|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
23.9.2008 21:56:49   
Soncnica Sandra ***
Eh vidim, da sem en šmoren zgorej naredila user posted image
Nč grem jaz počasi v mižale. Grem jutri z mojim lubijem in malo miško v LJ na dermatološko kliniko, ker se lubiju delajo neki čudni izpuščaji.
Joj to se bomo spet načakali user posted image user posted image user posted image

Lepo pančajte in lepe sanje vam želim!!!!!!!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
23.9.2008 21:57:46   
CatJa
Ste tolk naklofale, da bom potem brala in komentirala, če se mi bo še dalo danes user posted image

Midva sva bila danes na drugem cepljenju. Sva se fajn načakala. Sem pojamrala, da imam včasih zvečer občutek, da mi mleka zmanjkuje, pa je vprašala, če hodim popoldne kaj spat s tamalim user posted image   Pa ja de, ob z energijo nabitim štiriletnikom lahk pa res celo popoldne držiš vse štiri od sebe user posted image  V končni fazi zaradi galame tud tamali ne more spat, tako da si s spanjem pride notri samo dopoldne, zvečer pa zdaj že kar ob sedmih v komo pade.

V petek greva k okulistu, saj ima zgleda zamašen solzni kanal. Po fiziološki, mojem mleku in dveh tubah bivacina sem že popolnoma obupala in zdaj bomo vidli, kaj bodo rekli v petek.

Ima pa 7390g, 70cm in 43 obseg bučke.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
23.9.2008 22:27:05   
Katina
Ker je stara katina izumrlauser posted image , bom komentirala le tisto kar sem si uspela zapomnit.

Naty*, držim pestke da z Žanom zrihtata kot je treba.
Estrella*, bravo za prodano tehtnico. Zdaj zaupaj le svojemu občutku.
Špelin@, držim pesti, da bo tvoj mož uspešno opravil, če že mora čakat kot nor. Glede dedovanja se strinjam z večino. Tvoj oče ima 2 otroka in to pove vse. Razumem tvojo dilemo, vendar ne misli vedno najprej na druge, temveč pomisli tudi nase in na tvojo družino. Še vedno čakam obisk, ki je zadnjič spodletel user posted image .
Kasso, ne boš verjela, vendar se prav vsak dan spomnim nate in ti pošiljam pozitivne misli. Ne naprezaj se preveč. Če rabiš kakšen kg, jih najprej vzemi od mene, prav?
Aurora28, mal sem preletela vajin fajt z ****, čestitam za spravljivo reakcijo.
****, ne misli, da boš ti naju držala za besedo, men se zdi, da bova mi2 tebeuser posted image .
Sorry, ker redko pridem na net - imam nov comp in še nimam vsega prekopiranega na novega, tako da mal gostujem na starem, mal na novem - cela zmešnjava.
Vidim, da ti trenutno vročina in ramadan res škodujeta - mal si nervozna. Hkrati pa sem zelo vesela tvojega opravičila Aurori, samokritiko zmorejo le veliki in srčni ljudje. Sicer pa tko veš,da si med njimi.
Napadi panike, še dobro, da so tvojega pregledali za ščitnico - tudi jaz sem imela nekaj časa - mesecev napade panike, verjetno zaradi nepravilne doze zdravil. Poleg tega znaka tudi cel kup znakov od tvojega user posted image - tudi tiščanje v prsih npr. Žal se enaki simptomi velikokrat pojavljajo pri različnih boleznih.

Naš mišanček je pridkan, čeprav je zadnja dva dni malo bolj jokav, vendar ni hujšega. Mislim, da je tana7 napisala teorijo o večurnem spanju 2x dnevno. No, pri nas tega spanja čez dan nikoli ni bilo. Ga je treba čez dan kar animirati.
Mi GH še ne dodajamo. Čakam, da se pride o tem pogovorit patronažna.

Katy, mya26 +??? bravo za pridno hujšanje. Moja volja je nekam spuhtela, skupaj z energijo. Trenutno imam pomanjkanje energije, a katera ve kje se jo da nabavit, ker mi gre tole stanje že pošteno na živce.

Pozdravček tudi vsem ostalim, ki sem jih nenamerno spustila.

Neposredna povezava do sporočila: 2328
23.9.2008 23:25:00   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

**** rekla si da je pri vas sedaj Ramadan. A je to ta čas, ko do polnoči ne smete jest ali sem zamrštrala. Kako to poteka pri vas? Če sem preveč radovedna mi povej.

Ramadan je mesec katerega muslimani prezivimo v postu.Ni vsako leto na isti datum, ker imamo muslimani svoj koledar (uradno sicer stejemo in se ravnamo po gregorijanskem, tako kot cel svet)imamo prav tako 12 mesecev le da nam nikoli nic ne ostane in nimamo prestopnih let. Teh 12 mesecev pa gre po luni. Tako, da en lunin  mesec traja 29 ali 30 dni.
Zaradi tega se muslimanski meseci pomikajo. Naprimner lansko leto se je mesec Ramadan zacel 13 septembra , letos pa 1 septembra... naslednje leto bo tam okrog 15 avgusta - odvisno od lune.
Po muslimanskem stetju smo danes: 23. Ramadan 1429. Za Ramadanom pride mesec Shaval.

