|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako ste...
16.7.2008 22:20:00   
Anonimen
...praznovali 1. rojstni dan vaših malčkov?

No, mi smo naredili dve ,,feštici,,.
1. smo povabli male prijatelčke (od kolegov, pa od punc s katerimi skupaj vozičkamo)., je blo ravno slabo vreme pa sem dnevno sobo spremenila čist v otroško igralnico, da so se malčki lahko malo naigrali in pozabavali, so bli prav sladki. Za starše pa sem pripravla kavico, pijačko, en majhen prigrizek, pa nekaj peciva.
2. pa smo nardili veni piknik(hvalabogu za primerno vreme), pa povabli dobre prijatle in ožjo družino...pač tiste s katerimi se dobro razumemo in majo radi našega baucka.

No sedaj pa smo povabljeni na 1.rojtni dan otročka od enih kolegov, pa sem prav presenečena nad tem kaj bodo pripravili za malegauser posted image

V bistvu so povabli vso žlahto in prijatle in znance na mega fešto na kmečki turizem ob 17 uri z živo glazbo... in samo mi bi naj prišli z tolk majhnim otrokom...no seveda zraven njihovega slavljenčka.
Zdaj pa ne vem no...it? ali ne? Kako dolgo ostat? itd???

Ma se mi zdi da je to bolj fešta za starše kot za slavljencauser posted image
Kaj sploh kupiti malčku?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako ste...
16.7.2008 22:32:05   
Naja30
Mi smo povabili sorodnike in prijatelje na kosilo in je zelo lepo izpadlo.

Tole z živo glasbo pa tudi meni ne gre skupaj s praznovanjem 1.rojstnega dne. Ampak če so se tako odločili, je to njihova stvar. Kako dolgo boste ostali, je pa vaša stvar. Če vam ne bo všeč, boste nekaj pojedli in šli. Saj mogoče bo pa v redu.
Kaj kupiti - sama veš, če imaš 1-letnika, kaj ga zanima pri tej starosti. Pri naši so (in še zdaj) najbolj palijo knjigice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kako ste...
17.7.2008 4:30:37   
nanč
Mi imamo v kratkem tako praznovanje in bomo imeli piknik,povabima pa vse kolege(družine z otroci)in ožjo žlahto,ki ima otroke,že teh se nabereuser posted image .Otroci se tak skupaj zaigrajo,ponavadi pa tud dedci,če je primeren plac za kak fuzbal al pa košarkouser posted image .

_____________________________

kaj vse me dandanes čudi...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kako ste...
17.7.2008 7:18:24   
NATAŠI
Mi smo naredili tudi piknik in to dva... prvi je bil za prijatelje in drugi za domače ... povsod so bili otročki in imeli smo se super user posted image  

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kako ste...
17.7.2008 7:26:00   
bt08
Mi smo tud za prvi naredl mal feštice s prigrizki in tortico doma v dnevni,najprej za malčke od prjatlov,pol pa še za familijo,mamo premalo dnevno da vse zbašemo noter,drugi in tretji je bil pa samo za prjatle,brez sorodnikov,sej vejo kdaj ma rojstni dan,naj pa pridejo,žejni in lačni ne bodo nikol.user posted image

Z živo musko pa to mi je pa kr mal pretirano,jaz bi šla,pol bi pa vidla kako bi se sinček počutil,pa midva,če nam ne bi bilo cool boi ostala dlje,če ne pa bi šla domov.



_____________________________

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!


(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kako ste...
17.7.2008 7:48:00   
bankc
Tudi mi smo imeli dva piknika. Prvi piknik smo imeli samo s kolegi, ki imajo majhne otroke in sem naredila celo igrišče na dvorišču, da so se lahko igrali pa imeli smo tortico in malo smo popekli. Zraven sva povabila tudi najnine najboljše prijatelje (pač tudi tiste ki še nimajo otrok).
Drugi piknik pa smo imeli s sorodniki in smo isto pekli ter imeli torto.

To da pa imaš ti za 1 rojstni dan fešto z živo glasbo pa brez kakšnih drugih otrok se mi zdi pretirano in je dejansko zabava za starše in ne za otroka, ki ne bo imel nič od tega. Vendar vsak po svoje. Če se jima zdi tako fino pa naj imajo tako zabavo. Kakor komu paše.

Drugače pa je naš otrok za prvi rojstni dan predvsem dobil igrače (seveda so naju prej vprašali kaj že kej ima), pa za obleči ali pa bone.
Na zabavi pa bi na tvojem mestu ostala toliko časa kolikor bi malček zdržal. Pač mi imamo navado, da ko rata siten in utrujen gremo pač domov, ker se mi ne zdi otroka neki na silo pokonc držat. Naš je bil ravno 1 mesec nazaj star 1leto.

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?