Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
). Jaz danes šibam še zadnjič pred porodom za vikend domov, naslednjič bom pa že v dveh kosih.

.
, samo eno vprašanje bi imela za vas.
in so bolj intenzivni in trajajo dlje časa. Ležanje na porodni postelji in prestavljanje iz enega boka na drugega ti počasi najeda in otruja. Ravno ko se približuje čas za moj porod se zasliši kričanje iz sosednje porodne sobe in takrat me malo zagrabi strah (ni fino poslušat krike ravno med najbolj hudimi popadki-verjemite). Nekaj čez 18 uro začutim popadke potiščance, babca in sestra mi pritistne na trebuh naredim dva potiska, zadnjega kar na suho in mali Žan Luka je zunaj, bila je ura 18:38. Nekaj najlepšega kar se ti lahko zgodi pa je seveda ko otrok zajoka. V porodni je že bila ekipa iz intenzivne z inkubatorjem za malega, vseeno mi ga za kratek čas dajo v naročje in nato odpeljejo
. Ker mi je babca zelo čuvala presredek sem se tokrat zelo zelo malo raztrgala in nisem dobila nobenega šiva. Naslednji dan so mi sporočili, da se je naše dete po 12 urah otrudil in je bil premeščen na intenzivni oodelek pediatrične bolnišnice UKCM. Seveda jaz pa v jok.
tvojmu in seveda mali brini....vse dobro vam želim
... včasih me te modrice po bokih bolj bolijo kot pa sramne kosti
sem že 2 uri pokonci, že vse oprala, pospravila, zdaj pa tukaj malo prebiram kaj se kaj dogaja. Ja počasi se je le začelo.
že nekaj časa obrnjen z glavo navzdol, torej je pripravljen in upam, da bom pred rokom rodila, da ne bom čakala še v nedogled
bomo videli, upam na najboljše.
mišek mali, joj, so mi kar solze prišle na oči ko sem brala tvojo zgodbo....