No v mesecu Ramadanu pa se muslimani postimo in sicer zato ker je v tem mesecu prisla objava Korana poslancu Mohamedu saw preko nadangela Gabriela. Post v tem mesecu je tudi eden izmed 5 stebrov Islama.
Postimo pa se tako da od zore do zahoda sonca ne jemo ne pijemo nimamo spolnih odnosov... V tem mesecu svoje zivljenje v najvecji mozni obliki - odvisno od posameznika, posvetimo Bogu. V tem mesecu vec molimo, vec beremo Koran se izogibamo televiziji , glasbi... poskusamo delati cim vec dobro.
Za mesec Ramadan velja tudi da v tem mesecu Satan nima moci in kar je slabega je slabega iz nas samih in pa Bog v tem mesecu dodatno nagrajuje.

Pri nas v Egiptu je post od tam nekje 4 zjutraj pa do 18 ure pri vas v Sloveniji pa je 5 zjutraj pa do 19. Zaradi zgoraj opisanega kako se pac po luninem koledarju vse skupaj pomika bo naslednjih 8 let post zelo tezek, saj bo v najbolj vrocih mesecih in pa ko je dan najdaljsi.

No jaz osebno se to leto ne postim, ker bi bila v grehu ce bi se. Namrec stari ljudje, otroci, nosecnice , dojece mame in pa ljudje ki so odvisni od zdravil ali hrane kot naprimer sladkorni bolniki se ne smedo postiti. Vsak ki lahko z postom skoduje sebi ali pa v mojem primeru otroku se ne sme postiti.

Kako pa to zgleda pri nas doma:

Zjutraj malo pred 4 uro moz se zadnjic nekaj lahkega poje ( temu recemo sohur), potem pocaka klic k molitvi ob zori (temu recemo el fež- sem kopirala tale ž, ker ne vem kako drugace zapisatuser posted image ) in potem gre za par uric pocivat. Cez dan strogi post in pa malce vec Korana se slisi ( po radiu in tv ) potem pa uro pred magrebom to je soncno zahod pa bere Koran ponavadi otroka poslusata jaz pa pripravljam zajtrk,ki mu recemo iftar. Ko se oglasi klic k molitvi ki istocasno oznanja da je sonce zaslo, pojemo pripravljeno hrano in pa zmolimo potem se malce druzimo nato pa gre moz na zadnjo vecerno molitev ki se ji rece el aisha v mosejo in ponavadi moli se nekaj kar se moli samo v tem mesecu in se temu rece Teravih. Jaz med tem otroke skopam in spravim spat ko pride on pa malce na terasi skupaj posediva ... no tako nekako to zgleda pri nasi bajti.

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2329
23.9.2008 23:33:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

****, ne misli, da boš ti naju držala za besedo, men se zdi, da bova mi2 tebeuser posted image .
Sorry, ker redko pridem na net - imam nov comp in še nimam vsega prekopiranega na novega, tako da mal gostujem na starem, mal na novem - cela zmešnjava.
Vidim, da ti trenutno vročina in ramadan res škodujeta - mal si nervozna. Hkrati pa sem zelo vesela tvojega opravičila Aurori, samokritiko zmorejo le veliki in srčni ljudje. Sicer pa tko veš,da si med njimi.

Absolutno sem cist bolano odreagirala in najmanj kar lahko je da sem se Aurori opravicila.
Sem pa ugotovila, da ni bila samo vrocina in utrujenost ampak sem ta isti dan fasala se rdec flek na gate...user posted image user posted image user posted image  Se pravi hormoni.
In sedaj absolutno verjamem mojemu, da sem takrat ko hormoni delajo svoje vsa user posted image user posted image .

Hvala za kompliment. Mah ne vem kaksna sem, vcasih sem zoprna vcasih pa cist cool, kot zdej naprimer.user posted image user posted image   Vem pa da absolutno nisem zlobna.

ps: msn mi nagajauser posted image  Ampak je dragi obljubil da bo zrihtal. user posted image

(odgovor članu Katina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2330
23.9.2008 23:51:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

****: a ti lahko postiš ker dojiš? Kako je s tem??

naj pohvalim mojega ATIJA, je priden tudi postiuser posted image user posted image user posted image

super fotkice, dej nam še malo pokaži svojo okolicouser posted image

Ne jaz se ne postim sem zgoraj ze mal na to temo napisala.

Za tvojega user posted image  pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....in neskoncno takihle.

Okolico pa bom pofotkala, brez skrbi... obljubim. inshallah kmalu...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2331
23.9.2008 23:55:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Ojla

hvala vsem za odgovore glede hranjenja, sej jo probam hranit bolj pogosto pa včasih kaj poje ali pa tudi neuser posted image . V zadnjem mesecu se je pa zredila za 600g a je to ok? (19.8-19.9)

Pa to je super. Moj se tok zredi v dveh mesecihuser posted image .

