|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
28.3.2009 21:03:11   
Klaudia
čevlji - supergice, ki smo jih kupili 14dni nazaj ima št 24... user posted image  ne mi rečt da ima največjo nogico.

oblačila - počasi ukinjamo št. 80 in gremo na 86. S hlačami imamo obupne probleme, ker če so ji v pasu prav, so ji pa prekratke user posted image ... tako da kasija, se strinjam z nova10ko. Hlače 80, majčke 86. Je pa zelo odvisno od tega kje cunjce kupuješ. Če v Leclercu lahko kar za dve leti vzameš user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
28.3.2009 21:46:45   
valči
oktoberka,lepi imeni,fajn,da ste še za fanta zbrali,ne tako,kot midva,ko sva pol ure v porodni zbirala,se pogajalauser posted image Me je pač šesti čut prelisičiluser posted image in prav je tako,sem vesela,da imam dve punci in sinauser posted image

Mišk,jaz še veseeno navijam za Dorouser posted image

Kasija,bomo jutri videli,kdaj bodo malčki vstali,ob 8?
Oblačila bi pa jaz na tvojem mestu kupila 86,ker vem,da Je moja,.kot tvoj po postavi in nosi 86 hlače in majčke,malo podvihano,vendar ne vse:ker se pa čez poletje otroci potegnejo(nekje sem slišala,da je dokazano),pa je fajn,da ni tesno preveč.Saj ni nič hudega,malo podvihnit,ker nosil bo le od maja,do konca avgusta.

janja,kako kaj tvoj sine?Veš kaj,si se ti slučajno zatipkala,da ima Urban že 7 mesecev isto težo?Saj to ni mogoče,ali pačuser posted image Daj mu pikovit za povečanje apetita.Sem dajala Mihaelu in Nini in pomaga.,probaj.

Čevlji,od začetka marca nosi 20 cicibanove.Pa se mi zdi,da ima veliko nogo.Tvoja,Klaudia pa ima res veliko nogo,imata vidva tudi?

Torta čaka v hladilniku,je res cela čokoladna,Mihael se zahvaljuje za čestitke,jiutr piha 6 svečk.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
28.3.2009 22:35:19   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: janja

mama06, valči - mene pa zadnje čase res malo skrbi Urbanova teža. Danes sem ga zvečer vagala v plenici (suhi) in je imel 9.400 g. Tako težo ima že zadnjih 8 mesecev. Varira kvečjemu za 100g gor al pa dol. Pa zadnje dneve noče nič jesti. Niti jogurtov ne mara več, za kašice sem napisala, da poje kvečjemu polovico porcije. Kosila mi štrajka na celi črti. Danes sem mu zvečer skuhala lahko juhico, in ko sem mu dala (bolj prisilila!) prvo žličko se je najprej 5 minut drl, potem pa je HB pojedel ves krožnik. Sam je pa spet drug  problem, ker je baje danes že v vrtcu 7x driskal, potem pa še doma 2x. Če bo še jutri tako, ga peljem v ZD, ker se res bojim, da mi ne bi dehidriral. Tako, da je najina prisotnost na jutrišnjem srečanju pod vprašajem. user posted image

janja - to me spominja na naše začetke alergije, ko smo se sicer še dojili, amapak je zgledalo podobno. Jedel je ( dojil) kvečjemu 5 minut in še to na 4-5 ur. Pa še takrat ni bilo sile. Testi na alergije - mogoče jih je potrebno ponovit?user posted image

Janja poskusi s čokoldanim sojinim mlekom, se dobi 250ml, na slamico in ima naš ful rad. Je brez holesterola in bolj energijsko. Kaj pa kak prežganka, pa prepečenec?

VANILI WB, te rada berem, samo glede kolegice me poa prav srce boli....user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Kasija, naš Arsen nosi že 92  Sicer mu je 86 iz Hm še nekako prav, ampak na knap - hlačnice prekratke, rokavi tudi, 80 mu je pa čisto premajhna (ima budno 80, ker sedaj mu pa res ne mislim nove kupovat in je bogi revež čisto zategnjen v njej )...

Saj res, koliko pa imajo vaši št. čevljev? Naš je še kar na 21?

