|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
25.9.2008 7:55:02   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

JUTRO,

o spanju ne biuser posted image

Naty: lepo da ste doma, pa čim prej sporoči krvne razultate.

špelin@: a je skrivnost, kako se boš odločila glede dedovanja? Sprašujem iz firbca, ker je moj dragec v podobni situaciji. Jaz itak ne potrebujem denarja od njegovih staršev, tako da se naj kar sam odloči kaj storiti, pri nas je v vprašanju 3 sobno stanovanje.

estrella: vidim, da kar obvladaš to dedovanje, ti bom poslala ZS, da tukaj ne smetim, pa če boš imela čas mi odgovori.

Jana: kako ste spali z novalakom?

aurora: ste se pokakali?

Jaz sem svoji en dan dala  pred spanjem kašico od korenčka, pa je polovico  snedla, sem mislila da bomo fuuul spali. Ja vrajtuser posted image . Čez 5 min se mi je zbudila, in zizala kot norauser posted image user posted image .

Sem pa začela drugačen trik in sicer malo dam spat ob 20-21h, potem pa jo kar ob 24h zbudim dam na joško, in imamo mir vsaj z hranjenjem do 5-6h mir, seveda pa je tu še nadležna duda, ki jo včasih ceeelo noč popravljam.

Joooj greve ven na ta mraz......bzzzzzz......

edina, kašica od korenčka vsebuje v 125g(cela ) samo 46kcal, 100ml mleka pa cca,66kcal. Če je pojedla polovico je enako kot bi spila 25ml mleka. Po tem pa res ne mora otrok odkrit Amerikeuser posted image Bo treba dati klobaso in zelje, to bo pa držalo kot pribito.

Kar se dedovanja tiče se mi kar naježi koža ko slišim kaj okoli tega. Ti bom skušala odgovorit, če bom le znala.

jana, Aurora: tud mene firbec matra kako ste opravili??????????????????

Pri nas je 4 st in niti pod razno ne grem na kak sprehod, pa ne zaradi mraza, ampak sem zaspanaaaaaaa. Alja je to noč tako natanko spala , kot bi čakala na vsak naš gib in potem jamrala. Zbudila se je okoli3h , sem jo dala zizat, pa ji ni bilo tolk do tega, bi se pa ona kar pogovarjalauser posted image user posted image user posted image Ko je zaspala nazaj jetrajalo dobre pol ure, ob 6h ponovno auf na zizo, spet ni bilo nič in je HB zaspala. Ob 7h sem jo slišala nekaj jamrat, sem pa kar šla dol, da je ne motimuser posted image  Jest ponoč ni hotla, bi imela pa zabavo. Bom spal z njeno prvo rundo spanja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
25.9.2008 7:57:14   
aurora28
Dobro jutro!

Danes sem si po dolgem času spet pripravila zajtrk, ki sem ga oboževala ko sem bila user posted image , torej opekla sem si kruhke namočene v mleko in jajco, zraven pa skuhalo belo kavo.  Torej danes sem skuhala belo kavico, če katera želi. user posted image

Joj Jana sej Gal se tudi zbuja na 2,5 uri, prva runda je 3,5 ure, potem pa se zbuja na 2,5 uri in že proti jutri na 1,5. Tak, da sem jaz tudi čist zmozgana, ampak nekak sem se že sprijaznila. user posted image Upam, da bo enkrat bolje. Se pa strinjam z Estrello, ker sem tudi jaz brala izjave pediatrov, da količina hrane ne igra bistvene vloge pri spanju otroka. Sej po moje bo bolje ko bodo že dovolj raznolike hrane jedli in ko mu bomo za večer lahko pripravile čokolino, režolino, keksolino, bolj kalorično hrano bodo jedli in bodo mirnejši ponoči. Mene je sam strah, da ne bi Galu prišlo to v navado, sam sej potihem pa vem, da se bo vse normaliziralo in bo tudi on prespal vso noč. user posted image

Estrella ti moram povedati, da ponoči ga Gal ni nič nakidal, ampak proti jutru. Najprej je pokakal nekakšno sluz, potem pa ga je še oring nakidal, zelo gosto in rahlo zelenkaste barve. Odkar je v ponedeljek spil cepivo proti rotavirusu je bil zaprt. user posted image Pri prvem odmerku pa ni bilo nobenih posledic, verjetno zato, ker sva pri taprvem odmerku bila zgolj na mleku, zdaj pa že uvajava GH. To je moja razlaga. Upam, da ne bo bogi srotek več zaprt.

