|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
24.9.2008 19:20:05   
hijenca
Halo halo!

Vidim, da me nihče ni pogrešal user posted image user posted image , ker cel dan nisem mogla za računalnik, je nekaj štekalo in ni bilo nič s čvekanjem.

**** hvala za obrazložitev glede Ramadana. To bi jaz zdaj rabla, da bi imela pravi vzrok se postit, ne pa da se širim.user posted image

Bila sem zopet v šopingu, danes sem si kupila za oblečt, ker nimam s čim it na abrahama v soboto.

Zdaj pa šibam čmrleka kopat, pa spat spravit. Potem pa pride danes za spremembo user posted image . Sem mogla ostalim ljubčekom odpovedatuser posted image user posted image , HB da se ati najavi user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
24.9.2008 19:48:11   
aurora28
Bravo Naty in Žan user posted image user posted image user posted image .

Gal ni še nič kakal in sem šla v lekarno in so mi svetovali svečke, ker sirup Lactecon se bolj svetuje in priporoča za otroke, ki so redno zaprti, saj je učinek sirupa lahko po 2 ali treh dneh. Dobila sem svečke, pa me zanima kako globoka moram vstaviti svečko?

Anitka na računu ne piše nič drugega kot gugalnik 20686, je pa kupljen v Lesnini. Mogoče če tja pokličeš in vprašaš za proizvajalca.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
24.9.2008 20:18:09   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Bravo Naty in Žan user posted image user posted image user posted image .

Gal ni še nič kakal in sem šla v lekarno in so mi svetovali svečke, ker sirup Lactecon se bolj svetuje in priporoča za otroke, ki so redno zaprti, saj je učinek sirupa lahko po 2 ali treh dneh. Dobila sem svečke, pa me zanima kako globoka moram vstaviti svečko?

Anitka na računu ne piše nič drugega kot gugalnik 20686, je pa kupljen v Lesnini. Mogoče če tja pokličeš in vprašaš za proizvajalca.

Svečko predhodno malo zmehčaj(z rokami), jo namaži s kremo za ritko , noge potegni navzgor in vstavi čim globlje, da svečka spolzi v črevo. Kako minuto drži ritnici skupaj, da je ne bi iztisnil.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
24.9.2008 20:21:50   
aurora28
Vse sem naredila tako kot si napisala, ravno globoko je ne morem potisniti, ampak ni prišla nazaj ven, je pa fora ta, da sva nekaj časa z Galom še ležala na previjalni in ni bilo nič, sem ga pa sveže previla in oblekla v pižamco in je zaspal. Kaj pa zdaj??? 

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
24.9.2008 20:44:20   
Estrella*
Aurora, če je zaspal nimaš kaj. Ni nujno, da bo svečka delovala takoj, čeprav piše v min. Lahko tudi šele jutri ali pa boš morala dati jutri še eno, da bo učinek. Ti ga najbolj poznaš kako je če je rita v kakcu. Naši kar paše in se nič ne pritožuje, pa z rito tud ni pol problemov. Če je pa Gal nagnjen k vneti riti, bi ga pa malo ovohavala vsake toliko časa in ga potem previla, če kaj narine.-

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
24.9.2008 20:54:06   
aurora28
Zaenkrat se še ni pokakal, če ne bop do jutri nič, mu bom še jutri dala eno svečko. Sem pa brala na forumih, da so ženske dajale malčkom zelo sladek komarčkov čaj in je zelo pomagalo. Bom jutri zjutraj še to probala. Sploh nevem kaj ga je tak zaprlo, mogoče hruška, verjetno pa gre za vse skupaj, ko sva začela z uvajanjen GH.

Neposredna povezava do sporočila: 2431
24.9.2008 20:54:33   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

DOBRO JUTRO..

