilo super. Pa tudi z drugimi ko sem govorila so bile zadovolje, je pa nekaj res bolnica je bolnica.

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 755
18.6.2008 13:33:53   
ursha
user posted image za mishel, držim pesti še naprej. VSE NAJ NAJ mbd, imaš pa ravno en dan za mano RD user posted image .
kar pa se tiče moje izkušnje, je pa ta, da na žalost so obiski po novem ful omejeni in sicer na 2x o 1 uro na dan, razen za partnerja prvi dan poroda, potem se pa ful striktno držijo, ker so imeli cca 2 mesca nazaj ful nek incident in sedaj zaklepajo kot nori in tudi otroka ne smeš pustit samega v sobi, če ni nikogar oz. ga moraš peljat v "varstvo" otroškim sestram, tud če sam skočiš na wc....mal je kruto, če pa dobr poštudiraš je pa prav, saj gre itak za tvojo in kar je najpomembneje otrokovo varnost. bila sem na porodnem oddelku, sestre so bile v večini ful prijazne, se je pa tudi našla kakšna s slabim dnevom ali nočjo, kar se tiče otroških sestr, so mi pa bile najboljše tamlade dve Tatjana in Natalija, pa mal starejša Helena, te sem si zapomnila po imenu, sej se je še najdla tud kakšna ful prijazna, jih pa imajo ene par takih ko sploh ne spadajo na ta oddelek (al pa še boljš na nobenga). je ful zanimivo je ena izmena ti rečejo, tak je treba, pa pride druga izmena pa rečejo drgač je treba, tak da na konc sploh ne veš več kaj je prav, najboljš je ko prideš domov in se začneš rihtat tak kot ti pamet in nagon velevata in verjemte da je čist ok in sproščeno tak kot mora bit. kar se tiče dohterjev, Pirc katastrofa, Koren zakon, ena mlada dohtarca tud katastrofa, Salobirjeva tud zakon. kar se tiče imet otroka čez noč pri seb ni blo problema, vedno so prašale če odnesejo otroka al ne in niso nč nergale, tak da prvo noč po carskem sem jo dala, da sem se vsej naspala in sem mela pol slabo vest, tak da drugo noč sem jo pa hotla met pr seb pa nama ni ratal kr je mala kr jokala in mi je potem sestra predlagala da jo nej raj odnesejo da se bomo s cimro lahk naspale, pol je pa itak mela zlatenico tk da je bla boščika tud ponoč v "solariju" oz. pod lučko. zmotl me je tud to, da majo na žalost res premal nadstandardnih sob, tak da na gužvo ki je bila tisti čas ni bilo osnovne variante da sem v celem tednu prišla do "svoje" sobe.
ampak sem preživela tistih 30 ur popadkov in nato "odrešilni" carski rez, dojenje nama tud hvala bogu gre, čeprav mi v P niso dobr pokazale in so kr rekle da bom morala z nastavki dojit, no doma sem se še matrala z njimi neki cajta, pol sem jih pa dala stran, pretrpela tiste par dni krvave, boleče in krastave bradavice, jih velik mazala z bepantenom (prav posebna mast za bradavice) in moram rečt da je uspel.
zaključek-> bom še šla rodit v Celje, če bo treba user posted image

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 756
18.6.2008 18:30:44   
Katjusa
A da možeki ne smejo bit več veloko notriuser posted image user posted image user posted image to se ti pa pol ja zmešauser posted image user posted image user posted image sploh k sem jst bla not moj cel dan ni mogu pridet zaradi službe in je prišel ponavadi okol 7 ko je končal s službo pa ni blo nobenih problemov..... punce kake izkušnje imate pa ve al pa tiste k ste tik pred porodom javite kako je blo da se bom vedla odločit k pol grem pa res kam drugam rodit.... že tak nimaš nobenga k bi se lahko nanj opru pol pa da bi bla sma jst mali in sestreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pomoje bi ušla čez okno.....
Ursha je pa res to kar si rekla da ti vsak drugače govori in si cel zmešan ko pa prideš domov pa nardiš po svoje in je najbolj prav....

