|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2008
20.6.2008 10:10:46   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: *nina*

ninica04: kdaj si imela NS? Nič nisi napisala kako je bilo? Ali je vse vredu?Kje si jo pa imela?


Je, lej tuleuser posted image 16.6.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ninica04

Hej punce

Da se  malo javim: bla sva danes na nuhalni, sicer bi jo mogla met jutri pri dr. Strahovi, sam smo danes ful hitro šli iz morja ko je blo slabo vreme pa sem klicala če lahko slučajno pridem, ko se glih mimo peljemo pa je bla kar za. Tako da sem bla ful vesela. Sprejela nas je vse tri, moža in najino tamalo, vse je pogledala, slikice naredila, posnela pa CD ni ker je rekla da ma čist poln disk . Vseeno sma bla ful vesela, res vse pohvale dr. Strahovi. Glede na moja leta je 21: 1:9608, 13+18: 1:1417, 13+18: 1:11787. Je rekla da je to vse ok, sicer mi je rok prestavila na 28.12 tako da prosim da prestavite moj seznam. Pa še nekaj: PUPA bo, še ena poscanka!!! Ful sem vesela, mala je že ime izbrala. Je rekla dr. da se zelo lepo vidi, tako da upam da bo tudi tako ostalo. Sem po eni strani kar vesela ko mamo same roza cotke doma od naše male. Tk da sem ful vesela



(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
   RE: Decembrke 2008
20.6.2008 10:21:44   
nanaa
Ojla,

tudi jaz še nisem prebolela tokse, sem bila kar malo presenečena in sedaj se moram pazit. Kaj pa suhe salame iz trgovine, a to se je tudi bolje  izogibati?

Drugače pa sem dobila, danes izvide vode in so ok, sem tako vesela. V sredo pa se začne dopust user posted image , že komaj čakam. Najprej greva malo v Bohinj potem pa se z družbo odpravimo  na Krk.

Punce kakšen se vam zdi tale voziček
 
http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/vozicki-in-sistemi/jane/jane-slalom-pro-matrix/051878420421131428

Men je tako lep, kaj pa pravite tiste bolj izkušene, je tudi funkcionalen?
Ampak ceno pa imajo. user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
   RE: Decembrke 2008
20.6.2008 13:50:53   
CIPRESA
Oj jaz sem iz pregleda, vse je O.K., postljica je zaenkrat še nizko spodaj ampak pravi G da se bo v teh naslednjih tednih pomaknila navzgor. V primeru da bi imela kake krče ali da bi krvavela mi je dala tablete Buscopan. Res sem zadovoljna da tako lepo skrbi za meneuser posted image

No v Nedeljo gremo na morje in komaj čakam da se malo sprostimo skupajuser posted image user posted image




_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
   RE: Decembrke 2008
20.6.2008 14:35:39   
Nincica1
Tudi jaz včeraj vse super na pregledu, se pa spola še kar ne vidiuser posted image ponovni pregled imam 21.07. pa bomo takrat videli, če bo dete že kaj hotelo pokazati. Imam pa vnetje mehurja, tako da sem dobila Hiconcil, kar je malo nerodno po moje, ampak važno, da bo vse potem v redu.
Imejte se lepo čez vikend,...bo res super in vroče, tako da senčka in veliko tekočine.



(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
   RE: Decembrke 2008
20.6.2008 19:03:14   
tejci01
živjo punce
nanaaa tudi jaz gledam vozičke Jane in sem bila v torek v trgovini pikapolonica in si ogledala vozičke. Slalom pro matrix je sestavljen iz vozička in košare, ki jo lahko uporabiš tudi kot lupinico. Samo košara ima eno slabost, da je manjša in ožja, tako da jo boš lahko malo časa rabila. Jaz bom  vzela trio paket (voziček, košara,lupinica) samo bom šla pogledat v Italijo, ker je bolj poceni (pravijo da privarčuješ vsaj 100 eur). Najbolje da si jih greš ogledat pa se boš lahko lažje odločila.

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
   RE: Decembrke 2008
20.6.2008 20:11:13   
JAPE
nanaaa, tudi meni je ta voziček zelo fajn. Samo se pozanimaj (mogoče tudi tukaj katera ve) če se naslonjalo da v sedeč položaj na 90 stopinj. Ne samo, da je ležeče in pol sedeče. naslonjalo se mora dvignit do konca, če me razumeš.

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
   RE: Decembrke 2008
21.6.2008 13:52:21   
Eviii
Pozdravljene, punce.

V imenu RR teama bi vas prosila za eno uslugico. Glede na to, da urejam seznam nosečk in mamic, bi vas prosila, v kolikor mi olajšate delo in mi pošljete seznam z vašimi podatki (če seveda želite). Lahko mi ga pošljete na ZS ali ga kar prilepite na seznam nosečk.

