|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
4.9.2008 19:55:01   
MALINČICA
Drage moje punce sporočam vam, da se zaradi ss poslavljam od aprilčic 2009! Na žalost nam tokrat ni bilo namenjeno....

Vsem želim lepo nosečnost in zdrave, nagavjive otročke!!!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
4.9.2008 20:02:02   
*Junona*
Malinčicauser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa kaj je zdaj to, aprilčiceuser posted image Izgubile smo že 5 članic, ne smemo dovoliti, da še katera gre.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
4.9.2008 20:05:02   
*Junona*
Glede paketa - jaz ne bom vzela nobenega, ampak denar. To pa zato, ker mi je bolje previjalno mizico, jajčko,... naročiti na tejle strani, ker je ista cena kot v paketu. So pa Recinko tako ali tako dobavitelji za pakete za novorojenčke.
Evo link: http://www.recinko.si/products.php?cat=7

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
4.9.2008 20:39:15   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

ja kaj pa vem kaj bova vzela.Sem najprej mislila da bova res vzeula posteljico a se je4 mami moja odločla da bi jo kupila ,saj j najprej mislila kupit voziček a je tašča rekla da bi to kupla.Sedaj nama manjka samo še previjalna miza s predali.user posted image user posted image user posted image Bomo videli je še čas.

Jaz imam previjalno mizo, ki je nimam kam dat... ima tri predale, sicer smo jo malo predelali, da je večja površina (cca 80x75cm) in pri strani z dvema poličkama...razstavijo se lahko le predali...če te zanima...jaz sem se odločila, da bom imela le eno mizico v kopalnici (od prve mi je bilo bolj praktično), v sobi pa jo lahko previjem na postelji...

Oh, peti otroček...kakšno veselje...user posted image user posted image ...ja, slabosti pozabiš...že pri prvi sem rekla, da razumem nekatere, ki prestajajo slabost čez celo nosečnost, da se ne odločajo več za zanositev (vsaj tako kmalu ne)...in sem pozabila, do prejšnjega meseca, ko so se mi "spomini" obudili...glih sem rekla mojemu, da po vsej verjetnosti ne bom več hotela zanosit...edino, če mi kdo prerokuje dvojčke user posted image

MALINČICA...sočustvujem z vami in držim pesti, da vama kmalu spet uspe "tisto pravo" in usojeno...

www.by-ab.si

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
4.9.2008 21:09:28   
*Junona*
Malinčica, kaj pa je bilo?

user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
4.9.2008 21:16:54   
copka
Ma ne no, se ena!!user posted image   MALINCICA, zelo mi je zal. user posted image Upam, da se nam kmalu javis z veselo novicko!

Danes sem kar veliko sedela in mi je bilo ze kar malo odvec. Ko sem prisla domov, sem si morala se hlace malo odpet, ker me je rezalo v trebuh. Vceraj se vse ok, danes pa mi je tezko se tudi prepognit. user posted image  No, sedaj imam vsaj izgovor, da mi ni treba vse delat. user posted image

Pocasi grem v horizontalo potem pa v mizale. user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
4.9.2008 21:17:51   
pikaro
Pozdravljene. Tudi jaz se nosečka. PDP 25.4.09. Danes sem bila na prvem pregledu in je vse ok
Kaj več vam še javim. vsem želim prijetno nosečnost

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
4.9.2008 21:19:49   
copka
Dobrodosla, pikarouser posted image  Tudi tebi zelim lepo nosecnost!

(odgovor članu pikaro)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
4.9.2008 21:22:28   
ančula
Živjo vsem!
Tudi jaz bom aprila prvič postala mami...komaj čakam...pridružujem se vsem čestitkam bodočim mamicam in vsem nam želim, da bi šlo vse tako, kot mora...

Lp

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
4.9.2008 21:29:08   
*Junona*
Pozdravljeni novi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi vama vse naj, najuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ančula)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
4.9.2008 21:37:25   
*Junona*

user posted image   APRILSKI SRČKI 2009 user posted image

user posted image

PDP    IME(starost)     (št. user posted image ,št. user posted image )     PREGLED      NS     SPOL

01.04.

02.04.

user posted image supermiška(28let)       (št. user posted image 3, št. user posted image 1)          08.09.        ?
user posted image malcekvita                    (št. user posted image ?,št.user posted image ?)             08.08.         ?

