mama06
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja mama06, valči - mene pa zadnje čase res malo skrbi Urbanova teža. Danes sem ga zvečer vagala v plenici (suhi) in je imel 9.400 g. Tako težo ima že zadnjih 8 mesecev. Varira kvečjemu za 100g gor al pa dol. Pa zadnje dneve noče nič jesti. Niti jogurtov ne mara več, za kašice sem napisala, da poje kvečjemu polovico porcije. Kosila mi štrajka na celi črti. Danes sem mu zvečer skuhala lahko juhico, in ko sem mu dala (bolj prisilila!) prvo žličko se je najprej 5 minut drl, potem pa je HB pojedel ves krožnik. Sam je pa spet drug problem, ker je baje danes že v vrtcu 7x driskal, potem pa še doma 2x. Če bo še jutri tako, ga peljem v ZD, ker se res bojim, da mi ne bi dehidriral. Tako, da je najina prisotnost na jutrišnjem srečanju pod vprašajem. janja - to me spominja na naše začetke alergije, ko smo se sicer še dojili, amapak je zgledalo podobno. Jedel je ( dojil) kvečjemu 5 minut in še to na 4-5 ur. Pa še takrat ni bilo sile. Testi na alergije - mogoče jih je potrebno ponovit? Janja poskusi s čokoldanim sojinim mlekom, se dobi 250ml, na slamico in ima naš ful rad. Je brez holesterola in bolj energijsko. Kaj pa kak prežganka, pa prepečenec? VANILI WB, te rada berem, samo glede kolegice me poa prav srce boli.... IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Kasija, naš Arsen nosi že 92 Sicer mu je 86 iz Hm še nekako prav, ampak na knap - hlačnice prekratke, rokavi tudi, 80 mu je pa čisto premajhna (ima budno 80, ker sedaj mu pa res ne mislim nove kupovat in je bogi revež čisto zategnjen v njej )... Saj res, koliko pa imajo vaši št. čevljev? Naš je še kar na 21? ..še vedno 21....mi smo še vedno 20 konfekcija - 80-86 pod pogojem, da je ozko, sicer je problem. Tudi v ramenih pri bodijih, ker mu padejo dol . Sedaj je še maneken, bomo videli kako bo čez par let oktoberka - sedaj pa čakamo, kaj boste "kupili". Tako je mene ena gospa, starejša, vprašala, ko sem rodila Držim pesti, da bo orod hiter in lahek Klaudia - 24 vau, to pa je lepa cifra, ki je naš še dolgo ne bo imel vstajanje - med tednom okoli6, čez vikend med 8 in 8:30 sprehodi - danes smo bili zunaj in rihtali travo( prezračevala sva jo), nakar prideta soseda s tamalo mimo in gredo na sprehod. In kaj naredi najin junak, gre kar zraven, niti papa nama ni dal. In ko pridejo nazaj, sva bila pohvaljena, kako izredno pridnega otroka imava. Mi je špeh kar rastel
|