|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
24.9.2008 15:43:54   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Dober dan,

vidim, da je RR danes spet polno obiskanauser posted image , jaz sem šele zdaj uspela priti do računalnika, sem danes bolj lene sorte, pa še če me nebi Estrella zbudila bi verjtno še kar spalauser posted image , Anja pa se je merkala pri babici.

user posted image user posted image user posted image Drugič posnami tajnico: NE MOTI. No sem kar vesela, da sem te zbudla, ker če mi ne lenarimo tudi drugi ne.

Vidim, da je danes Alja prevzela nalogo tečnobiceuser posted image user posted image , a se je kej umirila??

Mala user posted image  spi. Malo se je vnesla predno je šla spat. Sem jo okoli 15h slišala, da nekaj cmevka, pa sem jo pustila in je zaspala nazaj!Verjetno bo naša tud kot rožica, ko bo ata prišel domovuser posted image

bobika: vseeno hvala, dragec bo šel letet po celi notranjskiuser posted image

špelin@: sorry sem pozabila, a ti si svojega princa cepila za rota? a zato tolk kaka? ker moja je tudi začela na veliko kakat, od kar je tist cepiv  spilauser posted image . No možeka pa kar tečt pošlji...da bo z njegovim zdravljem bolje

aurora: super gugalnikuser posted image

jana: danes je super vreme, dej naslednji teden a prideta??

Naj se pohvalim, da je moja miška včeraj po celemu dnevu tečkanja, končno zaspala ob 18h (seveda ko je ati prišeluser posted image ) in spala vse do 6h, ja pa seveda 4 vmes smo še dojileuser posted image , ampak hvala bogu vsaj težila ni.

Estrella: a je tetka iz Amerike že prišlauser posted image

Ne. Pravijo, da so tehnične težave na letališču in je let prestavljen do nadaljnegauser posted image Me pa na daljavo zvija in jo pričakujem v naslednjih dneh. Do sedaj je vedno 1 teden zamujala.

tally: ma te bom za ušesa! Praviš, da se je samo 600g zredila, na sliki je pa za 2 Aljeuser posted image  Čupo ma pa svetovno!!A ne bi 2 slikici malo zarotirala, da si ne bomo vratove lomileuser posted image ??

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

ja če bo vsaj ene 15 stopinj, a prav ?  ker tole vreme je čist mimo, sploh več ne vem kak ga naj oblečem.

tally luštna mala, pa kaka čupa ..

Men je mišek kr zaspal na kavču, kljub glasni TV in mojem rogoviljenju...upam da bo trajalo vsaj eno uro.

Ojej, Jana, kaj pa ko bo zima, bo Nejko sploh videl sneg????user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
24.9.2008 15:44:07   
aurora28
Tally in ostale hvala za nasvet, če ne bo še danes kakal bom šla v lekarno po sirup. user posted image Imaš pa Tally user posted image ticker, Emilija je že velika punca user posted image user posted image user posted image .

Anitka gugalnik sva kupila v Lesnini v Levcu. user posted image

Nič majčike grem jaz z mojo mrcino user posted image v pasjo šolo, da me kaj naučijo, ker psica itak vse obvlada, jaz ga malo sračkam. user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
24.9.2008 15:53:08   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

tally: ma te bom za ušesa! Praviš, da se je samo 600g zredila, na sliki je pa za 2 Aljeuser posted image  Čupo ma pa svetovno!!A ne bi 2 slikici malo zarotirala, da si ne bomo vratove lomileuser posted image ??

Povej kako pa bom user posted image blonddd.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
24.9.2008 15:59:27   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Anitka gugalnik sva kupila v Lesnini v Levcu. user posted image

Nič majčike grem jaz z mojo mrcino user posted image v pasjo šolo, da me kaj naučijo, ker psica itak vse obvlada, jaz ga malo sračkam. user posted image user posted image

A mi še namigneš proizvajalca stola?user posted image Pa uživaj s kužiko v  šoli.user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
24.9.2008 16:06:28   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Na računalniku označi željeno sliko in nanjo klikni z desno tipko na miški. Izberi Rotate clockwise, oz. klikaj na to , dokler ne bo prav obrnjena. Potem pa ponovno naloži na ticker.