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 2332
23.9.2008 23:58:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

****: a je slončkanje tud prepovedano????

Jup, sam ponoci user posted image user posted image . Ampak sem kljub 7 mesecih suse tok zmatrana kar naprej, da mi po resnici povedano to ni prva stvar na seznamu.user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2333
24.9.2008 1:03:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mya26

****: GH: Sem vprašala kako je z uvajanjem. In mi je rekla da pri 4,5mesecih naj bi začela s sadno zelenjavnim sokom, in to kao zaradi C vitamina. POtrebe po gosti grani (rižek) pa šele po 5. mesecu. Sploh ne vem, nisem imela še namena sedaj začet dodajat oz. uvajat sokcov.

Glede tega bi ponovila da se verjetno vsi ti ljudje ki zagovarjajo GH pri zdravih dojenih otrocih tega verjetno niso kar tako zmislili. In na to temo sem zadnjic v minutki nalimala kar nekaj linkov, internet je tega polen se posebej med.net
pa bi se enkrat kopirala samo tole:

Dejstva in priporočila o uvajanju goste hrane:

po priporočilih svetovne zdravstvene organizacije WHO, številnih svetovnih pediatričnih akademij, Unicefa, CINDI in LLLI začnemo pri dojenih z uvajanjem goste hrane po DOPOLNJENEM ŠESTEM MESECU. Še boljši odgovor pa je ta, da začnemo z uvajanjem goste hrane, ko otrok pokaže znake zrelosti. Večina otrok doseže te znake (kakšen lahko tudi manjka) po dopolnjenem 6. mesecu. Znaki so naslednji:
-otrok bo samostojno in dobro sedel
- imel razvito koordinacijo roke-usta
- izgubljal izrazit refleks izplazenja jezička, ki je potreben za sesanje
- otrokova prebavila so že dovolj zrela za sprejem druge hrane (nezrelost vidimo tako, da otrok izloča cele koščke neprebavljene hrane)
- je sposoben hrano prežvečiti in pogoltniti
- dobiva ali že ima zobe in ima veliko željo po žvečenju
- kaže izrazito zanimanje za hrano na krožnikih družinskih članov in grabi hrano z njih
- po dopolnjenem 6. mesecu nenadno povečanje števila podojev (ki nimajo vzroka v bolezni, zobenju, poskokih v rasti ali zaradi spremembe običajnega načina življenja v družini) ki traja več dni

No, kot sem ze zgoraj omenila tisto zadebeljeno predstavlja ljudi ,ki o tem nekaj vejo in ne vem zakaj bi jim oporekala.

Moje osebno mnenje pa je, da ce ze je crevesna flora polno dojenega zdravega otroka pri 4 mesecih  dovolj zrela - razvita, kar je redkost in imam na voljo dati otroku 1 dcl mojega mleka, ki vsebuje cisto vse kar otrok potrebuje plus ga sciti pred okuzbami ali pa korenckov/ jabolcni sok ,ki vsebuje le del vitaminov. Se bom prav gotovo odlocila za prvo.

In pa, da bo moj otrok se celo zivljenje lahko jedel korenje, jabolka in pa se vse ostalo kar mu bo pasalo, med tem ko se bo polno dojil samo 6 mesecev, res ne vem zakaj bi mu odvzela se teh 6 mesecev polnega dojenjauser posted image

Sem pa na lastne oci videla in dozivela kako to gre. Moja tamala je bila pred dobrimi 14 dnevi tako zelo bolana da je pristala na antibiotikih 10 dni, pa je mali ki je dojen samo 2 dni malo posmrkal. Osebno verjamem, da ce ne bi bil dojen bi tudi on tako zbolel.

To je samo moje osebno mnenje in naj nikar katera ne vzame to osebno.

(odgovor članu mya26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2334
24.9.2008 1:06:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

O **** user posted image  Hvala. Sem že mislila, da sem jaz malce za svetom, da imam samo jaz to varuško in da imajo vse ostale neke bolj "fensi" varijante.
Veš imam problem, ker mi parent unit ves čas hrešči. Ima sicer 4 kanale, vendar kamor koli prestavim, hrešči, pa ne vem kaj je razlog temu???

Aha, no to sem pa ze slisala od mnogih. Da kar hresci in to brez razloga. No moja HB ne hresci...
Tako, da ti tudi jaz ne znam svetovati, kaj bi bilo narobe.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2335
24.9.2008 1:09:23   
Anonimen
Evo eno celo stran sem sama naklofala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bomo kmalu na 3. delu.

Spelin@: upam da se je vrnil z dobrimi novicami.

Naty: tudi nate mislim.user posted image user posted image user posted image

Zdej pa zakljucujem samogovore in grem mal k lubijo na teraso posedet, pol pa spet pumpat....in nov dan bo tuki.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2336
24.9.2008 8:12:22   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Hvala, punce, vsem, da ste me prenašale z včerajšnjim teženjem, bil je en tak "dol pritiskajoč" dan...

