Anonimen
|
¸ok, sej sem že polovico pozabila kaj sem hotela komentirat čevlji- nakup nas še čaka, ampak čakam, da mi rečejo da imam službo, ker je moj trenutno nima in ni denarja...... , no sej če bo sila jih bo pa že prej dobila plenice- je že od konca avgusta brez , pa je prej tudi imela obdobje, ko ni hotela več povedat, da je pokakana Ponoči ji še dam plenico, ker včasih je suha, drugič pa ne. Kahlica sameva, ne vem če je bila vsega skupaj 1 mesec v uporabi, no nekaj časa jo je imela namesto stola, ker je tako udobna . Nastavka za wc nismo kupovali, ker so jih v vrtcu naučili, da se držijo ko sedijo na školjki- meni bi bil ljubši nastavek, ampak Tinkara ga pa noče. frrrr- a bo še en oktobrček plastelin in barve- Tinkara riše z vsem, najrajši z mojimi markerji, če jih dobi v roke, drugače je pa pri vodenkah ali prstnih barvah potem ona direkt za v banjo. Plastelin imamo od Crayole, pa se tudi drobi- mogoče ker ga že od lanskega Novega leta šparam , pa še Tinkara ga to na prafaktorje razstavi.......
|