|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del
21.1.2009 11:18:49   
TinaV*
midva pa ze od rojstva skrbiva za larisino prihodnost...ji dajeva vsak mesec vsaj 50€ na kupcek potem pa oktobra na banko...sva se zmenla
user posted image

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 951
21.1.2009 11:19:15   
TinaV*
iiiiiiiiiiiiiiiii 39 stran user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 952
21.1.2009 11:20:03   
TinaV*
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Tina, jaz bi si tudi eno normalno hišico. Sem gledala zdaj montažne hiše na int., pa mi sploh niso lepe.
Meni ma moja sekica M ful lepo hišico ( no kako leto še, pa bo), ampak pod streho je in je ful lepa

kje pa stoji? mogoce sem jo ze vidla?user posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 953
21.1.2009 11:21:56   
mamamajča
če hodiš kaj k tvoji botri, jo vidiš, ampak jaz ti ful težko razložim, ki je...

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 954
21.1.2009 11:23:18   
TinaV*
a seveda hodim nazadje smo bli v soboto...in 1.2 spet gremo ma starejsi bratranec rojstni dan...

zakaj pa tezko razlozis? poznam te kraje precej dobro je tudi moj foter s teh krajev ...pa radovedna sem in mi botra pa foter vse poveta user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 955
21.1.2009 11:24:27   
ada2
kaj ve o lotu?

pred leti, ko sem še 40 letnega hrošča vozila in je bil tudi 1x tak vrtoglav znesek, sem rekla, da če zadenem, si dam v hrošča klimo montiratuser posted image user posted image user posted image  pa ni bilo nič iz tegauser posted image
no, zdaj bi pa..... na kako fajn lokacijo postavila novo hišo, si omislila kak avto  za vsak dan, poiskala mojega hroščeka nekje v nemčiji in ga pripeljala nazaj domov.... nekaj naložila za pozneje, seveda naredila en fajn piknik za vse, pa masažni salon bi si odprla - svoj lasten, pa.....

ma ne, cukerco bi kupilauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 956
21.1.2009 11:25:34   
TinaV*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

kaj ve o lotu?

pred leti, ko sem še 40 letnega hrošča vozila in je bil tudi 1x tak vrtoglav znesek, sem rekla, da če zadenem, si dam v hrošča klimo montiratuser posted image user posted image user posted image  pa ni bilo nič iz tegauser posted image
no, zdaj bi pa..... na kako fajn lokacijo postavila novo hišo, si omislila kak avto  za vsak dan, poiskala mojega hroščeka nekje v nemčiji in ga pripeljala nazaj domov.... nekaj naložila za pozneje, seveda naredila en fajn piknik za vse, pa masažni salon bi si odprla - svoj lasten, pa.....

haha kaj bi pa z njo?

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 957
21.1.2009 11:25:49   
petra *k
IZVIRNO SPOROČILO: TinaV*

jaz sem jih vse natirala...sem rekla ko se odlociva da bova varcevala bova ze sla na banko zaenkrat pa mama njen dnar se doma...pa tu bo se do oktobra definitivno ostal...
potem pa ji bova odprla racun in varcevala vsak mesec najmanj je 25€ mislim pa da bova dala vec da bo potem enkrat mela .....ne pa ko jaz ko nimam nic user posted image

midva sma tudi rekla, da bi varčevala tak, da bi ji na banki odprla račun, te pa daš vsaki mesec, kolko pač daš. pa tu ma tota kaj gnes pride tak, da daš mesečno 25 eur, do njenega 18.leta, te pa se izplačuje kot štipendija. pa mi to ni vredu, ker štipendijo bi ona rabla od 15.leta naprej, potem pri 18.letu pa mogoče za izpit, te pa se nebo dalo vse naenkrat dvigniti. tak da midva boma kar lepo račun odprla pa dala kolko bo pač mesečno šlo skozi, enkrat več drugič manjuser posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 958
21.1.2009 11:26:49   
ada2

kaj ve o lotu?

haha kaj bi pa z njo?

ne vem, pač mela bi jouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 959
21.1.2009 11:27:16   
mamamajča
hmmm...ok, bom probala...

če se s tomaža pripelaš čez savski vrh v grabo (savce), je na desni strani ena velika kmetija (petrenovi), zraven njih pa stoji ena nova hiša. to je to

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 960
21.1.2009 11:29:00   
TinaV*
ah ta je mene tudi klicala pa sem rekla ko se zmenima vas nazaj poklicem pa je itak nisem....
kaj mi bo hodla neka baba na dom,kaj pa vem kdo je pa kaj je pa kak napizduje user posted image user posted image user posted image user posted image
pa tiste fore ko smo dobli domov da je dobla ob rosjtvu 100€ ja saj je 2x po 100 € ce bi v delnice vlagali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
te pa danes majo vrtoglavo ceno delnice jutri pa vse zgubis...rajsi mam dnar v zokni doma user posted image user posted image user posted image pa je ziher

