ursha
|
za mishel, držim pesti še naprej. VSE NAJ NAJ mbd, imaš pa ravno en dan za mano RD . kar pa se tiče moje izkušnje, je pa ta, da na žalost so obiski po novem ful omejeni in sicer na 2x o 1 uro na dan, razen za partnerja prvi dan poroda, potem se pa ful striktno držijo, ker so imeli cca 2 mesca nazaj ful nek incident in sedaj zaklepajo kot nori in tudi otroka ne smeš pustit samega v sobi, če ni nikogar oz. ga moraš peljat v "varstvo" otroškim sestram, tud če sam skočiš na wc....mal je kruto, če pa dobr poštudiraš je pa prav, saj gre itak za tvojo in kar je najpomembneje otrokovo varnost. bila sem na porodnem oddelku, sestre so bile v večini ful prijazne, se je pa tudi našla kakšna s slabim dnevom ali nočjo, kar se tiče otroških sestr, so mi pa bile najboljše tamlade dve Tatjana in Natalija, pa mal starejša Helena, te sem si zapomnila po imenu, sej se je še najdla tud kakšna ful prijazna, jih pa imajo ene par takih ko sploh ne spadajo na ta oddelek (al pa še boljš na nobenga). je ful zanimivo je ena izmena ti rečejo, tak je treba, pa pride druga izmena pa rečejo drgač je treba, tak da na konc sploh ne veš več kaj je prav, najboljš je ko prideš domov in se začneš rihtat tak kot ti pamet in nagon velevata in verjemte da je čist ok in sproščeno tak kot mora bit. kar se tiče dohterjev, Pirc katastrofa, Koren zakon, ena mlada dohtarca tud katastrofa, Salobirjeva tud zakon. kar se tiče imet otroka čez noč pri seb ni blo problema, vedno so prašale če odnesejo otroka al ne in niso nč nergale, tak da prvo noč po carskem sem jo dala, da sem se vsej naspala in sem mela pol slabo vest, tak da drugo noč sem jo pa hotla met pr seb pa nama ni ratal kr je mala kr jokala in mi je potem sestra predlagala da jo nej raj odnesejo da se bomo s cimro lahk naspale, pol je pa itak mela zlatenico tk da je bla boščika tud ponoč v "solariju" oz. pod lučko. zmotl me je tud to, da majo na žalost res premal nadstandardnih sob, tak da na gužvo ki je bila tisti čas ni bilo osnovne variante da sem v celem tednu prišla do "svoje" sobe. ampak sem preživela tistih 30 ur popadkov in nato "odrešilni" carski rez, dojenje nama tud hvala bogu gre, čeprav mi v P niso dobr pokazale in so kr rekle da bom morala z nastavki dojit, no doma sem se še matrala z njimi neki cajta, pol sem jih pa dala stran, pretrpela tiste par dni krvave, boleče in krastave bradavice, jih velik mazala z bepantenom (prav posebna mast za bradavice) in moram rečt da je uspel. zaključek-> bom še šla rodit v Celje, če bo treba
|