|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
12.8.2008 22:00:41   
Alina_alin
Lane31,  lepa filmčka. Naša bi ziher sendvič malo "razsortirala" sestavine in ga malo ožela... Vaša pa maha z njim, kot da ima zastavo v roki.user posted image
Klaudija,  lepe slike. Pri onem kipcu mi najprej ni bilo jasno, kaj ta slika tam dela... pa sem hitro zagledala še Lio...user posted image user posted image

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
12.8.2008 22:03:49   
VANILI
frizer - joj. jaz bi morala tudi it, saj bo že kmalu celo leto okoli. pa zbiram pogum, da se začnem barvat. joj. to pomeni, da sem res stara... čeprav v tujini menda ful ni tok barvanja. v zambratiji je bila tudi ena ženska, kelnarca, ki je imela takooooo lep obraz, kratke lase, na pol sive, pa po moje še mlajša od nas. In je bila ful lepa in seksi in vse to. mah ne vem. s tem barvanjem je potem tok dela, jaz pa nisem glih tip da bi se tok ukvarjala s tem.

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
12.8.2008 22:05:38   
VANILI
sendvič in aneta - je pa faca!!user posted image kje smo mi še do tega!!! zadnjič sem mu dala skorjico od pizze, pa je grickal, jaz fu vesela, kako je, potem pa naenkrat tisto faco, ko bo vse izbruhal in sem vidla, da sploh ni goltal, samo v ustih nabiral kot kakšen hrček.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
12.8.2008 22:06:27   
mama06
Evo meuser posted image

Iščem in brskam za morje. Ma je vseeno kje, samo da bi bila fajn plaža za malega in da je blizu plaže

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
12.8.2008 22:07:09   
VANILI
...in ker sem spet tle sama s vojimi monologi, grem pojest lubenico, ne glede na to, kok kalorij ma, pol pa perilo rihtat. napište kaj, da bom vas pred spanjem prebralauser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
12.8.2008 22:07:47   
mama06
VANILI danes sem imela frizerko kar doma in to prakticiram že zadnjih par let. Pride domov, pošiša in še poceni je. Pa super punca.

Ma kje sem jaz zamudila kake filmčke?????

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
12.8.2008 22:08:42   
VANILI
mama06, tudi mene zanima, kje je fajn plaža za male. v istri je ne poznam. Na pagu? pa na Hvaru, tam sem tudi bila, je super. Pa na braču tudi, samo to je že kar daleč, ne vem, če za par dni se splača...

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
12.8.2008 22:09:27   
VANILI
mama06, lane 31 jih je dala kakšno stran ali 2 nazaj. aneta glavna zvezdauser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
12.8.2008 22:12:10   
VANILI
mama06, tudi sardinija ima božanske plaž
e

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
12.8.2008 22:17:11   
mama06
VANILI - tudi Kalifornija ima prekrasneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
12.8.2008 22:23:40   
VANILI
mama06, no pol pa sejšeli, havaji... in meni najljubša - nova zelandija!!!
pa saj si rekla, da kjerkoliuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil VANILI -- 12.8.2008 22:25:32 >

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
12.8.2008 22:25:10   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Lane31,  lepa filmčka. Naša bi ziher sendvič malo "razsortirala" sestavine in ga malo ožela... Vaša pa maha z njim, kot da ima zastavo v roki.user posted image
Klaudija,  lepe slike. Pri onem kipcu mi najprej ni bilo jasno, kaj ta slika tam dela... pa sem hitro zagledala še Lio...user posted image user posted image

Se podpišem! Julija bi definitivno "pogledala" kaj je v senviču.user posted image

Alina_alin, midve prideva v četrtek ... ti samo sporoči hišno št., saj veš, da imam v vaših koncih familijo.user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