Taula jaz tudi čakam slikico. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
25.9.2008 7:57:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

edina, kašica od korenčka vsebuje v 125g(cela ) samo 46kcal, 100ml mleka pa cca,66kcal. Če je pojedla polovico je enako kot bi spila 25ml mleka. Po tem pa res ne mora otrok odkrit Amerikeuser posted image Bo treba dati klobaso in zelje, to bo pa držalo kot pribito.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tega še jaz ne maramuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2453
25.9.2008 8:00:57   
aurora28
Edina hvala tudi tebi za skrb user posted image , smo se pokakali user posted image user posted image user posted image .

Bravo Žan, pridno kilce nabira. user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
25.9.2008 8:07:59   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Dobro jutro!

Danes sem si po dolgem času spet pripravila zajtrk, ki sem ga oboževala ko sem bila user posted image , torej opekla sem si kruhke namočene v mleko in jajco, zraven pa skuhalo belo kavo.  Torej danes sem skuhala belo kavico, če katera želi. user posted image

Joj Jana sej Gal se tudi zbuja na 2,5 uri, prva runda je 3,5 ure, potem pa se zbuja na 2,5 uri in že proti jutri na 1,5. Tak, da sem jaz tudi čist zmozgana, ampak nekak sem se že sprijaznila. user posted image Upam, da bo enkrat bolje. Se pa strinjam z Estrello, ker sem tudi jaz brala izjave pediatrov, da količina hrane ne igra bistvene vloge pri spanju otroka. Sej po moje bo bolje ko bodo že dovolj raznolike hrane jedli in ko mu bomo za večer lahko pripravile čokolino, režolino, keksolino, bolj kalorično hrano bodo jedli in bodo mirnejši ponoči. Mene je sam strah, da ne bi Galu prišlo to v navado, sam sej potihem pa vem, da se bo vse normaliziralo in bo tudi on prespal vso noč. user posted image

Estrella ti moram povedati, da ponoči ga Gal ni nič nakidal, ampak proti jutru. Najprej je pokakal nekakšno sluz, potem pa ga je še oring nakidal, zelo gosto in rahlo zelenkaste barve. Odkar je v ponedeljek spil cepivo proti rotavirusu je bil zaprt. user posted image Pri prvem odmerku pa ni bilo nobenih posledic, verjetno zato, ker sva pri taprvem odmerku bila zgolj na mleku, zdaj pa že uvajava GH. To je moja razlaga. Upam, da ne bo bogi srotek več zaprt.

Taula jaz tudi čakam slikico. user posted image

Aurora, tvoj zajtrk obožuje moj Andraž. Dobro, da si me spomnila, da mu ga pripravim čez vikenduser posted image

Sj to sem ti zvečer hotela povedat, da je zelo verjetno, da se Gla ne bo pokakal prav kmalu. Na navodilih piše, da učinek nastopi v 15-45min. Ja vrajt....imam dolgoletne izkušnje s svečkami, pa zenkrat ni bilo tega. Jaz se očitno svetla izjema ko me prežene v parih minutahuser posted image  Bravo Galuser posted image user posted image user posted image  Joj, kako se veselimo za en usrani kakecuser posted image

Zanimivo kako je reagiral na cepivo. Pri nas je pp 1 ceplenju kidala kot nora. Upam, da je sedaj po 2 ne bo zaprlouser posted image No, če jo bo, bom vedela, da ni nič hudega in da se to dogaja.

Naty: To je pa fajn, da ni bilo več krčevuser posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
25.9.2008 8:14:38   
kasso

No sem se spomnila, da je obstaja še ena varianta kako ostaneš brez nujnega deleža:

1. pogodba o dosmrtnem preživljanju ali pogodba o preužitku. Pri prvi pride premoženje v last preživljalca v trenutku smrti preživljanca, pri drugi pa že ob podpisu pogobe.