Anitka...slike Dona in fasade??????????????

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
24.9.2008 16:10:07   
katy82
Čau mačkice dons je dežurna tečkica pa kr moja mala mačkica,joj kolk je obupna.Zdle sem jo hotla dat spat pa sam vpitje drgač pa zaspana za ****,ker dons ni nč kakala in se je ful napenjala pa ta jok je trajal že od dvanajste sem ji dala toplomer v ritko.Rezultat:najprej ful trd kakec ki bi ga zlo težko pokakala pol pa prdci in kašasto blato4xen za drugim.Boga revca kolk je mela tega v seb,pa mi kaka vsak dan sam zgleda jo rižek tolk zapira,čeprav ji dajem laktozo eno žličko v vsako flaško.Čaja mi pa noče pit nikakor,če ga pa mal več pa takoj polijeuser posted image

Kaj naj naredim da bo blato bolj mehko?

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
24.9.2008 16:12:00   
Katina
špelin@, so pa tvojga včeraj namatrali  . Upam, da ni nič hujšega in bokmalu fit.
Super, kar pridi drug teden (kar na zajtrk), razen v četrtek imam dopoldan zobarja in ne bo šlo. Držim pesti, da boš dobro opravila danes.

mya26, no vidiš da je hitro minilo in je tvoj zopet nazaj.

bravo za naty* in Žana!

tally, luštna pupa in nove slikice.

ja če bo vsaj ene 15 stopinj, a prav ?  ker tole vreme je čist mimo, sploh več ne vem kak ga naj oblečem.

tally luštna mala, pa kaka čupa ..

Men je mišek kr zaspal na kavču, kljub glasni TV in mojem rogoviljenju...upam da bo trajalo vsaj eno uro.

Ojej, Jana, kaj pa ko bo zima, bo Nejko sploh videl sneg????

Joj, Estrella, si res hecna, takrat ga bo pa oči ven peljal (a ni smučarski učitetelj?)user posted image

Tudi pri nas je bila patronažna z nasveti o GH. Sem že kar pozabila kako to gre. SIcer se pa vseha človek navadi.

Alarm........

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
24.9.2008 16:18:05   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: tally

Na računalniku označi željeno sliko in nanjo klikni z desno tipko na miški. Izberi Rotate clockwise, oz. klikaj na to , dokler ne bo prav obrnjena. Potem pa ponovno naloži na ticker.

Anitka...slike Dona in fasade??????????????

Bom ko pridem iz trgovine.................user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

Neposredna povezava do sporočila: 2408
24.9.2008 16:21:28   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Moje osebno mnenje pa je, da ce ze je crevesna flora polno dojenega zdravega otroka pri 4 mesecih  dovolj zrela - razvita, kar je redkost in imam na voljo dati otroku 1 dcl mojega mleka, ki vsebuje cisto vse kar otrok potrebuje plus ga sciti pred okuzbami ali pa korenckov/ jabolcni sok ,ki vsebuje le del vitaminov. Se bom prav gotovo odlocila za prvo.

In pa, da bo moj otrok se celo zivljenje lahko jedel korenje, jabolka in pa se vse ostalo kar mu bo pasalo, med tem ko se bo polno dojil samo 6 mesecev, res ne vem zakaj bi mu odvzela se teh 6 mesecev polnega dojenjauser posted image

user posted image  ****, se popolnoma strinjam!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
24.9.2008 16:23:09   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Ojej, Jana, kaj pa ko bo zima, bo Nejko sploh videl sneg????

Joj, Estrella, si res hecna, takrat ga bo pa oči ven peljal (a ni smučarski učitetelj?)user posted image

Tudi pri nas je bila patronažna z nasveti o GH. Sem že kar pozabila kako to gre. SIcer se pa vseha človek navadi.

Alarm........

user posted image user posted image user posted image Nikoli slišla. Jaz sem pa tud za luno....................

