|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
18.2.2009 20:37:21   
simvir
Ha, ha a sta se vidve srečka in joan že prej to zmenileuser posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
18.2.2009 20:41:06   
simvir
Ne, resno že cel dan sem na trnih ker ne vem kdaj se jutri dobimo, pa vidim da še zdaj ni nič zmenjeno. Katka kje si??

Jaz sem sicer imela namen iti čez Litijo, ker grem prej še v RT, morda si pa premislim. No ker prej ni bilo nič dorečenega sem se jaz dogovorila da bomo okrog 10h tam, potem grem pa proti Katki.
A ve bi pa že prej rade bile tam?

No povejte še ostale. 

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
18.2.2009 20:41:29   
bela vrtnica
No, kdaj se dobimo v Celju? Ura?

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
18.2.2009 20:45:50   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Ha, ha a sta se vidve srečka in joan že prej to zmenileuser posted image

Ja, imava tele pa tijo...

IZVIRNO SPOROČILO: bela vrtnica

No, kdaj se dobimo v Celju? Ura?

Bo ko bo... ko se pripeljemo... A maš kakšno cifro od nas, da se slišmo, ko bomo na poti?

Ej, sem mislila, da ti najbolj veš, kako točne znamo bituser posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
18.2.2009 20:53:06   
novopecena
no ob 8h je kr mal prezgodaj a ne?? no če ne drugač pa tud takrat.
bela vrtnica lahko mene rufneš alpa ko bomo blizu da se slišiva

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
18.2.2009 20:54:07   
katka28
Evo mene sem bla na fitnesu...

Meni je vseeno kdaj boste pri meni, vidim da ste se uro ze dolocile tako da vas jaz potem pricakujem po 9 uri, ce vase ure drzijo, ce se izgubite ma Nile telefonsko, pa nekatere druge tudi. Bomo dosegljivi...

Joj komaj cakam malo galame...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
18.2.2009 20:58:23   
Ketrin
No, končno mal bolj konkretno madona, če ne še spat ne bi moglauser posted image

Jaz sem brez avta in sem odvisna od NiLe... Mi2 z MM morava zjutri ob 8 oddati avto na servisu in potem grem do mami...tam pa me NiLe pobere... tko da predlagam da se dobimo kar pri Katki... Navodila imamo, GPS in GSM tudi... No, mi2 z NiLe bi šle kar direkt iz Bežigrada na avtocesto in bi se kar pri Katki srečali.... A ne NiLe?

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
18.2.2009 20:59:12   
Ketrin
No tko... Bolj kot ne smo dorekle... Če pride do sprememb pa se slišimo...

Grem se z MM crkljat...

Nočko

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
18.2.2009 21:00:53   
NiLe
Čer!

Matr, sem prav vesela, da se dan počasi zaključuje, še otroci so ekspresno popadali dol in se niso hecali z menoj, ker sem danes tko tečna k user posted image user posted image ... zgleda, da se tud mene loteva ena čudna depra ali potrtost ali tečnoba ali karkoližeuser posted image user posted image ... v glavnem, sama sebi sem odveč ... očitno se je toliko stvari nagrmadilo, da je moralo malo ven udarit user posted image user posted image user posted image ... še dobro, da lahko tole vržem na topija, ta vse prenese!!! Pa MM trenutno ni v blližini, da bi me malo potolažil tko da ste mi žal samo ve ostale user posted image !

Dost jadanja ... vidim, da se izvajajo zadnji dogovori za jutrišnji meeting ... tkole: za mene je tale jutranja ura čist prezgodnja, saj moram poskrbeti za tavečja dva, tako da ve se kar dobite na Rudniku (btw, je to za mene čist na drugem koncu LJ., pa spet nazaj na AC proti CE), jaz poberem Ketrin in Kajo in pičiva do Celja. Imeli bova kažipot od Katke in sprobala bom navigacijo na gsmju, tako da bi mi2 kar uletele do Katke. 

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
18.2.2009 21:02:15   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

No, končno mal bolj konkretno madona, če ne še spat ne bi moglauser posted image

Jaz sem brez avta in sem odvisna od NiLe... Mi2 z MM morava zjutri ob 8 oddati avto na servisu in potem grem do mami...tam pa me NiLe pobere... tko da predlagam da se dobimo kar pri Katki... Navodila imamo, GPS in GSM tudi... No, mi2 z NiLe bi šle kar direkt iz Bežigrada na avtocesto in bi se kar pri Katki srečali.... A ne NiLe?