Seveda vam želim obilo radosti in lep preostanek nosečnosti user posted image user posted image user posted image .

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
   RE: Decembrke 2008
21.6.2008 21:19:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

Otika
Sem na seznamu videla, da nimam vpisanega datuma NS ... no imela sem jo že 21.5. in je bilo vse super vredu. Spola nismo videli.


Nobena nima datuma NS. Vsaj tiste ne, ki so že za nami. Imamo pa napisano (NS) - kar pomeni, da so uspešno opravljene NS že za nami. To je Cipresa razložila že kar nekaj časa nazaj - zato da je seznam bolj pregleden in da se ne zgubljamo v datumih, ki so že mimo, ker jih bo še dosti za naprejuser posted image npr. morfologija...



Alo! Se opravičujem za tole napakico user posted image ... sem tole temo začela pregledovati, ko je bilonapisanih postov že za čez 70 strani, pa se mi res ni dalo vsega brati ;)

No jaz sem imela tudi včeraj že n-ti pregled pri G in po začetnih težavah, naj bi se sedaj zadeve kolikortoliko umirile, tako da sem v user posted image ... moj fižolček je vredi pa tudi raznoraznih krvavih izcedkov ni več, tako da bom tudi na morje lahko šla (jupi) ... naslednji mesec imam pa morfologijo in upam, da bo bebika pustila, da ji preverimo spol, ker me res zelo zelo zanima!

Glede vozičkov pa ne vem kaj naj ... na slikicah so več ali manj vsi taki fletni pa mali in to, pa sem šla včeraj malo po trgovinah za cunjice (ker stare bolj težko spravim nase user posted image ), pa sem se ustavila še malo v Baby-Centru in šok ... več ali manj sploh niso neke ljubke zadevice, ampak prave velike kave ... sploh razni Quinnyji Freestajli ... edini, ki mi je bil res všeč in ne zgleda preveč glomazen, je bil Quinny Buzz in to tisti travnato zelen ... samo me malo skrbi kako sta tisti prednji kolesi uporabni na makedamu, ko sta bolj mali ... a ima katera kake izkušnje s tem?

(odgovor članu _sanja_*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1933
   RE: Decembrke 2008
22.6.2008 9:36:02   
abi
Ojla, jaz ga imam sicer je model iz leta 2005 ki je razen barv identičen zdajšnjemu- lahko rečem da je super voziček in če bi še enkrat kupovala bi vzela Slalom pro.

Ja cena je kar prava, vendar se izplača.


_____________________________

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
   RE: Decembrke 2008
22.6.2008 9:48:30   
abi
Živjo punce, tudi jaz sem imela ta ponedeljek 16.06. nuhalno pri dr. Strahovi kjer je opravila pregled in je vse o.k..
Glede spola pa se ni prav nič določenega videlo. Bomo počakali na naslednji ultrazvok. PDP pa je po ta novih izračunih 28.12.2008.
Spet bodo pestri prazniki user posted image . Lana se je rodila na Miklavža 6.decembra, tukaj pa vprašanje kako bo.
V glavnem počutje je proti prejšnjim mesecem super, tako da se prav nič ne pritožujem.
Komaj čakam da gremo to soboto na Hvar. Prav pride malce odklopa iz vsakdanje rutine .
Lepo nedeljo želim.

_____________________________

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
   RE: Decembrke 2008
22.6.2008 9:53:39   
abi
Pri Slalom pro je naslon vsekakor veliko višji kot npr pri Buzz-u kjer otrok sploh ne sedi normalno user posted image . Ne vem če je ravno 90 stopinj, ampak po mojih izkušnjah otrok sedi normalno pokonci.

_____________________________

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
   RE: Decembrke 2008
22.6.2008 14:49:08   
zverinca
hej hoj!!

vidim da ste že pri vozičkihuser posted image
jaz imam še od velike Quiniya Speedy, sem zelo zadovoljna z njim in ne mislim nabavljat še enega... čeprav me je bugaboo zeloo všeč, ampak mi je res predrag, ajde, če bi na lotu zadelauser posted image

drugače pa evo, skrivam se doma, pred soncem - nujno si moram kupiti klobuk, počivam, sem bila v petek na urgenci ker mi je nekaj teklo, hlačke sem imela čisto mokre, brez barve, vonja, pa je bil preplah da ni plodovna voda... no, UZ je pokazal da bitjece lepo miga, srček utripa, plodovne vode je še dosti, test na plodovno vodo je bil negativen, ampak sem še premalo noseča, da bi bil test 100% pravilen, tako da se moram pazit naprej, pa MV imam spet krajši... včeraj pa sem pristala na infuziji, sem imela tako migreno da sem bruhala na 15min, niti vode nisem zadržala v želodcu in sem bila že dehidrirana.. pa so mi dali dve injekciji, za želodec in za glavo, tako da sem danes ok. Je bilo pa naporno, hudo. Kot da se je nekdo z wudu-jem spravil name! Moj je reku, da ima dost urgence/bolnic, da naslednjič gremo decembra! upam da res!!

toliko od mene, upam da ve uživate, da se kje hladite, namakate.. končno smo dočakali poletje...


