|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
23.9.2008 20:24:10   
špelin@
****, kako lepo user posted image user posted image user posted image  Hvala ti za tele fotke user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
23.9.2008 20:24:43   
Anonimen
nina7: Ja boga mami...Pa to je za kozlat no. Kar naj vztraja v tozbi. Ceprav ji denar ne bo kupil zdravja bo pa vsaj neko zadoscenje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2302
23.9.2008 20:25:46   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Estrella: ce ga bos kastrirala, bo tvoj problem glede zascite resen.

Jeeeeeeeeeeeeee!!!Ampak dans bi morala priti M, pa je še niuser posted image  

user posted image user posted image

Špelin@: še 3????Pol bo pa ta "fovš " trditev kar držalauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
23.9.2008 20:26:29   
hijenca
**** tista knjiga je za mene ven vržen denar. Ne razumem ga nič bolj, še bolj je človek zmeden, pa ehh, moški pačuser posted image user posted image user posted image  Ni **** nobenih navodil, kako rokovati z moškim, nobenih navodil za uporabo user posted image user posted image user posted image . Ja romantično darilo je pa za mene res kakšna masaža, toplice,... ne rabi bit drago, dovolj bi mi bila že romantična večerja,... ne pa mikrovalovka, pa parfum pa to.

Pa sedaj ko sem prebrala celotno zgodbo od špelin, jo dobro razumem in bi bila jaz tudi jezna 100 na uro. To pa je tipični egoist, ki se mu fučka za lastnega otroka.

Tole za palični mešalnik pa nisem vedla. Nimam ribeža, ne plastičnega ne steklenega, še manj pa plastične žlice. Bom mogla nekaj nabavit. Hvala za obrazložitev.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
23.9.2008 20:27:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

****, kako lepo user posted image user posted image user posted image  Hvala ti za tele fotke user posted image

Obljubim, da ti poslikam vse. Puscavo imam 300m zracne linije stran.Uno prov pesek... Pa okolico pa tko mal da dobis feeling kje zivim...

Sam da se mal shladi.user posted image

Estrella pa Katina sta pa itak obljubili da prideta jih drzim za besedo!!!

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2305
23.9.2008 20:31:43   
Anonimen
Hijenca:

Jaz vem da imas ti ekstremni primer in da je tvoj mozek neki cist drugega kot tale "foter" od speline.
Tuki je zrtev Spelin@ pri vas pa tvoj mozek, se huje pa najebuser posted image  bogo dete od tvojega.

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2306
23.9.2008 20:32:41   
Estrella*
****: user posted image  super fotke. Se mi kar milo stori ko jih gledamuser posted image . Drugače mi pa povej, kje zauser posted image  tolk čvekaš, da me v postih edno šibaš??????????
Omar ti ga pa kar sračka ko tolk mal popapca na obrok.Mogoče se mal posti???user posted image Si ne predstavljam, kako izgleda tvoj dan. Pumpaj, papaj, pumpaj, papaj.......Boga.

Neposredna povezava do sporočila: 2307
23.9.2008 20:35:35   
Anonimen

****: user posted image  super fotke. Se mi kar milo stori ko jih gledamuser posted image .

Men tuduser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2308
23.9.2008 20:36:36   
Anonimen

****: user posted image  super fotke. Se mi kar milo stori ko jih gledamuser posted image . Drugače mi pa povej, kje zauser posted image  tolk čvekaš, da me v postih edno šibaš??????????
Omar ti ga pa kar sračka ko tolk mal popapca na obrok.Mogoče se mal posti???user posted image Si ne predstavljam, kako izgleda tvoj dan. Pumpaj, papaj, pumpaj, papaj.......Boga.