(odgovor članu ursha)
Neposredna povezava do sporočila: 757
19.6.2008 10:49:43   
robika
Zdravo punce vidim da ste pridne in cvekate..da se vam se jaz malo oglasim..glede poroda v Celjski bolnici,ja vsak je zgodba zase.Moj P pred 7 leti je bil kar kulturen,sam porod,glede oskrbe po njem me je motilo samo to da moras vsako stvar nestetokrat povedat npr. po porodu nisem nikakor mogla na vodo,to povem sestri,pravi pocakajte na vizito,mene ze vse boli,pomaga nic,ne tocenje vode na wc ju,ne tusiranje,po viziti mi le vstavijo kateter in glej ga v mehurju imam 2litra vode,potem me po se naderejo zakaj ze nisem prej povedala kaksna sila je,ja kao da so mutavi.mala se je napila plodovnice-ko mi je doma odtekla je bla zelena,pridem v P cisto panicna,tam pa recejo da to ni nic takega,miska moja se po treh urah rodi in ne zajoka ne diha,odnesejo jo v drugo sobo kjer jo predihavajo,potem pa koncno zajoka..povejo mi se da je bila dolgo brez kisika in da bo cas pokazal skodo ki je nastala...Aneja naj ne bi govorila in hodila!!!!!Kaj! To pa ne moja pupa je normalna in nihce me ne bo preprical drugace...PRAV SEM IMELA!!!!Aneja je shodila z 11meseci,kmalu je govorila,zdaj koncuje 1razred in je med najboljsimi v razredu! Tako..to je moja zgodba,zato punce samo pozitivno razmisljat,pa bo vse ok..  Sedaj pricakujemo se enouser posted image 7.7 in tudi to bomo rodili v Celju.

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 758
19.6.2008 10:56:53   
ksenci
oh, ko berem vaše zgodbice me kr stiska pri srcu? ja tud midva se bližava srečanju po 9 mesecih cartanja trebuščka. sama šenimam izkušenj s celjsko porodnišnico in si resnično želim, da bo vse potekalo kot je treba, saj bi naj to za našo novo družinico bili najlepši trenutki, ki jih bomo pomnili celo življenje.

robika- morda pa si bomo delili sobo- jaz pričakujemuser posted image 11.7user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 759
19.6.2008 11:04:23   
robika
ja kaj ves mogoce bomo pa res cimre,ti malo pohiti jaz malo pocakam pa smo skupaj.Tako ti bom rekla ne se prevec obremenjevat,prepusti se poteku poroda,poslusaj babico pa bo,ane!

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 760
19.6.2008 11:16:59   
ksenci
torej ni nobena druga za kavico z mano in lunico24?
medve se dobiva jutri ob 11 v planetu, če še kira pride jo bova veseli!user posted image user posted image user posted image

zdaj pa grem mal po trgovinah in v lekarno po par stvari pol pa še imam nekaj cotik za oprat in zlikat, pol pa mogoč mal k mamici na vrt, ko je tak lep dan.

uživajte, caw!

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 761
19.6.2008 11:23:59   
Katjusa
ksenci in rubika ne se preveč hecat jst in ena moja prjatlca sme mele istočasno rok oz ena 21 druga 22.4 06 in sme se menle po telehonu kak mesec prej da bi se dobile okol 11. 12. v porodnišnici  da bi mal pred rokom rodile.... in kaj je blo ona mene 11. zjutraj kliče pa reče no kje si mi2 z jakecem te že čakamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no jst sem pol še kr lepo na rok in še 3 dni čez čakala....user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 762
19.6.2008 11:29:44   
robika
ja hec gor ali dol,itak vemo da redko katera rodi na datum,tudi jaz sem bila prvic 4 dni cez,tak da bomo zdaj videli kako bo

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 763
19.6.2008 21:36:16   
ksenci
ja jz si tud želim kakšen teden prej rodit, pa mi moj pravi, da kr si že tak močno želim bom zihr čez rok!user posted image
pa saj je vseeno, enkrat bo pa že!
zdaj sem se pa ravnokar spomnla, da bi še lahka v kino šla! ful čudn pred nosečnostjo sva kr redno hodila, zdaj pa sva čist pozablauser posted image ne vem kok to! bomo vidl, mogoč pa greva drug tedn, pol bomo pa risanke hodl gledatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 764
20.6.2008 7:00:01   
robika
jutro,ksenci pa da ne bos mislila da so risanke tak slabe,mi trije jih hodimo pogosto gledat,sploh zato,ker se Aneji zdi ful fensi,ko dobi najvecje kokice pa colo..

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 765
20.6.2008 12:03:08   
bučkabb
no da se še jaz mal javim po dolgem času

drgač pri men ni nič novega, včeraj sem bla na pregledu in je vse OK,  tak da se morem čez 4 tedne spet javit na kontrolo.

vidim, da mate debato o Celjski porodnišnici, jaz še nimam iskušenj z njo ampak menim, da če bomo iskal dlako v jajcu nam itak nobena porodnišnica ne bi pasala, ker so vsepovsod ljudje z dobrimi in slabimi iskušnjami.
jaz bom sigurno rodila kar tuki pa kar bo pa bo. jaz menim, da tud v najboljših porod. so bli smrtni izidi in podobno, kakor ti je namenjeno tak pa bo. kot je ena omenila in pohvalila tamladi kader, jaz osebno poznam to Tajano in vem da je vredo punca in da ji ta poklic paše.
se pa vsepovsod najdejo negativni ljudje, ki potem povzročijo da se širijo slabe novice, je pa praksa ljudi da grajajo vsi naglas, pohvalijo pa potiho.

no uživajte v tem sončku in čuvajte svoje bušije

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 766
20.6.2008 12:14:52   
jocika
No, ste me prepričale. Grem v Celje. Se vidimo 15.7.(tu nekjeuser posted image )

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 767
20.6.2008 12:21:50   
bučkabb
ja sej ko te zagrabi sploh ne razmišljaš več kam boš šla rodit, glavn da te dragi čim prej pelje v bolnišnico, ki je čim bližje.

poznam primere, ko so se pogovarjale punce, kam vse bodo šle rodid od Sloven Gradca do Postojne, pol jih je pa zagrabl sredi noči in so prispel lepo le do Celjske bolnišnice.