2. v primeru, da je dedič skrbel za osebo po kateri deduje, lahko le ta zahteva zmanjšanje nujnih deležev ostalih dedičev, lahko pa doseže, da jih sploh ni, če prikaže sodišču, da je le on skrbel za to osebo.Seveda rabi priče, ki pričajo v njegovo korist.

Ne mi zamerit, vendar sem jaz zelo občutljiva kar se tiče teme dedovanja, ker bi sama imela lahko celo štalo in sem morala naštudirat celotno pravo o dedovanju, da sem prišla do nečesa, kar mi je pripadalo ne samo po zakonu , ampak tudi drugače. Moram pa povedat, da je naš sodni sistem en velik šit tako, kot zdravstvo in ko bereš zakone, vidiš, da podpira barabe. user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro!

Ko je enkrat tožba v teku, pa je vse čisto drugače. No, jaz sem pa še bolj občutljiva, ker naju z bratom tete tožijo. Razlika je le ta, da v pogodbo, ki jo je imela sklenjena nona z očetom, ni bilo vključeno celotno premoženje + še dodatne parcele smo jim bili pripravljeni odstopit, a jim ni bilo dovolj. No, zdaj pa bom nehala, da ne postanem živčna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2456
25.9.2008 8:20:23   
Naty*
aurora js bi se ti ful pridružila pri zajtrku in kavici, pa si uporablja vse tisto, česar js ne smem user posted image . Js bi pa tolk belo kavo, pa pečena jajčka z ocvirki...njami. Tko da komi čakam, da bo moj Žan jedel klobaso pa zelje, da bo lahk tud mami kej pametnega pojedla user posted image user posted image user posted image .
Lepo, da ste kakaliuser posted image . Je melo pa veliko otrok probleme s prebavo po cepljenju proti rotavirusu ane?
Kar se zbujanja tiče, je pa očitno res obdobje, ko se nam hroščki zbujajo ponoči.

Estrella glede količine hrane pa spanja, sem pa js ugotovila, da dokler je Žan ful pojedel čez dan, sva ponoči jedla samo enkrat. Zdej se pa ne uspava več z dojenjem (vse je za neki dobro user posted image ), pa če mu dam zizo uro ali dve po obroku ne je, velja samo triurni razmak dojenja. Čist ene nove prehrambene navade ma user posted image . Ampak to potegne tud za sabo, da podnevi ne poje dovolj, pol se pa še ponoči lačen zbuja. In tisti pametnjakoviči, ki mislijo, da ga lahko z dudo al pa flašo vode uspavaš nazaj res nimajo pojma user posted image .
Pa tud za vas user posted image user posted image , da ste kakanje končno poštimali!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
25.9.2008 8:37:41   
Estrella*
edinaos: imaš odgovor na zs

naty: to kar si napisala povsem drži. Problem je v tem, da mamice mislijo, če bodo dale zvečer za spit kaj bolj kaloričnega , bo otrok spal celo noč. To pa ne velja. Če otrok poje dovolj hrane(zadosten vnos kalorij) čez dan, potem je bolj verjetno, da se ponoči ne bo zbujal. Ni pa tudi to pravilo, saj so otroci tako različni in se tudi ne zbujajo zato ker so lačni. Zbudi ga lahko kak hrup, kake sanje al podobnega in potem joka. Mi pa takoj v akcijo aha, lačen je in se je zato zbudil.

Andraž je  let star pa sem tud zbuja ponoč, pa ne od lakote. Veš kaj želim povedat. Ma jaz se pisno nikoli neisem znala izražatuser posted image

kasso: no pol sva že  ko sem jim okoli dedovanja ježi kožauser posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
25.9.2008 8:46:53   
Anitka
Jutro!

Gal še panča, zato se na hitrco oglasim.

Najprej bi voščila mojemu sončku Galu in Brini za dopolnjene 4 mesece.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aurora me veseli, da vam je uspelo kakatiuser posted image user posted image Je pa olajšanje, kaj? Mi pa tudi še kar spimo podobno kot vi. Prva runda je malce daljša, nato pa vse krajše. Ampak bomo pregurali, a ne?

Mi smo tudi v torek dobili 2. dozo proti rotavirusu in na srečo (že trkam na les) ni bilo nobene rekacije.