Trenutno nikjer... to sem te se v Sloveniji presisala. Zdej pa ce se ze javim na RR se tukiuser posted image user posted image

Ja moj dan zgleda pumpaj, pumpaj... in prov bolijo me ze prsi.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2309
23.9.2008 20:39:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

****: user posted image  super fotke. Se mi kar milo stori ko jih gledamuser posted image .

Men tuduser posted image

Na zalost jaz nimam feelinga kako je pri vas. Pricakujem pa kako fotko snega ko bo...ker jaz ga bom videla samo se v skrinji.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2310
23.9.2008 20:41:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Men tuduser posted image

Na zalost jaz nimam feelinga kako je pri vas. Pricakujem pa kako fotko snega ko bo...ker jaz ga bom videla samo se v skrinji.user posted image

Pomoje bo pri nas pa pri Estrelli kr kmal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2311
23.9.2008 20:41:30   
Anonimen

Estrella: ce ga bos kastrirala, bo tvoj problem glede zascite resen.

Jeeeeeeeeeeeeee!!!Ampak dans bi morala priti M, pa je še niuser posted image

OPA user posted image user posted image

Špelin@: še 3????Pol bo pa ta "fovš " trditev kar držalauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2312
23.9.2008 20:43:49   
hijenca
**** rekla si da je pri vas sedaj Ramadan. A je to ta čas, ko do polnoči ne smete jest ali sem zamrštrala. Kako to poteka pri vas? Če sem preveč radovedna mi povej.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
23.9.2008 20:46:49   
Estrella*

Men tuduser posted image

Pomoje bo pri nas pa pri Estrelli kr kmal user posted image user posted image user posted image

PSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS, potiho govori, da te ne sliši in res začne padatuser posted image

edina, nikar ne napeljuj!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
23.9.2008 20:48:23   
Anonimen
****: a ti lahko postiš ker dojiš? Kako je s tem??

naj pohvalim mojega ATIJA, je priden tudi postiuser posted image user posted image user posted image

super fotkice, dej nam še malo pokaži svojo okolicouser posted image

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2315
23.9.2008 20:48:38   
tally

Ojla

hvala vsem za odgovore glede hranjenja, sej jo probam hranit bolj pogosto pa včasih kaj poje ali pa tudi neuser posted image . V zadnjem mesecu se je pa zredila za 600g a je to ok? (19.8-19.9)

To ga je začela štrajkat par dni nazaj.

Špelin@ glede tistega vprašanja jaz sicer nisem neki materialist ampak bi vzela tisto kar mi po zakonu pripada, vsaj zaradi otrok. Polbrat bo pa tudi razumel, da ti to pripada. Pa za user posted image tvojega možeka, da mu ugotovijo kaj je. Moj me je prejle klicu iz službe da je čisto zbolu, ma vročino, grlo ga boli, noge skratka vse. Joj upam, da se mi tamala ne bo kaj nalezlauser posted image .

**** kakšne lepe fotke, pri nas je skoraj vse v jesenskih barvah pa brrrrrrr mraz.

Estrella* lepo, da Alja poje tako konkretno porcijo, se ji bo hitro poznalo, pa upam da tako tudi ostane.

Nina7 boga tvoja mami, upam da bo uspela tožbo, o našem zdravstvu pa ne bi zgubljala besed.............

Grem malo v vodoravni položaj dokler moj ne pride domov................

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

Neposredna povezava do sporočila: 2316
23.9.2008 20:49:45   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

**** rekla si da je pri vas sedaj Ramadan. A je to ta čas, ko do polnoči ne smete jest ali sem zamrštrala. Kako to poteka pri vas? Če sem preveč radovedna mi povej.

Mislim, da je od sončnega vzhoda- zahoda ne smejo.