No, moža sem pričakala na en uč, ker sem že napol spala, šele ob 23h user posted image  V glavnem: dobil bo 24-urni merilec krvnega tlaka, ker ima mogoče malo povišanega - pri zdravniku ima vedno višjega kot doma user posted image  Opraviti je moral tudi obremenilni test, ki je pokazal, da je totalno brez kondicije - košarka s kolegi vsake kvatre 1x NI redna rekreacija user posted image user posted image  Opraviti mora še nekaj preiskav, načeloma pa je s srcem vse ok, bolečina v prsih je pa očitno od določenih ponavljajočih se vsakodnevnih gibov v službi, ker ima nategnjene ene vezi user posted image  V glavnem: mora se začet redno rekreirat.

Midva s princem sva že iz vrtca, zdaj pa še za vse vas ena dišeča user posted image  kave, čaja, kakava, pač po želji user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
24.9.2008 8:19:47   
špelin@
****, hvala za tale opis Ramadana - nekaj me je že pred nekaj leti razsvetlila mamica bivšega sošolca velike pike, sva imeli debato o tem, ampak določene stvari mi vseeno niso bile čisto jasne. Si zelo razumljivo napisala user posted image

CatJa, ja, spanje popoldne... A se kdo heca? user posted image  Za Marka pa user posted image user posted image user posted image

Upam, da je Naty* dobro prestala noč. Zanimivo, kako v bolnici simptomi nenadno izginejo - tudi pri našem malem je bilo tako... Prej je cele noči prevreščal, tam je prvo noč samo 1x tulil, drugo noč pa skoraj ne... user posted image  Super, da so alergijski testi negativno, no, itak je treba počakat še na izvide krvnih testov.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
24.9.2008 8:27:42   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Katina
Še vedno čakam obisk, ki je zadnjič spodletel user posted image .

Imaš drug teden dopoldan čas, da se pripeljem na tvoj konec? Najlažje štartam od doma že malo po osmi, da bom pravočasno nazaj user posted image

Soncnica Sandra ***, če ti baby varuška na vseh kanalih hrešči, jo nesi nazaj, kjer si jo kupila. Mi smo pred 9. leti kupili eno za veliko piko in je hreščala, zato so nam jo zamenjali, druga pa je delala b.p. Se najde očitno vmes škart roba user posted image

No, danes popoldne imam pregled pri novi G v LJ - bomo videli, kaj bo ona rekla o mojih brisih in stanju MV. Sem ful vesela, da sodeluje z dr. Kobalom, se tako počutim v najbolj pravih rokah user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
24.9.2008 8:34:52   
jana81
DOBRO JUTRO..

Jst ne vem kaj je zgodilo z mojim user posted image , ampak čez dan mi je na 3 ure, ponoči pa na 2, in to je zdej že postal standard. Sem včeri šla kupit nočno formulo Novalaca, pa bom danes dala, da vidim če bo kej več spal.
Sem tud iskala včeri rižolino za po 4.mesecu, pa ne vem al sem blond al ga res nisem našla. Pol sem pristala na sadnih kosmićih od Novalaca.

Sem čist user posted image zjutri, moj Nejc pa vriska tak da se ga po celi ulici sliši.

Včeri smo bli v trgovini in je tak vriskal da se ga je na drug konec trgovine slišalo (pa smo bli v hiper marketu, ki ni mali)

špelin user posted image user posted image  za tvojga možeka.

spanje čez dan: kaj je že to ??????? spimo cca po pol ure po 2-3x na dan

**** lepo si obrazložla..jst sem bla pred 3 leti v Tuniziji ravn ko so meli Ramadan, men so se prov smilili,ko sem jih nekje ob 18h vidla kak so hlastali hrano, ko sem stopla v trgovino.

Grem zdej neki pojest, pol pa vriskat skupi z Nejcem

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
24.9.2008 8:35:57   
CatJa
****, vas vsaj vera nekak prisili v post, mislim pa, da nikomur ne bi škodil vsaj občasno. Edino, kar jaz pri vašem ne bi zdržala, je cel dan brez pijače user posted image

špelin@, ja, počitek ja. Sej je dobro hotla zdravnica, mi je rekla naj pa mož po službi pobaše ta večjega in ga pelje mal naokrog. Sem povedala, da dela v Lj. in da ga pred pol šesto nikoli ni domov in da je to težko izvedljivo. Je rekla, ja seveda je težko, saj je vsem težko. Najbolj smešno je to, da je pol tk izpadlo, kot da sem jamrala, da mi je težko z otroci. Pojamrala sem pa edino zaradi mleka, ne zaradi kake moje utrujenosti. Pa saj sploh nisem utrujena. Vsaj fizično ne, no. Ehhhh.
No, pa itak ne bi imela srca, da bi Jana takoj ko pride iz vrtca še porinla nekomu. Ko itak že komaj čaka, da smo skupaj. Zadnje čase me sprašuje kam grem pa jaz, ko sta on v vrtcu ati pa v službi. Me je spraševal, če grem jaz tudi v službo in zakaj sem doma. In sem mu razložla, da moramo mamice bit z dojenčkom, dokler so tako majhni, da potem bom pa tud jaz spet v službo hodila. Pa se je mal pomiril.

