Naty*
|
Bom še js hitr neki stvari pokomentirala (kar se spomnim za teh 10 strani nazaj), dokler se moja fanta crkljata . špelin@ js mam situacijo kot ti, sam da je pri meni tko z mami, ne z atijem. Čeprav je naredila še bolj grdo, kot da me samo ne bi pogledala, ampak ta tema je bolj za pogovore v živo, da ne bom utrujala (sicer pa nekaj že tudi veš). No ona je precej premožna in js sm se odločla, da se ne bom odpovedala niti pikici tistega, kar mi po zakonu pripada. Če nimam od nje nič zdaj oz. nisem imela, dokler sem jo rabila, bom vzela pač kasneje. Sicer se boš ti odločila za sebe, js vem, da se bom tako . Tud tebe nima kej vest pečt, če se boš tko odločla. Ne po zakonu, ampak po življenjskih pravilih bi ti pripadalo, da maš atija, če se te je pa odrekel, pa odnesi vsaj tisto, kar ti po zakonu pripada . kodrana pri nas so krči večinoma ponoči, včasih pa tudi čez opoldne med spanjem. Je pa tko, da ko ga zvija, se zbudi in se joka tolk, da se ga sploh ne da potolažit. Parkrat se je pa zjutraj zgodilo, da se je zvijal in premetaval še med spanjem, zbudil in začel jokat, ko sva prišla pa v dnevno (med igračke) se bi pa on igral in smejal . Kaka pa enkrat na tri ali štiri dni. Takrat nakaka fuuul, je pa ene take gostote kot zenf in velikokrat sluzasto. Večinoma ga ful zvija, pa se matra, pol pa prdi. Kar se pa količine hrane tiče, sem pa js včeri v bolnici ugotovila (tehtanje pred in po dojenju), da mi od jutra do večera poje približno 700ml, pol se pa do jutra še trikrat dojiva, tko da prideva do pribl. 1150 . Je pa tud velik 65 pa ma okrog 8200g. Očitno so naši hrošči res tolk veliki, da rabijo tolk več hrane. kasso super za likanje !! A veš, da je Žan tud dons nenormalno veliko spal, sm bla kr šokirana .