|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
3.3.2009 19:16:40   
biba14
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

"...pomožno sredstvo pri ponavljajočih se okužbah in po zdravljenju z antibiotiki... ohranja in obnavlja naravni pH nožnice  in pomaga pri razvoju naravne laktobakterijske flore. Na ta način preprečuje nastanek stanj, ki omogočajo razvoj bakterijske vaginoze..."


se opravičujem...jaz sem imela očitno neko starejšo škatlicouser posted image

Mannauser posted image user posted image  

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
   RE: junijke 2009
3.3.2009 19:55:58   
fragola
manna pazi nase in na tvojo bebico!user posted image

Gantar pozdravljena.

_____________________________

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
   RE: junijke 2009
3.3.2009 20:10:23   
Mala_princeska
Manna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
   RE: junijke 2009
3.3.2009 21:07:14   
kalanteja
Lino, ja nisem se napisala za telovadbo, ker sem mnenja, da se sama dovolj gibam, pa tud na kmetiji sem doma, tk da imam terena kolker češ za pomlad, a ti si se napisala, kam pa hodiš na preglede?

a zraven tiste si sedela k je na koncu tk spraševala a si bila to ti?njo sem si najbolj zapomnla, pa tisto suho, črne lase in s čopom, k je nekaj sedežev stran od tebe sedela, ma tista je pa res suha, trebušček pa ima tako lepo okrogel
aja jst na tistem koncu nisem nobene okrogle videla

do mojega pregleda je še tako dolgo, ma k nisem bla noseča mi pa ni bilo pretirano it k g, sedaj bi pa kar šla  user posted image




_____________________________

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
   RE: junijke 2009
3.3.2009 22:35:08   
lino
Ja no nekaj vprašanj sem vprašala...pa komentirala sem tisto o plenicah, kao da ko so otroci pripravljeni itak sami pokažejo prej pa ni za silit...pa za preglede otroka po rojstvu sem vprašala in to je bilo to... Jst pa nisem ravno uspela gledat naokoli ampak men se nobena ni zdela ravno obilna, se mi vse zdijo tk lepe...ene imajo sicer kr manjše trebučke kot jaz, ampak...

Ja jst sem se na telovadbo vpisala, ker sem doma iz blokov pa še mal me sedaj ta komisija, ker sem na bolniški skrbi ine ne upam na dalljše sprehode...sem pa bila prej kar aktivna, tudi jaham, rolam,...ampak sedaj seveda nič in zato gredo kg še bolj gor...javascript:void(AddText('user posted image '))

H G hodim pa v Dravograd.

Ma kalanteja sigurno se bova še srečali ....user posted image user posted image

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
   RE: junijke 2009
3.3.2009 23:01:46   
tej_a
No, danes je bil pa zgleda res dan za RR, k ste se tako načvekale user posted image

Vozički... jest sem skoraj diplomirala iz njih pri moji prvi punčki - pa sm še kr v teh vodah user posted image ,... se mi je tamala drla not in sem samo razmišljala, kaj je narobe z vozičkom... user posted image ... pa sva tri zamenjala - nakonc pa vse skup prodala!  
tko da zdej sva pa glih nekaj dni nazaj enga Bugabooja iz Anglije naročila... prvič kej preko interneta - bo skupni račun 250€ manj, kot če bi ga tu kupovala...
aja, pa tokrat sva še naročila otroka, ki se not ne bo dru user posted image  ha ha user posted image

manna drži se! user posted image user posted image user posted image

mala_princeska bravo za izpit - tega sem tut jest zeeelo dolgo packala in me je kr zmrazilo, ko si pravila, da se učiš!


(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
   RE: junijke 2009
4.3.2009 7:21:00   
Hanuši
Dobro jutro souser posted image .

user posted image  je že kuhana, tko, da si kar postrezite.
Očitno bo danes spet en totalno spackan dan. Včeraj sem se komaj za kosilo kuhat pripravila. Šla sem v trgovino in nabavla ful enga cukra, ker mi je le-ta dobesedno ful paduuser posted image . Sej se mi je kar spalo cel dan. No ampak kot kaže je dons ponovitev na sporeduuser posted image user posted image user posted image .

Manna čuvaj vajuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tej_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
   RE: junijke 2009
4.3.2009 7:35:27   
bamoocham
Jutro.

Hanuši, hvala za kavo, je bila odlična.