03.04.
user posted image Artičoka                        (št . user posted image 2 , št. user posted image 1)         01.10.     25.09.  
user posted image mojamalapikica(28let)(št. user posted image ?, št. user posted image ?)           08.09.        ?
user posted image PIruri ¸(30 let)            (št.user posted image 3 ,št.user posted image 1)            19.08.     25.09.

04.04.

user posted image mojcaprvič                    (št.user posted image ?, št.user posted image ?)              11.09.         ?
user posted image janja*                           (št. user posted image ? ,št.user posted image   ?)           16.09.          ?

05.04.
user posted image april09                         (št. user posted image 3,  št. user posted image 1 )         12.09.           ?
user posted image mala čebelica(27let)  (št.user posted image 1, št. user posted image 0)            18.09.     23.09.

06.04.

07.04.
user posted image Anonimna.                   (št.  user posted image 2 , št. user posted image 1)            ?              ?
user posted image jernejav                      (št.user posted image 1, št.user posted image 0)            14.08.         ?
user posted image urnebes(36let)           (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           26.08.         ?

08.04.
user posted image katkica007                  (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           21.08.        ?

09.04.
user posted image Nalini                           (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          25.08.        ?
user posted image Nogavica(31let)         (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           29.08.        ?

10.04.
user posted image Cveta28 (28let)         (št. user posted image 1 , št.user posted image   0)        22.08.      30.9.
user posted image detelja                         (št. user posted image 2, št. user posted image 0)          08.09.         ? 
user posted image linči 312                      (št. user posted image ?, št. user posted image ?)              ?              ?

11.04.
user posted image frutolina                      (št.user posted image 1, št.user posted image  0 )           08.09.       06.10.

12.04.
user posted image aljab                           (št. user posted image 2, št. user posted image 1)           05.09.         ?
user posted image poka1                         (št.user posted image 2 ,št.user posted image 1 )            26.08.         ?
user posted image angelito                      (št. user posted image 1 ,štuser posted image 0)             03.09.         ?
user posted image baltazarka                  (št. user posted image ? , št. user posted image ?)               ?              ?

13.04.
user posted image
zupancdam                  (št.user posted image 5,štuser posted image 1 )              28.09.         ?

14.04.

15.04.
user posted image mavika                      (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0 )            10.09.         ?
user posted image pat                             (št.user posted image 2,št.user posted image 1 )             09.09.         ?

16.04.
user posted image krfjolca(25let)         (št.user posted image 2, št. user posted image 1)             ?         06.10.
user posted image lily32                         (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0)             ?               ?

17.04.
user posted image BrinaBA(32let)        (št.user posted image 3, št. user posted image 2)          05.09.        ?
user posted image Nea_teja_(33let)    (št. user posted image 4, št. user posted image 3)            ?              ?
user posted image L & L(29let)             (št. user posted image 3, št. user posted image 2)        10.09.          ?
user posted image MAJLANA                  (št. user posted image ?, št. user posted image ?)         08.09.        ?

18.04.
user posted image neučakana                (št. user posted image 1, št. user posted image 0)         20.08.        ?
user posted image blancica (34 let)      (št. user posted image 1, št. user posted image 0 )        09.09.    06.10.   

19.04.
user posted image nmag                         (št.user posted image 5, št.user posted image 1)           02.09.    07.10.

20.04.
user posted image lilica                          (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           08.09.       ?

21.04.

22.04.

23.04.
user posted image mlavla (25let)          (št. user posted image 2, št. user posted image 1)        16.09.        ?

24.04.
user posted image Sonček 85user posted image (23let)(št.user posted image 1 ,št.user posted image 0)          30.09.     10.10.

25.04.
user posted image pikaro
                         (št.user posted image , št.user posted image )                     ?             ?

26.04.

27.04.

28.04.

user posted image zoja B                         ( št.user posted image ? , št.user posted image ?)         17.09.     13.10.
user posted image copka   (28 let)          (št.user posted image 2 , št.user posted image )           22.09.        ?

29.04.

30.04.

xx.04.
user posted image sobra(27let)              (št. user posted image 2, št. user posted image 0)             ?             ?

user posted image tassika                        (št.user posted image ? ,št.user posted image   ?)           16.09.        ?
user posted image čokoladica                  (št.user posted image ? ,št.user posted image ?)                ?              ?
user posted image *junona*                    (št.user posted image ? ,št.user posted image 0)             05.09.       ?
user posted image   ančula                        (št.user posted image , št.user posted image )                      ?             ?