In kakšni so bili nasveti??? Pri nas ne bo nobene patronažne na obisk, mi je rekla na tazadnjem obisku, da so sedaj spremenili načrt hranjenja oz uvajanja GH in da začno po 4mesecu, brošure ste pa itka dobili pri P. To je bilo naše svetovanje. A, pa vsak drug stavek je il; saj ste drugorodka in že itka vse vesteuser posted image user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
24.9.2008 16:29:18   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Čau mačkice dons je dežurna tečkica pa kr moja mala mačkica,joj kolk je obupna.Zdle sem jo hotla dat spat pa sam vpitje drgač pa zaspana za ****,ker dons ni nč kakala in se je ful napenjala pa ta jok je trajal že od dvanajste sem ji dala toplomer v ritko.Rezultat:najprej ful trd kakec ki bi ga zlo težko pokakala pol pa prdci in kašasto blato4xen za drugim.Boga revca kolk je mela tega v seb,pa mi kaka vsak dan sam zgleda jo rižek tolk zapira,čeprav ji dajem laktozo eno žličko v vsako flaško.Čaja mi pa noče pit nikakor,če ga pa mal več pa takoj polijeuser posted image

Kaj naj naredim da bo blato bolj mehko?

Več tekočine, za drugega ne vem. Če ne mara čaja ji daj vodo , pa magar po žlički. Al pa začni uvajat sadje, da jo bo pregnalo.

Glede tečkice se ji naša pridružuje. Danes je pa res obupna!!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
24.9.2008 16:29:52   
Aurea

In kakšni so bili nasveti??? Pri nas ne bo nobene patronažne na obisk, mi je rekla na tazadnjem obisku, da so sedaj spremenili načrt hranjenja oz uvajanja GH in da začno po 4mesecu, brošure ste pa itka dobili pri P. To je bilo naše svetovanje. A, pa vsak drug stavek je il; saj ste drugorodka in že itka vse vesteuser posted image user posted image

user posted image  Halo, kakšne fore imajo? Saj ti pripada obisk za GH!
nam je pa naša rekla naj jo po 5 mesecu enkrat pokličem... in jo bom naročila čez kakšna 2 tedna... Pa tisto brošurico moram tudi prebrati, čeprav je tako, kot je že ena napisala - več bereš, manj veš o tem...

Neposredna povezava do sporočila: 2412
24.9.2008 16:37:50   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

BRAVO ... SEDI 5 user posted image user posted image user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
24.9.2008 16:41:18   
suzy85
da vas na hitro malo pozdravim...

posedanje - jst evo posedam samo v naročju, drugač si jo še ne upam, kr mislim, da še ni pripravljena - jo kr skupi zvije. mi pa vsake toliko začne trebušnjake delat, ko jo položim v ležeč položaj user posted image

GH - tudi mi še nič ne dodajamo, kr je mlekeca dosti. edino mal me skrbi, kr nepridobiva dovolj na teži. prejšnji teden je imela 6.320g, mesec dni nazaj pa 6.020g, sam ni P nič reku - sam mojga user posted image je mal čudno pogledal, ko je sam pripeljal evo. bomo vidli kaj nm bo drug teden rekel, ko imamo spet P - je že druga pikica na vrsti.

špelin@ - vidim, da ti je že estrella odgovorila. ja, dobila sem priložnost za službo. zdle še kak mesecdelam preko študenta, pol pa za določen čas - nadomeščanje porodniškega dopusta. je pa možnost, da me vzamejo za stalno. glede na to da bom kot prof. sociologije in pedagogike težko našla službo, je bila to lepa priložnost. poleg tega pa nama dinarčki prav pridejo. pa še user posted image se je zadopadlo, zdaj, ko je doma. je ugotovil, da ima isto plačo, pa skoz je doma. je res zadovoljen!

bi pa imela 2 vprašanji za vas:
- eva danes sploh noče jest! zjutraj je jedla ob 9ih in spila okrog 160m - kot ponavadi. pol pa nič do 4ih (user posted image ji je večkrat vmes ponudu za jest, pa je spila le 10 ali 20ml). zdaj pa nama je končno uspelo, da je spila malo več kot 120ml. mislite, da bi lahk bo kaj narobe?
- tiste, ki si mleko črpate in ga dajete tudi v zamrzovalnik: ali je katera opazila, da ima drugačen okus in vonj od svežega. shranjevala sem ga v via posodicah od aventa, pa se mi tu pa tam zdi tako čudno.

