špelin@
|
Dobro jutro Poročilo z G pregleda: MV izgleda zelo dobro, ni videti kakšnih sumljivih sprememb, zdravnica mi je vzela ponoven bris in moram na kontrolo čez 6 mesecev. Lepo mi je tudi pojasnila, da takšen izvid (PAP C3) ne zahteva nobenih drastičnih posegov, za odščip je še prezgodaj sploh govoriti, stanje se mora le redno spremljati, da se potem ukrepa, če se poslabša, kar pa niti ni nujno, da se bo. Dedovanje: kasso, vem, da je tvoja situacija precej žalostna. Pri meni so stvari bistveno drugačne: bom povedala po domače: če ga tip namoči in to še celo v zakonu, potem pa se rodi njegov otrok, nima veze, koliko je on sam imel stikov z njim oz. ga je brigalo za lastnega otroka, otrok je v vsakem primeru neposredni dedič. Jaz mu nisem storila žalega, on pa meni hmmmmmm... No, direktno žalega ne, je pa dolžan zavedati se, da njegov drugi otrok ni edini, ima še prvega otroka. edinaos, sem se odločila, da če bo prišlo do takšne situacije, se dediščini ne bom odpovedala. Je pa res, da obstajajo finte, s katerimi lahko moj fotr "zaščiti" svoje interese, da vse dobi drugi otrok. Naty*, tvoje razmišljanje popolnoma razumem in podpiram - veš, meni je najbolj ostalo v spominu, ko sem bila v srednji šoli in smo bili na sodišču zaradi zahteve po zvišanju preživnine in je moj fotr samo klobasal, da ima njegov drugi otrok slab vid in koliko ga stanejo očala, pa njegovi treningi... Kaj pa jaz??! Tudi jaz imam slab vid (že takrat sem imela na vsakem očesu -5) in mi je morala mami sama plačevati za očala (zaradi visoke dioptrije sem potrebovala stanjšana stekla z antirefleksnim nanosom, draga kot žafran, da ne govorim o kontaktnih lečah), tudi jaz sem se ogromno ukvarjala s športom, ampak sem morala aktivno udejstvovanje opustiti zaradi denarja... Ne vem, kako težko je enim razumeti, da otrok ni nič kriv, če gredo starši narazen in da še vedno ostaja otrok od obeh! In je treba za njega skrbeti! ok, zdaj sem se jaz razpenila Menjam temo! Taula, daj, bom še jaz zatežila za fotko aurora28, kul gugalnik Anitka: čakam na fotke Dona in fasade - ko šljivi fasado, psa hočem videt
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 25.9.2008 9:16:51 >
|