..še vedno 21....mi smo še vedno 20user posted image user posted image user posted image user posted image

konfekcija - 80-86 pod pogojem, da je ozko, sicer je problem. Tudi v ramenih pri bodijih, ker mu padejo doluser posted image . Sedaj je še maneken, bomo videli kako bo čez par letuser posted image user posted image user posted image

oktoberka - sedaj pa čakamo, kaj boste "kupili". Tako je mene ena gospa, starejša, vprašala, ko sem rodilauser posted image Držim pesti, da bo orod hiter in lahek

Klaudia - 24 vau, to pa je lepa cifra, ki je naš še dolgo ne bo imeluser posted image

vstajanje - med tednom okoli6, čez vikend med 8 in 8:30

sprehodi - danes smo bili zunaj in rihtali travo( prezračevala sva jo), nakar prideta soseda s tamalo mimo in gredo na sprehod. In kaj naredi najin junak, gre kar zraven, niti papa nama ni dal. In ko pridejo nazaj, sva bila pohvaljena, kako izredno pridnega otroka imava. Mi je špeh kar rastel

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
29.3.2009 1:08:05   
VANILI
čer mamčice!
sem gledala igro solz, vmes zaspala, sezbudila in spomnila, da moram perilo obesit-zložit-dat prat in po tej akciji gledam kot sova.

slavljenci za nazaj - vse najboljše!!!!!!

valči, si spraševala za Živino op? po prvomajskih jo bom naročila.

konfekcijske številke? oblačila za zdaj nosi 86 ampak mu je vse prekratko tko da zgleda kot iz filma Pastirci. Nogico pa mu kupujem 24. Sem mu mesec dni nazaj superfit copatke 23, pa ma prstek čist na koncu. Zgleda, da se je malo potegnil zadnje tedne.

hvala za objemčke za prijateljico. Ona je borka in verjamem, da bo ta dušica v naslednji nosečnosti prišla k njejuser posted image

pa še kaj o meni: diete do zdaj nisem nobene še mela, kar nekako odlašam, ker dojim. Ampak imam obupno kožo, moj dermatitis po celem telesu tak oda sem se odločila za obisk pri bioresonančniku. Sva se že po telefonu pogovarjala in je rekel, da bo verjetno teba radikalna sprememba v prehrani, tako da se počasi pripravljam psihično na to, pa tudi fizično - zbiram recepte pa to. Janja, si morda pomislila, da bi šla z Urbančkom še tja ga pregledat? Prijateljica je mela probleme z alergijami, po terapiji jih nima več. Je pa res, da zdaj ima čisto drugačno prehrano, nič mleka, pšenice....

Jesper Jull: sem mela na konferenci UZ predstavitev Kompetentnega otroka. Odzivi na knjigo so bili zanimivi.

Zdaj pa grem počasi spat. Vsak večer se vprašam, kam neki se je skrila moja volja do sprejemanja novih odločitev. Pa do zdaj še ni bilo odgovora.
Hm.

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
29.3.2009 10:13:14   
mehurčica
Dobro jutro!

Končno sem prebrala celi dve dolgi strani, pa me že maladva rabita, itak.user posted image

Mihaelu čestitke ob rojstnem dnevu!

Janja, upam da se je stanje z Urbanom izboljšalo in da ne izgubi še kaj kil.

Jaz sem Eni zdaj dva dni zapored stehtala in ima 9,1kg, izmerila pa cca.79cm ali 80cm(aprila bomo še pri P videli, če sem vredu zmerila). Ampak se mi zdi čisto vredu, pa tudi je OGROMNO! Včeraj je pojedla dva velika toasta namazana z maslom in marmelado, potem pa še pol našija. Zadnjič je pojedla recimo 4 različne hrane za večerjo - čokolino eno skodelico, pol žemljice, pol para hrenovke in 3 fingerse, ki jih je David pustil. Tako da bo očitno tudi ona po atiju glede presnove. Pije pa samo vodo, tu in tam ji dam malo mleka ali kak sok.

Štev. oblačil ima še vedno dosti 74, ampak ji jih je kar nekaj že prekratkih. Je imela ravno prav še za čez zimo, ker dolgih rokavov 80 nimamo skoraj nič, edino hlače. Ena kiklca ji je še 68 prav, drugače pa ima oblekic kar nekaj 80, ki jih bo sedaj lahko začela nosit - čez zimo ji jih nisem oblačila. Tu in tam ima kaj 86, ampak ji morem zavihat rokave. Hlače 86 še pa sploh ne pridejo v poštev.
Štev. noge - prehaja na 21.

Obseg glavice: očitno bo po meni.user posted image Ima zelo malo glavo. Nekateri klobukci od poletja so ji še vedno prav. Sanwebdra, tista vaša ji je še vedno prav!user posted image

Vanili, hudo mi je za tvojo prijateljico!user posted image user posted image

Bolančkom pošiljam user posted image .

