|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
24.2.2009 9:16:04   
micla
Še ena....tle se je končno pustila slikat cela.

user posted image

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
24.2.2009 9:30:20   
micla
P še naše kuhinjsko razdejanje:

je prejšnič pogruntala, da ima mama čistila v spodnji omarci, tko da zdej v kratkem sledi selitev čistil na visoko. Sej HB mi ne odpira flaškic, ma nikoli ne veš....

user posted image

user posted image

user posted image

Zdej pa neham težit s slikicami.  Sori....user posted image

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
24.2.2009 18:49:46   
mišk
Micla: Zlo lepe slikce!user posted image  Polepšaj nam dan še s kakšno!

Ka pa je zdej to!? Nikjer nobene. Moja jeza se je malo razkadila. Popoldan smo šli celo na mojo inciativo k tašči na obisk, pa celo prijazna sem bla!user posted image
Seveda je Dona oblekla svoj kostum snežnega leoparda.
Sem jo slikal, a ni bohvekej, bom pol dala gor. Pa nič ji nisem smrčka narisala...

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
24.2.2009 18:56:03   
mama06
user posted image

to pa je naša malenkost v maskah

micla lepe slikice

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
25.2.2009 8:21:41   
2ursae
juhuhu, kolk lepe maškare user posted image , res ste se potrudile, vse so prekrasne. Mi smo bili mucki, bom dala tud gor kakšno fotko, takoj ko se zrajtam mal poštimat zbirko, ki je še ne fotoaparatu.

Da oznanim veliko novico: na svoj 16m rojstni dan, torej v nedeljo, je shodil tudi naš Borči user posted image . Hodi sicer kot kavbojc, ki jaha 2 številki prevelikega konja user posted image , ampak mu gre vsak dan bolje user posted image .

tako na kratko o nas, zdaj smo zdravi, le jaz imam nek nahod, ampak ni panike.

lepo se mejte, moram delat user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
25.2.2009 8:49:10   
*kinnie*
Bor  za prve korakeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, kolk so bili vsi luštni za pusta!!!!user posted image

Danes je pa takooo lep sončen dan....komaj čakam, da se še malo ogreje in potem jupiii na en dolg sprehod.

Lepo se imejte,

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
25.2.2009 17:00:06   
nova10ka
BOR - ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image

Maškare -
krasne so. Bom dala tud jaz gor, takoj ko mi tašča pošlje :)

Mama06 -a to je slikica iz vrtca? Kaj imajo prav postelje za spat? Ker pri Tjaši spijo na ležalnikih...

Trebuh - se mi je v enem tednu povečal za dvakrat!!! Mislim, kaj se pa zdej to dogaja, tale moj notranji otrok je pa resno zastavil hitro obdobje rasti user posted image jaz se pa skoz v kljuke od vrat zaletavam, ker še nisem navajena svojih novih proporcij....

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
25.2.2009 21:10:00   
2ursae
še naš muci:

user posted image

pa bratovska ljubezen - če malemu odpade rep, pride veliki brat na pomoč:

user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
25.2.2009 21:29:51   
Klaudia
maškare - joj kok so luškani vsi. Meni je pa user posted image  odnesel fotoaparat, tak oda ne morem slikic naložit user posted image . Konec tedna šele

Včeraj sem šla na razgovor za delo in že danes začela user posted image . Tako da zdaj peljem Lio v LJ k mami v službo, prevekslamo sedež, da jo imajo oni popoldne... user posted image  HB gre naslednji teden v vrtec. Jo bo oči uvajal, ker mami ne more user posted image , pa tako sem se veselila.

Bor user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  bravo za prve korake!! Kar tako naprej.

mišk - sicer si se že zihr ohladila... ampak, jaz Lie nikjer ne pustim za prespat. Enkrat do zdaj sem jo pustila samo, pa še to tako ,da sem jo jaz dala spat, mami jo je pa samo pazila... ja radosti tega da živimo v isti hiši. Defintivno pa jo nebi peljala k tašči za čez noč. Se mi zdi premajhna...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
26.2.2009 8:08:35   
sanwebdra
SUPER SLIKCE, še več, prosim!!!! user posted image user posted image  Same luštne maškare, tile naši oktoberčki!