Js sem že od pol 7h pokonc. Moj vstane tako hitro in potem js tut ne morem več spat.
Zgleda ja, da bo danes spet dan kot včeraj, ma se ne sekiram glih kaj preveč, bomo pa počivali. Naša je imela dirke ponoči po trebuhu. Ji ne paše, kako ležim. Najbolše, da bi sede spala, bi bila verjetno pikica najbolj zadovoljnauser posted image

Janci F, vse naj naj za rojstni dan..saj veš, vse lepo ti želimuser posted image



(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
   RE: junijke 2009
4.3.2009 7:40:00   
Lsica
Dobro jutro,
Hanuši, hvala za user posted image ...Kje ste punce, dejmo mal akcije. Sem že od pol 6 pokonc, peljala mojga lubija v službo, ker si je včeraj na fuzbalu mišice nategnu in je prišepal domov, danes je blo pa še slabš. Bo danes na Voltarenu in Lekadolu, ampak prav, da do naslednjega torka bo pa že zdravuser posted image user posted image user posted image Pol sem pa v pekarno zavila in že za zajtrk pospravla dva sveže pečena slanika, mnjammmmmmm. Zdaj pa dalje s kučanskimi obveznostmi. Vreme je še vedno za user posted image , tko da ne verjamem, da se bom kaj premaknila iz stanovanja, bom spet težila na RR, kot včeraj, a ne bamoocham?
Lenika, ni se ti treba nč opravičevat, nisem nč narobe vzela, ko si napisala, da se temam o vozičkih izogneš. Saj vem, da si se ti tud namatrala, preden si zbrala, pa tud, da se bom jaz zdaj izognila nadaljnemu diskutiranju al sem al nisem zbrala pravga. Bom počakala da pride dete, pa da vidimo kako bo z njim zadovoljen, če ne, bomo pa uredili tako da bo prav... By the way, sem pa vidla s starih sporočil, da si ti tud nabavla Quinnyjauser posted image - se je obnesel?

No, zdaj pa akcija, dejmo punce, kje ste??? user posted image se bo ohladila pol boste pa preveč lepeuser posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
   RE: junijke 2009
4.3.2009 7:42:11   
biba14
Hvala za kavicouser posted image , danes sem jo ful potrebovala, ker sem spala katastrofalno..vse me boliuser posted image .

JanciF : user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi pri nas nič ne kaže na sončka...pa vsak čas bo pomlad-komaj čakamuser posted image .
Jazsem ravno včeraj naročila komplet PP swich...je user posted image  izbral...meni bo prepustil cotke in plenceuser posted image , pri postelci in vse elektronskih stvareh pa spet vskočiuser posted image .
In še eno vpr.-a so se že kateri začele delati strijeuser posted image . Jaz že pokam,pa ne vem več s čim naj se mažemuser posted image , sem ko zebra.
Kile pa-v tem tednu ( v 25. )sem obstala na +6 ( upam, da nisem prekmalu povedala in bo že jutri kila dodatkauser posted image  ).

Lep danček

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
   RE: junijke 2009
4.3.2009 7:46:15   
biba14
Aja, a ima katera nagledano kako drugo posteljico kot od Lip Poljčane?
Ko se mi zdi, da imajo povsod samo te (no, res je, da se Bušija izogibam, ko tam pa res pretiravajo s cenami ).
papauser posted image

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
   RE: junijke 2009
4.3.2009 7:52:44   
bačko
Janci vse najboljše za rojstni dan.In obilo sreče v življenju in čim lepše trenutke ti želim z user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Biba mi imamo nažalost tudi od Lip Poljčane pojsteljico in previjalno.Sem zelo zadovoljna.
Voziček pa tudi že imamo nekaj časa.Kupiti moram samo banjco in ležalnik-gugalnik.In seveda oblačila ter kozmetiko.Oh še kar veliko moram nakupiti.Jaz pa kar naprej doma govorim saj imammo še čas.Treba v akcijo.
Hanuši hvala za kavo!user posted image user posted image

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
   RE: junijke 2009
4.3.2009 7:57:45   
July08
Dobro jutro souser posted image !

GANTAR pozdravljena. Upam, da se dobro držiš! Večkrat spomnim nate.

MANNA pazi nase in na svojo pikico! Meni je mami (navdušena nad jogo) glih včeraj razlagala, da pri njih hodi na jogo tud ena ki ima junija rok, jaz pa nočem... Pa sem ji rekla, da naj pač vsak počne, kar mu paše. Sej enkrat bom tudi jaz hodila na aerobiko, pa jogo, pa shujšala 30 kg user posted image user posted image , samo zdaj pač ne....