John BEAUMONT

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
24.9.2008 8:40:10   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa
špelin@, ja, počitek ja. Sej je dobro hotla zdravnica, mi je rekla naj pa mož po službi pobaše ta večjega in ga pelje mal naokrog. Sem povedala, da dela v Lj. in da ga pred pol šesto nikoli ni domov in da je to težko izvedljivo. Je rekla, ja seveda je težko, saj je vsem težko. Najbolj smešno je to, da je pol tk izpadlo, kot da sem jamrala, da mi je težko z otroci. Pojamrala sem pa edino zaradi mleka, ne zaradi kake moje utrujenosti. Pa saj sploh nisem utrujena. Vsaj fizično ne, no. Ehhhh.
No, pa itak ne bi imela srca, da bi Jana takoj ko pride iz vrtca še porinla nekomu. Ko itak že komaj čaka, da smo skupaj. Zadnje čase me sprašuje kam grem pa jaz, ko sta on v vrtcu ati pa v službi. Me je spraševal, če grem jaz tudi v službo in zakaj sem doma. In sem mu razložla, da moramo mamice bit z dojenčkom, dokler so tako majhni, da potem bom pa tud jaz spet v službo hodila. Pa se je mal pomiril.

Te popolnoma razumem user posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
24.9.2008 8:43:08   
mya26
Dobro jutro!
Najprej ena kavica ali čaj. Jaz sem spet bplj slabo spala. Če koga od naju ni doma, lahko Lana spi v ta veliki postli in posledično jaz spim slabše. Ko se Maj doji se zbudi še ona in namesto da bi zaspala nazaj se kar mal pogovarjauser posted image

****: Nisem ti hotela oporekat in v bistvu se strinjam z dodajanjem po 6. mescu. Hotela sem ti samo povedati zakaj med. sestre priporočajo pri 4,5mescih dodajanje sokcev. Možno je da po 5mesecu začne primankovati c vitamina v mleku, ker je otroček že tako velik in so potrebe večje. Poleg tega pa tudi če mu daš žličko dve soka, zato ne popije nič manj mleka, ane? Se pa tudi meni zdi, da je tole že čist mim. Vsak mesec drugačna priporočila. KAr pa se tiče WHOja...včasih so njihova priporočila zastarela. Ker nekaj časa traja predno jih popravijo (od takrat ko ugotovijo da je kaj drugače; vem da je tako pri zdravljenju osteoporoze).

Špelin@: kako je s tvojim dragim? Upam, da ni nič resnega.
Kasso: Ja danes sem se stehtala še vedno samo 2kg. No vsaj nazaj gor ni šlo.

Danes imam spet plesne, me prav zanima če potem spet ne bom mogla hodit še 3 dniuser posted image .
Zdej pa grem še mal pospravt ker čez pol urce moram po user posted image na brnik. Komi čakam da ga vidm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
24.9.2008 8:46:06   
Estrella*
KAKO NAPREDUJEJO MAJSKI HROŠČKI??

1. Čmrlika (Taja, 19.04.2008)
- 22.09.08: 6920g, 63,2cm, xxcm (3890g, 812,2cm, xxcm)

2. Jana81 ( Nejc, 21.04.2008)
- 17.09.08: 7200g, 68,5 cm, 43cm (3930g, 19,5cm, 9cm)

3. *Tiana* ( Erazem, 22.04.2008)
- 28.08.08: 6670g, 64,5 cm, 40,5 cm (3090g, 11,5cm, 7,5cm)

4. Aurea (Ana, 25. 04. 2008)
- 18.08.08: 7000 g,65 cm, 41 cm (3300g, 11cm, 5cm)
- 10.11.08:

5. aurora28 (Gal, 30.04.2008)
- 22.09.08: 7090g, 68cm, xxcm ( 3125g, 13cm, xxcm)

6. Soncnica Sandra *** (Manca, 01.05.2008)
- 20.08.08: 7040g, 64cm,  OG 40cm (3570g, 12cm, 5cm)
- 01.10.08:

7. barbaw ( Maja, 02.05.2008)
- 18.09.08: 7070g, 67cm, xxcm (3450g, 17cm, xxcm)

8. CatJa (Mark, 03.05.2008) 
- 23.09.08: 6990g, 68cm, 43 cm (3880g,
18,5 cm, 9cm)

9. Taula (Ella, 04.05.2008)
- 11.09.08: 6020g, 63 cm, xx cm  ( 2480g, 13cm, xxcm)
- 30.9.08:

10. sashy (Anej, 05.05.2008)
- 04.06.08: 4460g, 55 cm, 37,5 cm (1140g, 3cm, 2,5cm)

11. bubica 14 (Jaka, 06.05.2008)
- 24.7.08:6200g, 64cm, 42cm(2330g, 11cm, 6cm)

12. Srčekgirll (Vid, 06.05.2008)
- 07.07.08: 5280G, 57cm, 39cm (1870g, 7cm, 7cm)

13. hijenca (Vid, 08.05.2008)
- 11.09.08: 7530g, 64cm, xxcm (4010g, 14cm, xxcm)

14. zvezdica05 (Zara, 09.05.2008)
- 09.06.08:

15. Svojeglava (Živa, 09.05.2008)
- 12.06.08: 5150 g, 55,5 cm, 37,5 cm (1520 g, 3,5 cm, 2,5 cm)

16. katy82 (Lara,10.05.2008) 
- 17.09.08: 6320 g, 65,5 cm(4010 g, 11,5 cm, xx cm)