Bor, no, bravo - a vidiš kako je mami ponosna ... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nova10ka
Mama06 -a to je slikica iz vrtca? Kaj imajo prav postelje za spat? Ker pri Tjaši spijo na ležalnikih...

Pri nas imajo ene tri postelje, drugače pa jogije (blazine) po tleh in se zavlečejo, kamor pač želijo. Julija vedno spi v postelji - no, pravzaprav je ograjena blazina/jogi, ker je najmlajša, pa še rotira po postelji, tako da je bolje, če je ločena od svojih sošolčkov. Drugače bi kateri še kakšno brco v glavo prejel ...

Sem skor pozabla ... KLAUDIA; čestitke za službo ... a kar z danes na jutri, a? Jaz bi tudi tak ... Povej kaj več, kaj boš pa delala?

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 26.2.2009 8:09:39 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
26.2.2009 8:20:47   
mama06
nova10ka, je v vrtcu slikan, ampak imajo samo te dve posteljici v tej skupini in to za tiste, ki so navajeni spat not - ko pač starše vprašajo in povejo, kako je otrok navajen spat. OStali spijo na blazinah na tleh ali v kotičku(kot sedežna), ki se vidi zadaj na slikici. Imajo pa še en podest, ko gredo po stopničkah gor in se lahko zgoraj igrajo, na drugi strani pa imajo tobogan in na obeh straneh vratca, da je varno, ko gredo spat, ker eni spijo zgoraj, drugi pa v spodnejm delu, ker je narejeno tako v kot in je kot en bunker. Ful iamjo dobro, res in se prilagajajo otrokom. Večina se kar sama vleže kam pač želi in ko zaspijo, jih lepo pokrijejo in basta. Sem IZREDNO zadovoljna, ker je naš vsaj en mesec spal na rokahuser posted image user posted image user posted image user posted image

Klaudia  BRAVO za službo. Lai in ati se bosta pa že uvedla, brez skrbi. Jernej je tudi samo mami, mami, mami, ampak ko pa me ni, je pa ati zakonuser posted image user posted image

spanje čez noč in čuvanje - mišk sočustvujem s teboj in se strinjam s Kaludio. Midva sva do sedaj samo 2x šla zvečer sama in to na predstave. OPrvič sva bila ob 8 že doma, ampak je moja mami dala malega že spat in je bilo krasno se vrnit, uredit, najest, počvekat,..user posted image in na koncu smo kar pri mojih ostali čez noč. In ravno včeraj sva šla na predstavo, ki se je začela ob 8.Sicer ob 17:30 že spi, včeraj pa je očitno čutil, da nekam greva in ni hotel it spat. Bil je pa ful vesel, nasmejen in se je veselo igral. Zaspal je malo pred osmo in to kar sam brez dude. Sicer rabi zizouser posted image user posted image In ko sva se vrnila ob malo pred 23.uro je spal na sredini pri mojih starših, pa sem jih poslala spat v najino spalnico, da sva midva s tamalim preživela nočno simbiozouser posted image user posted image . Tako da tudi midva ga še nisva pustila čez noč nikjer.

Bor - legenda mala bravo za korakanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mama06 -- 26.2.2009 8:21:19 >

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
26.2.2009 8:48:15   
valči
Da vas malo pozdravim,sploh ne pridem več do računalnika.

mama 06,zanimivo v vašem vrtcu,res.Pri nas so samo ležalniki in naša Nina po moje tako malo spi,da joj.Taka tečna prihaja domov z vrtca,skoz bi mi bila na rokah,joka,težko kaj naredim zraven nje.Res mi je napoerno,zanjih nekaj dni.Če jo pa dfam spat popoldne,pol zvečer ne more.Običajno jo dam ob 7. ko je že koma.Prej mi ne znese,ker imam še 2,ki me rabita..