Kalanteja & Mala princeska čestitam za uspešno opravljene izpite in držim pesti za naprej, da vama rata čimprej zaključiti.

Jaz se tudi HB ne reabim ubadat z vozički... Sem se pa pred 5imi leti in mi je blo prav zoprno.
me pa zanima, če lahko katera priporoči dober baby sitter. Mi smo imeli pri prvih dveh user posted image  enga čist navadnega, ampak zdej je pa čist fuč in moram nujno kupiti novega. Meni je ta napravce kar pomembna, saj bo detece spalo čez dan v zgornjem štuku, mi bomo pa spodaj, in hočem ZANESLJIV baby sitter. Pa računam, da bomo poleti veliko na vrtu pred hišo, pa v bazenu, in hočem 100% zaupati, da nas bo napravca opozorila, kdaj se bo user posted image  zbudil, ups. zbudila - se kar ne morem navaditi na uporabo ženskega spola, ko imamo dva fanta user posted image user posted image  Se bo treba čimprej, a ne... junij bo kmalu tu.
Lahko katera kaj priporoči?

Vreme za user posted image , tako da si moramo same narediti dan lepši...

_____________________________

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
   RE: junijke 2009
4.3.2009 7:58:08   
bamoocham
Biba14, js mam strije že od prej, ker sem bila močna že pred nosečnostjo (v najlepših časih sem mela 97 kg in sem jih dala potem 23 doluser posted image ) so bele, opažam pa tak proti večeru, ko mi tamala vse ven tiši, na strani trebuha  čist drobne, male strije.

Js se mažem  z Dove mlekom za telo po vsakem tuširanju..do zdaj mi je kr pomagalo.

Si mi polepšala dan, kk sem se nasmejala, ko sem prebrala da si ko zebra user posted image (oprosti, da se smejim, samo mi je res posrečen izraz).
Glede kg pa se zdj res čuvam, da ne jem kaj takega, kar bi fejst redilo. Ker nočem bit spet kregana, da mam preveč kguser posted image

Lsica, boma pa cel dan na RR viseli, pa čvekaliuser posted image
Pogrešam nekaj junij, so bile nekaj časa še z nami, zdaj se špa čisto nič ne javijo.

Aja, nekaj mi povejte- meni je rekla gin, zadnjič, da ima naša mala tako nekak "jajčasto-podolgovato glavico", ker je v medenični vstavi. To naj bi bilo normalno in da imajo tako obliko skoraj vsi, ki so v medenični vstavi (sedi na ritki)..mene pa seveda malo skrbi..ve katera kaj več o tem??

Moj mi je že rekel, zakaj delam si delam skrbi, tam kjer jih niuser posted image

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
   RE: junijke 2009
4.3.2009 7:59:11   
July08
Spet jaz... imam radio prigan (naš lokali Radio 94 & NTR) pa je glih pesmica JULIJA, jaz pa vsa naježena.
Komaj čakam našo punčko!

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
   RE: junijke 2009
4.3.2009 8:03:39   
Lsica
Janci,
vse naj najboljše
za rojstni dan,
veliko uresničenih želja
in lepo praznovanje....



user posted image




(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
   RE: junijke 2009
4.3.2009 8:03:49   
July08
JANČI vse naj-naj-najboljše za rojstni dan! Naj bo to tvoj dan in privošči si kaj posebnega samo zase.

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
   RE: junijke 2009
4.3.2009 8:06:59   
biba14
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

Biba14, js mam strije že od prej, ker sem bila močna že pred nosečnostjo (v najlepših časih sem mela 97 kg in sem jih dala potem 23 doluser posted image ) so bele, opažam pa tak proti večeru, ko mi tamala vse ven tiši, na strani trebuha  čist drobne, male strije.



Poznam podobne boljše časeuser posted image , sem jih mela 75 in dala na 50 ( mali štofel sem-160 ). Tudi meni se stari grehi kažejo s strijami...sam vedno več jih je...ampak te nove imajo vsaj dober razloguser posted image  )

Drugače pa user posted image  še nimajo oblikovane glavice, ker so kostke še čisto mehke...tak da ni panike...za oblikovanje ima še po rojstvu dovolj časa.