Jst ne vem kaj je zgodilo z mojim user posted image , ampak čez dan mi je na 3 ure, ponoči pa na 2, in to je zdej že postal standard. Sem včeri šla kupit nočno formulo Novalaca, pa bom danes dala, da vidim če bo kej več spal.
Sem tud iskala včeri rižolino za po 4.mesecu, pa ne vem al sem blond al ga res nisem našla. Pol sem pristala na sadnih kosmićih od Novalaca.

ej, kot bi opisovala mojo user posted image . že cel september mi ga tako sračka (ponoči je na 2 uri) + prej je takoj zaspala brez dude, sedaj pa ji je treba dudo držat in čakat da zaspi.user posted image  upam da ćimprej mine to obdobje.
jaz sem najprej povezovala to zbujanje z odhodom na morje, ma zdej pa to že malo preveč časa traja.
razmišljala sem tudi o AM, ma pol sem to idejo zavrgla, saj imam svojega mleka zadosti. dokler mi priteče z joške ko jo stisnem, bi moglo Anejo zadoščat. tudi rižolino sem imela že v mislih, pol si pa mislim da kaj čem s tem.
poročaj o rezultatih prosim, me res zanima če ti bo kaj več spal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
24.9.2008 21:05:26   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Zaenkrat se še ni pokakal, če ne bop do jutri nič, mu bom še jutri dala eno svečko. Sem pa brala na forumih, da so ženske dajale malčkom zelo sladek komarčkov čaj in je zelo pomagalo. Bom jutri zjutraj še to probala. Sploh nevem kaj ga je tak zaprlo, mogoče hruška, verjetno pa gre za vse skupaj, ko sva začela z uvajanjen GH.

Aurora, vem kako te to nekakanje lahko spravi ob živce.Pri nas je bila stalna praksa. Sedaj ko ji uvajam GH, pa kaka od 1-3x dnevno kot profesoruser posted image  Ji pa nisem dajala še hruške. Si mu dajala banano, ker ta rada zapira???

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
24.9.2008 21:05:46   
Taula
Jaz sem tudi to imela...pa je spala dalj časa..kako uro, dve več.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
24.9.2008 21:08:02   
tilči
Jana...pri nas smo sprobali nočno formulo Novalaca, pa ni nič pomagalo. Upam, da pri vas ne bo tako.

Sem brala o eni mladi punci iz Celja, ki bo januarja rodila in so ji starši zavrnili pomoč. Sedaj njena prijateljica v njenem imenu prosi, če ima katera kakšna oblačila in igračke odveč. Če katero zanima, imam naslov. Jaz sem že nekaj stvari pripravila, da ji pošljem.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
24.9.2008 21:13:44   
Taula
Glede posedanja....jaz sem danes vprašala fizioterapevtko. Mi je pokazala kako naj bi sedel otrok (tudi tak, ki ne obiskuje RA)dokler ne more sam samostojno sedeti. Tako da ga daš v naročje in poležeš nase ni najbolje. Fino je da ga daš npr. z ritko na levo nogo, potem pa zg. del telesa zarotiraš naravnost, da gleda naprej, ritka pa je posedena na tvoji nogi, nogice otroka so pa čez tvojo nogo. Jao sem čudno napisala touser posted image  Bistvo je da je hrbet v tem položaju raven in da je teža bolje obremenjena. Naša žabi je prav uživala ko je tako sedela.user posted image  Drugače je bila pa ful pridna, in je ful napredek v 14 dneh, tako da bova še hodile privat, ker tole na dva meseca mi je bedno. V tem času lahko jaz ful zajebem.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
24.9.2008 21:14:08   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

DOBRO JUTRO..

Jst ne vem kaj je zgodilo z mojim user posted image , ampak čez dan mi je na 3 ure, ponoči pa na 2, in to je zdej že postal standard. Sem včeri šla kupit nočno formulo Novalaca, pa bom danes dala, da vidim če bo kej več spal.
Sem tud iskala včeri rižolino za po 4.mesecu, pa ne vem al sem blond al ga res nisem našla. Pol sem pristala na sadnih kosmićih od Novalaca.

ej, kot bi opisovala mojo user posted image . že cel september mi ga tako sračka (ponoči je na 2 uri) + prej je takoj zaspala brez dude, sedaj pa ji je treba dudo držat in čakat da zaspi.user posted image  upam da ćimprej mine to obdobje.
jaz sem najprej povezovala to zbujanje z odhodom na morje, ma zdej pa to že malo preveč časa traja.
razmišljala sem tudi o AM, ma pol sem to idejo zavrgla, saj imam svojega mleka zadosti. dokler mi priteče z joške ko jo stisnem, bi moglo Anejo zadoščat. tudi rižolino sem imela že v mislih, pol si pa mislim da kaj čem s tem.
poročaj o rezultatih prosim, me res zanima če ti bo kaj več spal.