Mišk,ni šanse,da jo kam dam.Komaj letos je Mihael šel k teti spat,Lara še nikamor,Ninauser posted image ,ne se hecat.Je še preveč navezana name.Niti na prijateljev rojstni dan ne bom šla na Gorenjsko,ker je treba prespat.In nikakor nimam srca babici pustit vse tri,brez astija in mamice.Bi bili vsi skup preveč bogi,raje ne grem,kot da se pol tam sekiram,kako so doma.Sem moža samega poslalauser posted image

Klaudiačestitam za službo,Lia bo žer vredu boš videlauser posted image

Bor,bravo mali mož,je le uspelouser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
26.2.2009 9:39:54   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra
a kar z danes na jutri, a? Jaz bi tudi tak ... Povej kaj več, kaj boš pa delala?

Ja kr nisem mogla verjet. Je rekla, daj pridi jutri na poskus. Ko sem pa prišla, je pa rekla da je to že uvajanje in da naj pišem ure. user posted image  Fajn ane. Je pa delo v nanovo odprti cvetličarni. Bolj taka fancy varianta. Ni lih sanjsko, denar pa bo...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
26.2.2009 19:24:50   
mama06
valči se popolnoma strinjam s teboj. Tudi jaz ne bi šla, kot da pustim malega samega, kaj šele da bi imela tri. Še ogromno rojstnih dnevov bo, ko nas bodo otroci lepo prosili, če gremouser posted image user posted image user posted image user posted image . No takrat, pa spet ne bomo upali ituser posted image user posted image user posted image

Klaudia meni zveni zanimivo, če imaš smisel za to. Sicer pa ni važno, samo da imaš svoj dohodek in si sam svoj šef - neodvisen od drugih.

Punce držite pesti, ker grem v soboto na izpituser posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
26.2.2009 20:42:16   
živa
Hoj!

Čakam, da N. zaspi, čvergi je pa ostal pri mami, ker sem imela jaz zvečer en zdravniški pregled in me je moral dragi peljat, N. je pa ta čas ostal pri tašči, jutri ga peljem pa na sistematski pregled pri 3 letih (zato sva šla sploh domov). Evo, jaz sem pa že pustila čvergija čez noč pri mami, ampak navadno s tehtnim razlogom (npr. zaradi zdravnika v tujini) - edino enkrat sem ju oba dala spat pri mami in potem šla z možem ven, prespala sem doma, dopoldne pa šla nazaj k malima.  

In meni se zdi tudi brez veze dajat otroka kar tako spat k starim staršem. Sploh oktoberčke, ko so še tako mali.

Klaudia, user posted image  za službo.
Bor, user posted image  za prve korake. Le tako naprej, kavboj user posted image .

Maškarce so pa perfektne. Moj N. je hotel biti princeska user posted image , čvergi je bil pa miška in jaz pikapolonica.

Lp,

živa

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
26.2.2009 20:43:20   
majoli
micla, bravo za diplomo!

bor, jeeeee za prve korake !

Klaudia, bravo za službo!

Vse slikice so krasne. Kakšne lepe maškarce! Punce, na slikah iz koloseja prepoznam Jakata, Urbana, Lio, Zojo, Eliana. Kdo sta pa na slikah 2 in 6?

Mi se vedno sprehajamo z vozičkom. Ga pa včasih damo malo ven, da si pretegne noge, pa kakšen kamenček pobere... Zdaj v Izoli je bil več na nogah, ampak res nikamor ne prideš, ker gre vedno v kontra smer. Za roko se noče držati, razen ko rabi pomoč pri premagovanju kake ovire. Pa kar stoji in se zagleda, ali pa zašiba za kakim človekom ali kužkom.
Naš je pa že kar nekajkrat prespal pri babicah in dedkih in je bilo vse ok.

Na morju smo se imeli zelo, zelo lepo. Skoraj cele dneve smo bili zunaj, metali kamenčke v morje, se guncali, plavali... Maks je bil super volje in je bil čisto navdušen nad vsem in vsemi. Celo spal je sam v ta veliki postelji, ki je imela ograjico. Sobo in vse v njej je obvladal v momentu. Nič ni ostalo neraziskano. Pa z vsemi se je ful 'pogovarjal' in jih zabaval. HB, da imamo takega zlatega dobrovoljčka.

