Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

pa imava danes 9 let kar sva skupaj, pa kar ne morem verjti in kmalu bo že 1 leto od poroke.
9 let je pa kar dolga doba ... midva bova imela letos novembra ''komaj'' 4 leta odkar sva skupaj
.
.
Se vam kar nekaj časa nisem javila, ker sem imela "živčno vojno" zaradi toxe (so me poslali v LJ ampak na srečo ugotovili da gre za staro okužbo, tako da sem sedaj precej bolj mirna in uživam naprej v nosečnosti
a je šla katera že v živo pogledat, kako funkcionirata?? Jaz računam da bom nekje v septembru bolj resno začela s študijami in nakupi, sedaj bolj zbiram izkušnje in mnenja takole...
(G je rekel da 90%, da je punčka).........zdaj pa pregled 20.08., nato dopust, komaj čakam..............
. Ja, ni kaj, je karakter.... Ta vikend smo glede na naše zdravstveno stanje ostali doma, na desetdnevni dopust pa gremo čez teden dni. Med tednom se bomo bolj težko vidli, sploh pa v dopoldanskem času....
in to pri dveh in pol!! aaaaa