lonapo
|
no pa da še jst mal pojamram... se mi zdi da mi stvari uhajajo iz rok... oba otroka mam doma, zdej že oba kašljata in smrkata, Žigu še iz oči teče. Nejc me čist nič ne uboga, tuli pa me brca ko mu dajem fiziološko v nos, čaja noče pit, noče se obleč ne igrač pospravt, jest ne, jedel bi samo čokolado, trenutno mi teži da hoče liziko-ej chill out, najprej se fajn najej zajtrka pol jo boš pa dubu-in vidš njega v jok in histerijo zganjat-no zdej bi že sok pil- misl za pop..... Žiga noče sedet niti v stolčku ne v počivalniku, ne na pojstli ležat,samo v naročuju. Mam cel stanvanje za posesat, pomit, cunje za zlikat, obesit novo rundo, za skuhat; pol oba napravt, ven jih pelat,se tam pregovarjat--ne to, ne uno, ne tretje-žiga noče v vozičku sedet, Nejc piz...zganja-spet gor oba slečt (spet pregovarjanje), zvečer oba skopat-s tem da se nejc dere k sraka, izsiljuje .... počas se mi bo utrgal. Moj dela cel dan- k pa domov pride sta pa oba k , in mi sploh ne verjame, da znata take zganat. Kakšen nasvet mogoče?