_____________________________

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
   RE: Decembrke 2008
22.6.2008 20:36:24   
neisha80
Lep pozdravček,souser posted image .Samo,da vas pozdravim.V petek sem imela uz,naše dete lepo raste,tako,da zaenkrat je vse ok.Bo pa zgleda res user posted image ,ker ga je prav lepo pokazaluser posted image user posted image user posted image .Moje počutje pa je primerno vremenuuser posted image Saj je super,da je končno poletje ,ampak jaz zelo slabo prenašam vročino...user posted image .Naslednji uz imam 29.7....Grem se hladituser posted image ...lp in držite se...

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
   RE: Decembrke 2008
22.6.2008 21:24:18   
ninica04
Zverinca - dej pazi se, pa kako to da imaš tako močne migrene, si mela to že tudi prej. Mislim da sem nekje zasledila, sam ne vem ali si ti to napisala. Pa kr neka voda? user posted image Pa so kaj povedali kaj bi to bilo? Zdej upam da je ok. Pazi se, no.

Neisha - super za pregled. Upam da ti ni preveč hudo zarai voročine, če ne pa senčka....

Jst se zaenkrat še nič ne ubadam z vozički, pa itak imam še starega od naše male, tk da bo kar ta moral ostati. Je pa samo košara, sicer se tudi dvigne v športni, samo je tak velik, da ga ni fajn devat v avto in smo že pri tamali pristali na športnem vozičku, takoj ko je lahka sedela (Peg Perego). In tudi sedaj bom najbrž kupila kakega rabljenega.....

vse ki ste imela nuhalne in takšne in drugačne preglede in je bilo vse ok user posted image


(odgovor članu neisha80)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
   RE: Decembrke 2008
23.6.2008 9:09:40   
bibabuba
IZVIRNO SPOROČILO: nanaa

Punce kakšen se vam zdi tale voziček
 
http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/vozicki-in-sistemi/jane/jane-slalom-pro-matrix/051878420421131428



Mi ga imamo. Meni je voziček SVETOVEN! Če bi še enkrat kupovala, bi še enkrat kupila tega. Ti novi modeli so pa še bolj izpopolnjeni. Imamo letnik 2006.  Je pa res, da sem kupila takrat lupinico Maxi cosi, saj testi Janejeve še niso bili dobri (sedaj ne vem, kako je); In pa klasično, velkko kšaro, ki je res fajna; nisem vzzela Matrixa, saj je ozka, majhna in nevarna - računaj s tem, da bo otrok močno oblečen.

Sam voziček ima pa kar se mene tiče mogoče napako, ki traja par tednov, da otroka ne vidiš, saj ročaja ni možno obrnit.    Naklon naslonjala nastavljaš kakor koli želiš, ima več naklonov; skoraj čisto ležeč je, če daš povštrček ven - če gre to tako pri novem modelu, ne vem. Voziček je lahek, čeprav je potem z otrokom vseeno težek, okreten, lep trikolesnik, z bremzo spredaj, če hodiš v hribe ... res superca.

Če te pa še kaj zanima, pa piši na zasebno.


LP

_____________________________

Kličem sonce!

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
   RE: Decembrke 2008
23.6.2008 10:10:13   
mami_1979
zverinca

Iz lastnih izkušenj vem, kako hude je, če te mučijo migreneuser posted image .
Sicer mi še ni bilo potrebno iti v bolnico, ampak je vseeno včasih zelo hudo.
Drži se!user posted image

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
   RE: Decembrke 2008
23.6.2008 10:38:31   
nanaa
Bibabuba hvala za izčprno poročilo o vozičku in ostalim tudi. Grem ga danes pogledati, da vidim kako v resnici zgleda.

Grem danes še malo na lov za kakimi cunjami, kje v city- ju v Lj imajo kaj pametnega za nosečnice?

Drugače sem vredu, včeraj je rodila moja prijateljica in sem fulll vesela, da je vse ok. Imajo pa fantka.

V službi sem še danes in jutri potem pa dopusttttt, komaj čakam.

Kako ste kaj durgače, še kaj bruhate? Jaz sem zopet zjutraj, ko si umivam zobe, upam, da se počasi konča to moje bruhanje.