****: a je slončkanje tud prepovedano????

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
23.9.2008 20:50:09   
Anonimen

Men tuduser posted image

PSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS, potiho govori, da te ne sliši in res začne padatuser posted image

ahaaaaa, lej ti njo, kdaj bomo delale testuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2318
23.9.2008 20:53:19   
Anonimen
kolikor vidim nobena ni objavila novosti od Naty, no in sicer:

malemu so naredili aler.teste in je vse negativno, mali je fuuul priden, nič krčkov nič joka, pančka, očitno mu  v bolnici ugaja, tako da do jutri sta zihr not, če se pa krčki pojavijo pa bodo še videli.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2319
23.9.2008 20:56:10   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Men tuduser posted image

ahaaaaa, lej ti njo, kdaj bomo delale testuser posted image user posted image user posted image

Ga ne bo potrebnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
23.9.2008 21:04:41   
Anitka
Čer!

Uff ste pridne, jaz pa totalno brez časa kaj napisat na RR-ji. Sva bila danes pri P, ker je dobil drugo dozo cepiva proti rotavirusu, poleg tega pa se je malce prehladil. ima poln nosek (sicer nič ne teče) in komaj diha, tako da je bila za nami kar pestra noč Pa seveda ga čeljusti matrajo sto na uro in se slini kot polž, rokice tišči kar naprej v usta. Sem mu danes kupila od TT za čeljusti v obliki dude in mu je kar všeč glede na to, da pa same dudice ne mara.
Aja nove mere pa so 7100g in 65cm. V natanko dveh tednih smo tako pridobili 200g in zrasli za 1,5 cm.

Sem na hitro preletela, da ste razpravljale nekaj o bioloških očetih. No pri meni je pa zgodba taka, da je moj "oče" mamo zapustil, ko je bila noseča in jo pras... user posted image pobrisal v Kanado. Nikoli nisem imela nobenega stika z njim. Se je pa potem moja mami poročila z drugim, ki mi je kot pravi očeuser posted image user posted image Tistegauser posted image si pa želim nekoč spoznati in mu povedati svoje. In če bi lahko bi ga tudi jaz ožela kouser posted image . Pa seveda ne zato, ker bi bila mahnjena na denar, ampak iz principa.

< Sporočilo je popravil Anitka -- 23.9.2008 21:05:26 >

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 2321
23.9.2008 21:19:10   
mya26
Ne vem če bom uspela vse prebrat.

Najprej podatki za seznam
23.9: 7800g, 66cm, 41cm OG

Cepljenje: Ni jokal in je bil ves čas pregleda dobre volje. Na pregledu tudi ni kazal znakov zvijanja, čeprav se doma včasih še zvija nazaj. Je rekel če čist ne zgine v 4-5tednih naj pridem po napotnico za RA. Sej ne vem, mogoče pa jaz pretiravam in to sploh ni to zvijanje.
Pikice: Je pohvalil najino razmišljanje in je rekel da glede na simptome bi tudi on najprej pomislil na prašek. Zadeva se izboljšuje ampak če ne izgine v 10 dneh nas bo dal na testiranje za alergijo. Za ta čas do testiranja če bo potrebno sigurno ne bom uvajala kake hrane.

****: GH: Sem vprašala kako je z uvajanjem. In mi je rekla da pri 4,5mesecih naj bi začela s sadno zelenjavnim sokom, in to kao zaradi C vitamina. POtrebe po gosti grani (rižek) pa šele po 5. mesecu. Sploh ne vem, nisem imela še namena sedaj začet dodajat oz. uvajat sokcov.

Kasso: Moje hujšanje...khmmm... no zadnje teden se nisem tehtala ker vem da se nisem najbolj držala. Sej nisem začela spet s prenažiranjem sladkega ampak sem pa mogoče pojedla več kot bi smela. Če se bom spomnila jutri zjutraj pred zajtrkom stehtat se bom, sej tud mene zanima. Sicer pa ko smo prišli z morja je bil 1 mesec in v tem času sem šla dol 2kg. Upam, da se boš kmalu počutila bolje.user posted image user posted image user posted image

Naty: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Da bi z Žanom čim bolje opravila!