Joj, še par prostih dni, pa spet služba in real life. Me kar stiska...

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
26.2.2009 20:50:28   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: majoli
Punce, na slikah iz koloseja prepoznam Jakata, Urbana, Lio, Zojo, Eliana. Kdo sta pa na slikah 2 in 6?

Na sliki št. 2: Elian, spredaj pa en od sept. 2005
na sliki št. 6: Tjaša

Susan Savannah

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
26.2.2009 22:17:42   
micla
Dober večer punce,

kake lepe maškarce so ti naši otročki. user posted image

Najprej da vam povem, da sem včeraj poslala diplomo mentorju in zdej skoz histerično klikam na mail, če mi je že kaj odgovoru. Mislim, jst sm pa model....prvo rabim 3 mesce, da sčaram neki skup, zdej bi pa rada, da mi on odgovori v dveh dneh.user posted image   Ma ja no, samo da je spisano. Zdej še en govor si pripravim in pol bo ku bo. Upam, da bomo hmali pile šampanjc. Jst častim. user posted image

majoli super, da ste uživali. Kje ste se pa to kopali...a kar v morju???user posted image   Najbrž v kakem hotelskem bazenu.

klaudia.....čestitke za job. Meni se je pa cvetličarstvo vedno zdelo ful fajn, tko če maš domišlijo in smisel lahko delaš cele stvaritve. Žal sm jst ANTI....še narisat znam samo hišo, klopco, potko in ob klopci drevo. To je moja risbica že od kar pomnim. Jao bo moj otrok mel taki minus pri umetniškem ustvarjanju z mamico, ker ta nič ne zna. user posted image  Aja, no, pa oblake in sonce tud znam. user posted image

mama06....držim že zdej pesti. Ma itak da bo....spet 10 ku zadnjič.

sanwebdra....ja, fajn tko službo naj od danes do jutri. Jst sm kar zamorjena, k se sploh nič ne obeta. Prej je blo sranje, k nisem mela diplome, zdej bo pa zato ker jo imam al kako?user posted image

nova10ka....ti še nisem čestitala za deklico. In trebušček bo itak zginu pol....mogoče se ti samo zdi, da je prevelik.

valči.....a pa tam v vrtecu nimajo niti ene gajbice za te  prou ta male? Pri nas so 3 postelce (ena je od Elene), ostali pa so res na ležalnikih, samo so vsi večji - tam nekje zimsli in spomladanski otroci. Vem kako je, če niso naspani. Moja je tudi ful sitna če ne spi. HB je to zelo redko.

2ursae...bravo za Borčija.

Evo, tko....zdej to pošljem, k moram it čekirat, če je kaj novega na mailu....sm psiho a ne? user posted image user posted image user posted image   Sej se hecam. user posted image Šibam pod tuš, pa počasi k mojim sončkom, ki oba spita že od 8.

< Sporočilo je popravil micla -- 26.2.2009 22:19:43 >

micla

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
26.2.2009 22:55:09   
nova10ka
micla - čestitke za diplomo. mentorja pa kar drug teden pokliči, če ti ne bo nič odgovoril...

klaudia - čestitke za službo. so lahko prav srečni, da so tebe dobili, ti jim boš vse cvetlične aranžmaje še poforkala in potem take lepe reklamne slikice za čestitke po mailu uredilauser posted image

voda in vrečka - ej punce, mene je dans ful slaba vest zagrabila, ker sploh nismo še dal tjašine vode testirat za sistematski pri enem letu. sam je blo tko, da je bila ravno takrat bolna ful časa, in je itak brezveze v laboratorij nest, pol sem bila jaz ful bolna, pol je že dva meseca minilo in smo valda pozabili... sam mi P ni nič težila, ker očitno ji ni panike za to. in danes sem se spet spomnila da je treba to narest, pa se mi zdi to čist neizvedljiv projekt - kako naj ji tisto vrečko prilepim na luliko, pa da ona pol šprinta s tem po stanovanju gor in dol? in ta moja mala trmasta punčka mi bo valda ful pustila, da ji vrečko limam in sigurno se bo pol ful hotla not polulat...user posted image user posted image user posted image kako bomo to reševali pri 18 mesecih ob naslednji sistematiki??? meni je to čist nepredstavljivo!!!