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

Neposredna povezava do sporočila: 2414
24.9.2008 16:42:03   
katy82
Jana a boš poslala slikco?user posted image Pa za kaško se mormo tud zment

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
24.9.2008 16:43:00   
suzy85
aja, glede patronažne - tudi jst nič ne vem, da bi pri nas še kaj hodla okrog. rekla mi ni nič. pa sma se še včeraj pogovarjale po telefonu

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
24.9.2008 16:44:05   
jana81
PUNCE kero mal bolj močno tableto proti bolečinam lahko vzamem če dojim ??

tak me boli rama, da še roko komi dvignemuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
24.9.2008 16:44:15   
Naty*
Ojla majčice in hroščki! Midva sva doma in sem celo že uspela prebrat vse kar ste naklofale v zadnjih dveh dneh. Madona, ko da me ne bi blo en teden, tolk sm mela za nadoknadit user posted image .

Najprej hvala da ste mislile na naju in za vse pikapoke user posted image . Pa seveda edinaos, kasso in estrella hvala za sms-e in poročanje user posted image .

Kot ste že videle, je bilo najinih 24 ur popolnoma brez krčev. Ne samo to, ampak je bil Žan najbolj priden in dobrovoljen otrok v celi Ljubljani user posted image . Kožni testi so bili negativni, izvidi krvnih testov pa bodo danes popoldne ali jutri. Včeri je mel zmanjšane trombocite, ampak verjetno zaradi prehlada, dons je pa že vse tko kot je treba.
U glavnem mami še naprej na dieti, če bojo še krči, prideva pa za več dni nazaj, da mu bodo naredili še ostale preiskave. Dobila sem brošuro o refluksu, ker tud to ni izključeno, ampak zaenkrat predvidevamo (?), da je alergija.

Pa da še hitr pokritiziram... skrajni čas za novo pediatrično user posted image , ker je to obuuuup!!! Aja pa še to... sem tam razmišljala, da se lahko zahvalim bogu ali komurkoli pač, da ma Žan samo krče. To bomo že ugotovil zakaj, ker tam pa take stvari vidiš in izveš, da si lahko samo hvaležen, da maš zdravega otroka user posted image .

Tko moj srček se je zbudil in je lačen, tko da grem opravit svojo dolžnost. Več, ko se še vrnem user posted image .

Aha sam na hitro glede posedanja. Žan sedi že ful pravilno, če ga držiš okrog pasa. Se že neki časa ne nagiba več na stran in nazaj, samo naprej še, da se prime za noge. Je pa osvojil najnovejšo modno muho... ko ga hočeš posedet, se postavi na noge user posted image  in to tolk trdno, da ga ne moreš dat dol. In ko ga posedem, se joka in spodmika rit, da ga dam nazaj na noge. Ko se dela da "laufa" se pa spet smeji... mali misli, da je starejši, kot je v resnici.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
24.9.2008 16:46:27   
jana81

Jana a boš poslala slikco?user posted image Pa za kaško se mormo tud zment

ja bom probala še enkrat pomanjšat, me program zaj....ava
Kašico sem hotla včeri poslat, pa sem zamudla na pošto..
Dans mam namen, sam Nejc še kr spi, pošta pa dela do 18h..sicer mam 15 minut do pošte. Do konc tedna jo ziher dobišuser posted image

pr nas tud ne duha ne sluha od patronažne.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
24.9.2008 16:57:20   
katy82
Jana jst samo za lekadole vem,kaj pa če bi poklicala v ZD in povprašala zdravnika on ti bo še najbolj vedel povedatuser posted image

