Barbk
|
Ja, ja Naja saj bom poročala, sam se je res mudil z ..., ker je šel A v nočno. V glavnem Reš je faca. Mal sem bila na trnih, pa pripravljena na njegove komentarje o kilah (včasih zna baje kar dobr zbost o kilah). No pa je bilo vse super, je lepo rekel oz. najprej vprašal, če je to moja stalna teža, pa sem rekla, da se trudim nekaj s kilam in je rekel, da naj se še malo potrudim pa bo. Plavački so vredu, z mano zaenkrat tud vse ok, dobila sem klomifen, ko dobim M moram dat kri za hormonske preiskave in 12 oz. 14 dan cikla zopet pridet k njemu na UZ, da vidi kako reagiram na Klomifen. Aja pa obvezno en dan pred UZ seksat in po končani akciji ležat v postelji, da bo on naslednji dan videl, do kam so plavački prišli. No in to je to. Vtisi so vredu, oba sva si zaenkrat oddahnila. No saj bo. Shorty lep te prosim daj vajini Nikici en ga tazga velikega lupčka. In verjamem, da si se ustrašla. Frufru imaš kar prav, da je nam težje kot našim čmrlekom pri odhodu v rtec. Tudi Lovro bo rad hodil v vrtec boš vidla in ti ne boš več jokala. Drugač se je pa meni danes tud srček trgal. Nisem šla nič z njo v igralnico in sem jo kar na vratih oddala Slavici (vzgojiteljica), ji razložila, da moram v službo in, da jo pride oči iskat. Pa je bilo spet Neeee mami in jok, grozen, otožen jok. Oh...moramo bit mame res pogumne. No ko sem ji iz dvorišča pomahala še v slovo je bila kar pomirjena. Baje se lepo igra, včasih ima mal krize in zajoka, a se kar hitro pomiri. Jedla ni nič, spala pa na ležalniku v svoji skupini. Sem tolk ponosna nanjo. R1ta spet ena taka lepa fotka. Kako pa napreduje vajin projekt montaža novega elementa?Ja Naja si je pa kočno avatar z princesko Tijo omislila.
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|