Upam , da bo kaj pomagalouser posted image user posted image user posted image  Sem pa nekje brala, da količina hrane ni pogoj za dolgo spanje. Otrokov želodček več kot dobrih 200ml ne mora naenkrat spravit. Torej, bo težko popil toliko mleka, da bo zdržal celo noč. Naša Alja in Andraž se nista hranila ponoči, pa sta si bila ful različna(Andraž je veliko jedel, Alja pa malo)user posted image Torej, kje je logika??
Mogoče je pa to znak, da otroku mleko ne zadostuje več in bo treba na bolj kalorično hrano. 

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
24.9.2008 21:19:30   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Glede posedanja....jaz sem danes vprašala fizioterapevtko. Mi je pokazala kako naj bi sedel otrok (tudi tak, ki ne obiskuje RA)dokler ne more sam samostojno sedeti. Tako da ga daš v naročje in poležeš nase ni najbolje. Fino je da ga daš npr. z ritko na levo nogo, potem pa zg. del telesa zarotiraš naravnost, da gleda naprej, ritka pa je posedena na tvoji nogi, nogice otroka so pa čez tvojo nogo. Jao sem čudno napisala touser posted image  Bistvo je da je hrbet v tem položaju raven in da je teža bolje obremenjena. Naša žabi je prav uživala ko je tako sedela.user posted image  Drugače je bila pa ful pridna, in je ful napredek v 14 dneh, tako da bova še hodile privat, ker tole na dva meseca mi je bedno. V tem času lahko jaz ful zajebem.

A lahko narišeš???user posted image  Ni mi jasno kako jo zarotiraš???

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
24.9.2008 21:23:42   
Taula
Jaz razlagam obupno vemuser posted image  Torej z ramo se dotika tvojih prsi...nato jo primeš pod pazduho..se pravi čez njen prsni koš in jo zarotiraš..obrneš da gleda naprej. Ob tem se malo še nagne na desno (če sedi na tvoji levi nogi)...tako da gleda naprej, hrbet tvori pa ravno linijo. Bom jutri žabi slikala popoldne v tem položaju, če se bom spomnila, ker ne znam razložitiuser posted image  Čist simpl je v glavnem.

Neposredna povezava do sporočila: 2439
24.9.2008 21:30:58   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Jaz razlagam obupno vemuser posted image  Torej z ramo se dotika tvojih prsi...nato jo primeš pod pazduho..se pravi čez njen prsni koš in jo zarotiraš..obrneš da gleda naprej. Ob tem se malo še nagne na desno (če sedi na tvoji levi nogi)...tako da gleda naprej, hrbet tvori pa ravno linijo. Bom jutri žabi slikala popoldne v tem položaju, če se bom spomnila, ker ne znam razložitiuser posted image  Čist simpl je v glavnem.

Taula tudi jaz čakam slikco.user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
24.9.2008 21:33:40   
jana81
ja upam da bo spal vsaj 4 ure v prvi rundi..sej naš nikol ne poje več kot 130 ml, tud zdle sem mu pripravila 180 ml, pa je pojedel 120 ml...tak da res ne vem več kaj naj še naredim...vsaj eno noč bi se rada naspala..

Sej mu dajem čez dan kašice, pa poje recimo 8 žličk, a naj mu dajem še pred večernim obrokom ??

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 2441
24.9.2008 21:45:13   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

špelin@ js mam situacijo kot ti, sam da je pri meni tko z mami, ne z atijem. Čeprav je naredila še bolj grdo, kot da me samo ne bi pogledala, ampak ta tema je bolj za pogovore v živo, da ne bom utrujala (sicer pa nekaj že tudi veš). No ona je precej premožna in js sm se odločla, da se ne bom odpovedala niti pikici tistega, kar mi po zakonu pripada. Če nimam od nje nič zdaj oz. nisem imela, dokler sem jo rabila, bom vzela pač kasneje. Sicer se boš ti odločila za sebe, js vem, da se bom tako user posted image  . Tud tebe nima kej vest pečt, če se boš tko odločla. Ne po zakonu, ampak po življenjskih pravilih bi ti pripadalo, da maš atija, če se te je pa odrekel, pa odnesi vsaj tisto, kar ti po zakonu pripada user posted image .