Zdaj pa grem k mojim malčkom.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
29.3.2009 11:05:27   
Kasija
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

janja Upam, da ni nič hudega urbanu in da sta na poti na kavico. Sicer pa elian tudi še ni na 10kg. Ampak tebe skrbi dehidracija. Saj mene v bistvu tudi. Mu dajem, kljub obilo nasvetov proti, razredčen sok za pit. Tako vsaj popije primerno količino. Po moje splošni nasveti pri prehrani niso najboljši, moraš poznat svojega otroka. Če misliš, da je kaj narobe, potem ga je bolje peljat. Jaz včasih eliana peljem k pediatrinji tudi samo zato, da sem mirna.

janja, se je le izkazalo, da sem bolj sebe tolažila kot tebe. Včeraj po kosilu je elian nehal pit, zvečer sva šla na pediatrično in ostala čez noč na infuziji user posted image . Je pa zdaj res veliko boljši in bolj razigran. Sicer pa sploh ne vem, kaj naj zdaj. Bo ostal doma vsaj en teden, samo kaj pa potem? Vrtec da ali ne?

suzanamai itak bom doma oziroma pri mami, pa lahko pridem. Ti kar povej kdaj. Klaudia ti pa tudi veš kje stanujem, ne user posted image  Če bo vreme, lahko popijemo kako kavo v atriju, sicer pa notri.

skuštrana elian nosi čevelj 20, je pa že bolj pri koncu. poleti bo rabil 21. Zakaj naročiš crocsice iz amerike?

oktoberka Zelo lepa kombinacija imen - zarja in ajda user posted image  brin je tudi lepo ime in prav tako skladno.

valči je spal do 7h user posted image , torej 6h po prejšnji uri. Sicer pa sem se jaz zbudila pred njim, kolikor sem sploh spala. user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
29.3.2009 12:07:03   
suzanamai
janja, se je le izkazalo, da sem bolj sebe tolažila kot tebe. Včeraj po kosilu je elian nehal pit, zvečer sva šla na pediatrično in ostala čez noč na infuziji user posted image . Je pa zdaj res veliko boljši in bolj razigran. Sicer pa sploh ne vem, kaj naj zdaj. Bo ostal doma vsaj en teden, samo kaj pa potem? Vrtec da ali ne?

Joj bogi Elian. Kasija glede na vse bolezni, ki sta jih že dala skozi, je moje mnenje vrtec ne.
Zoja je bila od jeseni le dvakrat prehlajena. Drugače pa je baje rotavirus na pohodu, mi je zadnjič povedala zdravnica iz infekcijske, da jih imajo full.

Janja sem imela take težave z Maiem, pa je bila edina varianta, da je nekaj pojedel v banji zvečer, ko se je tako zamotil, da mu je bilo vseeno, če je še usta odpiral zraven. Drugače pa ne sili ga prevečkrat. ko nekaj poje poglej na uro in mu naslednjič ponudi šele čez tri ure. Boš videla da bo bolje...

No mi smo včeraj šli na Areh na kavo, saj so tekmo odpovedali, ko smo se pripeljali gor. Potem pa smo obrnili in šibali na srečanje, kar v borderski opravi.
Bilo je prav luštno in zanimivo je opazovati male, ki imajo že izoblikovane karakterje.

Maks je pravi srček, njegov nasmeh ti seže v srce. Martin kot vedno zadržan in čisto mamin cukrček. Lia je dama od glave do pet, pa že sedaj tako redoljubna. Klaudia prosim za napotke... Zoja pa glavni gavnar na rajonu. Gre ko ratrak čez vse, pa od nje vse leti, duda na enem koncu, flaša na drugem.... Danes začnem z vzgojo redoljubja, saj se bo monku počasi sfuzlalo, bom poskusila sistem pasje dresure.user posted image ...
Nič zdaj grem pa malo pospravit, saj mali razbojnik spi, goveja juhica že diši...njami.

Aja Klaudia hvala za modelčke, muffinov ni več, smo že vse zmazali. Sem se bala, da bodo premajhni, pa so super.

Nosečke držite se, bolančki pa čimprej okrevajte.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
29.3.2009 16:22:44   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: valči

Čevlji,od začetka marca nosi 20 cicibanove.Pa se mi zdi,da ima veliko nogo.Tvoja,Klaudia pa ima res veliko nogo,imata vidva tudi?

