Soncnica Sandra ***
|
Evo končno malo miru v bajti . Manca pridno panča, lubi pa Housa gleda, mami pa lahko za PCjem visi. IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ No, vidiš potem, kako je... Moj je dal čez kompletne krvne preiskave vsega možnega v laboratoriju (tudi za ščitnico), 3x EKG, pulmologa in alergologa (ker ni mogel dihat), UZ trebuha (so sumili, da ima kaj zveze z želodcem, čeprav gre za bolečine v prsnem košu),... Ugotovili nič (razen blage alergije na pršico), njega pa že od februarja letos boli... Ostal je samo še kardiolog. Tudi moj oče je dal že vse to čez in prav tako nobenih rezultatov, da bi odkrili kaj je. Mojemu očetu se pa vleče to že vse skupaj od predlanskega novega leta. Se mu je 1x naredilo, da ful ni mogel dihat oziroma zelo težko pa je bil potem mir. Letos sredi aprila ga je pa tako zvilo, da so ga iz službe odpeljali z rešilcem direkt v LJ na KC, kjer seveda soet niso ugotovili nič . Resnično upam, da mu kardiolog končno postavi pravo diagnozo, da bo9ste vedeli pri čem ste. Srečno!!!! IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Imam eno vprašanje za vse - prosim za vaša odkrita razmišljanja. Situacija: moj biološki oče se je po mojem rojstvu ločil od moje mame. Zame je plačeval minimalno preživnino (smo se še v mojih najstniških letih vlačili po sodišču, da smo dosegli en simboličen dvig le-te), stikov nisva imela, ker ni imel interesa - je hitro za mano dobil še enega otroka, s polbratom sva cca. eno leto narazen. Ni si ustvaril kakšnega velikega premoženja - pač stanovanje, dober avto, mogoče kakšni prihranki, ne vem. Bi vi želeli dedovati za nekom, ki ga v bistvu niti ne poznate? Poznam polbrata in je fejst fant. Hmmmm kaj naj rečem, tole se mi zdi precej občutljiva tema . Kaj pa vem, nisem ravno na denar mahnjena, ampak se bom pridružila kar mneju od Jane. Če že v mladosti ni znal poskrbeti zate ali pa ni hotel, potem mislim, da imaš vso pravico, da vsak takrat, ko bo šel na drugi svet, kaj dobiš. Moje mišljenje pač. IZVIRNO SPOROČILO: eole posedanje: povejte mi, a lahko 4 mesečni otrok sedi v naročju naslonjen name ali ne? ali ji s tem kaj škodujem? iz slikic, ki jih je nalepila Taula, tega položaja ni (no razen ko se hrani? ali je to to ??) malo sem smotana, samo me je strah, ker mi imamo še en problem.. pasenje kravic.. sploh jih noče.. ko jo dam na trebuh začne zelo hitro jokat, oz samo dviguje trup in ima roke narazen kot avionček Ali se da kako pomagat? Moja Manca drugače niti noče biti. Če je pokonci, jo imam v naročju, kdaj je naslonjena name, kdaj jo imam čez roko, .... tako da je pač zadovoljna. Pasenje kravic baje nekaterim otrokom povzroča težave. Sem slišala, da nekateri otroci sploh nikoli ne znajo pasti kravic, pa se ravno tako lepo razvijejo, lepo znajo sedeti, .... Pomagat pa se najbrž da tako, da jo večkrat na dan daš na trebušček za kratek čas. Silit jo nikar, ker potem sploh ne bo hotela tega počet. IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ No, jaz sem pa zdajle zelo žalostna, ker me je klical , ki čaka pri kardiologu (privat). Uro je imel ob 18:20, ampak jih je še 6 pred njim, med. sestra pravi, da bo čakal minimalno 1,5 ure, torej najmanj do 21h Potem pa še dobra ura vožnje do doma... Mogoče bo do 22:30 doma? No sedaj ko jaz pišem tale post upam, da je tvoj lubi že doma in da ima dobre novice s sabo!!!! IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina7: ja poznam take pripetije. Mojo mamo je tako govorjenje in letanje okoli dr.stalo življenja Je že dobro leto pokojna. O groza! Moje sožalje! Vse kar lahko rečem je samo: BANDA UŠIVA!!!!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce, a se zavedate, da se že več kot leto dni "virtualno družimo"??? BRAVO MAJSKE ČVEKE!!!! V tem času smo pa res že veliko "načvekale". Me prav zanima kakšen roman bi bil, če bi šli iz tega knjigo delat IZVIRNO SPOROČILO: **** SS: Jaz imam elektronsko varusko od Tomy-ja sam ne vem katere vrste je? Sam ce ti povem po pravici jo tud nimam pogruntane.. Men jo je tista od katere sem kupila nastimala in jaz samo uklopim in dela. O **** Hvala. Sem že mislila, da sem jaz malce za svetom, da imam samo jaz to varuško in da imajo vse ostale neke bolj "fensi" varijante. Veš imam problem, ker mi parent unit ves čas hrešči. Ima sicer 4 kanale, vendar kamor koli prestavim, hrešči, pa ne vem kaj je razlog temu??? IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Joj Špelin@ tole naše zdravstvo je res en . No vsaj upam, da bodo ugotovil kaj mu je,pa da nebo kej hujšega. Da ti povem še eno zgodbo o našem zdravstvu. Mojo mami je lansko leto aprila začela ful noga bolet,je šla v Lj. in so ji rekli da je mišica natrgana al neki tazga.No in so ji dali injekcijo proti polečinam in to je to. Tri mesece je hodila okol dohtarjev na razne preglede....in kaj so ji govorili? Da ji ni nč,da je ta bolečina psihične narave in da naj miga, nogo razgibava..... Ona pa hodit ni mogla,spat ni mogla ker jo je tok bolel...je mela take podočnjake da te kap. No in gre ona na laste stroške v zdravilišče Laško,ker so rekli da mora nogo razgibavat....Tam je mela pa srečo, da je do nje prišel en dr. iz Valdotre in ji je rekel da naj pride k njemu na pregled v Ankaran,ker je sumil kaj ji je. In valda ona gre takoj drug dan in kaj ugotovi? Da ima ZLOMLJEN KOLK. Halooooooooooooooooo? pa tri mesece so ji drugi govoril da naj miga...Tako se ji je pa še vse zaraslo....je mogla ostat en mesec tm in zdej ma eno nogo krajšo 2 cm. In kar je najhuje za njo pri vsem tem, da ne sme več tečt. Prej je vsak dan tekla. Ma ne morš verjet.Zdej je šla pa v tožbo KC,so ji že 2x zavrnil,sam bo šla do konca. Ob temle mi gredo pa dobesedno lasje pokonci Pocarji Upam, da ji bo tožba uspela - pri nas se ponavadi vse "zatučka" BANDA UŠIVA ŠE 1X!!!! Evo zdej pa grem pogledat če ste vmes še kej naklofale, drgač pa grem pančat.
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|