Samo omenila bi možnost, kako lahko ostaneta še brez tistega, kar vam pripada po zakonu oz. nujnega deleža. V primeru, da oče ali mama sklene z nekom, ni nujno da je sorodnik, pogodbo o dosmrtnem preživljanju in jo le ta tudi izvaja, se lastništvo ob smrti prenese na to osebo. Nujnih deležev ni, ampak lahko le s tožbo poskušaš tako pogodbo razdret. Naty nočem morit, ampak ti le želim povedat, da če ima tvoja mama s kakšno osebo tako pogodbo, boš zelo zelo težko prišla do nujnega deleža...da ne bi bila kasneje preveč razočarana. No, upam, da tvoja mama ni tako bistra, da bi sploh kaj takega sklepala.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
25.9.2008 7:24:47   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

špelin@ js mam situacijo kot ti, sam da je pri meni tko z mami, ne z atijem. Čeprav je naredila še bolj grdo, kot da me samo ne bi pogledala, ampak ta tema je bolj za pogovore v živo, da ne bom utrujala (sicer pa nekaj že tudi veš). No ona je precej premožna in js sm se odločla, da se ne bom odpovedala niti pikici tistega, kar mi po zakonu pripada. Če nimam od nje nič zdaj oz. nisem imela, dokler sem jo rabila, bom vzela pač kasneje. Sicer se boš ti odločila za sebe, js vem, da se bom tako user posted image  . Tud tebe nima kej vest pečt, če se boš tko odločla. Ne po zakonu, ampak po življenjskih pravilih bi ti pripadalo, da maš atija, če se te je pa odrekel, pa odnesi vsaj tisto, kar ti po zakonu pripada user posted image .

Samo omenila bi možnost, kako lahko ostaneta še brez tistega, kar vam pripada po zakonu oz. nujnega deleža. V primeru, da oče ali mama sklene z nekom, ni nujno da je sorodnik, pogodbo o dosmrtnem preživljanju in jo le ta tudi izvaja, se lastništvo ob smrti prenese na to osebo. Nujnih deležev ni, ampak lahko le s tožbo poskušaš tako pogodbo razdret. Naty nočem morit, ampak ti le želim povedat, da če ima tvoja mama s kakšno osebo tako pogodbo, boš zelo zelo težko prišla do nujnega deleža...da ne bi bila kasneje preveč razočarana. No, upam, da tvoja mama ni tako bistra, da bi sploh kaj takega sklepala.

To je res, kar je napisala kasso. Jaz sem z mamo imela sklenjeno pogodbo o dosmrtnem preživljanju in je bilo celotno premoženje izklučeno iz dediščine.To je odplačna pogodba. Če se ta pogodba dosledno izpolnjuje jo je nemogoče izpodbit, če pa je narejena provizorično, se jo da, vendar mora človek v civilno tožbo. Je pa en hakelc. Npr., da je premoženje ocenjeno na 100 000 eur in če s svojim delom nisi" odplačal" te vsote, potem lahko ostali dediči zahtevajo nujni delež na neodplačan del.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
25.9.2008 7:31:59   
Naty*
Jutro!

Mi spet nismo spali tolk mirno kot v bolnici, ampak ajd... to je zdej že itak navada, ni blo pa HB krčev. Zdej se je mali po treh dneh še pokakal, zdej pa bo user posted image .

jana a ti si čist nehala dojit? Ker takrat ko smo ble v Celju, si še dojila ane? Se mi je pa ponoči sanjalo o tebi in Nejcu user posted image . Sicer ne vem kaj je blo, sam vem, da smo se srečale user posted image .

kasso ja dejansko je moja mami dost pametna in dost žleht, da bi lahko sklenila tako pogodbo. In tud bi blo zelo verjetno, da bi jo, ker ima njen mož tri hčerke od prej, mami mene, skupi mata pa eno hčerko. Kar pomeni, da bi se tko najbolje rešila vseh štirih otrok od prej. Ampak če bo to naredila ni panike... sej se ne gre za to, da bi js na vsak način kej hotla in v tožbo se sigurno ne bi spuščala. Če bi blo pa dedovanje čist normalno z nujnimi deleži, se pa ne bi odrekla, tko sem mislila. Obremenjevat se pa ne mislim s tem, sej sem rekla... takrat, ko punčka najbolj rabi mamico je nisem imela, tko da njenega nič ne rabim. Če pa bo, se pa ne bom branila ane...user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
25.9.2008 7:36:28   
Anonimen
JUTRO,

o spanju ne biuser posted image

Naty: lepo da ste doma, pa čim prej sporoči krvne razultate.