Jaz imam nogo 42, moj pa 45.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
29.3.2009 23:53:32   
živa
Hoj!

Moj čvergi je čisto zmeden zaradi prestavitve ure: vstal je ob 6h po novi uri, torej ob 5h po stari!!!, in še ob 20:30 (po novi uri) je razgrajal. Ker pa me od danes kdaj pa kdaj pokliče mami user posted image , sem mu oprostila user posted image .

V BG je bilo ok, le N. mi je v soboto zbolel, bruha in ima vročino, tako da sem do nadaljnjega na bolniški. Ah ja ...

Nosečkam s težavami in bolančkom pa seveda kup pikapok!

Lahko noč,

živa

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
30.3.2009 9:36:21   
nova10ka
začel se je drugi teden mojega počivanja in moram priznati, da sem že kar spočita. komaj čakam naslednji teden na pregled, da vidimo kako naprej.

klaudia - tvoja bo sigurno na veliki nogi živela user posted image

kasija - user posted image user posted image user posted image upam, da je Elian boljše. Jaz sploh ne vem, kako bi nam zneslo, če bi mogla tjaša v bolnico user posted image

mi smo uspešno prestavili uro in spali do 8.20. je pa tamala takoj vedla, da je ponedeljek, ker se je postavila k vhodnim vratom in se začela dret "papa". očitno ji je bilo RES dolgčas čez vikend sami doma z mano in user posted image . pa sej ji verjamem. do poletja bo že mislila, da je celodnevno ležanje na kavču stil življenja user posted image . samo se je še nič ni prijelo - se vsak večer sprašujem, kdo je vtaknil duracel baterije v moga otroka user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
30.3.2009 12:50:39   
micla
Ojla,

sem vas brala po obrokih, ker se spet malo več napisale. Sm se že navadla, da je bolj zatišje tle gor in da po vikendu ni kej dosti pisarij. Očitno nam gre na bolje. user posted image

Bom zelo hitra, ker mam sto opravkov danes.

Glede imen:

mišk...kaj pa Doroteja? Meni je všeč.

sanwebdra....sej zdej mi ne boš verjela, ma naša elena bi lahko bila tudi Julija, ampak se moj ni in ni strinjal. Bom ga mogla še malo zmasirat, če bo kdaj v prihodnosti druga tudi punčka, da bi bila Julija.   Ti pa lepo drugo Eleno imej, pa sva povezani user posted image .

nova10ka.....itak navijam za Eleno user posted image   Kaj pa Triša, ko ste že na varijacijah Tjaše?

številka čeveljcov...ne boste verjeli, jesenski čevljci Cicibanke - smo kupli 18 in so še danes prou-še vedno je luft. Najbrž imamo res najmanjšo nogico med pupikami oktobrkami.

skuštrana....tudi mene zanima glede crocksic in ZDA....dej link če ti uspe.

vanili.....žal mi je za kolegico.

Preveč ste napisale....sm že vse pozabla, kaj sm tela napisat.

Nič....grem urejat zadeve. Konec tedna gremo tudi mi v Čatežke za en teden.
Komej čakam.user posted image

Se beremo.

aja,  kasija, janja......pikapoke za vaše fante.

micla

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
30.3.2009 20:17:15   
majoli
Nekaj slikic s srečanja:

user posted image

vrtnarja Martin in Maks

user posted image

Lia in Zoja

user posted image

Maks in Zoja

Mamice in malčki palčki, lepo vas je bilo videti.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
30.3.2009 21:46:12   
VANILI
OJ, JOJ PA KAKO SO TI NAŠI DESETKOTI IN DESETKICE luuuuuuuuuuuuuuštniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!

samo na hitro, klaudija - a maš kaj pojma, ali keri drugi, ali lahko izslediš avtorja emaila, ker sva z možem dobila neke čudne mejle...