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
26.2.2009 23:13:22   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: micla
Žal sm jst ANTI....še narisat znam samo hišo, klopco, potko in ob klopci drevo. To je moja risbica že od kar pomnim. Jao bo moj otrok mel taki minus pri umetniškem ustvarjanju z mamico, ker ta nič ne zna. user posted image  Aja, no, pa oblake in sonce tud znam. user posted image

Uf ne omenjaj mi risanja. Pol prvega letnika smo risal kocko v prostoru. Drugo polovico človeka (ena od sošolk je bila model - ja same punce smo bile v šoli). Drugi letnik obraz... na koncu mi je blo že user posted image

Eno od skic imam celo na računalniku, pa ti jo lahko pokažem (klik za večjo varianto)

user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
26.2.2009 23:20:03   
jasna
micla, juhu za diplomouser posted image user posted image user posted image . Vidim, da imaš svojo pokapolonico za srečouser posted image . Ful je luštnauser posted image

mišk, mogoče bom malo kruta, ampak se mi ne zdi tako tragično, da bi bilo treba jokatuser posted image . Te pa čisto razumem, ker sem imela pri A podobne občutke. Sem pa kasneje prišla do spoznanja, da je otrokom prav lepo pri babicah in da jim je takšne trenutke tudi treba omogočit. Obojim, otrokom in starim staršem. A je bil prvič sam pri tašči pri 2 letih za 1 teden. Me je skrbelo, ker se drugače ne poznajo v nulo in ker ne morem kar "skočit" ponj v primeru težav. Pa so se imeli super. K mojim pa itak komaj čakajo da grejo, pol se pa vsi nagužvajo v spalnici in imajo posebne obrede pravljic in jutranjega žgečkanja. So pa običajno tam v primeru najinih obveznosti in do tega, da bi sama kam šla, še vedno nisva prišlauser posted image .

Mama06, Jernej bi lahko bil maskota Ljubljaneuser posted image . (a je zmajček?) MAli mož z velikim krofomuser posted image .
Hej, a si se zatipkala, al res hodi spat ob 17.30 user posted image ? Naši takrat šele zaživijouser posted image

ooo borči, čestitke za samostojno pot v svetuser posted image user posted image user posted image user posted image  Pa za tako skrbnega big brotherjauser posted image . Sta čist taprava mladičkauser posted image .

nova10ka, ja buši pa res drugič hitreje rasteuser posted image

klaudija, čestitkeuser posted image  To je pa res novicauser posted image user posted image user posted image user posted image  Za uvajanje se pa ne sekiraj. Očki velikokrat bolje poštimajo te zadeveuser posted image

sanwebdra, držim pesti za službouser posted image

valči, ja, je problem pustit vse tri. Je naporno že za nas, kaj šele babice. Čeprav moja mami za živo glavo ne prizna, da je problemuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: živa
... jaz pikapolonica.

bravo mamiuser posted image user posted image user posted image  daj še slikco, da vidimo miškolina in princeskouser posted image

majoli, ste morali uživat na morjuuser posted image . Meni je Izola sploh všeč user posted image  Mi bi tudi šli za prvomajske, pa še ne vem, če bom dobila dopustuser posted image

nova10ka, tole vrečke pri pupah so res znanstvena fantastikauser posted image . Nabavi dosti vrečk v lekarni, pa lonček si dobi v laboratoriju. Pol pa dobro umij in prilepi tako, da bo presredek zalepljen. Pol pa upaj na najboljšeuser posted image .

Se vidi, da sem danes prespala cel popoldan, ko so se moji rekreiraliuser posted image . Bo treba počas spatuser posted image

skuštrana, si še prisotna? kako ste kaj?user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
27.2.2009 7:48:40   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: nova10ka
... pa se mi zdi to čist neizvedljiv projekt - kako naj ji tisto vrečko prilepim na luliko, pa da ona pol šprinta s tem po stanovanju gor in dol? in ta moja mala trmasta punčka mi bo valda ful pustila, da ji vrečko limam in sigurno se bo pol ful hotla not polulat...user posted image user posted image user posted image kako bomo to reševali pri 18 mesecih ob naslednji sistematiki??? meni je to čist nepredstavljivo!!!

