Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, da bo lahko moj
še malo spal. 
in seveda
, grem danes spet regrat nabirat
v mehur? Mene je tud, vendar se je v 26 tednu prestavla malo višje in me na desni strani trebuha brca in je veliko bolje, pa tudi bolj intezivno in močno
.
, ko lahk ga še tok perem, nisem prepričana, da je šlo vse dol...pa saj je samo še 3 mesece
, ko sm si ful želela nekam it ( sva honeymoon za 2 leti prestavila zaradi
in
že tukaj pa še ne vem, ker dragi in sinko gresta verjetno na kamping (Kolpa) in se jima ne bom pridružila...jst pa bi mal na
skočila konec poletja in tudi bom, če mi bodo seveda finance dopuščale (kr na Slovensko obalo)...
(sinek+dragi) imata pa danes očitno sindrom gnezdenja...ma sta full pridna in sta celo otroško (sinovo) premaknila, preuredila, pospravila... res občudovanja vredno.
...