Jaz sem pa pozajtrkovala kuhane hrenovke, žemljo, kečap in čaj.user posted image user posted image

Taula ne pozabi na slikico.user posted image

Joj kako smotano vreme je to spet. Oblaki kar visijo. Bom mogla rolete spustiti, ker so se včeraj pri nas čistila okna.

Naty vi pa pridno rasteteuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Anitka -- 25.9.2008 8:58:29 >

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 2459
25.9.2008 8:47:23   
Naty*
Ma jaz se pisno nikoli neisem znala izražatuser posted image

user posted image user posted image Ne, ne sej sem čist razumela kaj hočeš povedat. Tud to, da si mislila na večerne obroke. Ker sem js že tud probala zvečer zgostit z riževo kašico, pa ni blo nič bolš. Sem pa zdej v bolnici s tehtanjem vidla, kaj se v bistvu pri naju dogaja. In ponoči, ko se zbudi (kadar ni lakota, pomaga duda), poje 150 in potem spi spet 2,5 ali 3 ure.
Tko da čist vem, kaj misliš in tud vem, da nas čaka še veliko zbujanja pa ne od lakote user posted image . Pol ko bojo pa najstniki, se bomo pa zbujale, da bi vidle, če je že prišel domov user posted image user posted image .

kasso ja eni ljudje bi šli res v tožbo za vsak kvadrat zemlje, tko da te razumem, da si čist v drugačnem položaju kot me. Js sm bla neki časa na Okr. sodišču in sem pisala v par zadevah o dedovanju.... kriza za kaj vse so se ljudje sposobni kregat user posted image . Najlepš je bilo, ko sta se dve hčerki po očetu odrekli vsega in pustili mami. Vsaj neki kar mi je ostalo v lepem spominu.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 2460
25.9.2008 8:50:15   
tilči
Ko je ravno govora o dedovanju, kaj se bolj splača narest: darilno pogodbo ali dedovanje po smrti glede davka?
Namreč teta od user posted image  je lastnica 1/10 deleža zemljišča. Pa bi to radi rešili, preden se njen vnuk odloči, da bo pristavil pisker,čeprav nima z njo nič stikov, ampak tukaj bi bil pa takoj zraven.Drugače ona želi en manjši znesek za to zemljišče, okli 500 eur in smo mislili narest dedovanje po smrti. Ali potem vnuk lahko zahteva nujni delež

Neposredna povezava do sporočila: 2461
25.9.2008 8:50:23   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

nas čaka še veliko zbujanja pa ne od lakote user posted image . Pol ko bojo pa najstniki, se bomo pa zbujale, da bi vidle, če je že prišel domov user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dobro napisano

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
25.9.2008 8:56:06   
Estrella*

Ma jaz se pisno nikoli neisem znala izražatuser posted image

user posted image user posted image Ne, ne sej sem čist razumela kaj hočeš povedat. Tud to, da si mislila na večerne obroke. Ker sem js že tud probala zvečer zgostit z riževo kašico, pa ni blo nič bolš. Sem pa zdej v bolnici s tehtanjem vidla, kaj se v bistvu pri naju dogaja. In ponoči, ko se zbudi (kadar ni lakota, pomaga duda), poje 150 in potem spi spet 2,5 ali 3 ure.
Tko da čist vem, kaj misliš in tud vem, da nas čaka še veliko zbujanja pa ne od lakote user posted image . Pol ko bojo pa najstniki, se bomo pa zbujale, da bi vidle, če je že prišel domov user posted image user posted image .

kasso ja eni ljudje bi šli res v tožbo za vsak kvadrat zemlje, tko da te razumem, da si čist v drugačnem položaju kot me. Js sm bla neki časa na Okr. sodišču in sem pisala v par zadevah o dedovanju.... kriza za kaj vse so se ljudje sposobni kregat user posted image . Najlepš je bilo, ko sta se dve hčerki po očetu odrekli vsega in pustili mami. Vsaj neki kar mi je ostalo v lepem spominu.