17. mixi (Kaja, 10.05.2008)
- 09.09.08: 7400g, 70cm, 43cm(4140g, 20cm, xxcm) 

18. Naty* (Žan, 11.05.2008)
- 11.08.08: 71070g, 62cm, 42cm ( 3570g, 11cm, 9cm)

19. kasso (Varja, 11.05.2008)  
- 28.08.08: 5590g, 61,5cm, (2510 g, 12,5 cm,6 cm)

20. Pepita (???, 12.05.2008) 
- 13.08.08: 7350g, 64cm, xx cm (3510g, 11,5cm, 4cm)

21. maminsonček (Lana, 12.05.2008)
- 1.posvet: 3620g, 52 cm, xx cm (390g, 2cm, xx cm)

22. tally (Emilija, 13.05.2008)
- 19.08.08: 6150g, 62cm, xx cm (3040g, 10,5cm, xx cm)

23. kodrana (Tara, 13.05.2008)
- 04.09.08: 6650g, 65cm, 41cm (3530g, 13cm, 6cm)

24. Katina (Inti, 14.05.2008)
-  05.09.08: 6990g, 63cm, 42cm (3120g, 10cm, 6cm) 

25. zalazoya ( Niki, 15.05.2008)
- 02.09.08: 6500g, 63cm, 40cm (3490 g, 10 cm, 7 cm)
- 08.10.08:

26. suzy85 (Eva,16.05.2008) 
- 19.08.08: 6020g, 62cm, xxcm(2070g, 8cm, xxcm)

27. Majabo (Jošt, 16.05.2008)
- 07.07.08: 5200g, 58cm, xxcm (1780g, 7cm, xxcm)

28. Skye (Tia in Lia, 17.05.2008)
- 16.06.08
Tia: 3260g, 49cm, 37cm (1040g, 2cm, 4cm)
Lia: 3215g, 49,1cm, 37cm (905g, 3,1cm,4cm)
- 18.08.08:

29. nataša34 (Eva,19.05.2008)
-16.07.08: 4000g, xxcm, xxcm (1680g,xxcm, xxcm)

30. Špelin@ (Gregor, 19.05.2008) 
- 21.08.08: 7460 g, 65 cm, xx cm (3590 g, 11 cm,xx cm)

31. tilči (Tilen, 19.05.2008) 
- 02.09.08: 6530g, 62cm, 40cm(2980g, 10cm, 5cm)

32. **** (Omar, 19.05.2008)
- 17.09.08.08:7100g, 66cm, xxcm(3260g, 14,5 cm,xx cm)

33. SesilAneja, 20.05.2008)
- 03.09.08: 5335g, 60cm, 40cm (1855g, 7cm,6cm)

34. Bobika (Anže, 20.05.2008)
- 21.08.08:5960g,61cm,41cm (2700g, 11,5cm, xxcm) 

35. 80kaja (Lučka, 22.05.2008)
- 17.09.08: 6990g, 64cm, xxcm (3200, 13cm, xxcm) 

36. Estrella (Alja, 23.05.2008) 
- 29.8.08: 5900g, 62,5cm, 40,3cm( 2400g, 9,5cm, 6,3cm)
- 07.10.08:

37. darmar (Zala, 24.05.2008)
- 10.07.08: 4950g, 55cm, 39cm (1370g, 4cm, 3cm)

38. Anitka ( Gal, 25.05.2008)
- 09.09.08:7100g, 65cm, xxcm (3720g, 14cm, xxcm) 

39. TANA7 (Brina, 25.05.2008)
- 26.08.08: 5750g, 60cm, 40,5cm(2350g, 9cm, 5,5cm)

40. edinaos (Anja-Tia, 26.05.2008)
-26.8.08: 6110g, 61,7cm, 40,5cm(2440g, 9,7cm, 5,5cm)

41. VALENTINA 2006 (Matevž, 26.05.2008)
- 09.07.08: 5595 g, 58.5 cm, 40 cm (1695 g, 5.5 cm, 3 cm)
- 10.09.08:

42. mya26 (Maj, 27.05.2008)
- 23.09.08: 7800g, 66cm, 41cm (4050g, 13cm, 6cm)

43. MARTINA25 (Tjaša, 29.05.2008)
-08.09.08:6560g, 64cm, 40,5cm( 2720g, 12cm, xxcm)

44. Kaja08 (Žiga, 29.05.2008)
- 29.8.08:6670g, 65cm, xxcm (3070g, 14cm, xxcm)

45. eole (Julija, 29.05.2008)
- 01.09.08: 6300g, 63cm, xxcm(2750g, 11cm, xxcm)

46. narava (Davud, 30.05.2008)
- 14.07.08: 5005g, 56cm, xxcm
(1535g, 4cm, xxcm)

47. Nina7 ( Gaja, 03.06.2008)
- 10.09.08:5500g, 60cm, 39,5cm(2640g, 11cm, 6cm)

26 user posted image  : user posted image  218219

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
24.9.2008 8:49:07   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: mya26
****: Nisem ti hotela oporekat in v bistvu se strinjam z dodajanjem po 6. mescu. Hotela sem ti samo povedati zakaj med. sestre priporočajo pri 4,5mescih dodajanje sokcev. Možno je da po 5mesecu začne primankovati c vitamina v mleku, ker je otroček že tako velik in so potrebe večje. Poleg tega pa tudi če mu daš žličko dve soka, zato ne popije nič manj mleka, ane? Se pa tudi meni zdi, da je tole že čist mim. Vsak mesec drugačna priporočila. KAr pa se tiče WHOja...včasih so njihova priporočila zastarela. Ker nekaj časa traja predno jih popravijo (od takrat ko ugotovijo da je kaj drugače; vem da je tako pri zdravljenju osteoporoze).

