Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Js še pa ene nisem uspela do konca prebrat
Mislim, da mi ne bo ratalo še kake dodatne knjige prebrat. Edin kaka knjiga o negi bi bla fajn - tud za pol, po porodu.

Se sama tud spravlam mal več brat, pa ne samo trenutno aktualne teme, ampak kak fajni roman bi mi tudi pasal. Moram še izkoristiti zadnje proste tedne, pol pomoje ne bo časa niti volje brati takšnih in drugačnih knjig, pa da članarino za knjižnico tudi malo izkoristim.
Sem sicer nameravala počakati s tem in kupiti po potrebi, ampak sem se pol kr odločila, da mi bo v vsakem primeru prišla prav, dojit tak al tak nameravam, pa če bo šlo "zlepa ali zgrda".
so že urejene, en kupček cotk je še za zlikat in zložit v omaro, pa počasi si bom na kup zložila stvari za v porodnišnico, pol pa samo še čakam in uživam v brezdelnih dneh. Juhuuuu.... Potem pa upam, da moja ne bo toliko zamujala kot pri mbd0411.
Menda samo, ko na ctg ugotovijo kake neugodnosti za bebiko, takrat pospešijo??
s tvojim? Nekaterim uspe pospešit porod
Upam, samo da se je že začelo kaj dogajati. Vam javim, če prva zvem!