Zakaj te pa rama sploh boli,a od prenašanja malega?Upam da kmalu  mine

Patronažna je bla pr men ene 6x pa še to bolj na obisku k mi je rekla da itak vse vem k sem sestra.Kaj me to pogrejeuser posted image jst sem trenutno samo mama in še to v prvo tko da se pri kakih stvareh ful lovim.Otročku znam pomagat samo ko je bla kej bolna al pa ko sem odreagirala k mi je nehala dihat kar se pa praktičnih nasvetov tiče sem jih pa samo med majčicami dobilauser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
24.9.2008 17:30:07   
kasso
Naty, ne vem al je dobro al slabo, da niso nič odkrili v LJ. Močno pa želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo brez krčkov tudi doma. user posted image

Jaz sem pa danes 3,5 ure likala, ker je bila Varja zelo zelo pridna s pančkanjem (4 ure v kosuuser posted image ), zdaj pa kuham filane paprike, ona pa pridno pri meni čiča user posted image in mi grize rokouser posted image .
Prej pa sem ji dala vodo in skuz v kateri se je kuhal riž, da bo malo manjkrat kakala, ker cca 8-10x na dan je pa malo preveč....in je z užitkom zmazala user posted image ....jaz pa upam, da po temu ne bo krčkov.
iii kak lep prizor imam skozi okno, ker se sosedovi konjički pasejo 3m stranuser posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
24.9.2008 17:46:08   
kodrana
dan. joj, ste čvekaste. sploh en moram sledit.

torej nekja bom pokomentirala.. upam,da mi uspe čim več.

katy naša je imela tako obdobje, da ni kakala. pa sem ji dajala laktozo in ni nič pomagalo, razen napenjalo jo je še bolj. če si začela že dodajat gh, potem pazi pri tem. ne vem. daj ji čim več za pit. pa men se zdi, da pomaga Laceton. nekaj takega. proti krčem in proti zaprtju. naša je po novolacu bila kar dolgo zaprta. potem ok. zdaj smo pa itak menjali mleko, da vidim, če je zeleno zaradi novolaca. in res. blato je sedaj ok.
naša sedaj kaka lepo rjavo in bolj tekoče.

imamo nočne. ne vem, kaj je z našo Taro. ponoči se mi zbudi 3x in hoče jest. in poje nekje 350ml vse skup. user posted image čedalje bolj lačna je. zdaj ej začela res veliko jest. tko da mi zihr dnevno poje 700ml. ali še več. ne vem. prej ej pa tako malo pojedla in se tako redila. zdaj je tud že tko velika. nekje 65cm in mogoče zato več rabi.

glede krčkov, nisme več sigurna, da jih ima. mogoče je samo taka tečka. in se ponoči zvija v sanjah ali pa ker se je naveličala spat. ne vem. ker ko se zbudi, se smeje, brca..

Naty full sm vesela, da ni blo krčkov. da ste doma. in da bo vse ok. le tako naprej. je pa res, da so pravi revčki eni, ja. in smo lahko samo hvaležne, da so naši več ali manj zdravi. kaj vaš je imel krče samo ponoči ali tudi čez dan? kakšne znake je pa imel? kakal je normalno? namreč mene zanima, zarad naše Tare, k se neki zvija včasih ponoči..

jana
glede tablete bi ti svetovala le lekadol. je pa res, da so ene v porodnišnici jemale, kljub dojenju, kar ketonal. čeprav jaz tega en bi prakticirala. ali pa vpraši na forumu kakega zdravnika.

meni je moja patronažna rekla, da se bo probala enkrat kmalu oglasit. eš preden bi začela uvajat gh. začnem naj pa z zelenjvo. tak je bil njen nasvet.