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
   RE: junijke 2009
4.3.2009 8:11:54   
July08
STRIJE - jaz jih imam ene par iz druge user posted image , ko se nisem toliko vestno mazala kot v prvi. Po moje se kar splača mazat, vsaj 1x na dan. Jaz se sedaj vsak večer, ampak kmalu se bom še vsako jutro...za ziher.
Mažem se pa z oljem za telo od Justa. Ne vem točno, kako se mu reče. In sem zelo zadovoljna z njim.

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
   RE: junijke 2009
4.3.2009 8:15:01   
dreamhorse
Hojla punce. Moja pikica je zadne 3 dni zelo zelo aktivna. Včeraj sem doživela nekaj lepega, ko sem ležala na levem boku in se je začela kobacat, sem gledala moj trebušček, ki je kr lep čas prav vidno vibriral... Sem se kr razjokala od veselja. In cele dneve se kobaca in to kar krepko. Res je lepo.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
   RE: junijke 2009
4.3.2009 8:16:10   
Hanuši
JanciF
user posted image user posted image user posted image
Vse kar upaš naj se izpolni,
kar iščeš naj se odkrije,
kar si želiš naj se uresniči,
vse kar v srcu čutiš,
naj se v srečo in ljubezen zlije.
Vse naj naj za ... rojstni dan.
[
user posted image user posted image user posted image


< Sporočilo je popravil Hanuši -- 4.3.2009 8:17:26 >

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
   RE: junijke 2009
4.3.2009 8:17:31   
*pikica
Dobro jutro user posted image

biba14 Js ti priporočam kremo od mustele. Imam že kar + 10 kg pa hvalabogu še ne strij. Postlce sm pa gledala od Sadeko- jih imajo trenutno v babycentru znižane...

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
   RE: junijke 2009
4.3.2009 8:20:39   
bačko
Jaz imam kremo od Bubchena in sem zadovoljan z njo.Čeprav sem se v prvi nosečnosti z eno drugo mazala in sem vseeno dobila strije.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
   RE: junijke 2009
4.3.2009 8:22:14   
majana79
Dobro jutro vsem, spet imam kar nekaj za prebrat, ste že zgodaj začele, boste res dež priklicale. user posted image

Janci F, vse najboljše in najlepše pa uživaj v tem dnevu kolikor se le da. user posted image user posted image

manna, drži se in počivaj, za telovadbo bo pa res še dovolj časa, tudi za nas vse.

gantar, lepo da si se oglasila, tudi jaz se spomnim na vaju večkrat. user posted image

Joj, toliko ste debatirale, da sproti pozabim, kaj sem hotla komentirat. user posted image Aja, mi tudi že imamo voziček, že skoraj 3 mesece user posted image , tako da se debat sploh ne udeležujem (ampak preberem vas pa vse user posted image ), ker tako kot je ena napisala, potem samo gledaš druge in primerjaš pa ugotoviš da manjka, to ono ali pa tretje. Imamo pa PP skate. Posteljico in previjalno mizico s predalnikom bova šla iskat v Ikeo, ker nama je všeč, spal bo pa itak pri nama v spalnici, ker imamo samo eno sobo, tako da kaj več druge opreme itak nimam kam dat. Strije so se pa tudi meni naredile, sicer samo na dojkah (ampak so rdeče modre?!), ker so mi narasle za 2 košarici... user posted image Drugje jih zaenkrat še nisem videla, je pa res da se mažem zvečer, ko ne vidim več dobro. user posted image Moram pa priznat da se mi včasih sploh ne da mazat, sploh ker sem utrujena in vidim samo posteljo.

Zdaj grem pa naprej delat, vas preberem kaj čez dan, ve kar klepetajte. user posted image

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
   RE: junijke 2009
4.3.2009 8:24:19   
Hanuši
Punce kar se strij tiče smo pa mojem dokaj nemočne. Jest se mažem z mandljevim oljem. Tut v prvi sem se pa nisem pridelala nobene strije. Zdej sem pa opazila, da se mi je po ena na vski strani naredila in sicer nekje na sredini trebuha. Kolegica mi je rekla, da je vse odvisno od strukture kože. Ona (je kozmetičarka) je uporabljala eno kremo iz Francije, pa pol ene tonike čez mazala, pa si obloge delala, ful drago in oh in sploh, trebuh ma pa tak kot šar pej. Moja sestrična je uporabljala Chiccovo pa so ji tut tiste bele ostale. No kot sem že rekla jaz pa mandljevo olje iz lekarne pa v prvi nič, zdele bojo pa očitno tut kakšne ta bele nastale. Kaj mormo

(odgovor članu *pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?