|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tud jaz bi mal pomoči
5.5.2005 12:25:55   
spella
Prvo kot prvo mi je ta birokracija čist mim. Tolk je teh če-jev, da sem čist zmedena in mi ni nič več jasno, zato vas prosim za pomoč. Sem že gladala na strani od CSD-ja, ampak bi mi bilo veliko lažeje če mi to razložite na domač način ve:)-.

Moja situacija je takšna. Septembra ima rok, trenutno sem na bolniški (verjetno do porodniške), do 1.sep. imam sklenjeno pogodbo za določen čas, tako da grem na porodniško sredi avgusta. Delala sem v vrtcu, moj mož pa je študent. Zanima me:

1. glede na to, da je mož študent, ali nama pripada še kakšen tolarček razen otroškega dodatka, moje porodniške, paketa za novorojenčka:zmeden:

2. od septembra naprej ne bom več v delovnem razmeju, kako je potem z zavarovanjem, zame in otročka:zmeden:

3.60dni pred PDP moraš nesti delodajalcu list od G kdaj je PDP, 30dni prej moraš nesti na CSD ene papirje (?) za porodniško, 60dni po porodu moraš dvigniti denar oz. paket za novorojenca in 30 dni po porodu moraš na CSD oddati vlogo za nego in varstvo otroka. Ali ostaja še kakšna stvar, ki sem jo pozabila ali kakšna napaka?

4. katere papirje lahko urejaš že prej, da mi ne bo potem potrebno po največji vročini okrog skakat:zmeden:?

5. solidarnostna pomoč, ki naj bi ti pripadala, če si več kot tri mesece na bolniški. Od koga jo dobiš- od delodajalca, od sindikata, od koga drugega:zmeden:, glede na to da delam v vrtcu, se me pa itaq noben ne bo usmilil:)-.

Najlepša hvala za pomoč.:rozica::rozica::rozica:

Lp Špela
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Tud jaz bi mal pomoči
5.5.2005 12:51:23   
Stefka
Na nekaj vprasanj ti bom upam lahko pomagala odgovorit.
1.glede zavarovanja oba zavaruje center za socialno delo, ampak jih na to opozori (pri meni so pozabili)
2.vse papirje na csd lahko neses, ko bos imela potrdilo od delodajalca, le potrdilo o placah oddas ko dobis zadnjo placo pred porodnisko (to je v tvojem primeru julijska, ki jo bos dobila avgusta)
3.paket oziroma denar dobis prvega 15. po oddani vlogi
4.solidarnostno pomoc ti mora izplacati delodajalec, ce je nisi dobila, ti predlagam, da napises kar vlogo za izplacilo in jo posljes delodajalcu priporoceno po posti (da ne bodo mogli glumit, da niso dobili)
Drugega zal ne vem,
Lp

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?