Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Ne rabim več, sem našla zamljevid. Ne vem pa, če se bom znašla.
za tvojo sestrico.
. Sem mu dala malo zelenjavne juhice v kateri je bilo za vzorec sira in je zopet zelo bruhal
. Joj, kako sem jezna, še tako moramo kupovati dražje stvari, ker ne smejo vsebovati mleka in jac, pa še pri AM nas tako oderejo.
, ker naš tavečji skoraj nič ne sme jesti, pa nikoli ne sitnari in v vrtcu ni nobenih problemov. So malčki prav posrečeni in navajeni od zmeraj živeti, tako da ne smejo določenih stvari. Mi je bilo na enem druženju prav zanimivo, ko so na mizo nastavili sladkarije, piškote, seveda vse tako kot naš ne sme in pride "sošolka" k njemu in mu reče: ti tega ne smeš
torteline s sirom? Jaz jih zdaj jem, pa študiram, če bi mu dala.. Ma itak mu dam navadne testenine, tako da.. Po moje tudi to lahko a?
tko navezal, da ko se zbudi kliče TATA, TATA... Mama več sploh ni zanimiva
. Upam, da je bila res samo luna
. Sem upala, da bo full lepo vreme, pa je nekam kislo
Noč je bila ok. Spati sem ga dala ob 21:30h, prvič se je podojil ob 5.30h in sva spala do 8h. Moram reči, da sem se kar naspala.
....