špelin@: a je skrivnost, kako se boš odločila glede dedovanja? Sprašujem iz firbca, ker je moj dragec v podobni situaciji. Jaz itak ne potrebujem denarja od njegovih staršev, tako da se naj kar sam odloči kaj storiti, pri nas je v vprašanju 3 sobno stanovanje.

estrella: vidim, da kar obvladaš to dedovanje, ti bom poslala ZS, da tukaj ne smetim, pa če boš imela čas mi odgovori.

Jana: kako ste spali z novalakom?

aurora: ste se pokakali?

Jaz sem svoji en dan dala  pred spanjem kašico od korenčka, pa je polovico  snedla, sem mislila da bomo fuuul spali. Ja vrajtuser posted image . Čez 5 min se mi je zbudila, in zizala kot norauser posted image user posted image .

Sem pa začela drugačen trik in sicer malo dam spat ob 20-21h, potem pa jo kar ob 24h zbudim dam na joško, in imamo mir vsaj z hranjenjem do 5-6h mir, seveda pa je tu še nadležna duda, ki jo včasih ceeelo noč popravljam.

Joooj greve ven na ta mraz......bzzzzzz......

Neposredna povezava do sporočila: 2445
25.9.2008 7:41:43   
Estrella*
No sem se spomnila, da je obstaja še ena varianta kako ostaneš brez nujnega deleža:

1. pogodba o dosmrtnem preživljanju ali pogodba o preužitku. Pri prvi pride premoženje v last preživljalca v trenutku smrti preživljanca, pri drugi pa že ob podpisu pogobe.

2. v primeru, da je dedič skrbel za osebo po kateri deduje, lahko le ta zahteva zmanjšanje nujnih deležev ostalih dedičev, lahko pa doseže, da jih sploh ni, če prikaže sodišču, da je le on skrbel za to osebo.Seveda rabi priče, ki pričajo v njegovo korist.

Ne mi zamerit, vendar sem jaz zelo občutljiva kar se tiče teme dedovanja, ker bi sama imela lahko celo štalo in sem morala naštudirat celotno pravo o dedovanju, da sem prišla do nečesa, kar mi je pripadalo ne samo po zakonu , ampak tudi drugače. Moram pa povedat, da je naš sodni sistem en velik šit tako, kot zdravstvo in ko bereš zakone, vidiš, da podpira barabe. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2446
25.9.2008 7:42:24   
Anonimen
Naty: 8200 g, bravo Žankouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2447
25.9.2008 7:54:05   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Naty: 8200 g, bravo Žankouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image aneda, sej pol je tud jasno, zakaj tolk je!

< Sporočilo je popravil Naty* -- 25.9.2008 7:55:48 >

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
25.9.2008 7:54:41   
Anonimen
Estrella: imaš ZSuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2449
25.9.2008 7:54:44   
Naty*
Estrella tud js sm zaradi moje mami ostala brez stanovanja, ki bi moralo biti moje in takrat sem poskusila (seveda po pravni poti) vse možno, pa nisem mogla nič. Tko da vem kaj misliš... sodni sistem je v k... (vem iz prve rokeuser posted image ). Pri nas itak ni važno, kako prav imaš, ampak kako dobrega odvetnika imaš. Takrat ko se mi je to dogajalo, sem bila stara 18 let in brez takih izkušenj kot jih imam sedaj. Zdej se mi pa ne da... porihtala sem si življenje brez nje in nimam energije, da bi jo trošila za njo, ker je ni vredna. Eh to so dolge zgodbe user posted image ...

< Sporočilo je popravil Naty* -- 25.9.2008 7:55:35 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?