špelin@: user posted image user posted image za tvojega user posted image . Da bi čimbolš opravil. Nočem zagovarjat sistema v zdravstvu ali kaj podobnega. Ne vem kaj je tvojemu, ampak ena od stvari, ki je možna, pa prosim ne me napast... Pri depresije se kažejo drugi simptomi, sprememba apetita, teže v eno ali drugo smer, nepojasnene bolečine v hrbtu, v prsnem košu, glavobol, nespečnost. En od glavnih vzrokov depresije je stres. Ob tem kar sem prebrala, sem se spomnila prijateljice ki je imela ravno tako ful težav s črevesjem in hude bolečine, pa ji niso nič odkrili, pa sem ji omenila čisto spotoma in na naslednjem pregledu ji je to ugotovila tudi njena zdravnica. NIsem zdravnica, nekaj malega pa vem o tem. Prosim ne zameri mi! Težave z dihanjem in tiščanje v prsih so lahko tudi znak napada tesnobe (panic attack). Včasih gledamo preozko in zato spregledamo kako stvar. Upam, da se bo ččimbolje uredilo za vašo družinico.
Kar se tiče dedovanja, se mi zdi da če ti že tekom življenja ni ničesar nudil, lahko vsaj deduješ po njem. Če ne tebi, bo mogoče prišlo prav tvojim otročkom.

Lahko noč, grem spat ker sem ful utrujena. Jupi jutri pride moj user posted image domov in komaj že čakam.

Neposredna povezava do sporočila: 2322
23.9.2008 21:39:48   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

katy a si našla povezavo za uno paprico ??
če ne jo grem zdle kr kupit.
Ker grem ravn v trgovino v BC po zimsko vrečo, sem našal eno pol cenejšo kot Jane, pa sem rekla 40€ bom pa dala, pa še oranžna je.

Jana na tej strani maš en povzetek pa nekaj receptov:    http://www.brixie.com/page3a.html
Od Jane vreča je pa res preveč dnarja 80Eur.Jo tud jest ne bom kupila. Kakšna je pa ta k jo greš iskat?

SEM KR KUPILA KNJIGO.Hvala vseeno.
Ta vreča je pa noter iz flisa, zunaj pa iz nepremočljivega materiala, je pa od neke firme Muci mnde.

katy ja to je stolček, ki se kasneje lahko razstavi in je mizica + stolček.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
23.9.2008 21:40:52   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: mya26
špelin@: user posted image user posted image za tvojega user posted image . Da bi čimbolš opravil. Nočem zagovarjat sistema v zdravstvu ali kaj podobnega. Ne vem kaj je tvojemu, ampak ena od stvari, ki je možna, pa prosim ne me napast... Pri depresije se kažejo drugi simptomi, sprememba apetita, teže v eno ali drugo smer, nepojasnene bolečine v hrbtu, v prsnem košu, glavobol, nespečnost. En od glavnih vzrokov depresije je stres. Ob tem kar sem prebrala, sem se spomnila prijateljice ki je imela ravno tako ful težav s črevesjem in hude bolečine, pa ji niso nič odkrili, pa sem ji omenila čisto spotoma in na naslednjem pregledu ji je to ugotovila tudi njena zdravnica. NIsem zdravnica, nekaj malega pa vem o tem. Prosim ne zameri mi! Težave z dihanjem in tiščanje v prsih so lahko tudi znak napada tesnobe (panic attack). Včasih gledamo preozko in zato spregledamo kako stvar. Upam, da se bo ččimbolje uredilo za vašo družinico.

Zelo dobro poznam znake depresije (lastna izkušnja po rojstvu male pike), moj ima od naštetih (in tistih, ki so mučili mene) le bolečine v prsih, napad panike (poznam s primera tašče) pa tudi ne more trajati konstantno 7 mesecev v kosu. Hvala ti vseeno za namige user posted image  Težave z dihanjem ima zaradi alergije na pršico - bo treba nabaviti vse antialergijske pripomočke za spanje in ustrezen sesalnik. Je pa en internist namignil, da bi lahko šlo za zgago, ker se ob vračanju kisline lahko pojavi kronična bolečina v prsih. Še ena varianta diagnoze je vnetje rebrne mrene. Ampak na to ga še niso preiskali. In zakaj bi te napadla?? Človek razmišlja o vseh variantah in pride prav vsak namig.