že šibam, lepo se imejteeee

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
30.3.2009 22:04:35   
micla
PUNCE, RABIM POMOČ AL PA VSAJ TOLAŽBO.user posted image user posted image user posted image

Prejle sm štimala mojo pupo za spanje in kot vsak večer sm ji na koncu umila še zobke. Že tko imamo extra lagre probleme s tem ker ne pusti NI ŠANS. In sm vam že pisala, da ima zgornje enkice in dvojkice gnile. No in ko sm ji umivala ne vem niti kaj se je točno zgodilo, k itak je vse skupi ena borba in kričanje, ma mislim, da je ona stisnila zobke skupaj lih v trenutku, ko sm jst hotla potegnit ščetko iz njenih ustk in sm ji tako poškodovala levo enkico. Zobek je recimo rjav približno dva milimetra od čeljusti proti dol (če me razumete) in zdej se je točno tam kjer se konča gnilo in nadaljuje zdravo na enem koncu malo odlomil in se je zobek pomaknil malo navznoter proti grlu.  Malo sem ji probala potem potipat če se maje, ma mislim, da se ne dosti, čeprav težko rečem, ker mi ni pustila. Boli jo tudi ne, edino ful jo  moti, ker sm vidla, da si z jezikom poriva naprej.
A mislite, da se da kej narest, da npr. zobozdravnik kej poštuka, oz. zacementira, da se ne bi res odlomilo.  Sej jutri bom takoj klicala....ma danes ne bom mogla spat.
Joj kako mi je hudo....kaj sm jst nrdila svojemu otroku. Tko sm žalostna, pa še sama, ker moj je v dalmaciji do srede. Prou srce me boli in samo user posted image .

micla

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
30.3.2009 22:12:23   
VANILI
joj micla kaj to berem.
zdaj nič ne prčkaj, jutri pa le pokliči P ali zobozdravnico, če jo že ima. Moji prijateljici so hčerkici tak rjav zobek z nečim premazali, da ni šla ta rjavina dalje. In zdaj ima 3 leta in ni šlo dalje, tak oda ne preveč skrbet, no. Vem pa oz, si predstavljam, kako hudo ti mora bit. Saj nisi zanalašč.

jooj jaz pa teotku ne umivam redno zobkov!! Par krat na teden. mu pa dam malo pastice gor elmex in pol pluva ven. No ne morem ga pa naučit da bi vodo zgrgral v ustih oz. jo premešal. KO me gleda, kako mu kažem, se mu zdi to nepopisno smešno.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
30.3.2009 22:15:24   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI
samo na hitro, klaudija - a maš kaj pojma, ali keri drugi, ali lahko izslediš avtorja emaila, ker sva z možem dobila neke čudne mejle...

zelo težko oz. skoraj nemogoče...

Susan Savannah

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
30.3.2009 22:23:03   
Klaudia
micla - takoj jutri kliči zobozdravnika pa bo že vedel kaj narest.

vanili - mi zobe umivamo z weleda zobno pasto za mlečne zobe, ki je ni potrebno izpljunit. In si jih rada umiva. In OBVEZNO si jih umije vsak večer... oz jih ji mi umijemo ona pa drži usta odprta.

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
30.3.2009 22:31:54   
VANILI
klaudija, iii hvala da si me spomnila na weleda pastouser posted image
pa kako nemogoče?!?! a ni nekaj da se nekje prikaže nek ip in ali je od siola ali t2... plis help ker gre za čudne vsebine z namenom sškodovati... je pa iz yahoo-ja blo poslano...

mimgrede - kaka lepotčka je LIA!!! Pa Zoja tuid, ma saj sta tudi Maks in Martin!!! rada bi vas že vidla...

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
30.3.2009 23:11:39   
nova10ka
vanili - ful težko izslediš.

micla - sej verjamem da ti je hudo, sam se bo vse dobro izteklo. jutri pejta k zobozdravniku, bo pogledal razmajan zobek, pa še glede rjavih zobkov ti bo lahko svetoval. tjaši je zobarca na prvem pregledu rekla, da je zaenkrat ok, če pa bodo zobje ratali rjavi, pol bo pa flour dobila. pa če bi bilo treba, bi ji ga jaz dala. tako da lahko jutri zobarja še vprašaš, kaj narediti glede rjavih zobkov in boste rešili dve zadevi naenkrat.

majoli - krasne slikice!!!!! joj so lušni tile naši palčki, komaj čakam, da se bom tud jaz lahko spet pridružila kakšnemu srečanju user posted image

živa - evo, zdej sem pa kar na bolniški. tko da s kakšnimi izleti na igrišča res slabo kaže user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
31.3.2009 9:08:28   
mišk
Micla: user posted image user posted image user posted image  Joooj, vem kak ti mora bit!user posted image  Jst sem tud že tko ful alergična na vse kar se tiče zob. Sploh zato, ker mam slabo vest, ker ji jih ne čistim redno (pustim da čisti sama, a vete kak je pol to...). Sicer zaenkrat nimamo nekih (vidnih) problemov. Povej kaj ti bo zobozdravnik rekel!user posted image

