|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
12.11.2008 20:24:06   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Dali - sorry. In če ni skrivnost iz katerega konca Celja pa ste?? Mal me zanima, če je kakšna iz moje bližine, da bi lahk skupaj potem vozičkale, pa na kako kavo šle.............. v glavnem, da bi se imela s kom družiti (seveda s kakšno, ki ima otroka al pa ga pričakuje). Namreč od mojih kolegic še nobena nima otrok, in mi je potem kr mal zoprno.

No, Dali to bo sama odgovorila, user posted image jaz pa ti lahk povem, da sem iz Lopate. Sicer pa Celje ni veliko in se da komot zmeniti za vozičkanje kjerkoli pač. Tak, da nič ne skrbi, če trenutno nimaš nobene nosečke v neposredni bližini. Ko začneš z vozekom okoli šetat, se bo hitro kakšna našla ... user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
12.11.2008 20:26:02   
brkn83
no js pa ostrožnega.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
12.11.2008 20:26:02   
Dali*

cita: celje  -ostrožno

Tam boš imela družbo saj sta dve naši od tam oz. čisto blizu. Pa boste privozičkale do mene in bomo šle za Savinjo. Ali pa se boste pripeljale z avtom, kakorkoli že.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
12.11.2008 20:26:31   
Bethany

Ooo, še ena iz Ostrožnega?? FIno. user posted image Katja_p je tudi od tam, no jaz pa par km naprej. Skoraj sosede, hehe! Pol pa sploh ne bo problem skup vozičkat. user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
12.11.2008 20:27:37   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

aha sem našla.... sam še vedno ne vem kje je to.... sicer ni rečeno da pridem.... a bo katera pripeljala kakega otročička že s sabo?

Me jih bomo imele kar v trebuščkih. Ti pa lahko svojega s sabo pripelješ, seveda.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
12.11.2008 20:28:09   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Tam boš imela družbo saj sta dve naši od tam oz. čisto blizu. Pa boste privozičkale do mene in bomo šle za Savinjo. Ali pa se boste pripeljale z avtom, kakorkoli že.

Točno tako!! user posted image user posted image

Madonca smo danes aktivne tule gor. Komaj folgam brat in pisat... user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
12.11.2008 20:28:10   
brkn83
res je. vidim, da vas je pa le nekaj iz tega konca celja.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
12.11.2008 20:28:57   
Dali*
Mah, ogromno nas bo vozičkarc. Ni hudič, da se ne bomo skup našle. V Celju pa sploh, ko ni neko velemesto.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
12.11.2008 20:32:32   
_kathy_
heej...tudi jst sm za okol Savinje...sm z Otokauser posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
12.11.2008 20:33:48   
brkn83
no sej nas je kr neki, da bi lahk vozičakale ob Savinji. To je pa super.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
12.11.2008 20:35:52   
Dali*
No, smo se že vse zmenle, heh.
Bo potka za Savinjo preozka za vse nas, bomo mogle it v dveh vrstahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
12.11.2008 20:42:57   
m a j c i k a
Bethany: glede najnujnejših stvari, tudi jaz sem lani imela seznamček s foruma in vlekla zraven bedarije, kaj sem nujno rabla ob sprejemu, materinsko knjižico, zdravstveno izkaznico, fotoaparat in možekauser posted image ! Po porodu pa samo modrc za dojenje, ker mi je mleko kr curljalo in blazinice za dojenje, da se ni treba stalno spreoblačit tiste ljubke spalne srajčke, ki je sicer kar praktična, ja pa zobno ščetko in pasto, kremo in copate ter zokne, me je staršno zeblo v prste kljub neznosni vročini v sobi! In to je to!
Kar se pa hrane tiče, pa nisem niti enkrat pomisla na njo do zjutraj ko dobiš zajtrk. Drugače pa je z vodo, ker ti je ne pustijo piti zaradi bruhanja, celo po porodu mi je niso hotle dat, tak da sem z eno čistilko na skrivaj zakšeftala deci vode po požirkih, ej takrat mi je rešla življenje!!!
Vse ostalo od vložkov dalje pa tako dobiš tam,..............

Srečanje: žal imam mirovanje, ki ga tako prekršim dopoldan ko grem z malo princesko na en džiro po mestu, da se mal zmatra in grema pol skupi pančkat, tak da drugič, pa hvala za povabilo!!! Sploh pa mi centri nekak zadnji mesec ne dišijo preveč, ta zrak,.............bljak,..........

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
12.11.2008 20:46:32   
Bethany
Majčika: super za tale odgovor. Hvala!! Tudi jaz ne bom nepotrebnih stvari nosila s sabo. Imam en rukzak pripravljen in če ne bo šlo vse not, pol ostanejo določene stvari doma user posted image .