01.05.
user posted image   pat74(34let)              (št. 3,št. 2)                    03.10.        ?

TRENUTNO NAS JE: 47  nosečk 

SKUPAJ Z NAMI SO ZAČELE:

* avelina user posted image
* Lupinca user posted image
* malaMravljicauser posted image
* joob user posted image
*MALINČICAuser posted image

**Mišika* sedaj marčevska user posted image

LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
user posted image PREGLEDI                    user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA      user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                       user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
user posted image  LINK                              user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
user posted image  TUKAJ                            user posted image TUKAJ

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
4.9.2008 21:39:36   
*Junona*
Ančula, dala sem te pod xx.04., ker nisi dala nobenih podatkov za seznamček. Če želiš, sporoči.

papauser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
4.9.2008 21:41:49   
*Junona*
Js sem pa nervozna, kaj bo jutri, ko imam pregled. Upam na najboljše.

Punce, a je to normalno, da so slabosti en dan močnejše, drugi dan šibkejše in potem spet močnejše...?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
5.9.2008 6:37:44   
april09
Junona, Aljab, brina BA, srecno danes na pregledu user posted image user posted image

Junona, meni slabosti tudi varirajo.

Welcome nove srecke noseckeuser posted image

Malincica user posted image user posted image user posted image  zal mi je.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
5.9.2008 7:13:16   
*Junona*
Dobro jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image

April09, hvala za lepe željeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
5.9.2008 7:13:56   
*Junona*
Jaz sem danes svojo prvo rundo na wc-ju že opravila. Je kar hudo takole na tešče, ko nima kaj it ven.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
5.9.2008 7:23:13   
*Junona*
Kje ste zaspanke?user posted image user posted image user posted image Js bi še tako spala pa ne morem. Slabost in še malo živčki zaradi pregleda...

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
5.9.2008 7:37:57   
april09
Kdaj imas?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
5.9.2008 7:50:34   
sonček85
no ekola ,pa sem tudi jaz budna.Danes je moj dragi šel za 3 dni v Baško in sem sama s pikico.Atija bova videli komaj v ponedeljek zjutraj ko pride z nočne ,saj gre direkt z izleta v nočno.user posted image

Naj danes zaželim vsem ,ki imate preglede ,da ji opravite kar se da čudovito in da prionesete nazaj dobre novičke,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MALINČICA:resnično mi je žal za izgubo pikice in naj se čim prej vse umiri in da boš ponovno zagledala ta naš lepi magični črtici.Vso srečo in pojdi s pokončno glavo naprej ,čeprav vem da ti bo težko.

Naj vam pa povem ,da meni so se večerne slabosti prestavile v jutranje in sem zjutraj kot kakšna cotauser posted image .

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
5.9.2008 8:08:22   
sonček85
junona,aljab,BrinaBA,:user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image NAVIJAM ZA DANES.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
5.9.2008 8:31:57   
jernejav

07.04.
user posted image Anonimna.                   (št.  user posted image 2 , št. user posted image 1)            ?              ?
user posted image jernejav                      (št.user posted image 1, št.user posted image 0)            14.08          ?
user posted image urnebes(36let)           (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           26.08         ?

Mislim da je prišlo do male napakice, jaz imam NS 26.8. user posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
5.9.2008 8:33:52   
sonček85
ampak 26.08 smo že bili ali si mislila 26.9?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
5.9.2008 8:45:46   
jernejav
joj pa res user posted image . 26.9.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
5.9.2008 8:47:04   
jernejav
tako je če ne v redu prebereš, šele sedaj sem vidala da to sploh ni bil datum za NS pač pa prvi pregled....haha

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
5.9.2008 8:50:42   
Pat74
Dobro jutro čvekice,

joj spet ena aprilčica, zdaj pa upam, da bo konec teh slabih novic - malinčicauser posted image mi je prav hudo zate, želim ti, da čim hitreje spet zagledaš user posted image ter postaneš mamica.

Dobrodošli pikaro in ančula - lepo user posted image vama želim.

April09ah, saj sem vedela, da boš razumela in da ne boš huda.

Da povem še to, da sem se tudi jaz odločila za voziček, mislim, da tokrat zares - to bo kar TFK BUGGSTER S, s košaro in zaščito za dež. http://www.trendsforkids.com/buggsters.php?farbe=m

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?