No, za info: mož še vedno čaka... Zdravnik je "gostujoč" in uradno dela do 21h, tako da bo tudi za njega tole dolga.

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 23.9.2008 21:41:53 >

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
23.9.2008 21:52:32   
Soncnica Sandra ***
Evo končno malo miru v bajti user posted image . Manca pridno panča, lubi pa Housa gleda, mami pa lahko za PCjem visi. user posted image

No, vidiš potem, kako je... user posted image  Moj user posted image  je dal čez kompletne krvne preiskave vsega možnega v laboratoriju (tudi za ščitnico), 3x EKG, pulmologa in alergologa (ker ni mogel dihat), UZ trebuha (so sumili, da ima kaj zveze z želodcem, čeprav gre za bolečine v prsnem košu),... Ugotovili nič (razen blage alergije na pršico), njega pa že od februarja letos boli... user posted image  Ostal je samo še kardiolog.
Tudi moj oče je dal že vse to čez in prav tako nobenih rezultatov, da bi odkrili kaj je. Mojemu očetu se pa vleče to že vse skupaj od predlanskega novega leta. Se mu je 1x naredilo, da ful ni mogel dihat oziroma zelo težko pa je bil potem mir. Letos sredi aprila ga je pa tako zvilo, da so ga iz službe odpeljali z rešilcem direkt v LJ na KC, kjer seveda soet niso ugotovili nič user posted image .
Resnično upam, da mu kardiolog končno postavi pravo diagnozo, da bo9ste vedeli pri čem ste. Srečno!!!!

Imam eno vprašanje za vse - prosim za vaša odkrita razmišljanja.

Situacija: moj biološki oče se je po mojem rojstvu ločil od moje mame. Zame je plačeval minimalno preživnino (smo se še v mojih najstniških letih vlačili po sodišču, da smo dosegli en simboličen dvig le-te), stikov nisva imela, ker ni imel interesa - je hitro za mano dobil še enega otroka, s polbratom sva cca. eno leto narazen.

Ni si ustvaril kakšnega velikega premoženja - pač stanovanje, dober avto, mogoče kakšni prihranki, ne vem. Bi vi želeli dedovati za nekom, ki ga v bistvu niti ne poznate? Poznam polbrata in je fejst fant.
Hmmmm kaj naj rečem, tole se mi zdi precej občutljiva tema user posted image . Kaj pa vem, nisem ravno na denar mahnjena, ampak se bom pridružila kar mneju od Jane. Če že v mladosti ni znal poskrbeti zate ali pa ni hotel, potem mislim, da imaš vso pravico, da vsak takrat, ko bo šel na drugi svet, kaj dobiš.
Moje mišljenje pač.

IZVIRNO SPOROČILO: eole
posedanje:
povejte mi, a lahko 4 mesečni otrok sedi v naročju naslonjen name ali ne? ali ji s tem  kaj škodujem? iz slikic, ki jih je nalepila Taula, tega položaja ni (no razen ko se hrani? ali je to to ??) malo sem smotana, samo me je strah, ker
mi imamo še en problem.. pasenje kravic.. sploh jih noče.. ko jo dam na trebuh začne zelo hitro jokat, oz samo dviguje trup in ima roke narazen kot avionček user posted image user posted image  Ali se da kako pomagat?user posted image user posted image
Moja Manca drugače niti noče biti. Če je pokonci, jo imam v naročju, kdaj je naslonjena name, kdaj jo imam čez roko, .... tako da je pač zadovoljna.
Pasenje kravic baje nekaterim otrokom povzroča težave. Sem slišala, da nekateri otroci sploh nikoli ne znajo pasti kravic, pa se ravno tako lepo razvijejo, lepo znajo sedeti, .... Pomagat pa se najbrž da tako, da jo večkrat na dan daš na trebušček za kratek čas. Silit jo nikar, ker potem sploh ne bo hotela tega počet.

