Majček28
|
evo evo še jaz mal.... danes kar pester dan, zjutraj aerobika...baj d vej, sem bla ko en upokojenc, ki ga emšo daje, mene pa kolena in gležnji , sem prov hecn zgledala....potem sva skočili do Srečke...čeeeestitke za podalšanje....in ker je naš razgrajač spančkal sva samo prevzeli napravo (hvala ) in šibali domov. Brinček je spančkal 3 urce, ko se je zbudija je že bilo kosilo in potem ven na sončka,,,in to ona in očka, mamica pa na čvek v Kranj, ki je trajal kar 5 ur...če bo sneg sa opravičijem Joan, veš jaz sem ultra blond...nisem vedla da so to linki na katerih lahko izbiraš katere koli copatke, ampak sem mislila, da sta to dva modela copatkov in da so to tisti, ki so čisto na zgornjih slikcah... ....no, zdej sem dojela, mal prešnofam, še mm pokažm in ti pošljem...hvala pa sori Jutri, jaz sem se zmenila s Tasyo, da se dobiva pred Leklerkom malo čez 8, ker potem preno se spokamo bo ura takoj 9. Tko, da predvidevam da se nama še katera pridruži (Srečja, Joan, novopečena,..... ), Ketrin pa Nile gresta pa itaq posebaj. Pa naj katera zemljevid sprinta, jaz na topiju nimam printerja. Brina še kar kašlja, tak trgajoči moker kašelj, upam da bo kmal boljš in rekli so mi tud da ni kužna, tko da naj ne bi nikogaar nalezla. Mi je pa prijateljica, ki ima hčerko katera j imela kar 6 let skoz neke probleme s pljučki pa kašlanjem pa astmo itd...., rekla, da naj Brini neki časa ne dajem mlečnih stvari za jest, ker naj bi mleko oz. laktoza povzročala še več sluzi. Men se zdi, da sem to res že nekje slišala, a še katera kaj o tem ve? KM, super da si boljš...včasih oz. vedno je pogovor boljši od vseh zdravil...ti kar pridi na terapijo, virtualno ali v živo...A ni fajn, ko ugotoviš da se enake stvari dogajajo tudi drugim in da ni s tabo nič konkretnega narobe...men je tala rr med nosečnostjo pa tud zdaj seveda, velikokrat prav prišel...super punce so tuki...pa itaq saj so aprilčice