Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

!
.
, nič se nisva bolj veselila kot to da je test pokazal željeno. Zadnjo m. sem imela 12.11. tako da je še vse čisto na začetku, prvi pregled imam pa 29.12. želim si, da bo vse uredu.
kgb, tihoupanje, magnoliji... upam, da nisem katere izpustila. Želim vam, da se vam težave nehajo oz. kmalu zagledate novi
ok bom potrpela. saj bo kmalu
Je katera ki je poleg vsega zelo utrujena? Jaz se čez dan kar dobro držim, zvečer pa padem od utrujenosti!
Do sedaj je tudi meni bilo slabo, ampak le očasno, zdaj mi je pa že drugi dan tako hudo, pa v službi ne vejo in je še težje prenašati! Saj bo minilo, po mojih izkušnjah iz 1.
Sem nabrala skoraj 2kg... mal se tolažim, da je razlog v konstantnem zaprtju in znatnem povečanju obsega mojih prsi!
.... monitorja ni pokazala, pa tudi slikice mi ni naredila, tako da še vendo čakam na pon....