E, točno to tudi mene moti! Ker julija je bilo pri naši P rečeno, da do 6. meseca samo AM, septembra pa, da se je meja za dodajanje GH spet spustila... Pa se pejd potem, ko še sama stroka ni enotna!
Hej, a ni za osteoporozo un dohtar z našga konca rekel, da ni bolezen user posted image  Kadar ga vidim, mi zavre user posted image

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
24.9.2008 8:49:26   
špelin@
mya26, super, da se tvoj user posted image  vrača!!! user posted image user posted image user posted image  In user posted image  za ples.

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
24.9.2008 8:50:10   
špelin@
Vau, Estrella* je uštimala seznam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
24.9.2008 8:51:04   
CatJa
KAKO NAPREDUJEJO MAJSKI HROŠČKI??

1. Čmrlika (Taja, 19.04.2008)
- 22.09.08: 6920g, 63,2cm, xxcm (3890g, 812,2cm, xxcm)

2. Jana81 ( Nejc, 21.04.2008)
- 17.09.08: 7200g, 68,5 cm, 43cm (3930g, 19,5cm, 9cm)

3. *Tiana* ( Erazem, 22.04.2008)
- 28.08.08: 6670g, 64,5 cm, 40,5 cm (3090g, 11,5cm, 7,5cm)

4. Aurea (Ana, 25. 04. 2008)
- 18.08.08: 7000 g,65 cm, 41 cm (3300g, 11cm, 5cm)
- 10.11.08:

5. aurora28 (Gal, 30.04.2008)
- 22.09.08: 7090g, 68cm, xxcm ( 3125g, 13cm, xxcm)

6. Soncnica Sandra *** (Manca, 01.05.2008)
- 20.08.08: 7040g, 64cm,  OG 40cm (3570g, 12cm, 5cm)
- 01.10.08:

7. barbaw ( Maja, 02.05.2008)
- 18.09.08: 7070g, 67cm, xxcm (3450g, 17cm, xxcm)

8. CatJa (Mark, 03.05.2008) 
- 23.09.08: 7390g, 70cm, 43 cm (3880g,
18,5 cm, 9cm)

9. Taula (Ella, 04.05.2008)
- 11.09.08: 6020g, 63 cm, xx cm  ( 2480g, 13cm, xxcm)
- 30.9.08:

10. sashy (Anej, 05.05.2008)
- 04.06.08: 4460g, 55 cm, 37,5 cm (1140g, 3cm, 2,5cm)

11. bubica 14 (Jaka, 06.05.2008)
- 24.7.08:6200g, 64cm, 42cm(2330g, 11cm, 6cm)

12. Srčekgirll (Vid, 06.05.2008)
- 07.07.08: 5280G, 57cm, 39cm (1870g, 7cm, 7cm)

13. hijenca (Vid, 08.05.2008)
- 11.09.08: 7530g, 64cm, xxcm (4010g, 14cm, xxcm)

14. zvezdica05 (Zara, 09.05.2008)
- 09.06.08:

15. Svojeglava (Živa, 09.05.2008)
- 12.06.08: 5150 g, 55,5 cm, 37,5 cm (1520 g, 3,5 cm, 2,5 cm)

16. katy82 (Lara,10.05.2008) 
- 17.09.08: 6320 g, 65,5 cm(4010 g, 11,5 cm, xx cm)

17. mixi (Kaja, 10.05.2008)
- 09.09.08: 7400g, 70cm, 43cm(4140g, 20cm, xxcm) 

18. Naty* (Žan, 11.05.2008)
- 11.08.08: 71070g, 62cm, 42cm ( 3570g, 11cm, 9cm)

19. kasso (Varja, 11.05.2008)  
- 28.08.08: 5590g, 61,5cm, (2510 g, 12,5 cm,6 cm)

20. Pepita (???, 12.05.2008) 
- 13.08.08: 7350g, 64cm, xx cm (3510g, 11,5cm, 4cm)

21. maminsonček (Lana, 12.05.2008)
- 1.posvet: 3620g, 52 cm, xx cm (390g, 2cm, xx cm)

22. tally (Emilija, 13.05.2008)
- 19.08.08: 6150g, 62cm, xx cm (3040g, 10,5cm, xx cm)

23. kodrana (Tara, 13.05.2008)
- 04.09.08: 6650g, 65cm, 41cm (3530g, 13cm, 6cm)