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 961
21.1.2009 11:29:24   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

jaz sem jih vse natirala...sem rekla ko se odlociva da bova varcevala bova ze sla na banko zaenkrat pa mama njen dnar se doma...pa tu bo se do oktobra definitivno ostal...
potem pa ji bova odprla racun in varcevala vsak mesec najmanj je 25€ mislim pa da bova dala vec da bo potem enkrat mela .....ne pa ko jaz ko nimam nic user posted image

midva sma tudi rekla, da bi varčevala tak, da bi ji na banki odprla račun, te pa daš vsaki mesec, kolko pač daš. pa tu ma tota kaj gnes pride tak, da daš mesečno 25 eur, do njenega 18.leta, te pa se izplačuje kot štipendija. pa mi to ni vredu, ker štipendijo bi ona rabla od 15.leta naprej, potem pri 18.letu pa mogoče za izpit, te pa se nebo dalo vse naenkrat dvigniti. tak da midva boma kar lepo račun odprla pa dala kolko bo pač mesečno šlo skozi, enkrat več drugič manjuser posted image

jaz sem pa šla v tako varianto, da dajem 25 eur mesečno, do 18 leta, lahko pa se dvigne v celoti ali kot štipendija. pa ta denar dobim jaz in jima ga pač dam ali ne, odvisno, če bosta pridnauser posted image   na banki pa imata tudi vsak svojo knjižico z odpovednim rokom, tja pa pač gre denar od občasnih priložnosti.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 962
21.1.2009 11:29:45   
TinaV*
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

hmmm...ok, bom probala...

če se s tomaža pripelaš čez savski vrh v grabo (savce), je na desni strani ena velika kmetija (petrenovi), zraven njih pa stoji ena nova hiša. to je to

user posted image user posted image user posted image user posted image
vis da ni blo tezko

uhhhh pa to je velika bajta ...ogromnaaa

Neposredna povezava do sporočila: 963
21.1.2009 11:29:52   
suncicica
vidim tina da omenjas larisino prihodnost.  jaz sem hodla na banke malo sprasevat kake majo obresti za sparanje,pa nisem nekaj zadovoljna. in ker moj dela za zavarovalnico merkur imajo neko varianto sparanja ki se ful splaca . zelo lepe obresti. in sma se zmenla da bova cim se user posted image user posted image rodijo sklenila varcevalne police.tak da bomo mi tudi malo poskrbeli za prihodnost nasih sonckov user posted image user posted image user posted image .

Stella in Pia

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 964
21.1.2009 11:33:02   
TinaV*
ja saj v danasnjih dneh moras...ce samo pogledamo kake penzije bomo mi meli mi slabo postane...
vcasih pac nismo meli denarja in za nekatere izmed nas nismo mogli sparat za mene prvo ...
zaj pa ce le lahko varcujmo....mislim da nam bodo soncki enkrat hvalezni,ce pa ze ne pa se vsaj jaz boljse pocutim da lahko otrocku vsaj nekak pomagam

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 965
21.1.2009 11:34:08   
TinaV*
mamamajca milione krat smo se menli od koga je ta bajta...no evo pa zaj vem....sem bolj mirna zaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 966
21.1.2009 11:47:40   
suncicica
ena je rekla da bi castila vse nase cveke,,ce bi ji uspelo jih spravit na kup.user posted image user posted image user posted image user posted image se pridrozujem temu,verjetno bi user posted image cel dan.

Stella in Pia

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 967
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 11:52:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 968
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 11:54:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 969
21.1.2009 11:54:44   
suncicica
morrak to pa je superuser posted image user posted image user posted image . malo je takih bank

Stella in Pia

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 970
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 11:56:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 971
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 11:56:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 972
21.1.2009 11:59:42   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

jaz sem pa šla v tako varianto, da dajem 25 eur mesečno, do 18 leta, lahko pa se dvigne v celoti ali kot štipendija. pa ta denar dobim jaz in jima ga pač dam ali ne, odvisno, če bosta pridnauser posted image   na banki pa imata tudi vsak svojo knjižico z odpovednim rokom, tja pa pač gre denar od občasnih priložnosti.

aja, pa moram še to povedat, čeprav bi mogoče bilo boljše držat jezik za zobmiuser posted image
k meni je prišel za to varčevanje en tip (vreden grehauser posted image ) in prvi dan je samo razložil kak pa kaj, potem je rekel, da čez nekaj dni pokliče, da vidi kako smo se odločili in ko je klical sem mu rekla naj kar pride nazaj, da grem v to... no, ko je pa prišel sva pa skoraj 3 ure čvekala za mizouser posted image , še adama je cartal, pa o pesih sva se menla, pa o vsem mogočem, no, sem rekla zdaj, da bom kar njega poklicala za miha. upam, da še dela tamuser posted image  najbolj se mi je to dopadlo, da ni nič silil, pa da je bil zrihtan tako v kavbojke in pulover, ne pa kot en uradnikuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 973
21.1.2009 12:02:04   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

morrak to pa je superuser posted image user posted image user posted image . malo je takih bank

Ja takrat je bila banka koper še radodarna, kako je sedaj ko je drugi direktor pa ne vem

mariborska je tudi dala ob odprtju računa nekaj zraven, ampak se ne spomnim zneskauser posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 974
21.1.2009 12:07:24   
suncicica
moj tudi dela na tak sistem,da pride in ljudem razlozi zadevo,pol pa jih pusti da sami razmislijo kaj jim odgovarja.
ni mus da bo kdo sklenil pogodbo ,a mpak je vesel da ljudi vsaj osvesti o nalozbah in varcevanju. nekatere zavarovalnice so malo osvescene o tem da ni ljudem treba za vsako ceno nekaj podturit

najbolj pa me razjezijo taki ko ti tisci kulico pa kar s prve nekaj podpisiuser posted image . pa niti ne ves kaj delas.

Stella in Pia

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?