Ker pa je jutri moj uradni PDP, pa sem si zadala, da si kooončnooo spakam vse najnujejše stvari. user posted image

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
12.11.2008 20:50:31   
m a j c i k a
Bethany pametno, sam partnerja ne pozabit doma, tak al drugač ti bo prav prišel!!!user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
12.11.2008 20:56:43   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: m a j c i k a

Bethany pametno, sam partnerja ne pozabit doma, tak al drugač ti bo prav prišel!!!user posted image

user posted image user posted image Joooj, sam res! Njega pa si nisem dala na seznamček... He he he!! user posted image user posted image

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
12.11.2008 21:03:48   
brkn83
bethany -  in kako se kaj počutiš, ko pa bi jutri že lahko šla rodit??? No sej mogoče pa boš šla, nikoli se ne ve.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
12.11.2008 21:13:04   
Dali*
Grem...zdej pa res. Moj lubi pride iz rekreacije in mu grem pripravit pozno večerjo. Fižolovo-korenčkova mineštrčka s paštko in vaniljev puding. Sej pol ni čudn, da se samo redi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bibika24)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
12.11.2008 22:17:18   
Bethany

bethany -  in kako se kaj počutiš, ko pa bi jutri že lahko šla rodit??? No sej mogoče pa boš šla, nikoli se ne ve.

Glede na to, da nimam še nič posebnih znakov, da se bo kmalu začelo kaj dogajati, me na bližajoči porod zaenkrat spominja samo moj ticker. user posted image Tak ,da mi je misel na to, da lahko že ta vikend držim svojo štručko v rokah, prav neverjetna... res... Hkrati pa kooooomaaaaj čakam, da jo zagledam! Pa poskušam čim manj razmišljat o samem poteku poroda, razen seveda, da bo vse ok in hitro mimo. user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
12.11.2008 22:59:23   
katja_p
Ma, ste se spet razpisale user posted image

Ja, tud js sm iz Ostrožnega. Bomo lahk skup vozičkale user posted image

Jutri se vidimo, ne? Bethany, ti me prosim poklič, ko boš pršla iz CTG-ja. Če pa nameravaš kar direkt v P pa tud sporoč user posted image

Mi smo meli dans še tist sestanek s psihologinjo. Je bil zanimiv in hkrati mal beden, ker nismo zvedeli nč novega. Bilo nas je pa celih 5 user posted image  + 3user posted image

Dans mi je user posted image  ful dol tiščala in sm mela filing, kot da je že sred nožnice vse ... Pa tk brca, da nenormalno! No, sej kr naj počaka na december, to je njen mesec user posted image  Ampak občutek pa ni glih prijetn. Pa žgečka po mehurju, da morm kr na WC skakat in pol spravim iz sebe glih pol deci. user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
12.11.2008 23:00:44   
katja_p
Grem zdej v horizonrtalo, ker sm že kr utrujena user posted image  Je bil dolg in leteč dan user posted image

Nočko user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
13.11.2008 7:33:56   
Bethany
DOBRO JUUTROOO! Evo, spet sem prva tle gor, juhu! user posted image Danes sem za spremembo kr vredu spala, zdele se pa zrihtam in grem v laboratorij dat vodo, popoldan pa še na ctg.

Katja, ti javim ko pridem nazaj, (v vsakem primeru), pa se zmenima za naprej. user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
13.11.2008 8:51:51   
martka
JAZ SEM Z OTOKA in vom vozičkala za Savinjo- tudi.

sicer pa grem zdaj mal srajc polikat  POTEM PA NA TORTICO V ROMANSO!!!

čao se vidimo!

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
13.11.2008 9:03:22   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

DOBRO JUUTROOO! Evo, spet sem prva tle gor, juhu! user posted image Danes sem za spremembo kr vredu spala, zdele se pa zrihtam in grem v laboratorij dat vodo, popoldan pa še na ctg.

Katja, ti javim ko pridem nazaj, (v vsakem primeru), pa se zmenima za naprej. user posted image

Morgen!
Sej moraš nadoknadit za par dni,ko boš v porodnišniciuser posted image user posted image user posted image
a so ljudje okol tebe že kaj nestrpni?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
13.11.2008 9:08:17   
sonček85
jutro!
NAJ vas samo malo pozdravim in vam sporočim ,da danes uživajte na srečanju ,naslednjič pa upam ,da pridem

lepo se imejte pa čeprav je tako zaspano vremeuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
13.11.2008 9:08:32   
_kathy_
jutro še z moje strani!sm se glih napapala...pa priletela na forumuser posted image jao, dans sm taaak slab spala, sm se ponoči vstala, pa šla pralni pa sušilni stroj zalaufat pa mal cote zlagat...jao...zdj pa samo čakam, kdaj se bo moj piškecuser posted image zbudil in začel z jutranjo telovadbouser posted image user posted image ...
uuu tud martka je z otoka, superuser posted image
Bethany, še čakata da popapata tortico, potem pa oddrvita u P?user posted image user posted image
joj, men se zdi pa do mojga PDP še tkoooo dolg...upam, da bo kaj prej, bi potem rada čimprej šla na izpite...jao mam jst že načrte...
aja, a je kera od vas bla tu u CE u porodnišnici, na dnevu odprtih vrat?jst bi šla...da prej vidim kkšne so sobe pa tk...da me nau pol kapuser posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
photo
Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?