|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
5.9.2008 8:58:05   
Blancica
Dobro jutro vsem!!!!
Upam, da ste se naspale....madona sem rabla kar nekaj časa, da sem vse prebrala user posted image
Sem vidla da imate že ogledane vozičke... user posted image Jaz sem ga našla v trgovini Buši, prav tako posteljico in previjalno pa tudi zibko bom vzela tam user posted image
Resda je posteljica kar draga, je pa zato za 8 let (okrog 850 eur)
Voziček je pa Bugaboo http://www.bugaboo.com/sl/en

Drugače smo čisto v redu...počutje user posted image
Ampak res imam mogoče tako napihnjen trebuh zaradi prebave...nič ne pomaga, ne donat, ne mlečno, ne kava user posted image ...
Upam, da bo res bolje user posted image

"11.4.2009 - 14.49 - Lan Tristan"

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
5.9.2008 9:16:51   
tassika
Dobro jutro punce, evo mene polno energije, zaenkrat tudi mene ne dajejo slabosti, samo utrujenost, pa noge me bolijo, hodim samo še v supergah user posted image . JAz se sploh ne morem odločit glede vozička, najprej sem gledala quinny-a pa se mi zdi pretežek, potem jane, zdaj pa mi je všeč high trek (upam da sem prav napisala) . predvsem zaradi teže in funkcionalnosti. Me pa zanima če katera ve ali gre gor lupinica od maxi cosi-ja, sicer ne mislim pikice vozit v njej naokoli, ampak vseeno včasih pride prav.

Malinčica res mi je hudi zate, upam da boš kmalu ponovno zagledala user posted image .

(odgovor članu Blancica)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
5.9.2008 9:24:10   
Blancica
Vem da gre na Bugaboo-ja lupinica od Maxi cosija, ampak ni priporočljivo vozit malega v njej... Bugaboo Bee ima samo 7,7 kg in je čisto simpl za zložit in še majhen je, gre v avto, če nimaš ravno velik avto user posted image Cena- Cca 430 eur

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
5.9.2008 9:28:44   
tassika
Ma sploh ne vem, vsak dan se premislim, bom počakala do decembra in takrat videla kako pa kaj, mogoče se pa kdo ponudi, da mi ga kupi, čeprav se mi zdi to kar drago darilo

(odgovor članu Blancica)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
5.9.2008 9:29:16   
Pat74
Blancicapraviš, da imaš probleme s prebavo - mlečno zapira in ne odpira; poskusi s kakšno slivovo marmelado - jaz imam že vse življenje probleme z zaprtostjo, zdaj v user posted image , ko za zajtrk pojem kruh s slivovo marmelado in spijem zraven malo kave, pa takoj letim na WC. No, zraven pa še malo po križanki kracam - pač rabim en ritual - poskusi, mogoče bo pa še tebi uspelo.

(odgovor članu Blancica)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
5.9.2008 9:30:07   
BrinaBA
Nazaj iz pregleda user posted image : velikost 11 mm, srček utripa, PDP prestavljen na 20.4.
user posted image user posted image user posted image

LP vsem!

(odgovor članu Blancica)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
5.9.2008 9:31:47   
malcekvita
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

BrinaBA, aljab, jutri mamo pregled.
Js že komaj čakam, imam malo straha, malo treme...mešani občutki. Pa vedve?

tudi jaz imam danes pregled user posted image . jupiiiii! komaj čakam, upam, da bo vse ok.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
5.9.2008 9:32:10   
Piruri
Dobro jutro....fajn jutro, kot, da bi nočno deževje odplaknilo slabost...in moj trebušček se je danes kar napihnil ven...upam, da to kaj pomeni...predvsem, da je konec s slabostjo...mogoče je tudi pomagalo, ker sem včeraj res cel dan pila vodo, tako da sem celo noč dežurala na wc-ju...če deluje...bo super...

Danes se vsaj da dihat...

Punce, za vozičke pa bo njbolje, da se odpravimo v kakšen mega center in jih sprobamo vse, ki jih imajo na razpolago....user posted image ...pa kakšno plastično bebico ne pozabite vzet s sabo, da boste probale še kako gre, če otroka držiš v naročju in zlagaš voziček...v tem stanju pa ne priporočam dvigovanja vozička...