Neposredna povezava do sporočila: 2737
12.8.2008 22:25:22   
Klaudia
Za vse tiste, ki boste lepile na majice naš logotip user posted image

user posted image

samo klik na sliko, pa bo original velikost

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
12.8.2008 22:29:04   
VANILI
sanwebdra - julija bo pa čez 1 mesec dober že 1 leto stara!!! saj ne morem verjet, kako hitro gre čas

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
12.8.2008 22:30:27   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

mama06, no pol pa sejšeli, havaji... in meni najljubša - nova zelandija!!!
pa saj si rekla, da kjerkoliuser posted image user posted image user posted image user posted image

To je res, da kjerkoli, samo v Kaliforniji se ne moreš kopat, ker je voda sv*****o mrzla. HB, da je ozračje zelo toplo, sicer bi me zanohtalouser posted image user posted image . Jaz bi se pa rada malo namakala.

plusi/minusi dragih: saj ne vem, ali je + ali - , da me pošilja z mamo na morje. Ene bi bile srečne, samo da gredo, jaz pa bi rada z njim. No, ker ve, da imam rada morje, me pač želi tako razvajat. Saj je ful pozorenuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
12.8.2008 22:30:41   
VANILI
kasija!!! tebe pa že dooooolgo nisem nič brala!!!
janja?? si že pospravila po sztanovanju??user posted image

ma grem jaz, sicer bom spet omagala prej.
pa k Živici se mal stisnit, preden zaspi...

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
12.8.2008 22:32:57   
miska1
srečanje v četrtek - midva z Martinom prideva. Se dobimo kot ponavadi ob 10-ih al kasneje? Upam, da ne bo kake nevihte. Meni se domov ne bo mudilo tako, da tave in Vanilli, vama lahko tud potem delam družbo. Moj dragi bo vzel frej dan in bo delal par stvari na najini bajti in itak mi je pol bolj z vami bit.

Sem pregledala pogovore za nazaj in vas želim videt in tud kakšno v živo spet reči. Trenutno nimam preveč moči, da bi pisala, vas rajši berem user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
12.8.2008 22:34:46   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI
sanwebdra - julija bo pa čez 1 mesec dober že 1 leto stara!!! saj ne morem verjet, kako hitro gre čas

Ja, ja ... sem ravno danes srečala eno kolegico, ki je nisem videla že odkar se je Julija rodila, pa je visoko noseča ... PDP septembra. Me je kar šokiralo! Danes smo 12.8., še 19 dni, pa gre v jasli ... user posted image  Kdaj se je to obrnilo?

Klaudia, hvala za logo! 

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
12.8.2008 22:37:08   
teka
lane31, krasna filmčka! o tem kaj bi max delal s sendvičem raje ne bi zgubljala besed...definitivno ga ne bi nesel v usta user posted image
klaudija, luštne fotke vajine princeske...sem imela za trenutek enako zadrego pri tistem kipu kot alina_alinuser posted image
piknik, prosim daj nas na seznam: 2 odrasla, 1 malčica in 1 dojenček (na zadnjem seznamu smo izpadli, pa zdaj ne vem al smo al nismo gor)
alina_alin, tudi mi z veseljem pridemo v četrtek...vsi 3jeuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
12.8.2008 22:38:28   
janja
Kasija - kaj si že doma? Kako je bilo na dopustu?

klaudia - Lia je pa pravi srček, pa tko fotogenična. Prava mala damica.

Jaz sem pa danes čist pasivna. Se mi čist nč ne da. Pa še po TV so take lepe ribice, si kar očke spočiješ.

