nova10ka
|
vanili - čist štekam, kako ti je grozno. ampak vem da bo kmal ful boljše in da boste zdravi in bo vse kul. micla - hvala za zajtrk :) pa še novice - včeraj sem imela morfologijo, bebika imaa dve roki, dve nogi, ritko, glavo, vse ostalo kar rabi in eno luliko tko da moj umetnik je spet luknjo v luknji naredil kakšen babji žur bomo to imeli tjaša je v vrtcu fasala virozo in je danes ponoči driskala od 23h do 01h, smo jo petkrat previli, preoblekli, še skopali in parkrat preoblekli posteljo. po dveh urah se je situacija umirila in naša prešerna deklica je ob pol dveh zjutraj vsa vesela v kuhinji jedla grisine ter pila čaj danes sem poklicala njeno P, če jo moramo zaradi viroze pripeljat pokazat. na srečo je rekla da ni treba, naj veliko pije in bo doma, pa se slišimo drug teden. ker pa se jaz čisto vsake bolezni od tjaše nalezem, sem klicala tudi svojo G in jo vprašala, kdaj je za nosečnice driska oz. črevesna viroza nevarna...ok, v bistvu sem jo poklicala in ji rekla, da bom čez dva dni dobila virozo od tjaše in kolk mora bit hudo, da začnem paniko delat. mi je vse lepo razložila in na koncu rekla, da naj se ne sekiram za bolezni, ki jih še nimam po moje je mislila, da sem mal usekana še malo jamranja... v glavnem, poln imam že zdravstvenih domov, zdravnikov, bolnišnic, saj se mi zdi da že dve leti samo skačem od enega zdravnika do drugega, najprej G, pol P, potem osebna zdravnica. Že zaradi morfologije sem bila čisto nervozna in sem raje dala 70 € v Dravljah za pregled, kot da bi šla 2 uri čakat v LJ porodnišnio, kjer bi jo potem naredili v 5 minutah (tako je zgledala moja morfologija 2007). ni mi panike furat, službe, družinske logistike, bit noseča zraven, samo vse tele bolezni, ki se skoz ponavljajo so pa za in pol sem čist nervozna zaradi vsakega pregleda pri kakršem koli zdravniku, ker se mi res ne da čakat, pa še večinoma je treba zadeve samo odležat in počakat da minejo pol sem valda ful nervozna in bi najraje šla jamrat k svoji osebni zdravnici, ki je pa super in je ful pametna ženska, samo kaj, ko vem da me bo kregala naj se zresnim in me za vsaj dva tedna poslala na bolniško resno razmišljam, da bi imela tjašo doma med porodniško in dala naslednjega otroka v privat varsto do tretjega leta... ker tole res ni za nikamor evo, pa sem pojamrala , no zdaj pa tjaša že joka, verjetno jo bo treba previt/preoblečt/skopat/posteljo preoblečt, kar bom morala jaz delat sama s sabo čez dva dni... čao punce, uživajte
|