Jo pa daj na kahlo ... user posted image  Saj ne, no, meni je to tudi katastrofa. Ko smo prvič to limali gor, se je mala polulala vse direktno v vrečko in tudi meni ni bilo jasno, kako da so s tem takšne težave. No, moja začetniška sreča se je spremenila v nočno moro ... nikoli več nismo na ta način v celoti oddali urina ... ali pa smo čakali v nedogled v čakalnici v laboratoriju.

Jo moram pohvalit, Julija včeraj prvič lulala v kahlico ... zvečer, ko jo odvijeva, pred kopanjem, se itak vedno polula. In če sva slučajno prepočasna, kar stoji, glavo dol, da gleda in sssssss, pa je že lužica ... Glede na to, da hodi v vrtec s samimi starejšimi otroci, so ji kahle del vsakdana, zato sem včeraj atiju naročila, da morata poskusiti (jaz na NEM.). In se je polulala, brez problemov ... Tako da bomo zdaj uvedli večerno lulanje, potem pa počasi dalje ... user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
27.2.2009 7:50:18   
sanwebdra
Pa še hitro častim:
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2648
27.2.2009 8:45:44   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

Mama06, Jernej bi lahko bil maskota Ljubljaneuser posted image . (a je zmajček?) MAli mož z velikim krofomuser posted image .
Hej, a si se zatipkala, al res hodi spat ob 17.30 user posted image ? Naši takrat šele zaživijouser posted image

Bil je telebajsekuser posted image , samo sedi pa se ne vidi cel. Krof je bil pa posebaj prinešen v vretc, ker je kolegica pekla z riževim mlekom zaradi algerije.

Ne, nisem se zatipkala, saj res hodi tako hitro spatuser posted image user posted image user posted image user posted image . Ko sva bila oba doma, je poleti hodil tudi ob pol desetih ali desetih zvečer, pa sem si mislila, kako bo to, ko bom v službi, pa mali v vrtcu. In so ga v vrtcu naštelali na 1x spanje čez dan( en teden je bilo malo krize), potem mu nisem pustila it spat še enkrat popoldne, ker je bilo prepozno, je bil spet en teden malo tečen sedaj pa furamo super. Spi 1x in potem okoli 17 se že kopamo in jemo za ajo-bajouser posted image

micla - bravo za diplomouser posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, zdaj pa sem že predolg odmor naredila. Se grem dalje učit, ker imam dopustuser posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
27.2.2009 8:53:56   
lane31
Jutro........
Nova10ka...........ja res kar na kaljico jo daj parkrat po 5 minut pa bo.......naša gre vsako jutro kakat na njo,ker vedno kaka ob nekje isti uri in si pol tako ploska zraven user posted image ,čez dan jo pa še ne zgruntam kdaj jo rabi,se pa je že tudi zgodilo ,da je šla sama si po kahlico in se drla akkkkkkkk ,akkkkkkk user posted image

Maškare.........bila je ljubka rožica .......joj je plesala ko velika in ker je bila najmlajša še nagrado dobila

Predator..........se spomnite mojega da si je lani to masko naredo,no letos sva šla v samsaro in je dobil 1 nagrado- kao 500€ ampak samo pol v gotovini,polovico pa moreš tam zapit v enkratnem obisku user posted image no ja........

Spanje drugje.........prespi pri babici brez problemov,je pa res da jo babi pazi in ni v vrtcu .......tako,da midva tudi lahko kam zblineva kak večer .........zdaj greva za dan žena na koncert oliverja in gibonija user posted image

Slikice...........ah so lepi naši oktoberčki user posted image

Klavdija........čestitke in mICLA TEBI ZA DIPLOMO TUDI......eh črke

Bor.........bravo mali mož user posted image

Za seznam - imamo 10 zobkov

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Če boš mojemu otroku kdaj rekel: »Ne povej...
V našem domu so presenečenja dovoljena... skrivnosti niso.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?