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
31.3.2009 11:51:57   
mišk
Mene se pa že nekaj časa pogosto loteva strah pred porodom!user posted image  Pa ne vem zakaj... Že v prvo sem imela prisoten velik strah, ki pa sem mislila, da bo po lepi izkušnji izzvenel, a žal ni tako! Pa še prejšnji teden sem šla v Brežice na sestanek z anesteziologom glede Ea, pa je rekel, da je sedaj veliko manj možnosti da jo dobim, ker sta samo dva anesteziologa, prej pa so bili trije. V torek grem še v novomeško porodnišnico na posvet glede EA. Malo preveč se neki zanašam nanjo. V prvo sem imela tako lep porod! Itak da vem, da bomo vse preživel, a si ne morem pomagat. Sicer me tokrat mogoče ni tolk strah bolečin, ampak bolj tega, da se kaj zakomplicira, pa kar neke vakume sanjam!user posted image  ****, resnično se bom morala malo sprostit!!!
Pa tokrat se mi zdi, da mi je ša manj jasno kdaj naj grem v porodnišnico! Do porodnišnice imam dobre pol ure. V prvo sem prišla 15 ur, preden sem res rodila. Doma sem štela popadke, ki so bili že na 5 minut, ko pa sem prišla v porodnišnico in so me dal na ctg pa sploh ni zaznalo popadkov!user posted image
Pa Dončico bom taaak pogrešala!!!

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
31.3.2009 12:20:39   
VANILI
klaudija, poslalauser posted image

mišk, razumljivo, da te je strah,  a po drugi strani se zavedaj, da boš dobila še en tak leeeepi zakladek in zato se potrudi in lepo sodeluj pri porodu, da boš bebico čim lažje spravila na svet!! VSE BO DOBRO.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
31.3.2009 13:31:52   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: micla
sanwebdra....sej zdej mi ne boš verjela, ma naša elena bi lahko bila tudi Julija, ampak se moj ni in ni strinjal. Bom ga mogla še malo zmasirat, če bo kdaj v prihodnosti druga tudi punčka, da bi bila Julija.   Ti pa lepo drugo Eleno imej, pa sva povezani user posted image .

Jaaaaaaaaaaaaaaa ..... user posted image

Slikice Štajerskega srečanja, pikijakob in Teka, PROSIM!user posted image

Slikice so super lepe, no, oktoberčki so krasni ... user posted image

Nogica, Elefanten in Adidas ima 22, ostalo 21.

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
31.3.2009 15:06:39   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: nova10ka

živa - evo, zdej sem pa kar na bolniški. tko da s kakšnimi izleti na igrišča res slabo kaže user posted image

Danes sem bila v Šentvidu v trgovini in sem se spomnila nate. Če si za, me, prosim, povabi k sebi na eno kavo - v četrtek bom šla zihr po N. in se lahko prej ustavim, ker ne grem v službo, ampak sem na terenu.

Zdaj pa letim k malčkoma.

Lp,

živa

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
31.3.2009 15:25:09   
Kasija
Micla upam, da sta uredili! Ne se sekirat, saj nisi zanalašč. Pa te zobki so res del pravih bojev. Elian si jih tudi umiva "sam" in le redko pusti, da interveniraš. Če pa, se jih potem niti sam noče. Sicer pa ga jaz zdaj, ko sem silno nerodna, večkrat udarim ali oplazim. Pa mi je tudi žal, itak, samo kaj ko sem ko en slon.

Klaudia bravo za Lio, ki si pridno umiva zobke.user posted image

Lepe fotke iz srečanja user posted image

mišk mene je tudi prav groza poroda, te povsem razumem. Pa še prav izčrpana sem, do poroda pa je samo še 6 tednov in sploh ne vem, kako bi se spravila v psihično ali fizično kondicijo do takrat. Bova si potem izmenjevali take dobre zgodbe, a ne user posted image .

janja kako je z urbanom?

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Zakaj otrokom ne bi smeli postavljati vpra...
Najprej je pomembno razumeti, da otrok ne odgovori ne zato, ker noče – ampak ker ne zmore.

Kdo?
Erin

Kdo obišče decembra vašega otroka oz mu prinese darila?

Miklavž (17%)

Božiček (8%)

dedek Mraz (8%)

vsi trije (22%)

Miklavž & Božiček (37%)

Miklavž & dedek Mraz (8%)

Število vseh glasov: 315

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!