Februarka08
|
Jutro Moja noč je bla... ma sej sploh ni blo noči vsaj zame... spala nisem NIČ... ko sva šla spat, je mela Larisa spet 38.1 vročine... potem sem vstala ob 00.00 in ji šla mert... pri tem sem jo valda zbudila potem sem se pol ure matrala da je nazaj zaspala... je mela 37.8... grem v posteljo, študiram kaj nej ji nardim in se spomnim, da je v knjigici pisal, da morajo z vročino čim več pit... in ji grem čaj narest - sem ji ga dala kar v spanju in je ful lepo pila... grem nazaj ležat, čez 1 uro spet vstanem, jo šlatam, se mi je zdela ful bolj hladna že no, tako sem vstala še x.... ker se je skoz muvala, stokala... vsak njen gib sem danes slišala zbudila se je ob 7.10, sem jo mal kasnej vzela k sebi, zmerim 37.4 , se podojiva, pocartava, še enkrat merim - 36.8 končno joj, kaj bo z mano, ko bo res kaj bolana jest sem že zdej čist preč, pa je bla sam reakcija na cepivo mah, vse smo mel na kupu - cepivo in 2 zobka Upam, da mi vas uspe kaj prebrat, še prej pa eno ?: Kakšne termometre imate za svoje ? Jaz sem ji merla pod pazduho, ji morm potem ful skup držat in to traja in traja... ni čudno da pop**** dobiva obe... sem rekla, da grem takoj zjutraj po ušesnega v lekarno