Punce kako se pa kaj prehranjujete (malice, kosila,...) A katera zaide tudi kdaj v meka, meni tako paše, potem imam pa slabo vest user posted image . Saj do sedaj sem šla dvakrat, sam takšne stvari bi jedla , groza.

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
   RE: Decembrke 2008
23.6.2008 11:51:49   
Julijana
Pozdravljene souser posted image

Moje počutje-slabosti počasi izginjajouser posted image , imam pa zelo nizek pritisk in s tem zraven kar močne glavoboleuser posted image , zato sem se odločila da grem vsak dan na sobno kolo da mi mal pritisk naraste ker počivanje mi ne pomaga. Kar se tiče vozičkov pa vidim da imamo vse različna mnjenja, jaz imam Hartan racer plus za naju je to enkraten voziček, še vedno je kot nov, pa sem naredila ogromno km po makedamu, snegu in vsem mogočem, voziček ima dva velika fiksna kolesa in 4 majhne vrtljive kateri se fiksirajo, zraven pa sem dokupila še ovčko-vrečo tako da ga ni zeblo pozimi in sva bila zunaj tudi pri minusu, moram pa rečt da ni lahek tako da za v blok brez dvigala ga odsvetujem, se pa vidi da je neški ker je zelo močan in zdrži sigurno 3user posted image , prijateljica ima peg peregota in sedaj kupuje novega ker ga je v prvo zelo uničila tako da drugegauser posted image  ne bo zdržal.

vrtnica:poskusila sem popravit seznam pa mi ne gre ali boš to storila ti: ta teden se pomladim in sicer na 38 pregled imam 7.7. pdp pa mi kar popravi na 13.12

lep sonček in ne prevroč vsemuser posted image  
jutri pa na morjeuser posted image user posted image

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
   RE: Decembrke 2008
23.6.2008 12:03:32   
*nina*
hojla punce!

kako ste preživele vikend. Vreme je bilo krasno, le malo prevroče.

povejte mi nekaj, ali imate v materinski knjižici napisano kje imate posteljico? meni je na NS napisala, da jo imam zadaj, to pomeni da nosim bolj v križu. ( a ne?)user posted image ali bom zato kaj kasneje čutila brce, premike...kot bi sicer?pa vrjetno me bo mal bolj križ boleluser posted image

(odgovor članu Julijana)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
   RE: Decembrke 2008
23.6.2008 13:44:47   
uršula83
Js nimam v materinski nič napisano kje imam posteljico...nasplošno nimam nič napisano...le PDP in tveganje iz nuhalne. In to se mi zdi ful čudno... user posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
   RE: Decembrke 2008
23.6.2008 13:47:22   
mami_1979
 
uršula83
Ne sekiraj se, tudi jaz nimam nič napisano o legi posteljice.
Vem pa, da sigurno ni v križu, ker me kr napihuje,...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
   RE: Decembrke 2008
23.6.2008 14:03:50   
uršula83
Ja mene tut ful napihuje, trebuh imam že zelo velik, očitno ker sem tako napihnjena. Vsak opazi, da sem noseča, ne morem več skriti, razen če sem v puloverju.
Kaj pa kej ostale, se vam tudi že "pozna"? Zaradi nosečnosti naj bi se poznalo po 20. tednu, jaz sem pa že cela okrogla.

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
   RE: Decembrke 2008
23.6.2008 14:47:22   
Anonimen
Hja meni se zdi, da se mi kar fino že pozna ... sam se mi ful smešno zdi, ker sem od prvega pa do zadnjega pregleda shujšala 3-4 kg. Al pa je to samo zaradi tega, ker sem se sedaj odvadila trebuh skos not tiščat user posted image

(odgovor članu uršula83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1948
   RE: Decembrke 2008
23.6.2008 14:56:07   
*nina*
men pa moja g vse napiše v materinsko knjižico, pod naslov pregledi in izvidi- str.6 in pod naslov ultrazvok- str. 12. na 12 str. imam napisano kje leži posteljica.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
   RE: Decembrke 2008
23.6.2008 19:08:21   
*Mateja
Pozdravljene!
En lep sončen pozdravček vsem.Sem prov vesela da se je deževno obdobje končalo in da je sonček tukej user posted image
Sem lih iz še zadnjega izpita. Sem zadnjedva kolokvija pa zadnji izpit vse pisala 10 user posted image user posted image user posted image tk da bejbek mi je zgleda dal res veliko moči user posted image ta danes mi je pa tud vredu šov. tk da sm res vesela, no septembra me pa čakajo še trije izpiti, dva si bom pa pustila za naslednje leto, ker bo preveč vsega.
Nič lepo se imejte, pa se še kaj javim.
LP

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?