VANILI
|
dan, mamčice mi je uspelo na brzino prebrat nova 10ka, jupi za 2 pupi!! (kot da bi bilo kaj manj jupi za poba...tak, da ne) bolezni vidim, da mamo bolj ko ne vsi podobno stanje. In tdi jaz sem mela Živo doma med nosečnostjo in sva se meli super! tisto jesen sva celo herbarij naredili. Poletismo mele (še sestrična s hčerko je prišla) na bogenšerku tapravi piknik z deko, piškoti in pijačo, pa smo plesale, gledale oblake, grickale piškote... nepozabno!! Pa tako malo je treba, no nove zadeve pri nas doma: včeraj so mi stopile solze v oči d ganjenosti: teo j šel sam od sebe (ni se dal motit, leprav sem bla v gužvi) v kot, kjer imamo metlo s štilom in majhno metlico s smetišnico in je naredil NATANČNO tako kot jaz: najprej je s taveliko metlo pometel, potem je s prstki večje kosme smeti dal na tla z mtle, potem je nesel velko metlo nazaj in vzel malo, potem z malo pometel na smetišnico in nesel smetišnco v kanto... ma žabo mali moj... pa da ne bo pomote - isto si zapomni do pdrobnosti tudi neumnosti - splezana polico in se igra z žaluizjami, pluva na velko in paca po pluvanju, vrti seokoli svoje osi in potem se ful reži, ko pade na tla... in to s spanjem: ko sem cel dan z njim, ne zaspi pred tertjo popoldne, s tem da vstane klasika - ob pol sedmih zjutraj. čeni mojga,ki kar vstane, kar spim dalje, on pa gre v ćivino sobo in se tam igrata (zbudi še njo, itak), potem pa ju pustim, dokler ni ali sumljivo vse tiho ali kaj prenaglas - npr. zadnič je raztresel vseh dvesto trideset barvic na tla, jaz pa sem mislila, da si je omaro nase vrgel, tako je ropotalo) ju3 nam bo zgleda le usplo na pokljuko. Komaj čakam, upam, da bo svež zrak pozitivno vplival na zdravlje. lp