vanili - nisi edina, ko ti tašča tlači otroka samo v voziček. Pri meni je tak tast. Ko smo bli na morju pri njih sem skor živčnega fasala, pa Urban tud. Urban ni smel biti na tleh niti minuto, skoz mi je težil, naj ga dam v voziček, da ga bo okrog vozil. Tako da sem enkrat kar popuser posted image pa rekla, da otrok se mora tud mal igrat in lezt okrog. Pa naj on sedi ves dan. Me je tko pogledal, da bi me kar v zemljo zabil, če bi pogled ubijal.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
12.8.2008 22:50:58   
VANILI
janja, ko si glih tu - pol pa grem res nad cote:
prikolica: zakaj moj misli, da je 3,90 idealna za nas: ker avto picasso 1,4 ne bi vlekel v rovte (kamor nameravamo...) velike prikolice, - čeprav je najprej navijal za 4,5, ko je lahko še na 3.registrsko, no zdaj se je ogrel za tamalo plus baldehin, ko bova pa velka pa bogata, imava pa sanje - tuscon pa večja prikolica, 4,5, brez baldehina in samo tisto rolo. to so njegovi argumenti proti veliki prikolici. pa je dober voznik,...

miška, super, pol se vidimo!! jaz bom pohitela od dermatologa, ker bi vas res rada vidla.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
12.8.2008 22:51:18   
Alina_alin
Torej Štajerke in neŠtajerke srečanje v četrtek ob 10h (vam je ok ura?)  pri meni:
-Sanwebdra,
- Teka.
-

dopišite se...user posted image pa zmente se za lepo vreme: brez vetra in dežja

Mama06, če je še aktualno -sem ti pozabila odg., ko si spraševala kje se dobi kokosovo mleko. V šparu - pri stvareh za Kitajsko kuhinjo.
Morje - sama - po mojih izkušnjah super- a ne, Teka,?  Ja, moški nimajo žal toliko dopusta letos, kot me...in tudi jaz sem tako izkoristila in čez teden smo bile same (ups bili sami- Max oprosti), čez vikend pa moška zravenuser posted image

Jaz bom danes za spremembo šla prej spat. Ker se je Tjaša odločila, da ne bo več spala dolgo. Danes bila auf ob 7h.user posted image Jaz pa šla ob 1h spat. Da ne govorim o nočnih zbujanjih. Pa kdaj se bo to izboljšalo...?Čez dan pa spala 3x po 20 min.

Aja še to - morala bom izvesti projekt prestavitve Tjaše v posteljico. Do sedaj je spala zraven mene. Včeraj se je zbudila prvič ob 10h, in sem v bejbisiterju sliašala čist malo nekaj hreščanja. In HB sem šla gledat: ona lepo čist na robu posteje - če bi prišla par sekund pozneje, lahko da bi padla iz postelje. Pa ja, postelja je k steni - 2 strani - 1 (spodnja) ima tisto "ograjo" nizko kot imajo zakonske, na 4. strani je prislonjena njena posteljca in stol. In ona je bila v dvignjenem položaju pri "nogah". Jutri mislim, da bom štartala ta projekt. Prvorojenka pa je spala v svoji sobi, svoji posteljci od 1 meseca...Imate  predlog, kak to izpeljat.user posted image pa nima dude, ninice, nič. Mamino zizo. Ko bi se jaz lahko v njeno posteljo vlegla in da zaspi na zizi in se jaz umaknem...user posted image user posted image
Grem, da ne napišem preveč čreva.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
12.8.2008 22:53:40   
mehurčica
David te dni spi kar v sobi, v šotoru:
user posted image

Zlepljene trepalnice:
user posted image

Mala telefonistka:
user posted image

Tukaj pa plezanje na vse mogoče in nemogoče načine:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

In zdaj sem ravnokar videla, koliko ste naklofale....uh, me čaka branja....user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
12.8.2008 22:53:55   
Alina_alin
Vanili - ko kaj delam zunaj, je Tjaška na tleh. Vozek odpade, se hitro začne bunit. Ker zakon je, da plazi in če lahko stoji z držanjem, pa je itak vse, kar rabi.user posted image Me včasih kar malo moti - ne morem hodit na dolge sprehode z njo. Razen če spi- spi pa 2o min...

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 2749
12.8.2008 22:54:01   
mehurčica
Alina_alin, jaz tudi pridem!

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?