|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   v katero ambulanto
7.8.2008 13:08:16   
n.i.k.a.
Pri pregledu v starosti 3. mesece smo dobili napotnico za razvojno, češ da zateguje rame nazaj. Pa niti ne vem ali je to hudo ali ne, ker berem kakšne težave imate ve da greste v razvojno. Nam je samo rekla, da ne bo štorast ko malo zraste in začne hodit!!! Je pa res, da mali zategne glavo nazaj kolikor se da, se dotakne hrbta in tudi kravic ne pase pravilno, ker preveč dvigne glavo z rameni vkup. Pa seveda se zvija in dviguje rito zdaj ko je že tak korenjak, tako da mamo kar hude proteste, ko mi krčimo nožice.
Me pa zanima katero razvojno ambulanto predlagate in koliko časa se čaka na prvi pregled, ker res ne bi rada da bi bilo z malim kaj narobe. Pa kako sploh zgleda terapija v razvojno ambulanti, oz fizioterapija.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: v katero ambulanto
7.8.2008 13:18:31   
lewinsky
Hej
V razvojni ambulanti ti bodo verjetno napisali napotnico za nevrofizioterapijo.
Midva z mojim user posted image  sva bila zdaj že dvakrat.Tam delaj o z njim vaje,ki jih midva tudi ponavljava doma. Zna pa biti kar naporno za malega,ker mu vse vaje niso všeč in ti bo verjetno kaj jokal.
Je pa to fino za razvoj.
V katero amb. bi šla, se pa pozanimaj ,kje so ok.

(odgovor članu n.i.k.a.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: v katero ambulanto
7.8.2008 13:38:50   
n.i.k.a.
Ne vem niti kje se lahko pozanimam katera ambulanta je ok. Vem pa, da bo mali protestiral, ker mu vaje ne bodo všeč...so me na to že opozorili in me je že zdaj groza. Vendar ker je treba ni težko:=)
Če pa katera ima kakšne pozitivne izkušnje pa kar na plano z njimi. Midva z malim bova vesela.

(odgovor članu lewinsky)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: v katero ambulanto
7.8.2008 13:57:46   
Anonimen
Jaz sem hodla v MB in v MS in kar se odnosa tiče je MB dosti boljše.

Otrok se pritožuje med vajami. To moraš ignorirati. Ob večkratnem ponavljanju bo to vzel kot igro. Zame osebno je fizioterapija zelo pomembna.

Jaz sem vadila v začetku po večkrat na dan z otrokom in včasih sem si mislila, da kako drugi ne vejo cenit kako enostavno je imeti otroka, ki nima problemov. Ostale so sedela na kavi jaz pa sem doma "mučila" otroka, ki je potem posledično tudi slabše volje.

Pa mi ni žal, ker mi hčerka pomeni vse na svetu in mi je vsak njen napredek in vsaka pohvala zdravnikov dvignila samozavest. Moraš pa biti vztrajen.

< Sporočilo je popravil Bojana26 -- 7.8.2008 14:00:56 >

(odgovor članu n.i.k.a.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: v katero ambulanto
7.8.2008 21:15:39   
lewinsky
Midva hodiva v Slovensko Bistrico,pa moram rečt da full uredu nevrofizioterapevtka.Imajo pa tudi tako gužvo, da sva čakala kar nekaj časa.
Saj po moje da kamorkoli boš šla, da se trudijo z malimi  in so uredu.
Sicer ne vem od kje si, pa verjetno da ne boš delala velike kilometre in se daleč vozila.Upam da bosta z tvojo bebico naletela na uredu  fiziatra.

Kar se pa vaj tiče,pa moram dobro študirat kako se pravilno izvajajo.Ko gledaš je to čist drugače,ko pa doma začneva pa se mi zdi da kar ne vem kako prijeti.

(odgovor članu n.i.k.a.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?