če se odločiš, da greš kam dlje moreš tud poštodirat, da boš rabla pravočasni prevoz, ali si zrihtaš bivanje kje v bližini tam proti koncu al pa greš proti koncu že kar v bolnišnico in tam počakaš tisti trenutek.

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 768
20.6.2008 15:09:36   
jocika
Sej v tem je hec. Sem točno na sredini med Celjem in Trbovljami. S tem, da mi je Celje bolj domače - tu sem skoraj vsak dan. No, trenutno malo manjuser posted image

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 769
21.6.2008 12:06:30   
Anonimen
Haj.Malo vas berem in zasledila sem,da teče beseda o celjski porodnišnici.Jaz sem rodila pred 12 dnevi in vam moram povedati,da sem bila ful zadovoljna,vsi so bili zelo prijazni od zdravnikov do babic.Moj zdravnik pri porodu je bil dr.Koren,babica pa Barbara.Porod je trajal vsega 2 urci tak da imam res lepe spomine.Če ima katera kake pomisleke glede te porodnišnice,se ji ni treba nč bat,ker se je res v zadnjih letih ful spremenilo.Lepo se imejte,uživajte v nosečnosti in želim vam,da se vse dobro izteče!

(odgovor članu jocika)
  Neposredna povezava do sporočila: 770
22.6.2008 10:52:27   
Anonimen
jutro, dan kakorkoli ... vroče je za crknit, pa pravijo da ta prava vročina šele prihaja. kot kaže jo bom preživljala ravno v porodnišnici. user posted image  ma dobro, vse se preživi ane user posted image  še 12 dni do srečanja z mojim malim fantkom, komaaaaj čakam, sem že nestrpna, ampak zadnje dni sprijaznjena, da se prehitevat ne da in da bo ko se mali odloči, da bi rad prišel na svet.   tak da lepo odštevam, jutri imam še ctg, pa me zanima če bo javlo kaj popadkov, ker je bila prejšni ponedeljek skoraj ravna črta, čeprav mene že lep čas dajejo močni in vedno bolj gosti popadki, čeprav še totalno neredni. se beremo papa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 771
22.6.2008 12:00:39   
mbd0411
Pozdravljene!

Malo,da vas pozdravim in vidim,če vam je kaj vroče.meni je fullll.Tuš ne pomaga.Mali brca,le čez dan skoraj ne,bolj zvečer.
Pišete,da se je v porodnišnici v Celju marsikaj spremenilo,upam,da res.Ko sem bila jaz so imeli taka vrata,ki so kar naprej treskala, in nobenega miru.Moj sin se je potem še nekaj mesecev po tem stresel za vsak bolj glasen ropot.Tam kjer je menda ,vsaj je bila čajna kuhinja,skoraj pri otroškem oddelku.
Sporočite,če je še kaj takega zanimivega.
Lepo nedeljo vsem.Zdajle pa grem delat.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 772
22.6.2008 22:40:01   
ksenci
joj, sparina za pop... pa se mi zdi da je zdaj v bajto vdarla sparina, upam da se mal zlufta in da bom bolš spala ko včeri. ne morem vrjet da tako težko prenašam vročino- že tri dni komi diham in sm ful zatekla v noge. me je kr strah, ko pravjo da bo nasledni teden tud ful vroč! ja zdajapa že mene prjemle da bi šla rodituser posted image no slabe 3 tedne do roka še! 
lunica24- a si že poštudirala, da boš mogoč čez rokuser posted image hecams se- upam da te tile lažni popadki ne biodo dolgo hecal in bodo kmal nastopli tapravi!

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 773
23.6.2008 6:55:02   
Anonimen
ksenci, ne se hecat user posted image  ampak če bo čez rok, pa bo, sej konc koncev kaj pa lahko nardim ane user posted image user posted image  bom pa tebe počakala, ti si fajn družba, bova kako rekli v skupni sobi, pa bo. user posted image

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 774
23.6.2008 9:27:52   
bučkabb
lep pozdrav!

ksenci in lunca, zdršte še teh nekaj dni pa boste pol uživale s svojimi srčki cel preostanek poletja, ko bomo mi začel trpet.

no uživajte na hladnem, božajte svoje bušije in se razvajajte z sladoledom in podobnimi hladilnimi pijačami. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

metuljcek27

(84%)

(16%)

Število vseh glasov: 201

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!