suzy prve tri mesece naj bi otrok pridobil nekje vsaj 450g na mesec. nekaj takega se mi zdi. potem pa manj. tako da po moje ni nič premalo pridobila. od moje kolegica mala je stara pol leta in je pridobila le dobra 2kg od rojstva. ona je pa res premalo pridobila. ampak noče več jest. pa je za enkrat zdrava..
glede tega, da ni hotla jest, se ne sekiraj. kakšen dan pride, da nočejo veliko pojest. sme ravno zdaj brala en članek, da dojenček bo popil, kolikor bo rabil. če kak dan ne bo hotel veliko jesti, ne bo umrl. tako da, če ni bolna, potem ni nič narobe. boš videla, jutri bo pojedla že več.

naša sedaj spi že več kot eno urouser posted image . ne vem, kaj jo je pičlouser posted image . potem bo pa spet zvečer uzbuna. in ne bo hotla pančat.

aurora lep gugalnik. uživajta v pasji šoli. jaz si vzamem čas zase ob petkih, ko grem an pevske vaje.

v nedeljo imamo krst. sva šla v ponedeljek k našemu župniku in bo že kar v nedeljo krst. ej res fajni župnik. nič ne komplicira.. v soboto grem na birmo od sestrične. pa še trgatev bo pri nas. pester vikend me čaka..

moram it, gremo še mal na sprehod.. ker se je princeska zbudila.

sigurno sme pol pozabila pokomentirat.. brez zamere..

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
24.9.2008 18:00:19   
jana81

Zakaj te pa rama sploh boli,a od prenašanja malega?Upam da kmalu  mine

ne zgleda da sem tak čudno spala, al kaj,mogoče sem se kam udarla, pa ne vem...nimam pojma, tak me boli kot da bi si izpahnala ramo.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
24.9.2008 18:28:59   
katy82
Naša je pa do zdle spala tko da je še mami potegnila za pol urceuser posted image

< Sporočilo je popravil katy82 -- 24.9.2008 18:30:57 >

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
24.9.2008 18:50:30   
Naty*
Bom še js hitr neki stvari pokomentirala (kar se spomnim za teh 10 strani nazaj), dokler se moja fanta crkljata user posted image .

špelin@ js mam situacijo kot ti, sam da je pri meni tko z mami, ne z atijem. Čeprav je naredila še bolj grdo, kot da me samo ne bi pogledala, ampak ta tema je bolj za pogovore v živo, da ne bom utrujala (sicer pa nekaj že tudi veš). No ona je precej premožna in js sm se odločla, da se ne bom odpovedala niti pikici tistega, kar mi po zakonu pripada. Če nimam od nje nič zdaj oz. nisem imela, dokler sem jo rabila, bom vzela pač kasneje. Sicer se boš ti odločila za sebe, js vem, da se bom tako user posted image  . Tud tebe nima kej vest pečt, če se boš tko odločla. Ne po zakonu, ampak po življenjskih pravilih bi ti pripadalo, da maš atija, če se te je pa odrekel, pa odnesi vsaj tisto, kar ti po zakonu pripada user posted image .

kodrana pri nas so krči večinoma ponoči, včasih pa tudi čez opoldne med spanjem. Je pa tko, da ko ga zvija, se zbudi in se joka tolk, da se ga sploh ne da potolažit. Parkrat se je pa zjutraj zgodilo, da se je zvijal in premetaval še med spanjem, zbudil in začel jokat, ko sva prišla pa v dnevno (med igračke) se bi pa on igral in smejal user posted image user posted image . Kaka pa enkrat na tri ali štiri dni. Takrat nakaka fuuul, je pa ene take gostote kot zenf in velikokrat sluzasto. Večinoma ga ful zvija, pa se matra, pol pa prdi.
Kar se pa količine hrane tiče, sem pa js včeri v bolnici ugotovila (tehtanje pred in po dojenju), da mi od jutra do večera poje približno 700ml, pol se pa do jutra še trikrat dojiva, tko da prideva do pribl. 1150 user posted image . Je pa tud velik 65 pa ma okrog 8200g.
Očitno so naši hrošči res tolk veliki, da rabijo tolk več hrane.

kasso super za likanjeuser posted image !! A veš, da je Žan tud dons nenormalno veliko spal, sm bla kr šokirana user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?