|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke II. del
31.1.2009 22:46:57   
matcar
Saj tote babice so včasih pravo sranje. samo,da te prestrašijo po nepotrebnem. Meni je full želja naravni porod. Jaz res upam, da bi mi tokrat ratalo. Meni je Lea prečno lego mela,zato pa je bil CR. Pri Maksu pa se nisem odpirala,pa pokakal se je že v plodovnico.Zato so tudi mogli hitro ukrepat, da ni prišlo do večjih zapletov.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
31.1.2009 22:49:26   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Te sta glih kontra vi2 user posted image user posted image user posted image ko sta še bla sama brez otrok sta bila v bajtah, zdaj pa se stiskate v mali luknji user posted image
Zakaj pa sta te vun šla iz one bajte v Bresternici?

uh,nebi raje......nonstop fešte......pa nič miru....pa družba..........user posted image user posted image ,upam,da kapčaš...user posted image

pa pol sem neprofitno tu dobila...

< Sporočilo je popravil Saraya -- 31.1.2009 22:51:11 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
31.1.2009 22:52:31   
Pandica
Ja, jaz sem tut želela naravno rodit, nisem hotela imet CR. Ne razumem kako si ga ene mamice prav želijo in se "naročajo" nanj user posted image mislim halo...
Jaz pa sem že 3 cm prišla odprta v P user posted image , pa pol je tut "lepo" šlo...no lepo...saj ni blo tak grozno hudo, kljub temu, da sem bila cela sprerezana in pozašita user posted image
Samo Zala je bla orung velika, je imela 3900 g in 52 cm...joj meni, kako sem jaz tega otroka ven spravla user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
31.1.2009 22:54:43   
Pandica
user posted image A je gledala katera Madagascar 2, Mamma Mia, Young people ****ing, Tropic Thunder in College road trip?
Vse te filme imam za pogledat na dvd-ju, samo ne vem kdaj user posted image če pa tak non stop tu gor visim namesto, da bi kdaj, ko mi dete spi kak film pogledala user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
31.1.2009 22:56:33   
Pandica
Kakšne pogoje pa te moraš izpolnjevat za neprofitno stanovanje? Sem se glih zadnjič o tem z prijateljico pogovarjala pa ji nisem znala nič kaj povedat kako je s tem... user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
31.1.2009 22:57:16   
matcar
To smo mi že vse pogledali. Sploh Mammamio sigurno 100x. So svetovni filmi. Poglej jih, ne bo ti žal-Mammamio je še Maks gledal. Mogoče bo Zali tudi všeč,ker samo pojejo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
31.1.2009 22:58:45   
Pandica
matcar   res al kaj si vse te filme že gledala?

Ja, pol pa grem kar gledat, ker drugače jih tak nem do drugega leta uspela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
31.1.2009 22:59:19   
Pandica
............................

hecam se user posted image user posted image user posted image

...........................

saj še ne grem, malo še bom tu.....user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
31.1.2009 22:59:45   
Pandica
Kateri pa je najboljši? Kak so pri tebi po vrsti? user posted image

Da vem kako jih naj grem gledat user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
31.1.2009 23:05:36   
matcar
Najmanj od teh mi je bil všeč Tropic tunder. Je bol tak-tak. Madagascarja sem gledala 2x,enkrat sem ga z Leo v kinu,ker je bil sinhroniziran. To bi Zali tudi blo všeč. Mammamio itak,je svetovni-to moreš gledat. Colllege roud trip pa se polulaš od smeha. Onega zadnega pa ne poznam. samo to so že stari filmi.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
31.1.2009 23:10:21   
Pandica
Ja, saj vem, da so že stari filmi, samo saj nima veze, ne? user posted image

Drugače pa sem jaz fanica Prison Breaka, to pa ja user posted image sem prav odštevala minute kdaj bo nov del prišo na net, da sem si ga lahko dol povlekla user posted image sem pogledala že zdavnaj vse kar je bilo do zdaj dano ven...zdaj pa čiči in čaki... user posted image da dajo nove dele ven user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
31.1.2009 23:14:56   
matcar
Ja, saj vem. Midva z mojim tudi dol vlečema,kaj je novega. Australijo bi full rada gledala,pa še ni podnapisov. Mora bit svetovni film. Transporter je tudi dober,3.del.Si ga gledala?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
31.1.2009 23:18:50   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Ja, saj vem. Midva z mojim tudi dol vlečema,kaj je novega. Australijo bi full rada gledala,pa še ni podnapisov. Mora bit svetovni film. Transporter je tudi dober,3.del.Si ga gledala?

Transporter nisem gledala...

Kak pa ima Australija oroginal naslov? Mogoče pa ti jaz kje najdem podnapise... o čem pa gre film? Že naslov mi je všeč, mogoče zarad tega, ker mi je tut Avstralija taka "luštna" država...kdo pa igra v tem filmu od teh znanih mislim?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
31.1.2009 23:23:27   
matcar
Original naslov je Australia,igrata pa Nikole Kidman,pa naj sexi moški na svetu,ne vem imena. Je romantična drama. Meni so taki filmi full dobri,pa kolko sem gledala reklame,mora biti dober,samo je kr dolgi film.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
31.1.2009 23:26:39   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Original naslov je Australia,igrata pa Nikole Kidman,pa naj sexi moški na svetu,ne vem imena. Je romantična drama. Meni so taki filmi full dobri,pa kolko sem gledala reklame,mora biti dober,samo je kr dolgi film.

Iiii, romantična drama user posted image to je tut za mene user posted image
A ti ga že imaš gor na rač. al kaj? Ker meni v Partisu sploh ne najde nič zadetkov od tega naslova, pa si drugače vedno vse samo tu dol vlačim...

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
31.1.2009 23:27:50   
arabela*
našo bogico je prej full zvijalo.
zdaj je zaspalauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
31.1.2009 23:28:07   
Pandica
Lažem...sem ga že našla user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
31.1.2009 23:29:41   
Pandica
Pa podnapisi so tut user posted image

Si ga bom kr dala dol vlečt, traja pa 2h in 45 min piše user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
31.1.2009 23:30:08   
arabela*
jaz pa gledam na popu filmeuser posted image user posted image ,včeraj je bil en dober,ko ste ve čvekale,pa danes ob osmih tudi...

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
31.1.2009 23:30:18   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

našo bogico je prej full zvijalo.
zdaj je zaspalauser posted image

Boga miškica user posted image jaz pa sem že misla kje si...
No, hb, da zdaj spi.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
31.1.2009 23:30:48   
arabela*
kaj že dela Partis??user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
31.1.2009 23:31:36   
matcar
Midva pa vse na planet divx dol vlečema,ma večinoma same nove filme gor-to ko v kinu laufa. Ga je že dol potegno,samo ni podnapisov še blo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
31.1.2009 23:32:27   
matcar
Bogi mali bauc! Kak more bit to hudo za take male pikece.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
31.1.2009 23:32:52   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Boga miškica user posted image jaz pa sem že misla kje si...
No, hb, da zdaj spi.

krivo mi je,ker sem ji eno kašico s keksekom dala,pa nisem vidla,da piše od 6.mesca dalje.No sem vidla,ko je že dve žličke pojedla,samo ji je bila tak dobra,pa sem ji vseeno dala..user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
31.1.2009 23:34:21   
matcar
kaj so slovenski? Moj drugih noče met,razen če jih full dolgo ni gor, te da hrvaške dol vlečt. ki pa podnapise dol vlečeta? Tudi na Partisu?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?