Naty; ma ne moram biti tiho. To je zelo lepa gesta. Vendar ko pomisliš, da bost po smrti mame itak oni dve vse dedovali, je konec koncev vseeno. Je pa res, da se to lahko zgodi šele ko bosta oni dve močno v letih.user posted image   Pri nas je bilo tako, da  je nečak šel podpisat k notarju o odpovedi dedovanja in za to mu bom večno hvaležna.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
25.9.2008 9:02:33   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Ko je ravno govora o dedovanju, kaj se bolj splača narest: darilno pogodbo ali dedovanje po smrti glede davka?
Namreč teta od user posted image  je lastnica 1/10 deleža zemljišča. Pa bi to radi rešili, preden se njen vnuk odloči, da bo pristavil pisker,čeprav nima z njo nič stikov, ampak tukaj bi bil pa takoj zraven.Drugače ona želi en manjši znesek za to zemljišče, okli 500 eur in smo mislili narest dedovanje po smrti. Ali potem vnuk lahko zahteva nujni delež

če sem prav razumela se gre za vnuka tete tvojega dragija? Vnuk je 2 dedni red in lahko deduje oz. zahteva nujni delež le v primeru, če je njegova mama/oče torej hči/sin od tete pokojni. Takrat nastopi uvedeno dedovanje. Dokler je hči-sin živ, vnuk ne more ničesar zahtevat.
Davek na darlino pogodbo se plača mislim, da na vrednost, ki je postavljena v pogodbi, če se deduje po normalni poti/po smrti, pa 1 dedni red ne plača davka, bolj ko je daljne sorodstvo višji je davek. To je najbolj, da se pozanimaš na davčni upravi kako je s tem, ker so hakelci.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
25.9.2008 9:05:45   
katy82
Jutro mačkice

Vidim da je govora o dedovanju,na to se res ne spoznam tko da tud komentirat nimam kej.Naty se pa tvoje zgodbe spomnem k si jo enkrat napisala ko smo ble še noseče in sm bla ful šokirana.Važno da si ti dobra mamica svojemu sinku,ki ima 8200guser posted image je pa res velik fant.

Aurorauser posted image za kakanje,kolk časa nam bo to še edini smisel v lajfuuser posted image user posted image

Edina a maš za princesko kako zimsko vrečo al kako jo zamotaš v tem mrazu?

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

Neposredna povezava do sporočila: 2465
25.9.2008 9:07:04   
Estrella*
pa še to; če bo šlo po naravni poti dedovana, tvoj dragi ni upravičen dedovanja po teti, ker ima le ta svoje otroke in dedujejo oni. Če bo napisana darilna pogodba in ko bo teta umrla, se bo lahko na zahtevo dedičev ta pogodba  oz. darilo vrne in upošteva pri dedišćini v primeru, da bodo ostali dediči prikrajšani za nujni delež. Enako velja, če je oporočno dedovanje.

Neposredna povezava do sporočila: 2466
25.9.2008 9:07:41   
tilči

če sem prav razumela se gre za vnuka tete tvojega dragija? Vnuk je 2 dedni red in lahko deduje oz. zahteva nujni delež le v primeru, če je njegova mama/oče torej hči/sin od tete pokojni. Takrat nastopi uvedeno dedovanje. Dokler je hči-sin živ, vnuk ne more ničesar zahtevat.
Davek na darlino pogodbo se plača mislim, da na vrednost, ki je postavljena v pogodbi, če se deduje po normalni poti/po smrti, pa 1 dedni red ne plača davka, bolj ko je daljne sorodstvo višji je davek. To je najbolj, da se pozanimaš na davčni upravi kako je s tem, ker so hakelci.

njen sin je že pokojni, torej je bolje, da naredimo darilno pogodbo, ker potem njemu nič ne pripada,če sem prav razumela?Kako pa je s prodajno pogodbo, če ti je kaj znano?

< Sporočilo je popravil tilči -- 25.9.2008 9:11:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 2467
25.9.2008 9:14:17   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Poročilo z G pregleda: MV izgleda zelo dobro, ni videti kakšnih sumljivih sprememb, zdravnica mi je vzela ponoven bris in moram na kontrolo čez 6 mesecev. Lepo mi je tudi pojasnila, da takšen izvid (PAP C3) ne zahteva nobenih drastičnih posegov, za odščip je še prezgodaj sploh govoriti, stanje se mora le redno spremljati, da se potem ukrepa, če se poslabša, kar pa niti ni nujno, da se bo.