Mi2 sva pa to skor identično napisale user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
18.2.2009 21:08:01   
Jo@n
Joj, se že veselim, toliko aprilčkov na kupu!user posted image

Katka, a si kaj štela, koliko nas bo?

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
18.2.2009 21:09:27   
katka28
Ma niti ne :)

enih 10x2 + mi trijeuser posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
18.2.2009 21:22:01   
Majček28
evo evo še jaz mal....

danes kar pester dan, zjutraj aerobika...baj d vej, sem bla ko en upokojenc, ki ga emšo daje, mene pa kolena in gležnji user posted image , sem prov hecn zgledala....potem sva skočili do Srečke...čeeeestitke za podalšanje....in ker je naš razgrajač spančkal sva samo prevzeli napravo (hvala ) in šibali domov. Brinček je spančkal 3 urce, ko se je zbudija je že bilo kosilo in potem ven na sončka,,,in to ona in očka, mamica pa na čvek v Kranj, ki je trajal kar 5 ur...če bo sneg sa opravičijem user posted image

Joan, veš jaz sem ultra blond...nisem vedla da so to linki na katerih lahko izbiraš katere koli copatke, ampak sem mislila, da sta to dva modela copatkov in da so to tisti, ki so čisto na zgornjih slikcah...user posted image ....no, zdej sem dojela, mal prešnofam, še mm pokažm in ti pošljem...hvala pa sori user posted image

Jutri, jaz sem se zmenila s Tasyo, da se dobiva pred Leklerkom malo čez 8, ker potem preno se spokamo bo ura takoj 9. Tko, da predvidevam da se nama še katera pridruži (Srečja, Joan, novopečena,..... ), Ketrin pa Nile gresta pa itaq posebaj. Pa naj katera zemljevid sprinta, jaz na topiju nimam printerja.

Brina še kar kašlja, tak trgajoči moker kašelj, upam da bo kmal boljš in rekli so mi tud da ni kužna, tko da naj ne bi nikogaar nalezla.
Mi je pa prijateljica, ki ima hčerko katera j imela kar 6 let skoz neke probleme s pljučki pa kašlanjem pa astmo itd...., rekla, da naj Brini neki časa ne dajem mlečnih stvari za jest, ker naj bi mleko oz. laktoza povzročala še več sluzi. Men se zdi, da sem to res že nekje slišala, a še katera kaj o tem ve?

KM, super da si boljš...včasih oz. vedno je pogovor boljši od vseh zdravil...ti kar pridi na terapijo, virtualno ali v živo...A ni fajn, ko ugotoviš da se enake stvari dogajajo tudi drugim in da ni s tabo nič konkretnega narobe...men je tala rr med nosečnostjo pa tud zdaj seveda, velikokrat prav prišel...super punce so tuki...pa itaq saj so aprilčice user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
18.2.2009 21:27:57   
tasyo
Se še javim na raport - sem pekla krofe... Sej baje so dobri, samo zgledajo pa katastrofalno, ker sem jih grozno grdo narezala. Drgač sem jih pa mislila prinest za pokušino. Ampak če nas bo ful, pa ne bo zneslo. Pa drugič.

Zdej grem pa hitro pod tuš in v posteljo. Sem kar utrujena danes...

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
18.2.2009 21:29:48   
NiLe
he, he, he ... trenutno smo gor prijavljene čveke, ki se srečamo ju3 ... aja, manjkajo še Tanja, Zolika, Tasyo ... še katera??? Ej, Katka, upam, da veš v kaj se spuščaš user posted image ... to bo  džumbus in galame, da je joj user posted image user posted image user posted image

Uporabniki na tej temi: NiLe, Jo@n, Majček28, katka28, resnično srečna, bela vrtnica, novopecena, Ketrin, simvir

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
18.2.2009 21:31:33   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

Se še javim na raport - sem pekla krofe... Sej baje so dobri, samo zgledajo pa katastrofalno, ker sem jih grozno grdo narezala. Drgač sem jih pa mislila prinest za pokušino. Ampak če nas bo ful, pa ne bo zneslo. Pa drugič.

ti kar prinesi user posted image ... sej ni važno, kako izgledajo ... madonca, se mi cedijo sline ... če jih je premalo, bomo pa delile ... itaq!

