|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prstek v pesti
28.10.2008 10:35:34   
polma
hojla!

V RA smo dobili vaje za našega fantka. Ima motnje mišičnega tonusa s slabo kontrolo glave. Mišični tonus je višji v desnih okončinah. Prej je delal pest in desno rokico zavijal nazaj. Potem se je lepo popravljalo, zdaj pa je spet se precej poslabšalo.
Pa bomo zrihtali, tu ni nič spornega. Imam pa eno vprašanje-prošnjo.

Desno pest je odprl, lepo se opira na roko-prej je imel ves čas pest ali pa figico. Zdaj pa je prstke stegnil in ima na not spodvit palec. Trdo ga drži pod prsti, na silo itak ne delam z njim nobenih vaj. Ali obstaja kaka finta, kako mu palček ozavestiti da ga začne iztegovat normalno? Mislim finta v smislu-kot, ko pobožaš dojenčka po hrbtišču dlani, pa razpre pest.
Hvala za pomoč!

polma
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prstek v pesti
28.10.2008 14:51:11   
temboli1
Pozdravček,

moja punca je imela povišan mišični tonus v ramenih, pa v desni rokici je tudi imela noter spravljen palec.
Nam je pomagalo to, da sem se postavila pred ogledalo in sva potem skupaj tako naredili, da sva pritisnili dlan na ogledalo, to je bilo strašno zanimivo, in to da sva tapkali (tako kot ploskanje).

Ali pa da se poboža po obrazu, povlečeš nežno rokico od laskov navzdol po ličku, ali pa da ploskata v tvojo dlan in povlečeta rokico. Aja, pa božanje in masiranje palca, čim več, da ga bo pustil zunaj pesti.

Ali pa če mu daš žogo pod rokici in nežno povaljaš (tako da ima stegnjene roke naprej na žogi in razprte dlani).

Upam da bo kaj v pomoč.

Lp


(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Prstek v pesti
28.10.2008 17:03:38   
polma
temboli1, najlepša hvala!

(odgovor članu temboli1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?