Dedovanje: kasso, vem, da je tvoja situacija precej žalostna. Pri meni so stvari bistveno drugačne: bom povedala po domače: če ga tip namoči in to še celo v zakonu, potem pa se rodi njegov otrok, nima veze, koliko je on sam imel stikov z njim oz. ga je brigalo za lastnega otroka, otrok je v vsakem primeru neposredni dedič. Jaz mu nisem storila žalega, on pa meni hmmmmmm... user posted image  No, direktno žalega ne, je pa dolžan zavedati se, da njegov drugi otrok ni edini, ima še prvega otroka.
edinaos, sem se odločila, da če bo prišlo do takšne situacije, se dediščini ne bom odpovedala. Je pa res, da obstajajo finte, s katerimi lahko moj fotr "zaščiti" svoje interese, da vse dobi drugi otrok.
Naty*, tvoje razmišljanje popolnoma razumem in podpiram - veš, meni je najbolj ostalo v spominu, ko sem bila v srednji šoli in smo bili na sodišču zaradi zahteve po zvišanju preživnine in je moj fotr samo klobasal, da ima njegov drugi otrok slab vid in koliko ga stanejo očala, pa njegovi treningi... Kaj pa jaz??! Tudi jaz imam slab vid (že takrat sem imela na vsakem očesu -5) in mi je morala mami sama plačevati za očala (zaradi visoke dioptrije sem potrebovala stanjšana stekla z antirefleksnim nanosom, draga kot žafran, da ne govorim o kontaktnih lečah), tudi jaz sem se ogromno ukvarjala s športom, ampak sem morala aktivno udejstvovanje opustiti zaradi denarja... Ne vem, kako težko je enim razumeti, da otrok ni nič kriv, če gredo starši narazen in da še vedno ostaja otrok od obeh! In je treba za njega skrbeti!
ok, zdaj sem se jaz razpenila user posted image  Menjam temo!

Taula, daj, bom še jaz zatežila za fotko user posted image

aurora28, kul gugalnik user posted image

Anitka: čakam na fotke Dona in fasade - ko šljivi fasado, psa hočem videt user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 25.9.2008 9:16:51 >

Neposredna povezava do sporočila: 2468
25.9.2008 9:15:44   
špelin@
Najlepš je bilo, ko sta se dve hčerki po očetu odrekli vsega in pustili mami. Vsaj neki kar mi je ostalo v lepem spominu.

V takem primeru bi se jaz tudi, saj bi itak potem dedovala po mami.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
25.9.2008 9:19:17   
špelin@
Pri nas je 4 st in niti pod razno ne grem na kak sprehod, pa ne zaradi mraza, ampak sem zaspanaaaaaaa. Alja je to noč tako natanko spala , kot bi čakala na vsak naš gib in potem jamrala. Zbudila se je okoli3h , sem jo dala zizat, pa ji ni bilo tolk do tega, bi se pa ona kar pogovarjalauser posted image user posted image user posted image Ko je zaspala nazaj jetrajalo dobre pol ure, ob 6h ponovno auf na zizo, spet ni bilo nič in je HB zaspala. Ob 7h sem jo slišala nekaj jamrat, sem pa kar šla dol, da je ne motimuser posted image  Jest ponoč ni hotla, bi imela pa zabavo. Bom spal z njeno prvo rundo spanja.

Joj, tudi naš mali je danes ponoči obupno slabo spal, se mi kar rola od utujenosti user posted image user posted image  Nekaj ga je zafrkaval zabit nosek, potem je bil vmes parkrat čisto buden in bi se pogovarjal, stankal je pol deci vode, celo flaško mleka, se vmes 2x krepko us.r.al,... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2470
25.9.2008 9:21:48   
jana81
dobro jutro, če sploh lahk rečem da je dobro. Sem čist user posted image

jana a ti si čist nehala dojit? Ker takrat ko smo ble v Celju, si še dojila ane? Se mi je pa ponoči sanjalo o tebi in Nejcu user posted image . Sicer ne vem kaj je blo, sam vem, da smo se srečale user posted image .