Spi, dete, spi!

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
18.2.2009 21:35:46   
katka28
Ah saj tako grozno tudi ne more bit....sem vse roze ze odmaknila, kamin je zavarovan ampak to vas ze zdaj opozarjam bo potrebno vseeno nase lumpeke cuvat, da se kateri ne spece, drugace pa nimajo kaj naredit, ce bo pa kaj bomo pa sproti odmikali in resevali...

V glavnem zajtrk bo pripravljen, da mi ne boste shirale, za otrocke sta dva stolcka na voljo v katerih se bomo menjavale..to je to..no pa malo sladkega vam bom tudi privoscila, pa poskusila se bom spomniti, da vas bom vprasala, ce boste kavo (pri nas je nihce ne pije in jaz mam bolj dolgo lajtngo in vedno pozabim to ponudit  user posted image ), pa ICE-i so na hladnem..nekaj bo

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
18.2.2009 21:36:31   
Majček28
ja pa smo res same čveke gor....sej če ne bomo dons snega priklicale ga bomo pa jutri user posted image

Nile, pa sej veš, da smo itaq ene in iste vedno za akcijo...če slučajno kakšen hinko smrekar al pa svizec ne uleti user posted image ...pri nas se to ponavad ob petkih dogaja, ko Brina ponavad spi namest, da bi razgrajala s prjatelčki

Katka, ti pa kaj margarine prišparej, če bo treba buške mazat user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
18.2.2009 21:39:10   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

Katka, ti pa kaj margarine prišparej, če bo treba buške mazat user posted image

mam mazilo iz arnike posebej za take primere tako, da tudi za buske je poskrbljeno..me prav zanima kako se bosta nasa dva obnasala, ko bo kar na enkrat veliko otrok...vasi se ze lepo poznajo mi smo pa ce vse pozabili...

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
18.2.2009 21:43:11   
tasyo
Katka, mislim da se bodo hitro ujeli. Ma tile malčki so itak od sile.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
18.2.2009 21:43:32   
Tanja555
bela vrtnica, imaš zs

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
18.2.2009 21:45:48   
resnično srečna
ugotavljam, da bo spet pomanjkanje fantkov...al kako????

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
18.2.2009 21:46:00   
Majček28
Katka, ti si kar misli da sta pozabla...otročki so kot gobe in vpijajo vse po vrsti v svoje glavice pa dobr memorizirajo...po mojem bo ful zanimiv...še najbolj bo pa ko bomo gledale kako so si različni pa vsi enak stari....komi čakam

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
18.2.2009 21:47:32   
bela vrtnica
Me veseli, da nas bo jutri kr neki na kupu. Pri nas je kr pestro. Mislim, da so spet zobki krivi. Je zaspala ob 7 in sem že 5x bila pri njej  (Calgel, duda, flaška). Upam, da bo noč normalna. Drugače pa se vidmo jutri.
Novopečena prosim, če me pokličeš, ko bote blizu Celja oz.  kakšnih 20 min prej, tako da tamalo do konca oblečem pa se pol nekje dobimo (lahk tud pred Tušem). Skratka se slišmo. Drugače pa mislim, da ne bo problem najti našo Katko, ko so pa navodila tko fajna. Drugač pa jst tud delam v občini Laško in sem v komisiji za ocenjevanje najlepše urejenih hiš, vasi... tko da mi je teren kr znan.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
18.2.2009 21:48:05   
simvir
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Ej, sem mislila, da ti najbolj veš, kako točne znamo bituser posted image

Ja ja sem pozabila, da vas moram mal z rezervo vzetuser posted image .

No jaz bom tam po deseti uri. Joan morda tebe enkrat pokličem, kje in kako ste, saj imaš spet svojo cifro?

Tasyo a ti greš pa čez Ljubljano? Ker jaz imam zdaj v paci varianto da grem čez Trebnje in Sevnico. Moj ata bo pa pot kazal. Bi bilo tudi tebi bližje. Če se slučajno odločiš da bi šla tu, povej.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Berete?
Lilita

Ste ta teden že brali kakšno knjigo?

Da (46%)

Ne (54%)

Število vseh glasov: 50

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!