Aja, še en pomemben dejavnik pri vozičku je, kako praktičen je, če morate v trgovino, kjer nimajo drsnih vrat in je vrata+voziček+nobene pomoči potrebno usklajevat z dvema rokama...oz. nekje imajo pa še celo takšna dvojna vrata, kjer je z vozičkom skorajda nemogoče operirat....

user posted image user posted image DOBRODOŠLE nove user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
5.9.2008 9:35:34   
Cveta28
Jutro še z moje strani!
Malinčica user posted image user posted image user posted image , ostale, ki imate pa preglede pa user posted image .
Vidim, da nekatere že pogledujete za otroško opremo. Kako sem jaz lahko srečna, daje meni večino tega prihranjenega. Večino stvari si bova s kodrom sposodila, edino voziček zna biti problem. Jaz hočem takega s 4 napihljivimi kolesi in dobrimi amortizerji, ker obožujem dolge sprehode po poljih. No ja , tudi Ljubljano sem že ene parkat prehodila gor in dol, pa ne v času razprodaj user posted image . Poleg tega sem mnenja, da pri tako malih user posted image ni potrebe komplicirati ampak samo, da se bodo čim bolj udobno počutili. Poznam par primerkov staršev, ki so svojim malčkom privoščili samo najdražjo opremo (ki je BTW zelo dobra) ampak meni se to zdi potrata denarja. Pa upam, da nisem katere užalila. Pač sodim med bolj "šparovne" ljudi.
Danes je moj zadnji dan dopusta in še izpit ob 17h. Grrrruser posted image Samo, da bo hitro konec.

(odgovor članu Blancica)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
5.9.2008 9:38:35   
Blancica
Pat74, hvala za nasvet, ampak problem je da ne maram marmelade, niti sadja...
gres požene običajno, ampak zdaj nič, donat pa tud nič user posted image
Če že grem, potem nardim tri bobke kot en zajček user posted image
Tassika, mislim, da je dobro da kar rečeš da si želiš voziček, saj tako ali tako ti potem kupujejo vse možne neumnosti, ali pa ti prispevajo nekaj denarja , kar tudi veliko pomaga...jaz sem kar rekla...pa so čisto srečni, sam da lahko kaj kupijo, pa raje vidim da je nekaj kar rabim kot pa nekaj kar ne user posted image

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
5.9.2008 9:39:21   
Cveta28
BrinaBA, bravo za zdravo ete, ki se razvija pod tvojim srčkom.
Sem se še nekaj spomnila. Ko sem bila pri pregledu, me je sestra prijazno opozorila, da je potrebno med nosečnostjo obiskati tudi kakšnega zobarja. Jaz sem pa itak najbolj vesela, ker sem vse to opravila že pred meseci (ja, sem se na prihod malega kodrčka zelo zavestno pripravljala) in sedaj so moji zobki zopet lepi in zdravi.

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
5.9.2008 9:42:55   
tassika
Tudi jaz sem gledala, da bi kupila rabljen voziček, sploh ker jih nekateri zelo malo uporabljajo, edino lupinico bi kupila novo. Nisem ravno šparovni tip, ampak se mi zdi, da če tukaj malo prišparam, lahko potem to zapravim za kakšen družinski izlet ali pa morje user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
5.9.2008 9:44:43   
Blancica
Pa še glede vozička, no ja, jaz si ga ne bom sposojala, ker prvič imam bolj majhen avto in ne gre vsak notri, pa še rada bi imela voziček, ki je meni dober, pa še tak, da bo za nekaj časa (do 17 kg).

(odgovor članu Blancica)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
5.9.2008 9:46:12   
malcekvita
Brina BA, čestitam! naj bo čim več takih lepih naovic in čim manj tistih manj lepih.
Malinčica, žal mi je za vaju user posted image

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
5.9.2008 9:47:07   
tassika
Saj jaz rabljene gledam med temi, ki so mi všeč, ampak se bolj malo prodajajo user posted image . Pomoje bova kar novega vzela.