NE NE, JST ŠE POLNO DOJIM, ups vlke črke, sam ker se mi zbuja ponoč na 2 uri, sem hotla probat AM.
No pa da povem, včeri je pojedel 120 Novalaca nočne formule, spal je do pol enih, ko slišim da bruha, in ga pogledam in je zbruhal cel obrok, sem se tk ustrašla , sem ga kr ven vzela, pa je še kr bruhal, pol sem ga preoblekla, lubi mu je postlo preobleku, in sem ga zraven sebe ležat, no pa je potegnu zizo in ko sva podirala kupčka je spet vse zbruhal, in pol sem bla cela panična, kaj mu je, pa še tak žalostno je godel zraven.
Potem sva počakala pol ure in sva se spet dojila, pol pa sploh nisem podirala kupčka, pa je zaspal.
Ne vem a je možno da mi ne prenaša AM, ker mi je že zadnjič po Aptamilu bruhal ?

No v glavnem spet sem vrgla stran 10€ za AM, ker mu ga ne dam več, se mi je preveč smilu včeri.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
25.9.2008 9:22:05   
špelin@
Estrella*, koliko časa je Alja po rota cepljenju veliko kakala??

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Najprej bi voščila mojemu sončku Galu in Brini za dopolnjene 4 mesece.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem čestitkam user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
25.9.2008 9:26:38   
špelin@
špelin@: sorry sem pozabila, a ti si svojega princa cepila za rota? a zato tolk kaka? ker moja je tudi začela na veliko kakat, od kar je tist cepiv  spilauser posted image .

Ja, očitno po drugem odmerku rota cepiva toliko kaka... Ampak že dolgo traja tole s.r.anje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2473
25.9.2008 9:27:42   
Estrella*

njen sin je že pokojni, torej je bolje, da naredimo darilno pogodbo, ker potem njemu nič ne pripada,če sem prav razumela?Kako pa je s prodajno pogodbo, če ti je kaj znano?

Če naredita prodajno pogodbo za vsoto, ki je dejansko vredno zemljišče, potem vnuk ne more nič.

Darilno pogodbo, pa lahko ob smrti tete, vnuk zahteva nazaj, če je prikrajšan za nujni delež. To pomeni, če teta nima drugega premoženja kot to parcelo, ki bi ga vnuk prejel, bi on lahko zahteval, da se darilo vrne ali pa bi zahteval, da se izplača nujni delež iz tega naslova. Torej, darilna pogodba vam ne bo nič koristila, če ni še kakšnega drugega premoženja. Nujni delež je pa polovico od zakonitega. Če je vnuk edinec, otem bi nujni delež znašal 1/2 celotne dediščine, če pa ima brata, sestro, bi bil 1/4 , oz 1/8.....odvisno koliko je dedičev.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
25.9.2008 9:31:50   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana
imamo nočne. ne vem, kaj je z našo Taro. ponoči se mi zbudi 3x in hoče jest. in poje nekje 350ml vse skup. user posted image čedalje bolj lačna je. zdaj ej začela res veliko jest. tko da mi zihr dnevno poje 700ml. ali še več. ne vem. prej ej pa tako malo pojedla in se tako redila. zdaj je tud že tko velika. nekje 65cm in mogoče zato več rabi.

glede krčkov, nisme več sigurna, da jih ima. mogoče je samo taka tečka. in se ponoči zvija v sanjah ali pa ker se je naveličala spat. ne vem. ker ko se zbudi, se smeje, brca..

Tudi naš ima take fore, očitno gre za eno čudno obdobje, kaj jaz vem... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika
Taja jo je navdušila ona pa njo zmozgala in zdaj panča...user posted image  Uf sem dobila spet pametnih ali kakor razumeš nasvetov...user posted image

Kakšne pametne nasvete ti je pa dala???

To tudi mene zanima user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Katina
špelin@, so pa tvojga včeraj namatrali  . Upam, da ni nič hujšega in bokmalu fit.
Super, kar pridi drug teden (kar na zajtrk), razen v četrtek imam dopoldan zobarja in ne bo šlo. Držim pesti, da boš dobro opravila danes.

Dala na znanje user posted image  Ti javim.

Tako, več pa ne utegnem kometirat, zato pozdravčki še vsem ostalim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?