|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   razmik premih trebušnih mišic
18.3.2009 8:34:48   
harley
Hej nosečke!

Povejte mi, če je katera to že opazila v času svoje nosečnosti? Men je zdaj to povedala fizioterapevtka v MŠ. Do sedaj sem mislila, da me peče predel nad popkom zato ker se pač trebušček veča...a to zgine po porodu oz. po določenem času? In kako to vpliva na sam porod?

Ej pojma nimam zakaj se gre, na približno ti nekaj povejo pol te pa pustijo vsega zmedenega....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: razmik premih trebušnih mišic
18.3.2009 9:44:03   
Naja31
Ja, to se zna zgoditi.
Pri meni se je v drugi nosečnosti to zgodilo zaradi ogromnega otroka (5kg),po porodu je bil razmik še 5 prstov. Še fizioterapevtka v porodnišnici je bila presenečena. Zdaj sem skoraj 1 leto po porodu in je razmik še pol prsta.

Po porodu gredo mišice počasi nazaj skupaj, pa vaje za globoko trebušno mišico moraš delati, ne vem pa kako vpliva na porod. Jaz se tega razmika pred porodom niti nisem zavedala.

(odgovor članu harley)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: razmik premih trebušnih mišic
18.3.2009 9:46:31   
oktoberka
Ah, to ni nič takega! Men je tud v prvi nosečnosti na telovadbi v zd Fužine rekla da mam razmaknjene mišice in da bom kao težje rodila, ampak nisem prav nič težko rodila, pa tud drugače je blo vse ok.  To gre takoj po porodu nazaj., Ne se bat, ni nič hudega. Samo peče malo.. pa malo glej da ko se z ležečega položaja dviguješ, da se najprej prevališ na bok in se potem dvigneš. Da ne napenjaš po nepotrebnem trebušnih mišic!

Lp


_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu harley)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: razmik premih trebušnih mišic
8.4.2009 13:23:36   
2srcka
To ne gre takoj po porodu nazaj. Nekateri pravijo da nikoli ne gre nazaj v prvotni položaj. Jaz sem imela po porodu razmika en prst, me pa nikoli v nosečnosti ni nič peklo.

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
21.4.2009 2:31:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2srcka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?