No, jaz sem pa zdajle zelo žalostna, ker me je klical user posted image , ki čaka pri kardiologu (privat). Uro je imel ob 18:20, ampak jih je še 6 pred njim, med. sestra pravi, da bo čakal minimalno 1,5 ure, torej najmanj do 21h user posted image  Potem pa še dobra ura vožnje do doma... Mogoče bo do 22:30 doma?
No sedaj ko jaz pišem tale post upam, da je tvoj lubi že doma in da ima dobre novice s sabo!!!!

Nina7: ja poznam take pripetije. Mojo mamo je tako govorjenje in letanje okoli dr.stalo življenjauser posted image Je že dobro leto pokojna.

user posted image user posted image
O groza! Moje sožalje!
Vse kar lahko rečem je samo: BANDA UŠIVA!!!!!!!!

Punce, a se zavedate, da se že več kot leto dni "virtualno družimo"???

user posted image user posted image BRAVO MAJČICEuser posted image user posted image
BRAVO MAJSKE ČVEKE!!!!
V tem času smo pa res že veliko "načvekale". Me prav zanima kakšen roman bi bil, če bi šli iz tega knjigo delat user posted image

SS: Jaz imam elektronsko varusko od Tomy-ja sam ne vem katere vrste je? Sam ce ti povem po pravici jo tud nimam pogruntane.. Men jo je tista od katere sem kupila nastimala in jaz samo uklopim in dela.
O **** user posted image  Hvala. Sem že mislila, da sem jaz malce za svetom, da imam samo jaz to varuško in da imajo vse ostale neke bolj "fensi" varijante.
Veš imam problem, ker mi parent unit ves čas hrešči. Ima sicer 4 kanale, vendar kamor koli prestavim, hrešči, pa ne vem kaj je razlog temu???

Joj Špelin@ tole naše zdravstvo je res enuser posted image .  No vsaj upam, da bodo ugotovil kaj mu je,pa da nebo kej hujšega. Da ti povem še eno zgodbo o našem zdravstvu. Mojo mami je lansko leto aprila začela ful noga bolet,je šla v Lj. in so ji rekli da je mišica natrgana al neki tazga.No in so ji dali injekcijo proti polečinam in to je to. Tri mesece je hodila okol dohtarjev na razne preglede....in kaj so ji govorili? Da ji ni nč,da je ta bolečina psihične narave in da naj miga, nogo razgibava..... Ona pa hodit ni mogla,spat ni mogla ker jo je tok bolel...je mela take podočnjake da te kap. No in gre ona na laste stroške v zdravilišče Laško,ker so rekli da mora nogo razgibavat....Tam je mela pa srečo, da je do nje prišel en dr. iz Valdotre in ji je rekel da naj pride k njemu na pregled v Ankaran,ker je sumil kaj ji je. In valda ona gre takoj drug dan in kaj ugotovi? Da ima ZLOMLJEN KOLK. Halooooooooooooooooo? pa tri mesece so ji drugi govoril da naj miga...Tako se ji je pa še vse zaraslo....je mogla ostat en mesec tm in zdej ma eno nogo krajšo 2 cm. In kar je najhuje za njo pri vsem tem, da ne sme več tečt. Prej je vsak dan tekla. Ma ne morš verjet.Zdej je šla pa v tožbo KC,so ji že 2x zavrnil,sam bo šla do konca.

Ob temle mi gredo pa dobesedno lasje pokonci user posted image  Pocarji user posted image user posted image user posted image  Upam, da ji bo tožba uspela - pri nas se ponavadi vse "zatučka" user posted image
BANDA UŠIVA ŠE 1X!!!!

Evo zdej pa grem pogledat če ste vmes še kej naklofale, drgač pa grem pančat.

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?