(odgovor članu Blancica)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
5.9.2008 9:58:14   
Blancica
ma jaz ne bom nič komplicirala, sem bolj šparovna iz kontra strani, Avtosedež ki ga bom vzela je od 0-5 let, posteljica od 0-8 let...previjalna mizica pa se lahko spremeni v pisalno mizo ali pa v praktičen regal. user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
5.9.2008 9:58:51   
angelito
hojla

a bi popravila se moje podatke - PDP 11.4.2009 , nuhalna 02.10.2008 (proti koncu 13. tedna)

hvala. cav bav

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
5.9.2008 10:06:49   
sobra
Dobro jutro!

Malinčicauser posted image user posted image user posted image  in dobrodošli novi user posted image !
Ve že vse razmišljate o vozičkih, jaz pa pojma nimamuser posted image . Prvo bom počakala teh "magičnih" 14 tednov da mine, pol pa če bo vse ok razmišljam naprej. Ma itak se da vse kupit v enmu mesecu. Itak mi je vseeno, zato ker ne rabim prerazporejat stroškov čez mesece.
Na katero stran greš pa pogledat kaj si lahko zbereš za novorojenčka kot darilo od države?
S slabostmi je pa tako, en dan boljše,en dan slabše. Danes je še kr ok.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
5.9.2008 10:09:17   
tassika
greš na www.novorojencek.com .

< Sporočilo je popravil tassika -- 5.9.2008 10:10:11 >

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
5.9.2008 10:21:23   
pikaro
pozdravljene.
Jaz sem imela prvi pregled 4.9. -torej včeraj.
Zaenkrat je vse ok,razen prenizkega pritiska,mam pa naslednji pregled čez 10 dni,ker je gin zasledila dva ploda,ampak se verjetno ne bo obdržaluser posted image .
To je moja prva nosečnost.

Drugače pa mi zaenkrat ni nič slabo, in razen bolečih prsi in slabe prebave nimam drugih znakov.
Za NS pa še ne vem,ker moram počakat do 2.pregleda.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
5.9.2008 10:24:16   
Blancica
Pozdravljena Pikaro!!
tudi jaz imam nizek pritisk, ampak to je baje čist ok, saj naj bi se z vse višjo nosečnostjo višal?!?! Bolj je zaj**** če imaš visokega, potem spadaš med rizične nosečnice...
Upam da bosta oba ploda ok user posted image

(odgovor članu pikaro)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
5.9.2008 10:52:45   
Piruri
Punce, nizkega pritiska se nikar bat...edino pazite, da se vam ne zavrti na kakšnem neprimernem kraju, da bi se lahko onesvestile in padle tako, da bi škodovalo plodu...
Najbolj je kritičen visok pritisk...

Za prvo sem imela čez celo nosečnost pritisk 100/70 in je bilo kar fajn...edino na začetku se mi je malo vrtelo, pol je pa kar šlo...pa zjutraj je bilo težje vstat iz postelje...aja, nikar ne hitite z vstajanjem na hitro, ker vam lahko kaj hitro zmanjka tal pod nogami....

www.by-ab.si

(odgovor članu Blancica)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
5.9.2008 10:53:52   
aljab
Tud jaz sem nazaj s pregleda. Vse je okuser posted image user posted image user posted image , veliki pa smo 2 cm! PDP 11.4. Sem pa včeraj spet malo krvavela...tako da očitno nismo še konec s tem. Upam, da boste tud ostale same fajne novičke sporočale!

Malinčica žal mi je zate!!!user posted image Drži se!

(odgovor članu Blancica)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
5.9.2008 11:07:11   
april09
Da povem še to, da sem se tudi jaz odločila za voziček, mislim, da tokrat zares - to bo kar TFK BUGGSTER S, s košaro in zaščito za dež. http://www.trendsforkids.com/buggsters.php?farbe=m

Odlicna izbira! user posted image MC lupinica gre tudi gor. Jaz ze imam bugsterja in je super.

Super za uspesne preglede!

Lp s sestanka

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
5.9.2008 11:13:09   
Blancica
IZVIRNO SPOROČILO: april09

Da povem še to, da sem se tudi jaz odločila za voziček, mislim, da tokrat zares - to bo kar TFK BUGGSTER S, s košaro in zaščito za dež. http://www.trendsforkids.com/buggsters.php?farbe=m

Odlicna izbira! user posted image MC lupinica gre tudi gor. Jaz ze imam bugsterja in je super.

Super za uspesne preglede!

Lp s sestanka

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?