24. Katina (Inti, 14.05.2008)
-  05.09.08: 6990g, 63cm, 42cm (3120g, 10cm, 6cm) 

25. zalazoya ( Niki, 15.05.2008)
- 02.09.08: 6500g, 63cm, 40cm (3490 g, 10 cm, 7 cm)
- 08.10.08:

26. suzy85 (Eva,16.05.2008) 
- 19.08.08: 6020g, 62cm, xxcm(2070g, 8cm, xxcm)

27. Majabo (Jošt, 16.05.2008)
- 07.07.08: 5200g, 58cm, xxcm (1780g, 7cm, xxcm)

28. Skye (Tia in Lia, 17.05.2008)
- 16.06.08
Tia: 3260g, 49cm, 37cm (1040g, 2cm, 4cm)
Lia: 3215g, 49,1cm, 37cm (905g, 3,1cm,4cm)
- 18.08.08:

29. nataša34 (Eva,19.05.2008)
-16.07.08: 4000g, xxcm, xxcm (1680g,xxcm, xxcm)

30. Špelin@ (Gregor, 19.05.2008) 
- 21.08.08: 7460 g, 65 cm, xx cm (3590 g, 11 cm,xx cm)

31. tilči (Tilen, 19.05.2008) 
- 02.09.08: 6530g, 62cm, 40cm(2980g, 10cm, 5cm)

32. **** (Omar, 19.05.2008)
- 17.09.08.08:7100g, 66cm, xxcm(3260g, 14,5 cm,xx cm)

33. SesilAneja, 20.05.2008)
- 03.09.08: 5335g, 60cm, 40cm (1855g, 7cm,6cm)

34. Bobika (Anže, 20.05.2008)
- 21.08.08:5960g,61cm,41cm (2700g, 11,5cm, xxcm) 

35. 80kaja (Lučka, 22.05.2008)
- 17.09.08: 6990g, 64cm, xxcm (3200, 13cm, xxcm) 

36. Estrella (Alja, 23.05.2008) 
- 29.8.08: 5900g, 62,5cm, 40,3cm( 2400g, 9,5cm, 6,3cm)
- 07.10.08:

37. darmar (Zala, 24.05.2008)
- 10.07.08: 4950g, 55cm, 39cm (1370g, 4cm, 3cm)

38. Anitka ( Gal, 25.05.2008)
- 09.09.08:7100g, 65cm, xxcm (3720g, 14cm, xxcm) 

39. TANA7 (Brina, 25.05.2008)
- 26.08.08: 5750g, 60cm, 40,5cm(2350g, 9cm, 5,5cm)

40. edinaos (Anja-Tia, 26.05.2008)
-26.8.08: 6110g, 61,7cm, 40,5cm(2440g, 9,7cm, 5,5cm)

41. VALENTINA 2006 (Matevž, 26.05.2008)
- 09.07.08: 5595 g, 58.5 cm, 40 cm (1695 g, 5.5 cm, 3 cm)
- 10.09.08:

42. mya26 (Maj, 27.05.2008)
- 23.09.08: 7800g, 66cm, 41cm (4050g, 13cm, 6cm)

43. MARTINA25 (Tjaša, 29.05.2008)
-08.09.08:6560g, 64cm, 40,5cm( 2720g, 12cm, xxcm)

44. Kaja08 (Žiga, 29.05.2008)
- 29.8.08:6670g, 65cm, xxcm (3070g, 14cm, xxcm)

45. eole (Julija, 29.05.2008)
- 01.09.08: 6300g, 63cm, xxcm(2750g, 11cm, xxcm)

46. narava (Davud, 30.05.2008)
- 14.07.08: 5005g, 56cm, xxcm
(1535g, 4cm, xxcm)

47. Nina7 ( Gaja, 03.06.2008)
- 10.09.08:5500g, 60cm, 39,5cm(2640g, 11cm, 6cm)

26 user posted image  : user posted image  218

John BEAUMONT

Neposredna povezava do sporočila: 2348
24.9.2008 9:11:46   
Estrella*
CatJa: hvala, sem vse zamžlala, ker sem tolk hitela, da bi ja vse bilo na seznamu. Pr teb sem naredila pravo zmšnjavouser posted image user posted image user posted image

Punce, če sem še kaj zašuštrala ali pozabila vpisat, popravite al pa sporočite.

Naša je danes prava tečkaaaaaaa. Greva malo ven, da bo mir. Pol grem pa za nazaj brat. Včeraj smo naklofale celih 9 straniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
24.9.2008 9:48:43   
špelin@
Moram še novo RR preobleko skomentirat: meni je sama oblika s klasi, listi in tistima jabolčkoma ful všeč, take tople barve user posted image  Ampak tale podlaga pri temah je pa preveč hladne barve, nekako ne gre skupaj, me kar zazebe, morali bi izbrati topel odtenek.

Estrella*, user posted image  za Aljo, da ne bo več tečkasta user posted image  Naš mali se je HB spet malo unesel (kaj preveč se ne upam hvalit), prejšnji teden je bil pa res siten kot driska, ker se je prej razvadil biti na rokah, potem pa se je moral spet nazaj navaditi, da je tudi drugje ok user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?